MENU

Mensen die ik heb begeleid in loopbaantrajecten, outplacementtrajecten en individuele coachtrajecten werk(t)en o.a. bij: 

Rabobank - ABN AMRO Bank - SNS Bank - Delta Lloyd - ABN AMRO Verzekeringen - Achmea - ASR - Univé - VIVAT - Qredits - Kroese Wevers - Edu'Actief - Chr. Hogeschool Windesheim - Concent - Frion - Koninklijke Kentalis - Woon - & Zorgcentrum Humanitas - Zorggroep Noordwest Veluwe - Zorgeloosch Groep.

Daarnaast heb ik ook veel particuliere trajecten gedaan en hen begeleid in hun loopbaankeuzes en sollicitatieproces, en heb ik workshops gegeven bij o.a. De Broekriem, ArboPositief en Werkcafé Deventer.

Ben je benieuwd naar hun ervaringen? Lees hier een aantal referenties van mijn klanten.

"Na jaren zoeken van wat ik nu echt wil en waar ik blij van word, werd ik getrokken door een bericht van Jeanet op LinkedIn met haar slogan: 'wil je leven en werken met plezier, passie en voldoening?'

Toen dacht ik: nu moet ik de stap zetten om daadwerkelijk een traject in te gaan, aangezien mijn leven toch wel werd beheerst door mijn werk. Dat wilde ik niet meer, ik wil graag positieve energie uit mijn werk halen en het moet mij geen energie kosten!

Het loopbaantraject heb ik met veel plezier doorlopen bij Jeanet. Ik ga nu eerst solliciteren naar een functie met hetzelfde soort werk als wat ik nu heb. Met de tips en adviezen van Jeanet heb ik een mooie sollicitatiebrief waar ik mee verder kan.  

Daarna ga ik mij verder richten en ontwikkelen in iets waar ik echt blij van word en dat is toch het “roer om”. Dit had ik niet gedaan als ik niet bij Jeanet was geweest. Ze heeft mij handvatten gegeven hoe ik dat het beste kan aanpakken. Nogmaals erg bedankt daarvoor."

D.v.W, oktober 2019

"Vorige week heb ik mijn coachingstraject afgerond bij Jeanet. Ik ben bij haar terecht gekomen omdat ik een beetje vastliep, en steeds sterker het idee had niet meer op de juiste plek te zitten in m’n functie en bij mijn werkgever. Ik wist alleen niet zo goed wat een vervolgstap zou kunnen zijn. 

Jeanet heeft het afgelopen half jaar een proces in gang gezet en dat logisch opgebouwd. Zoekend naar de rode draad in mijn (werkende) leven. Jeanet was daarin als een spiegel; niet veroordelend, maar luisterend en met beide benen op de grond. Op de één of andere manier gaf ze me vaak een enorme energie. En die energie was ik een beetje kwijt geraakt….

Het resultaat is dat ik voor mezelf ga beginnen. Dit idee sluimerde al wat in mijn gedachten, maar werd steeds meer bevestigd. Halverwege het traject sprak ik deze stap nog aarzelend uit, maar inmiddels doe ik dat vol overtuiging. Hoewel ik het nog steeds eng en spannend vind om als zelfstandige verder te gaan, heeft Jeanet mij doen inzien dat ik het kan!"

Milou Booms, oktober 2019 

"Na bijna 25 jaar gewerkt te hebben bij een bank/verzekeraar moest ik door een re-organistatie op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik ging me afvragen of ik opnieuw weer jaren in de financiële dienstverlening zou willen werken. 

Jeanet kwam uit een vergelijkbare situatie. Dit sprak me gelijk aan! Iemand die zelf ook heeft ervaren wat het verliezen van een baan door een reorganistatie met je doet.

Door het volgen van een loopbaan-coachingstraject heeft ze me geholpen te ontdekken waar ik echt blij van word. Ik heb deze sessies als zeer leerzaam en waardevol ervaren. Maar vasthouden aan het oude veilige vertrouwde werk, of de keuze te maken echt te gaan voor wat ik het liefste wil doen, was nog wel een dingetje.

Jeanet pelde alle lagen af tot we bij de kern kwamen. Ze heeft me door haar manier van coachen geholpen er voor te gaan en ook het laatste restje twijfel bij me weggenomen. Ik volg mijn gevoel en kies voor een nieuwe uitdaging buiten de verzekeringsbranche. Ik weet nu wat ik wil en kies heel bewust voor een studie, en hoop een baan te vinden als casemanager verzuim. Dit was me zonder Jeanet niet gelukt.

Bedankt Jeanet!! Voor je betrokkenheid, energie en waardevolle coachsessies."

Annemieke, september 2019

"Door omstandigheden ben ik in een burn-out terechtgekomen. Dat was geen prettige ervaring, mijn geest en lichaam waren niet in balans.

Ik ben op zoek gegaan naar iemand die mij kon helpen. Via een artikel op LinkedIn kwam ik bij Jeanet terecht. Tijdens ons telefonisch kennismakingsgesprek merkte ik gelijk een goede klik en dit gaf vertrouwen om een persoonlijk ontwikkeltraject te starten om weer in balans te komen.

Jeanet wist de juiste vragen te stellen waardoor er veel naar boven kwam. Ik legde de lat heel hoog voor mij zelf. Jeanet luisterde goed en hield me een spiegel voor. Hierdoor leerde ik veel over mijzelf.

Tijdens de sessies met Jeanet heb ik veel tips en handvaten gekregen om goed om te kunnen gaan met situaties en waardoor ik dan niet terugval in mijn oude patroon. Dit levert mij zoveel op en ik heb nu véél meer rust. Ik krijg ook vaak van mijn omgeving (mijn kinderen, familie, collega’s) terug dat ik ben verandert. Ik reageer veel rustiger en ik zeg nu vaker nee! Ik voel nu ook echt dat ik weer in mijn kracht sta.

Na mijn persoonlijk ontwikkeltraject hebben we ook een paar sessies aandacht besteed aan mijn loopbaan, zodat ik weet wat goed bij mij past als ik na de bank wat anders zou willen.  

Onze gesprekken voelden heel intensief en vertrouwd. Na elke sessie ging ik met een goed gevoel naar huis. Ik kan iedereen aanraden om het traject met jou aan te gaan. Het heeft mij zoveel gebracht. Dit gun ik iedereen!

Jeanet bedankt voor alles!"

Samira, augustus 2019

"Weer een reorganisatie… En deze keer zat ik erbij…. Ik had jaren met veel plezier gewerkt bij mijn werkgever en altijd goede beoordelingen gehad. Helaas was er geen plekje meer voor mij, maar ik had veel vertrouwen in de toekomst.  Ik wou ook wel eens wat meer van de wereld zien dan alleen de financiële dienstverlening, dus ik ging vol goede moed op weg.

Ik had al snel een nieuwe uitdaging gevonden. Een baan waarvan ik dacht dat deze goed bij mij paste. Ik begon met goede moed aan mijn nieuwe job en was erg gemotiveerd om er een succes van te maken. Helaas liep alles door allerlei omstandigheden anders. Ik zat bij dat bedrijf totaal niet op mijn plek. Ik was erg blij toen mijn tijdelijke contract afgelopen was.

Daarna was ik echt even de weg kwijt: Wat wil ik… Wat kan ik...Ik wist het niet meer. Ik voelde mij daardoor best onzeker en had hier echt hulp bij nodig van een expert. 

Ik volgde Jeanet al wat langer op Linkedin en heb een intakegesprek met haar gepland. Ze nam hier de tijd voor en ik voelde een klik. Dat gaf mij het vertrouwen om samen met haar een ontdekkingsreis te starten op zoek naar mijn ideale baan. Ik ben gestart met een loopbaantraject met als doel om mij richting te geven voor de toekomst. Met de opdrachten en de gesprekken keken we niet alleen naar werk wat écht bij mij past, maar ook naar de cultuur, grootte van het bedrijf etc.

Jeanet stelt goede vragen en komt daardoor tot de kern. Ze draait niet een standaard programma, maar past de inhoud van de gesprekken aan op mijn behoeftes en gaat moeilijke onderwerpen niet uit de weg. Ze pakt ze juist met beide handen aan als ze je daarmee kan helpen je doel te bereiken. Jeanet is goed voorbereid voor de gesprekken en oprecht geïnteresseerd in de persoon die ze begeleidt.

Ik heb tijdens het traject veel over mijzelf geleerd en heb weer vertrouwen in mijzelf en in mijn toekomst. Vol goede moed ga ik op weg naar een nieuwe job."

E.D.S. augustus 2019

"Jeanet heeft mij gecoacht bij het vinden van een nieuwe baan. In mijn huidige werk was ik niet gelukkig, samen met Jeanet heb ik onderzocht waarom mijn werk mij niet gelukkig maakte en welke nieuwe functies goed bij mij zouden passen. Aan de hand van praktische werkvormen heb ik meer inzicht gekregen in mijn kernwaarden en drijfveren.

Jeanet verstaat de kunst om goed door te vragen, waardoor ik mij beter bewust werd van mijn gedachten, gedrag, valkuilen en patronen. De coaching heeft mij een beter zelfinzicht gegeven en ik heb de keus gemaakt voor een baan die echt bij mij past"

Windesheim docent, augustus 2019

"Ik liep zelf een beetje vast qua werk. Ik voelde me elke week meer ontevreden over mijn huidige functie, maar het lukte mij niet alleen om hier ook daadwerkelijk iets concreets mee te gaan doen. Ik wist/weet heel goed, wat ik niet wilde, maar niet zo goed wat ik wel wilde… Dit zorgde er voor dat ik vooral in mijn hoofd ongelukkig zat te wezen i.p.v. over te gaan tot concrete actie.

Jeanet zette mij stap voor stap weer aan tot actie. Samen maakten we o.a. inzichtelijk wat ik wel en niet wilde. Zo kon ik doelgericht aan mijn zoektocht beginnen. Na 3 sessies heb ik al een andere baan gevonden. Of het mijn droombaan wordt kan ik nu nog niet zeggen, maar het sluit sowieso veel beter aan bij mijn wensen en behoeftes op dit moment.

Ik weet dat alleen ik verantwoordelijk ben voor mijn eigen geluk – die verantwoordelijkheid heb ik door het aangaan van dit traject genomen!!

Jeanet bedankt!!"

Linda, juli 2019

"Na 4 jaar op Bonaire gewoond te hebben, moest ik op zoek naar een baan, maar eigenlijk wist ik niet hoe ik het aan moest pakken. Mijn leeftijd (52) kon een factor zijn dat het vinden van een baan zou bemoeilijken, maar ik wist ook niet wat ik precies zocht.

Doordat een van mijn contacten reageerde op een bericht van Jeanet op LinkedIn, heb ik haar website bekeken. En dat sprak me zo aan, dat ik een informatief gesprek met haar gepland heb. In dat gesprek bleek dat Jeanet mij zou kunnen helpen met duidelijk krijgen welke richting ik op zou kunnen gaan.

In 5 sessies heb ik alsnog veel geleerd over mijzelf, welke richting ik op zou kunnen en wat ik daarvoor nodig heb.

Door de persoonlijke benadering, en met verstand van zaken, heeft Jeanet mij echt geholpen mijn zoektocht “hoe nu verder?” te concretiseren. Inmiddels heb ik een baan gevonden, want door bezig te zijn met jobcoaching kreeg ik ook de spirit om te gaan solliciteren!"

Marjan Wolters, juli 2019

"Ik zat al jaren in dezelfde functie en merkte dat er weinig uitdaging meer in mijn werk zat. Eigenlijk deed ik het allemaal op de automatische piloot en ik vroeg me af of ik dit werk nog 20 jaar fysiek zou volhouden. Ik wist dat ik meer kan en wilde graag een andere richting op met mijn loopbaan. Maar wat dan?

Jaren geleden heb ik een loopbaantraject gehad, maar daar is toen helaas niets concreets uitgekomen. Bij Jeanet heb ik nu een Ontwikkeladviestraject gedaan, waarbij we hebben gekeken naar mijn toekomstmogelijkheden op basis van mijn kwaliteiten, kennis en interessegebieden. Hier zijn voor mij een aantal passende en concrete beroepen en richtingen uitgekomen.

Ik ga me nu verder oriënteren op deze beroepen/beroepsrichtingen en wil onderzoeken welke richting mij het meest aanspreekt en wat er nodig is om me in deze richting verder te ontwikkelen. Het mooie is dat ik in mijn zoektocht al een hele leuke vacature vond, waar ik al op heb gesolliciteerd. Jeanet heeft me ook goede feedback gegeven op mijn CV en motivatiebrief die ik gelijk kon gebruiken.

Ik raad iedereen die wil ontdekken wat voor beroepen en richtingen nog meer bij je passen aan om een traject met Jeanet te doen. Ik vond het bijzonder hoe ze bij mij heel goed naar boven kon halen waar ik echt blij van kan worden. Ze liet mij zien dat dit uit heel veel aspecten van mijn leven is af te leiden.  

Ondanks dat Jeanet zelf in een hele andere sector heeft gewerkt, kon ze me goed begeleiden tijdens het loopbaantraject. Ook kan ik nu met het solliciteren terugvallen op veel handige tools die ik van haar geleerd heb". 

Johan, juli 2019

"Op een gegeven moment besefte ik dat ik ‘vast’ zat. Ik wilde wel heel graag verder, lekker aan het werk, maar het ging niet. Ik kon de weg niet vinden. Via LinkedIn kreeg ik contact met Jeanet. Het kennismakingsgesprek gaf me direct een goed gevoel. Ook tijdens het traject voelde Jeanet perfect aan wat ik nodig had.

Ik heb de sessies als erg fijn ervaren. Jeanet gaf mij het vertrouwen me open te stellen en mezelf te zijn. Het was echt maatwerk, afgestemd op mij. Op het moment dat Jeanet merkte dat er een zijstap nodig was om vooruit te kunnen, deed ze dat. Dat was voor mij heel erg waardevol.

Jeanet communiceert op een hele fijne, open, positieve en opbouwende manier. Ze is méér dan alleen loopbaancoach, en gaat ook echt de diepte in als dat nodig is om je verder te brengen. Het traject heeft mij weer dichter bij mezelf gebracht. In mijn kracht, met mijn energie en enthousiasme, klaar voor de volgende stap. Dat gun ik iedereen! Jeanet kan je daar absoluut bij helpen!"

Erika Koning, juni 2019

"Ik zat op slot, was stuurloos en futloos, boos en verdrietig. Voelde me waardeloos en afgedankt na de boventalligheid en zat langere tijd passief op de bank.

Ik heb toen bewust gekozen voor coaching door Jeanet. We hebben een vergelijkbare achtergrond, dat maakte dat ze aan een half woord al genoeg had. Echt heel prettig.

Jeanet gaf mij ruimte om mezelf te zijn. Ik voelde mij 100% veilig en vertrouwd bij Jeanet en door de coaching kwam mijn energie en vechtlust terug! Ik durfde, wilde en ging weer vooruit kijken en vooruit denken. Mijn zelfvertrouwen bloeide weer op en de zon ging weer schijnen na een lange periode van vermoeidheid, boosheid en verdriet.

Jeanet hield mij een spiegel voor en gunde mij de confrontatie (en daardoor groei) om “oud zeer bij de kladden te gaan plakken”, omdat dat mijn potentie in de weg zat. Ik durfde het aan een totaal ander vakgebied te gaan ontdekken. Niets en niemand houdt mij meer tegen om nu eindelijk te durven gaan voor waar mijn hart ligt!

Dank je wel Jeanet voor jouw geduld en vakkennis, je eerlijkheid en vertrouwen! Ik hoop dat je nog heel veel mensen mag helpen door jouw coaching, zodat ook voor hen de zon weer gaat schijnen!"

Monique, april 2019

"Door een reorganisatie raakte ik mijn leuke baan als accountmanager in de financiële branche kwijt. En nu? Ik was al niet meer piepjong en een ding stond vast: de baan die ik had kwam niet meer terug. Ik moest dus wat anders gaan doen, maar wat?

Nog voordat mijn dienstverband formeel was gestopt had ik al een gesprek met Jeanet. Doel was om wat richting te krijgen in de keuzemogelijkheden. Jeanet is in staat om vrij snel tot de kernwaarden te komen, waardoor je weet wat je drijfveren zijn. In dit gesprek hebben we besproken dat ik in ieder geval als zelfstandige verder wilde. Ik ging weg na dit gesprek met een idee in mijn hoofd, waar ik meer over zou gaan nadenken. Ook zou ik al wat onderzoek doen.

Jeanet gaf me mee om vooral de tijd te nemen om goed na te denken en te voelen. Geen overhaaste beslissing vanuit enige druk. Dit is de belangrijkste tip die ze me gaf!

In de maanden daarna heb ik met veel mensen gesproken. Uit ieder gesprek kwam wel iets waardevols. Uiteindelijk wist ik het zeker! Ik zou verder gaan als financieel planner. Mijn hele leven heb ik al mensen geholpen op financieel gebied, dus waarom niet mijn werk er van maken? Maar waar begin ik? Er kwam toen zoveel op me af dat ik geen overzicht had. Onrust in mijn hoofd! Jeanet …help!

Jeanet heeft me in een aantal gesprekken geholpen in het hele proces om als zzp-er aan de slag te gaan. Ze brengt structuur aan, creëert bewustwording en een overzichtelijk tijdspad. Stap voor stap heb ik zo verder gewerkt aan mijn bedrijf FIHEZE Financiële Planning en inmiddels staat het en heb ik mijn eerste klanten mogen helpen.

Ik kan Jeanet van harte aanbevelen als coach, met (niet onbelangrijk!) humor. Ze is uitstekend in staat om je in je kracht te zetten en je zelfvertrouwen een boost te geven. Mocht je net als ik behoefte hebben aan iemand die je echt verder helpt in je loopbaan of je persoonlijke ontwikkeling, neem dan vooral contact op met Jeanet!"

Henriëtte Zengerink, juni 2019

"Ik was in de gelukkige omstandigheid dat ik een budget van mijn werkgever kreeg om te besteden aan studie of een loopbaantraject. Na op Facebook kennis te hebben gekregen van Visible Younique, heb ik mij in jouw werkwijze verdiept. Het sprak mij aan dat je met veel vrouwen werkt en zelf ook in de financiële wereld hebt gewerkt.

Na een kennismakingsgesprek heb ik besloten met jou in zee te gaan. Dit heeft me geen windeieren gelegd. Ik heb veel over mijzelf geleerd en veel handvaten van je gekregen om mee de toekomst tegemoet te kunnen. Je bent een toegankelijk persoon wat het prettig maakt om te communiceren. 

Ik kan iedereen aanraden om het traject met jou aan te gaan. Je bent heel deskundig en zeker een mensen-mens."

Alma Naaijer, februari 2019

"In 2018 heb ik besloten om een loopbaantraject bij Jeanet te starten aangezien ik al een bepaalde periode het plezier in mijn werk kwijt was en wilde uitvinden of de werkzaamheden die ik deed nog wel bij mij pasten. Door Jeanet's professionaliteit, eerlijkheid en oprechtheid heb ik mij gelijk op mijn gemak gevoeld en daardoor mijn verhaal kunnen doen.

Jeanet, door jouw deskundigheid en persoonlijkheid wist je mij mee te nemen in het proces en mijzelf het hoe, wat, waar en waarom te laten ontdekken. Je hebt ook de kunst om makkelijk te kunnen schakelen bij de dingen die op mijn pad kwamen tijdens het traject, waardoor ik mooie stappen heb kunnen maken bij mijn huidige werkgever.

Ik weet nu weer wat belangrijk voor mij is om het werk wat ik doe interessant en leuk te houden.

Bedankt voor de prettige samenwerking!"

W.W., februari 2019

"Ik ben een loopbaantraject begonnen omdat ik na 28 jaar iets anders wilde gaan doen en wilde onderzoeken wat naast de financiele dienstverlening nog meer bij mij zou kunnen passen. Jeanet heeft mij daarbij heel goed geholpen. Ik kreeg steeds meer bevestiging dat ik een goede keuze heb gemaakt om wat anders te gaan zoeken.

Verder heb ik inzicht gekregen in mijn talenten en Jeanet heeft me geleerd hoe ik alles kan vertalen naar mijn CV, sollicitatiebrieven, LinkedInprofiel en sollicitatiegesprekken. In het traject was ook ruimte om aan te geven waar ik moeite mee had of wat ik nog wilde onderzoeken of leren.

Daarnaast is Jeanet heel toegankelijk, open, prettig in de omgang en ze weet waar ze het over heeft. Ik kan er met een goed gevoel op terug kijken".

Willie Douma, januari 2019

"Daar sta je dan. Na 20 jaar in de verzekeringen te hebben gewerkt, sta je op straat. En dan ga je bij jezelf de vraag stellen: 'wat wil ik nu?' Ik heb nu de leeftijd nog om keuzes te kunnen maken. Maar dan het liefst wel de goede. 

Gelukkig was daar Jeanet die mij geweldig heeft begeleid hierin. Door de juiste vragen te stellen en de juiste opdrachten te laten doen heeft ze mij doen inzien wat ik vooral niet wil en welke nieuwe uitdagingen wel degelijk nog bij mij passen. Waar word ik gelukkig van? Welk soort werk past bij mij, waar krijg ik energie van en wat maakt me niet kapot?

Jeanet had hier echt prachtige opdrachten voor mij bij zoals 'teken eens een levensboom met daarin de belangrijkste kernwoorden die bij jouw leven passen' en de vraag 'waar sta je nu en waar wil je heen? Maak hier eens een collage van'.

Door de opdrachten en gesprekken leerde ik mezelf nog beter kennen. Jeanet luisterde goed en pikte precies die dingen eruit waardoor ik weer verder kon. Ze hield me een spiegel voor als het nodig was en liet me soms met een hele andere blik naar iets kijken. Ook probeerde Jeanet me vooral met mijn hart te laten beslissen, en niet alleen te denken met mijn hoofd.

Waar ik ook veel aan heb gehad was dat Jeanet gewoon zei hoe het ervoor stond: dit is geweest, je wilt nu ergens naar toe, hoe ga je dit aanpakken? Dat duwtje had ik af en toe precies even nodig.

Inmiddels werk ik al weer een paar weken in een hele leuke nieuwe functie, waar ik mijzelf kan zijn en de dingen kan doen die ik echt leuk vind!" 

Angelika Schakelaar, november 2018

"Ik had een veertigersdilemma en wilde er achter komen of ik mijn werk in deze functie nog jaren wilde blijven doen. Er was de laatste jaren zó veel veranderd op mijn huidige werkplek en omdat er een aantal taken zijn weggevallen, werd mijn werk voor mijn gevoel veel saaier en eentoniger, en nam de werkdruk alleen maar toe.

Ik kreeg de tip om eens loopbaancoaching te gaan doen, en zo ben ik bij Jeanet terecht gekomen. Ik heb eerst een kennismakingsgesprek gehad met Jeanet via Skype. Ik had daar een heel goed gevoel bij, we hadden gelijk een klik met elkaar. Dus zonder twijfel ben ik begonnen aan 6 sessies loopbaancoaching.

Door de gesprekken met Jeanet ben ik erachter gekomen wat ik diep van binnen wil. Ik heb veel over mijzelf geleerd, en kon hierdoor een goede keuze maken voor mijn toekomst.

Ik vind het heel bijzonder wat loopbaancoaching je kan opleveren! Ik had met de 5e sessie al een nieuwe baan. Dit had ik totaal niet verwacht. Je moet er natuurlijk zelf wel wat voor doen, maar ik raad iedereen die ook met zo’n veertigersdilemma zit, aan om loopbaancoaching bij Jeanet te doen! Het kan je zo veel opleveren. Jeanet is een super coach, ze werkt vanuit haar passie met veel enthousiasme.

Jeanet bedankt!"

Ingrid, september 2018

"Door een organisatiewijziging werd ik boventallig verklaard en moest ik solliciteren op een nieuwe functie binnen het bedrijf. Ook werd mijn standplaats gewijzigd, waardoor ik 1,5 uur moest gaan reizen naar mijn werk. Dit maakte me erg onrustig en ik merkte dat ik dat helemaal niet wilde. Ik heb toen verschillende sollicitaties gedaan, maar wist eigenlijk helemaal niet wat ik precies wilde gaan doen.

Ik werd getriggerd door jouw verhalen op LinkedIn, en zag dat je ook in het bank- & verzekeringswezen hebt gewerkt. Na een gratis kennismakingsgesprek besloot ik om een loopbaantraject bij jou te doen. Ik heb het als erg fijn ervaren dat jij dezelfde achtergrond heb. Het praat makkelijker voor mijn gevoel en ik hoefde sommige dingen niet eens uit te leggen. De gesprekken voelden voor mij heel vertrouwd en veilig. 

Je hebt me een spiegel voorgehouden en geprikkeld om mezelf te leren kennen: wie ben ik, wat kan ik en hoe kan ik mezelf weer op de kaart zetten. In één van de sessies hebben we mijn kwaliteiten en talenten besproken. Wat voor mij inmiddels zó gewoon was geworden, kon ik nu met hulp van jouw methode weer goed benoemen. Dit heb ik ook heel goed kunnen gebruiken in mijn sollicitatiegesprek, die we samen hebben voorbereid. Ik heb daar echt veel aan gehad.

Inmiddels werk ik 2 dagen bij mijn nieuwe werkgever en tot nu toe bevalt het mij prima! Super bedankt Jeanet!"

M.J., augustus 2018

"Ik ben al geruime tijd op zoek naar een nieuwe baan, die goed bij mijn capaciteiten past. Ik heb een brede interesse en solliciteerde enthousiast op veel vacatures, maar tot nu toe zonder resultaat. Om moedeloos van te worden!

Ik wilde een loopbaantraject doen bij Jeanet om zo meer beeld te krijgen bij mijn eigen competenties en eigenschappen, om zelfverzekerder te worden door te weten waar ik sta, en meer te kaderen in mijn zoektocht naar een carriereswitch.

Jeanet heeft mij in slechts een paar gesprekken laten zien hoe ik echt in elkaar steek, en welke soort baan daarom het beste bij mij past. Ze stelt gerichte vragen en heeft een heel praktische aanpak. Jeanet heeft mij geleerd om te kaderen, uit te gaan van eigen kracht door goede keuzes te maken en doelgericht te werk te gaan. Ik ben me bewuster van mijn kwaliteiten en daardoor zelfverzekerder geworden. Dat zal mij zeker helpen bij het vinden van die leuke baan, die goed bij mij past!

Mijn traject was helemaal op maat gesneden. Jeanet werkt niet met een standaardprogramma, maar bepaalt samen met jou het coachingstraject dat bij jóu past. Wat is jouw doel, en wat heb je daarbij nodig?

Als je jezelf echt goed wilt leren kennen en goed wilt presenteren naar de buitenwereld, dan moet je echt eens met Jeanet gaan praten!"

Alida van der Kamp, augustus 2018

"Omdat ik merkte dat ik van mijn huidige functie geen energie meer krijg, en ook niet meer heel enthousiast word van soortgelijke functies bij andere bedrijven, wilde ik er voor mezelf achter komen, waar ik die energie dan wel van kan krijgen.

Jeanet heeft me op een enorm positieve manier hierbij geholpen, door precies de juiste vragen te stellen, en uit mijn lange verhalen steeds de overeenkomsten te vinden van de zaken waar ik enthousiast van word. Ze heeft me ook laten inzien dat ik zoveel meer sterkte punten heb die in kan inzetten bij mijn zoektocht dan waar ik me zelf van bewust was.

Nu ik door de sessies met Jeanet zoveel beter weet wat de type bedrijven, mensen en werkzaamheden zijn die het beste bij mijn eigen drijfveren en verlangens passen, heb ik er alle vertrouwen in dat een volgende baan mij ook echt die energie gaat opleveren waar ik naar op zoek ben!"

Daniëlle, juli 2018

"Veranderen van baan, dat doe je toch niet? Jawel... kan ik nu zeggen! Met veel plezier ben ik inmiddels 2 maanden aan het werk in een voor mij nieuwe omgeving. Ik werk nu bij een zorginstelling en dan ook nog in een functie die ik het liefste uitoefen.

Al enkele jaren worstelde ik met de vraag: wil ik blijven werken bij een bank/verzekeraar waar ik de afgelopen 20 jaar heb gewerkt? Of laat ik deze vertrouwde omgeving eindelijk los, en ga ik doen wat echt bij mij past?

Tijdens een zoveelste reorganisatie ben ik gestart met een loopbaantraject bij Jeanet, en al snel werd tijdens de gesprekken duidelijk dat ik nu toch echt de knoop wilde doorhakken.

In de sessies nam Jeanet mij mee naar mijn diepste ik, en werd het mij steeds duidelijker: wie ben ik en wat wil ik echt. Kijkend in mijn spiegel begon ik me te realiseren dat ik zelf in beweging moest komen en dat een ander dat niet voor mij kon doen. De kans om te switchen naar een andere werkomgeving kon ik nu niet langer naast me neerleggen.

Door de opdrachten die Jeanet me gaf, heb ik ervaren dat er buiten de wereld van bank/verzekeraar een hele interessante arbeidsmarkt is. Dat er veel leuke bedrijven en banen zijn, en dat er wel degelijk kansen zijn in de arbeidsmarkt die je zelf kunt creëren!

Ik heb de sprong gewaagd en ben bewust gaan solliciteren naar functies bij bedrijven die mij aanspraken. Deze bewuste stap is goed geweest voor mij als persoon: mijn energie is toegenomen en mijn zelfvertrouwen is gegroeid. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Jeanet, de begeleiding en coaching van jou hebben er o.a. voor gezorgd dat ik heb kunnen uitspreken wie ik werkelijk ben en wat ik zelf wil. Ik heb hierdoor mijn knoop kunnen doorhakken, en een stap op mijn weg kunnen maken.

Bedankt voor je begeleiding en het vertrouwen!"

Peter van der Velde, mei 2018

"Doordat ik geen plezier meer had in mijn werk, en door een reorganisatie binnen de bank, kreeg ik de mogelijkheid voor loopbaancoaching. Door een tip van iemand kwam ik bij Jeanet terecht. Het oriënterend gesprek met Jeanet was voor mij een prettige ervaring en gaf mij het vertrouwen om de loopbaancoaching bij Visible Younique te doen.

Ik heb Jeanet leren kennen als een betrouwbaar, enthousiast en open persoon, die met je meedenkt en zich goed kan inleven. Door de sessies die we hebben gehad, weet ik nu welke richting ik op wil, welke acties ik wil doen en welke weg ik kan bewandelen naar een nieuwe werkomgeving."

T.H., april 2018

"Jeanet heeft me, na een gesprek van een uur via Skype, verder geholpen met mijn loopbaan. Ik had zoveel twijfels en Jeanet heeft me een spiegel voorgehouden waardoor ik eindelijk wist wat te doen. Ik had iemand nodig die onpartijdig advies kon geven en Jeanet heeft me dat geboden. Dank je wel voor je hulp!"

Bernadette Lugies, februari 2018

"In juli 2017 werd de zoveelste reorganisatie aangekondigd binnen de bank. Ik was er al langer van overtuigd dat ik niet mijn pensioen zou gaan halen bij deze werkgever. Maar wat wil ik dan wel en welke keuzes ga/moet ik maken? 

Ik heb toen gegoogled op “is er leven na de bank” en kwam op de site van Visible Younique terecht. In het verhaal van Jeanet zaten zoveel overeenkomsten met mijn eigen verhaal, dat ik een intake gesprek heb aangevraagd. Na dit gesprek was ik ervan overtuigd dat Jeanet de aangewezen persoon was die mij verder kon helpen.

Ik wilde voor mijzelf duidelijk krijgen wat ik moest gaan doen: blijven of de bank verlaten? Waar liggen mijn kwaliteiten en wat zou ik dan graag willen in een nieuwe baan?

Na 3 sessies had ik een duidelijk beeld van mijzelf en waar mijn kracht ligt. Het fijne bij Jeanet vind ik dat ze inspeelt op de vraagstukken die op dat moment voor mij belangrijk waren. Hierdoor ging ik altijd met een voldaan gevoel naar huis en kon ik de juiste beslissingen nemen.

Het werd mij duidelijk dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging. We hebben mijn CV en sollicitatiebrief onder de loep genomen en een sollicitatiegesprek geoefend d.m.v. een rollenspel. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe baan waar ik binnenkort ga starten!

Jeanet heel erg bedankt!"

Anke Melchers, januari 2018

"Via social media kwam ik in contact met Jeanet, en vanaf het begin af aan was er een klik. Door de afstand hebben we de coachsessies via skype gedaan. Dat was heel bijzonder, maar net zo effectief als een f2f gesprek.

De vriendelijke benadering en zachte uitstraling van Jeanet zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt en dat je alles bespreekbaar kan maken. Ik heb alle coachsessies als goed en waardevol ervaren!

Ik heb nu een betere en positievere kijk op bepaalde zaken, omdat ik ze op een andere manier benader. Jeanet kon zich goed inleven in mijn situatie, en we hebben samen gezocht en gesproken over oplossingen en een andere aanpak die bij mij en mijn gezinssituatie past. Ik blijf doorgaan zoals ik het nu doe, met hopelijk een nieuwe baan als resultaat. Ik ben heel blij dat ik met Jeanet in contact gekomen ben!"

M.G., november 2017

"Door een reorganisatie kwam ik in een functie terecht waarbij mijn energie volledig werd weggezogen. Het was duidelijk dat ik niet meer gelukkig was in mijn werk. Ik had echter geen idee wat er dan wel bij mij zou passen. Ook had ik het gevoel dat ik opgesloten zat in een gouden kooitje. Afscheid nemen van een goede werkgever, waar ik jaren met veel plezier heb gewerkt, gaf mij een groot gevoel van onrust: wat geef ik op? Durf ik uit te vliegen?

Het loopbaantraject wat ik bij Jeanet gedaan heb, heeft mij inzicht gegeven in de dingen die ik nodig heb om gelukkig te zijn in mijn werk. Ik weet nu waar mijn kwaliteiten liggen en ik heb een mooi beeld gekregen waar ik mijn inspiratie uit haal en waar ik blij van word. Op persoonlijk vlak heb ik geleerd dat ik niet altijd hoef te voldoen aan de verwachtingen van anderen. Ook hoef ik mij hierover niet schuldig te voelen, de ander kan ook zijn verwachtingen bijstellen.

Ik heb de sessies met Jeanet als erg prettig en open ervaren en de coaching was voor mij zeer waardevol. Jeanet kan heel goed spiegelen in de positieve zin en is in staat om de kracht uit jezelf naar boven te halen, zodat je je eigen kwaliteiten gaat inzien.

Jeanet heeft mij geholpen om mijn zelfvertrouwen aan te scherpen en mij het laatste zetje gegeven om er op te vertrouwen dat ik mijn vleugels kan uitslaan en het nest durf te verlaten. Inmiddels heb ik een andere baan en zal ik starten in een nieuwe omgeving die mij hopelijk weer nieuwe energie zal opleveren". 

Bianca Rozendaal, oktober 2017

"Ik heb een loopbaantraject gedaan omdat ik niet goed wist welke stappen ik moest ondernemen om te kijken wat ik leuk vind en wat ik in de toekomst wil gaan doen. Ik wilde graag handvatten hoe ik het moest aanpakken. Hoe word ik weer blij van mijn werk, zodat ik privé ook weer kan genieten en relaxed kan zijn.

De coachsessies waren heel effectief en hebben mij veel energie gegeven. Ik kijk positief de toekomst tegemoet en weet waar mijn 'stip op de horizon' ligt. Ook heb ik een duidelijk beeld gekregen van mijn mogelijkheden en dat geeft mij rust.

Jeanet is een goede gesprekspartner, die heel open en eerlijk is, en waar je je direct thuis bij voelt. Voor mij is het meest waardevolle van dit coachtraject dat ik nu weet 'ik doe het voor mijzelf' en ik mag het op mijn manier doen! Bedankt Jeanet."

Erica Beukers, augustus 2017

"Ik had al héél lang geen sollicitatiegesprek meer gevoerd en wilde mij graag zekerder voelen. In een coachsessie met Jeanet, hebben we het gesprek geoefend, waardoor ik veel meer zelfvertrouwen heb gekregen. Voor mij verdient deze sessie een 10: het voldeed niet alleen volledig aan mijn wensen, maar het heeft me ook gebracht dat ik meer inzicht heb gekregen in wie ik ben en wat ik kan en dat ik er mag wezen!"

A.P., juli 2017

"Door het ontstaan van boventalligheid had ik de behoefte om mezelf en mijn wensen, drijfveren en doelen eens goed onder de loep te nemen. Ik heb de afgelopen 8,5 jaar met veel plezier gewerkt in de financiële dienstverlening, maar wist niet zo goed welke stap ik nu moest gaan zetten. Veilig in de vertrouwde omgeving blijven of het heel ergens anders gaan zoeken? Voor mijn gevoel stond ik op een kruispunt, maar welke kant wilde ik op? Ik wilde hier graag bij begeleid worden om zo meer richting te krijgen. Via een oud collega kreeg ik de tip om eens contact te hebben met Jeanet. Een hele goede tip, zo bleek!

In een eerste telefoongesprek werd al snel duidelijk dat ik mij bij haar op mijn gemak voelde. Wat voor mij een plus was, is dat Jeanet zelf ook vanuit de financiële dienstverlening boventallig is geworden. Jeanet begreep mij, kon mij in mijn situatie inleven, en ik hoefde niet zoveel uit te leggen over wat er op dat moment allemaal op me af kwam.

De coachsessies met Jeanet hebben mij nieuwe inzichten gegeven en waren in sommige opzichten ook een bevestiging. Door haar rust, luisterend vermogen en de spiegel die ze mij heeft voorgehouden, heeft ze mij geholpen in welke richting ik mijn nieuwe werkomgeving moest zoeken. Met name de drijfveren test is heel verhelderend geweest, en kon ik heel concreet mee aan de slag in mijn sollicitaties.

Jeanet heeft mij tijdens het hele traject en mijn zoektocht naar een nieuwe werkomgeving enorm veel vertrouwen gegeven. De gesprekken en huiswerkopdrachten heb ik altijd als zeer positief en inspirerend ervaren. Na een afspraak reed ik altijd met een positief gevoel naar huis! En het is heel mooi dat ik al tijdens het traject een nieuwe werkomgeving heb gevonden waar ik mij thuis voel, en waar ik met veel enthousiasme aan de slag ben gegaan.

Als aanvulling op mijn coachtraject heb ik ook een kleuradvies gedaan bij Jeanet. Erg mooi om dit te kunnen doen met iemand die mij inmiddels toch redelijk goed heeft leren kennen. Hierdoor kan ik beter laten zien wie ik ben, wat bij me past en waar ik voor sta!

Ik ben blij dat ik de stap heb gezet en deze periode met Jeanet heb mogen meemaken. Het is een mooie en intensieve tijd geweest en heeft me veel energie en een completer zelfbeeld gegeven. Een super mooie investering in mijzelf! Dankjewel!"

Pauline van Beek, mei 2017

"Jeanet heeft mij via een gratis skypesessie geholpen om zelf te ontdekken wat belangrijke factoren zijn om passend en uitdagend werk te vinden waar je met een grote glimlach naar toe gaat.
Dank je wel voor dit fijne en inspirerende gesprek Jeanet!
Dit heeft me inmiddels een hele leuke baan opgeleverd!!"

Jacqueline van der Spoel, mei 2017

"Ik liep al langer rond met de vraag: ik wil wat anders maar wat past bij mij? Via een tip van iemand kwam ik bij Visible Younique terecht. Toen ik de website bekeek vond ik deze verfrissend en het sprak mij aan. Ik heb bij Jeanet een coachtraject gevolgd van 6 gesprekken waarin we diverse opdrachten hebben gedaan o.a. mijn kernwaarden besproken, waar word ik blij van....een drijfverentest, waar word ik door gedreven....Het was erg leerzaam om zo mezelf beter te leren kennen, en soms ook bevestigd te worden in dingen.

Jeanet weet door goed te luisteren de juiste vragen te stellen. Uiteindelijk heb je de antwoorden zelf, maar Jeanet haalt ze bij je naar boven. Ik kijk terug op een goed coachtraject en ik ben ook erg blij met de richting die eruit is gekomen!"

Anne, maart 2017

"Het coachingtraject heb ik als zeer positief ervaren. Jeanet is een professionele coach die duidelijk aangeeft hoe te werk te gaan en de zaken aan te pakken. Ze is zeer betrokken en daarom ben je bereid jezelf bloot te geven, wat allemaal ten goede komt aan het coachen. Ik had nooit verwacht dat ik mijn doelen al zo snel zou bereiken! Niets meer dan lof!

Al met al was het voor mij een fijne periode met Jeanet. Ze geeft je vertrouwen en je bouwt een band op! Mocht je twijfelen om een coach te gaan zoeken of je weet er geen? Doe dan een intake met Jeanet en laat je verrassen!"

Bas van de Geest, december 2016

"Ik ben Wilma Mulder, 48 jaar en dat is een lastige leeftijd merk ik: een beetje er tussenin, niet jong en niet oud. Een mooi moment om je leven te overdenken: wat wil ik nu nog? Ik wil een leuke baan, die mij energie geeft en niet alleen kost. Ik wil graag privé en zakelijk gescheiden houden en ook daarin de goede keuzes en prioriteiten maken.

Met Jeanet heb ik gekeken wat mijn waarden en normen zijn. Verrassende en mooie keuzes, die echt herkenbaar zijn en bij mij passen. Ik kreeg steeds meer duidelijkheid in wat ik nou echt wil kiezen en wat misschien anderen mij opleggen, of keuzes waarvan ik denk dat anderen dat van mij verwachten.

Het waren fijne momenten om zo op die manier na te denken, wat wil ik zelf en wat wil ik voor die ander zijn. Ook kan ik nu mijn grenzen daarin bewaren. Door dit alles komt er meer balans, tussen wat ik wil en wat ik daarnaast nog voor een ander kan doen. Ook een beter beheer van de agenda ben ik me gaan aanwennen. En briefjes maken, om een indeling te krijgen, die je dan ook heel fijn kan afvinken. Tijd nemen voor ontspanning, begin maar met een half uurtje per dag, dat jij mag kiezen wat je wil doen, en geniet dan ook echt van die tijd, raadde Jeanet me aan. Dat gevoel geeft op zich al rust, heerlijk!

En toen nog het kleur- en stijladvies, heel herkenbaar en mooi om te zien welke kleur je van binnenuit aan de buitenkant mooier maakt. Ook welke stijl past bij mij en welke stijl is mijn verlangen, maar komt er niet zo vaak uit.

Bedankt Jeanet voor deze waardevolle tijd, door jouw coaching en advies weet ik weer beter wie ik echt ben en wil zijn!"

Wilma Mulder, november 2016

"Mijn huidige functie kwam te vervallen en ik werd ‘actief mobiel’ verklaard en daardoor (mogelijk) boventallig. Ik wilde weten waar mijn kwaliteiten liggen en hoe ik die het beste kan inzetten in een volgende functie.

Het loopbaantraject heeft mij inzicht gegeven in mijn unieke talenten en kwaliteiten die ik van nature heb. Door ze te benoemen heb ik helder gekregen welke elementen er in een functie voor mij aanwezig moeten zijn, wil ik het beste uit mijzelf halen. Ook weet ik nu welke werkwaarden voor mij belangrijk zijn en in welke omgeving ik het meest gemotiveerd blijf. Met deze concrete uitgangspunten weet ik wat ik zoek in een vervolgstap van mijn loopbaan en kan ik mijzelf beter presenteren.

Ik heb naast mijn loopbaantraject ook een kleuradvies bij Jeanet gedaan om er achter te komen welke kleuren mij het beste staan. Zo kan ik een goede eerste indruk maken, zeker bij toekomstige sollicitaties. Voor mij hoort dit bij het hele plaatje. Als je weet welke kleuren je goed staan, dan hoef je je daar geen zorgen om te maken en geeft dit je zelfvertrouwen.

De gesprekken met Jeanet verliepen erg prettig en de sfeer was goed. Ze kan zich goed verplaatsen in de ander en in de situatie en komt door het stellen van de juiste vragen snel bij de kern. Ook helpt ze je op weg als je even niet weet hoe je dingen onder woorden moet brengen. Dat heb ik als heel prettig ervaren, want dat gaf mij het gevoel dat ik elke keer een stap in de goede richting maakte."

Birgit Goossens, augustus 2016

"Ik kwam bij Jeanet om mijn kwaliteiten beter in beeld te krijgen, zodat ik mijzelf beter kan profileren tijdens de sollicitatiegesprekken. Ik kwam erachter dat ik veel meer kwaliteiten in mij heb, dan ik zelf dacht. Ook heb ik ontdekt wat mij echt drijft om mijn werk uit te voeren. Nu weet ik veel beter welke richting ik op wil. Daarom heb ik mij opgeven voor een nieuwe opleiding om mij om te laten scholen naar een functie wat mij echt drijft!

Jeanet neemt alle tijd voor je met duidelijke doelen, en haar werkwijze en methodes past ze goed aan op de persoon die ze coacht. Inmiddels komen er veel leuke nieuwe dingen op mijn pad!

Jeanet, jij hebt mij de goede richting op gestuurd. Bedankt!"

L.B., november 2015

"Ik heb erg veel gehad aan dit coachtraject en heb mijn doelen kunnen bereiken. Ik ben aan de slag gegaan met het ontdekken van mijn talenten, maar vooral met het ontdekken van mijn missie: ieder mens is waardevol en uniek! Dit wil ik meegeven aan de mensen om mij heen, maar ook in mijn werk mee bezig zijn. De oefening met het maken van de poster en de tijdsplanning vond ik heel waardevol. Ik heb er tijd ingestoken, maar het heeft mij ook heel veel winst opgeleverd. Ik weet nu echt heel goed wat mijn missie is waar ik mee aan de slag wil gaan. Ook hebben we gewerkt aan mijn belemmerende factoren waardoor ik nu nog niet mijn talenten voldoende inzet in mijn werk. Hier zou ik nog meer in kunnen groeien."

Johanneke Plaggenmarsch, oktober 2015

"Een coach die effectief is en je op een leuke manier op compleet andere gedachten brengt. We zouden allemaal 1x per jaar een coaching moeten volgen zoals deze. Gewoon motiverend! Ga zo door!!"

Ronald Visscher, juli 2015

"Wil je er net als ik achter komen wat je wilt met je leven en wat je talenten zijn? Ga dan naar Jeanet! Jeanet neemt de tijd om naar je verhaal te luisteren. De gesprekken verlopen heel natuurlijk zodat je niet in de gaten hebt dat je eigenlijk heel hard aan het werk bent met jezelf. Ze prikkelt je op het juiste moment en zorgt ervoor dat je verder komt! 

De gesprekken zijn niet alleen saai op de bank maar worden afgewisseld met oefeningen of opdrachten om thuis voor te bereiden. Ik kijk terug op serieuze maar ook grappige momenten in alle gesprekken die we gehad hebben. 

De onrust die ik had en deels schaamte omdat ik niet “werk” is weg. Ik had heel sterk het gevoel dat ik stil stond, m’n leven stond op pauze. Dat is er niet meer. Door het coachtraject met Jeanet heb ik gezien dat ik me wel degelijk ontplooid heb in de afgelopen jaren als partner en moeder, maar ook in wie ik ben als mens. En het belangrijkste van alles is dat ik nu de weg weet die ik moet en wil gaan.

Wil je meer inzicht in jezelf en je leven, laat Jeanet je dan helpen om het jezelf te geven!"

Maureen Bastiaan, juli 2015

"Ik kwam er door de gesprekken met Jeanet al snel achter dat mijn werkgever/baan niet bij mij paste en ik heb nog tijdens het coachtraject mijn baan opgezegd. Het coachtraject heeft er voor gezorgd dat ik deze stap kon zetten omdat ik nu weet wat meer bij mij past op werkgebied. Ik heb alleen maar winst gehad! Ik werk nu in een super leuke organisatie met alleen maar mannen!"

Jorenda Pastoor, januari 2014

Ontvang mijn gratis e-book 'Maak werk van je toekomst!'

Dit e-book helpt jou te ontdekken wie je bent, wat je kunt en wat je wilt, zodat je weet welke stappen je kunt zetten om te doen wat echt bij jou past!

Meest recente tips

Jezelf saboteren? Weg met die excuses!

Jezelf saboteren? Weg met die excuses!

Je wilt een andere richting op met je loopbaan of op zoek naar een nieuwe baan. Misschien wil je iets veranderen in je leven, iets nieuws uitproberen of een belangrijke knoop doorhakken. Je weet dat het niet vanzelf gaat en dat je daar iets voor moet doen. Toch heb je steeds een excuus waardoor het er maar niet van komt. De tijd tikt weg. Je bent jezelf aan het saboteren en kostbare tijd aan het verspillen. Hoe kom je nu in actie?

Lees verder >>

“Hoe weet ik of ik dit kan? Ik heb dit nog nooit gedaan!” - laat jij je leiden door angst of door verlangen?

“Hoe weet ik of ik dit kan? Ik heb dit nog nooit gedaan!” - laat jij je leiden door angst of door verlangen?

“Hoe weet ik nou of ik dit kan? Ik heb dit nog nooit eerder gedaan!” Angstig kijkt Mirjam mij aan. Al langere tijd heeft ze een wens om voor zichzelf te beginnen. Toch durfde ze tot nu toe de stap nog nooit te zetten. Aan alles merkt ze echter dat haar vuurtje bij haar huidige werkgever is gedoofd. Ze wil weg, wat anders. Maar hoe zet Mirjam haar twijfels om in verlangen? 

Lees verder >>

5 tips die je helpen weer lekker in je 'werkvel' te zitten

5 tips die je helpen weer lekker in je 'werkvel' te zitten

Tel jij de dagen af en kun je niet wáchten tot je weer weekend of vakantie hebt? Zie je er tegenop om na het weekend of je vakantie weer aan het werk te moeten? Zou je het liefste de deur achter je dicht trekken, en niet meer terug willen komen? Ik geef je 5 tips om je te helpen weer lekker in je 'werkvel' te komen.

Lees verder >>

"Er is echt een wereld voor me open gegaan, ik had deze functie nooit zelf kunnen bedenken!"

“Er is echt een wereld voor me open gegaan" vertrouwt Marian me toe met een grote glimlach op haar gezicht. Krachtig en vol energie loopt ze naar buiten na haar coachsessie. Na ruim 15 jaar in het bank- & verzekeringswezen wilde Marian graag weten: "welke mogelijkheden zijn er buiten de bank voor mij op de arbeidsmarkt?"

Lees verder >>