Loopbaancoaching 

Ben jij niet meer gelukkig in je werk of je leven? Mis je het plezier en de voldoening? Kost je werk je meer energie dan het je oplevert?

Twijfel je of je een andere richting op wilt in je loopbaan? Wil je weten wat goed bij je past? Overweeg je je eigen bedrijf op te zetten?

Met loopbaancoaching ontdek je wie je bent, wat je kunt, wat je wilt en wat echt bij jou past. Je krijgt duidelijk welke richting je op wilt met je werk, je loopbaan en je leven en op welke manier je daar invulling aan wilt geven. Ook weet je welke mogelijkheden er voor jou zijn op de arbeidsmarkt en wat je moet doen om daar te komen.

lees verder


Persoonlijke coaching

Loop je vast in je werk? Ervaar je een hoge werkdruk? Leg je de lat vaak hoog voor jezelf of vind je het lastig om 'nee' te moeten zeggen?  

Heb je moeite om de balans te vinden of te houden tussen werk en privé? Voel je je onzeker of wil je graag beter voor jezelf leren opkomen? Vind je het lastig om eigen keuzes te maken?

Met persoonlijke coaching krijg je rust in je hoofd, zit je weer lekker in je vel en sta je stevig in je schoenen. Je hebt meer zelfvertrouwen, ervaart meer vrijheid en balans, en voelt je gelukkiger in je werk en je leven.

lees verder


Outplacement & Sollicitatiebegeleiding

Raak je je baan kwijt of moet je op zoek naar ander werk? Wil jij de baan vinden die echt bij je past? Wil je jezelf goed kunnen profileren in je CV, motivatiebrief en LinkedIn profiel?

Wil je een goede eerste indruk maken en jezelf optimaal kunnen presenteren in sollicitatiegesprekken? Vind je netwerken spannend en wil je graag weten hoe je dat het beste kunt doen?   

Met een outplacementtraject ben je klaar voor de arbeidsmarkt en staat je profiel als een huis. Je weet wat je wilt en voelt je zelfverzekerd op sollicitatie- en netwerkgesprekken. Hierdoor vind en krijg je de baan die helemaal bij jou past.

lees verder

Meest recente tips

Drie vrouwen, op een kruispunt in hun loopbaan, durven nu een nieuwe stap te zetten!

Drie vrouwen, op een kruispunt in hun loopbaan, durven nu een nieuwe stap te zetten!

"Je hebt mij op een kruispunt in mijn loopbaan een hele nieuwe route laten vinden, waardoor ik op een geweldige eindbestemming ben uitgekomen" en "Van een stuurloos schip ben ik nu weer de kapitein die aan het roer staat en ga ik een heel mooi, zinvol vervolg geven aan mijn carrière" en "Ik heb een nieuwe baan en kan volgende maand al beginnen!” Drie vrouwen die hun hart nu durven te volgen. Lees hier hun weg er naar toe.

Lees verder >>

Je zit niet lekker in je vel op je werk, wat nu?

Je zit niet lekker in je vel op je werk, wat nu?

Zie je er tegenop om na het weekend of je vakantie weer aan het werk te moeten? Tel jij de dagen af en kun je niet wáchten tot je weer weekend of vakantie hebt?  Zou je het liefste de deur achter je dicht trekken, en niet meer terug willen komen? In dit artikel vind je 5 vragen die je helpen weer lekker in je 'werkvel' te komen.

Lees verder >>

Gratis Loopbaangesprek ihkv de Week van de Loopbaan 2023

Gratis Loopbaangesprek ihkv de Week van de Loopbaan 2023

Je hebt het gevoel dat je werk niet meer bij je past. Je mist het plezier, de uitdaging en de voldoening in je werk. Diep van binnen voel je dat er meer in je zit. Je wilt graag werk doen waarin je van betekenis kunt zijn, waar je voldoening uit haalt, waar je passie ligt. Maar wat wil je dan? En hoe pak je dat aan? In het kader van de landelijke Week van de Loopbaan, kun je in de maand september met mij een afspraak maken voor een GRATIS Loopbaangesprek. 

Lees verder >>

"Is dit het nou? Wil ik dit blijven doen tot mijn pensioen?"

"Is dit het? Ik ben inmiddels 45, wil ik zo verder tot mijn pensioen?" verzuchtte Monique. Zo'n moment van bezinning is niet vreemd, het 'overkomt' veel vrouwen. Ineens sta je stil bij je leven. Je kijkt terug naar wat achter je ligt, en je denkt na over wat er nog komen gaat. Hoe zal je toekomst er uit zien? Wat wil je nog graag? Welke mogelijkheden zijn er nog voor jou? In dit artikel lees je hoe Monique de antwoorden op haar vragen heeft gevonden.

Lees verder >>