MENU

Loopbaancoaching 

Ben jij niet meer gelukkig in je werk of je leven? Mis je het plezier en de voldoening? Kost je werk je meer energie dan het je oplevert?

Twijfel je of je een andere richting op wilt in je loopbaan? Wil je weten wat goed bij je past? Overweeg je je eigen bedrijf op te zetten?

Met loopbaancoaching ontdek je wie je bent, wat je kunt, wat je wilt en wat echt bij jou past. Je krijgt duidelijk welke richting je op wilt met je werk, je loopbaan en je leven en op welke manier je daar invulling aan wilt geven. Ook weet je welke mogelijkheden er voor jou zijn op de arbeidsmarkt en wat je moet doen om daar te komen.

lees verder


Persoonlijke coaching

Loop je vast in je werk? Ervaar je een hoge werkdruk? Leg je de lat vaak hoog voor jezelf of vind je het lastig om 'nee' te moeten zeggen?  

Heb je moeite om de balans te vinden of te houden tussen werk en privé? Voel je je onzeker of wil je graag beter voor jezelf leren opkomen? Vind je het lastig om eigen keuzes te maken?

Met persoonlijke coaching krijg je rust in je hoofd, zit je weer lekker in je vel en sta je stevig in je schoenen. Je hebt meer zelfvertrouwen, ervaart meer vrijheid en balans, en voelt je gelukkiger in je werk en je leven.

lees verder


Outplacement & Sollicitatiebegeleiding

Raak je je baan kwijt of moet je op zoek naar ander werk? Wil jij de baan vinden die echt bij je past? Wil je jezelf goed kunnen profileren in je CV, motivatiebrief en LinkedIn profiel?

Wil je een goede eerste indruk maken en jezelf optimaal kunnen presenteren in sollicitatiegesprekken? Vind je netwerken spannend en wil je graag weten hoe je dat het beste kunt doen?   

Met een outplacementtraject ben je klaar voor de arbeidsmarkt en staat je profiel als een huis. Je weet wat je wilt en voelt je zelfverzekerd op sollicitatie- en netwerkgesprekken. Hierdoor vind en krijg je de baan die helemaal bij jou past.

lees verder

Ontvang mijn gratis e-book 'Maak werk van je toekomst!'

Dit e-book helpt jou te ontdekken wie je bent, wat je kunt en wat je wilt, zodat je weet welke stappen je kunt zetten om te doen wat echt bij jou past!

Meest recente tips

Oproep: 3 vrouwen met stress- of burnoutklachten die gecoacht willen worden. Iets voor jou?

Oproep: 3 vrouwen met stress- of burnoutklachten die gecoacht willen worden. Iets voor jou?

Voor de opleiding 'Dynamisch Coachen bij Stress & Burn-out' die ik momenteel doe, ben ik op zoek naar vrouwen die door stress- of burnoutklachten zijn vastgelopen (of dreigen vast te lopen) in hun werk, die daar graag hulp van een coach bij willen, en die ik de komende maanden in een coachtraject zou mogen begeleiden. Kijk snel of dit ook iets voor jou kan zijn!

Lees verder >>

Hoe kom je in actie? 5 tips voor een succesvolle verandering

Hoe kom je in actie? 5 tips voor een succesvolle verandering

Je weet of je voelt dat het tijd is voor verandering: de situatie waarin je zit - of waar je telkens weer tegenaan of in vastloopt - maakt je onrustig of gestrest. Het kost je veel energie en je merkt dat je dit niet lang meer volhoudt. Zo kan het niet doorgaan, het is tijd voor verandering. Maar hoe kom je in beweging en pak je dit nou succesvol aan? 

Lees verder >>

Ellen (47):

Ellen (47): "Zitten ze nog wel op mij te wachten? Wat heb ik nog te bieden?"

Ineens is ze los, slaat haar vleugels uit, daar gaat ze! Ze doet me denken aan een vlinder verstrikt geraakt in een web van gedachten, vastzittend in een werkomgeving die in haar periode van ziekte zó is veranderd dat er, zo lijkt het, voor haar geen plek meer is. Nieuwe, veel jongere collega’s die haar werk nu doen. Een andere teamleider die haar niet kent, die niet weet wie ze is, en wat ze allemaal deed en kan. 

Lees verder >>

Weer werken met plezier? Meld je aan voor het Zomer Loopbaanadvies!

Weer werken met plezier? Meld je aan voor het Zomer Loopbaanadvies!

De zomer is deze week officieel begonnen en daarom heb ik een leuke aanbieding voor je: het Zomer Loopbaanadvies. Een kort loopbaantraject van 3 waardevolle sessies waarin je deze zomermaanden gebruikt om je te oriënteren op je huidige werk, loopbaan of ontwikkeling, en klaar bent om weer met plezier, passie en voldoening aan het werk te kunnen! 

Lees verder >>