MENU

Mensen die ik heb begeleid in loopbaantrajecten, outplacementtrajecten en individuele coachtrajecten werk(t)en o.a. bij: 

Rabobank - ABN AMRO Bank - SNS Bank - Delta Lloyd - ABN AMRO Verzekeringen - Achmea - ASR - Univé - Kroese Wevers - Edu'Actief - Chr. Hogeschool Windesheim - Frion - Humanitas - Koninklijke Kentalis - Zorggroep Noordwest Veluwe.

Daarnaast heb ik ook veel particuliere trajecten gedaan en hen begeleid in hun loopbaankeuzes en sollicitatieproces, en heb ik workshops gegeven bij o.a. De Broekriem, ArboPositief en Werkcafé Life Deventer.

Ben je benieuwd naar hun ervaringen? Lees hier een aantal referenties van mijn klanten.

"Ik ben al geruime tijd op zoek naar een nieuwe baan, die goed bij mijn capaciteiten past. Ik heb een brede interesse en solliciteerde enthousiast op veel vacatures, maar tot nu toe zonder resultaat. Om moedeloos van te worden!

Ik wilde een loopbaantraject doen bij Jeanet om zo meer beeld te krijgen bij mijn eigen competenties en eigenschappen, om zelfverzekerder te worden door te weten waar ik sta, en meer te kaderen in mijn zoektocht naar een carriereswitch.

Jeanet heeft mij in slechts een paar gesprekken laten zien hoe ik echt in elkaar steek, en welke soort baan daarom het beste bij mij past. Ze stelt gerichte vragen en heeft een heel praktische aanpak. Jeanet heeft mij geleerd om te kaderen, uit te gaan van eigen kracht door goede keuzes te maken en doelgericht te werk te gaan. Ik ben me bewuster van mijn kwaliteiten en daardoor zelfverzekerder geworden. Dat zal mij zeker helpen bij het vinden van die leuke baan, die goed bij mij past!

Mijn traject was helemaal op maat gesneden. Jeanet werkt niet met een standaardprogramma, maar bepaalt samen met jou het coachingstraject dat bij jóu past. Wat is jouw doel, en wat heb je daarbij nodig?

Als je jezelf echt goed wilt leren kennen en goed wilt presenteren naar de buitenwereld, dan moet je echt eens met Jeanet gaan praten!"

Alida van der Kamp, augustus 2018

"Omdat ik merkte dat ik van mijn huidige functie geen energie meer krijg, en ook niet meer heel enthousiast word van soortgelijke functies bij andere bedrijven, wilde ik er voor mezelf achter komen, waar ik die energie dan wel van kan krijgen.

Jeanet heeft me op een enorm positieve manier hierbij geholpen, door precies de juiste vragen te stellen, en uit mijn lange verhalen steeds de overeenkomsten te vinden van de zaken waar ik enthousiast van word. Ze heeft me ook laten inzien dat ik zoveel meer sterkte punten heb die in kan inzetten bij mijn zoektocht dan waar ik me zelf van bewust was.

Nu ik door de sessies met Jeanet zoveel beter weet wat de type bedrijven, mensen en werkzaamheden zijn die het beste bij mijn eigen drijfveren en verlangens passen, heb ik er alle vertrouwen in dat een volgende baan mij ook echt die energie gaat opleveren waar ik naar op zoek ben!"

Daniëlle, juli 2018

"Veranderen van baan, dat doe je toch niet? Jawel... kan ik nu zeggen! Met veel plezier ben ik inmiddels 2 maanden aan het werk in een voor mij nieuwe omgeving. Ik werk nu bij een zorginstelling en dan ook nog in een functie die ik het liefste uitoefen.

Al enkele jaren worstelde ik met de vraag: wil ik blijven werken bij een bank/verzekeraar waar ik de afgelopen 20 jaar heb gewerkt? Of laat ik deze vertrouwde omgeving eindelijk los, en ga ik doen wat echt bij mij past?

Tijdens een zoveelste reorganisatie ben ik gestart met een loopbaantraject bij Jeanet, en al snel werd tijdens de gesprekken duidelijk dat ik nu toch echt de knoop wilde doorhakken.

In de sessies nam Jeanet mij mee naar mijn diepste ik, en werd het mij steeds duidelijker: wie ben ik en wat wil ik echt. Kijkend in mijn spiegel begon ik me te realiseren dat ik zelf in beweging moest komen en dat een ander dat niet voor mij kon doen. De kans om te switchen naar een andere werkomgeving kon ik nu niet langer naast me neerleggen.

Door de opdrachten die Jeanet me gaf, heb ik ervaren dat er buiten de wereld van bank/verzekeraar een hele interessante arbeidsmarkt is. Dat er veel leuke bedrijven en banen zijn, en dat er wel degelijk kansen zijn in de arbeidsmarkt die je zelf kunt creëren!

Ik heb de sprong gewaagd en ben bewust gaan solliciteren naar functies bij bedrijven die mij aanspraken. Deze bewuste stap is goed geweest voor mij als persoon: mijn energie is toegenomen en mijn zelfvertrouwen is gegroeid. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Jeanet, de begeleiding en coaching van jou hebben er o.a. voor gezorgd dat ik heb kunnen uitspreken wie ik werkelijk ben en wat ik zelf wil. Ik heb hierdoor mijn knoop kunnen doorhakken, en een stap op mijn weg kunnen maken.

Bedankt voor je begeleiding en het vertrouwen!"

Peter van der Velde, mei 2018

"Doordat ik geen plezier meer had in mijn werk, en door een reorganisatie binnen de bank, kreeg ik de mogelijkheid voor loopbaancoaching. Door een tip van iemand kwam ik bij Jeanet terecht. Het oriënterend gesprek met Jeanet was voor mij een prettige ervaring en gaf mij het vertrouwen om de loopbaancoaching bij Visible Younique te doen.

Ik heb Jeanet leren kennen als een betrouwbaar, enthousiast en open persoon, die met je meedenkt en zich goed kan inleven. Door de sessies die we hebben gehad, weet ik nu welke richting ik op wil, welke acties ik wil doen en welke weg ik kan bewandelen naar een nieuwe werkomgeving."

T.H., april 2018

"Jeanet heeft me, na een gesprek van een uur via Skype, verder geholpen met mijn loopbaan. Ik had zoveel twijfels en Jeanet heeft me een spiegel voorgehouden waardoor ik eindelijk wist wat te doen. Ik had iemand nodig die onpartijdig advies kon geven en Jeanet heeft me dat geboden. Dank je wel voor je hulp!"

Bernadette Lugies, februari 2018

"In juli 2017 werd de zoveelste reorganisatie aangekondigd binnen de bank. Ik was er al langer van overtuigd dat ik niet mijn pensioen zou gaan halen bij deze werkgever. Maar wat wil ik dan wel en welke keuzes ga/moet ik maken? 

Ik heb toen gegoogled op “is er leven na de bank” en kwam op de site van Visible Younique terecht. In het verhaal van Jeanet zaten zoveel overeenkomsten met mijn eigen verhaal, dat ik een intake gesprek heb aangevraagd. Na dit gesprek was ik ervan overtuigd dat Jeanet de aangewezen persoon was die mij verder kon helpen.

Ik wilde voor mijzelf duidelijk krijgen wat ik moest gaan doen: blijven of de bank verlaten? Waar liggen mijn kwaliteiten en wat zou ik dan graag willen in een nieuwe baan?

Na 3 sessies had ik een duidelijk beeld van mijzelf en waar mijn kracht ligt. Het fijne bij Jeanet vind ik dat ze inspeelt op de vraagstukken die op dat moment voor mij belangrijk waren. Hierdoor ging ik altijd met een voldaan gevoel naar huis en kon ik de juiste beslissingen nemen.

Het werd mij duidelijk dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging. We hebben mijn CV en sollicitatiebrief onder de loep genomen en een sollicitatiegesprek geoefend d.m.v. een rollenspel. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe baan waar ik binnenkort ga starten!

Jeanet heel erg bedankt!"

Anke Melchers, januari 2018

"Via social media kwam ik in contact met Jeanet, en vanaf het begin af aan was er een klik. Door de afstand hebben we de coachsessies via skype gedaan. Dat was heel bijzonder, maar net zo effectief als een f2f gesprek.

De vriendelijke benadering en zachte uitstraling van Jeanet zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt en dat je alles bespreekbaar kan maken. Ik heb alle coachsessies als goed en waardevol ervaren!

Ik heb nu een betere en positievere kijk op bepaalde zaken, omdat ik ze op een andere manier benader. Jeanet kon zich goed inleven in mijn situatie, en we hebben samen gezocht en gesproken over oplossingen en een andere aanpak die bij mij en mijn gezinssituatie past. Ik blijf doorgaan zoals ik het nu doe, met hopelijk een nieuwe baan als resultaat. Ik ben heel blij dat ik met Jeanet in contact gekomen ben!"

M.G., november 2017

"Door een reorganisatie kwam ik in een functie terecht waarbij mijn energie volledig werd weggezogen. Het was duidelijk dat ik niet meer gelukkig was in mijn werk. Ik had echter geen idee wat er dan wel bij mij zou passen. Ook had ik het gevoel dat ik opgesloten zat in een gouden kooitje. Afscheid nemen van een goede werkgever, waar ik jaren met veel plezier heb gewerkt, gaf mij een groot gevoel van onrust: wat geef ik op? Durf ik uit te vliegen?

Het loopbaantraject wat ik bij Jeanet gedaan heb, heeft mij inzicht gegeven in de dingen die ik nodig heb om gelukkig te zijn in mijn werk. Ik weet nu waar mijn kwaliteiten liggen en ik heb een mooi beeld gekregen waar ik mijn inspiratie uit haal en waar ik blij van word. Op persoonlijk vlak heb ik geleerd dat ik niet altijd hoef te voldoen aan de verwachtingen van anderen. Ook hoef ik mij hierover niet schuldig te voelen, de ander kan ook zijn verwachtingen bijstellen.

Ik heb de sessies met Jeanet als erg prettig en open ervaren en de coaching was voor mij zeer waardevol. Jeanet kan heel goed spiegelen in de positieve zin en is in staat om de kracht uit jezelf naar boven te halen, zodat je je eigen kwaliteiten gaat inzien.

Jeanet heeft mij geholpen om mijn zelfvertrouwen aan te scherpen en mij het laatste zetje gegeven om er op te vertrouwen dat ik mijn vleugels kan uitslaan en het nest durf te verlaten. Inmiddels heb ik een andere baan en zal ik starten in een nieuwe omgeving die mij hopelijk weer nieuwe energie zal opleveren". 

Bianca Rozendaal, oktober 2017

"Ik heb een loopbaantraject gedaan omdat ik niet goed wist welke stappen ik moest ondernemen om te kijken wat ik leuk vind en wat ik in de toekomst wil gaan doen. Ik wilde graag handvatten hoe ik het moest aanpakken. Hoe word ik weer blij van mijn werk, zodat ik privé ook weer kan genieten en relaxed kan zijn.

De coachsessies waren heel effectief en hebben mij veel energie gegeven. Ik kijk positief de toekomst tegemoet en weet waar mijn 'stip op de horizon' ligt. Ook heb ik een duidelijk beeld gekregen van mijn mogelijkheden en dat geeft mij rust.

Jeanet is een goede gesprekspartner, die heel open en eerlijk is, en waar je je direct thuis bij voelt. Voor mij is het meest waardevolle van dit coachtraject dat ik nu weet 'ik doe het voor mijzelf' en ik mag het op mijn manier doen! Bedankt Jeanet."

Erica Beukers, augustus 2017

"Ik had al héél lang geen sollicitatiegesprek meer gevoerd en wilde mij graag zekerder voelen. In een coachsessie met Jeanet, hebben we het gesprek geoefend, waardoor ik veel meer zelfvertrouwen heb gekregen. Voor mij verdient deze sessie een 10: het voldeed niet alleen volledig aan mijn wensen, maar het heeft me ook gebracht dat ik meer inzicht heb gekregen in wie ik ben en wat ik kan en dat ik er mag wezen!"

A.P., juli 2017

"Door het ontstaan van boventalligheid had ik de behoefte om mezelf en mijn wensen, drijfveren en doelen eens goed onder de loep te nemen. Ik heb de afgelopen 8,5 jaar met veel plezier gewerkt in de financiële dienstverlening, maar wist niet zo goed welke stap ik nu moest gaan zetten. Veilig in de vertrouwde omgeving blijven of het heel ergens anders gaan zoeken? Voor mijn gevoel stond ik op een kruispunt, maar welke kant wilde ik op? Ik wilde hier graag bij begeleid worden om zo meer richting te krijgen. Via een oud collega kreeg ik de tip om eens contact te hebben met Jeanet. Een hele goede tip, zo bleek!

In een eerste telefoongesprek werd al snel duidelijk dat ik mij bij haar op mijn gemak voelde. Wat voor mij een plus was, is dat Jeanet zelf ook vanuit de financiële dienstverlening boventallig is geworden. Jeanet begreep mij, kon mij in mijn situatie inleven, en ik hoefde niet zoveel uit te leggen over wat er op dat moment allemaal op me af kwam.

De coachsessies met Jeanet hebben mij nieuwe inzichten gegeven en waren in sommige opzichten ook een bevestiging. Door haar rust, luisterend vermogen en de spiegel die ze mij heeft voorgehouden, heeft ze mij geholpen in welke richting ik mijn nieuwe werkomgeving moest zoeken. Met name de drijfveren test is heel verhelderend geweest, en kon ik heel concreet mee aan de slag in mijn sollicitaties.

Jeanet heeft mij tijdens het hele traject en mijn zoektocht naar een nieuwe werkomgeving enorm veel vertrouwen gegeven. De gesprekken en huiswerkopdrachten heb ik altijd als zeer positief en inspirerend ervaren. Na een afspraak reed ik altijd met een positief gevoel naar huis! En het is heel mooi dat ik al tijdens het traject een nieuwe werkomgeving heb gevonden waar ik mij thuis voel, en waar ik met veel enthousiasme aan de slag ben gegaan.

Als aanvulling op mijn coachtraject heb ik ook een kleuradvies gedaan bij Jeanet. Erg mooi om dit te kunnen doen met iemand die mij inmiddels toch redelijk goed heeft leren kennen. Hierdoor kan ik beter laten zien wie ik ben, wat bij me past en waar ik voor sta!

Ik ben blij dat ik de stap heb gezet en deze periode met Jeanet heb mogen meemaken. Het is een mooie en intensieve tijd geweest en heeft me veel energie en een completer zelfbeeld gegeven. Een super mooie investering in mijzelf! Dankjewel!"

Pauline van Beek, mei 2017

"Jeanet heeft mij via een gratis skypesessie geholpen om zelf te ontdekken wat belangrijke factoren zijn om passend en uitdagend werk te vinden waar je met een grote glimlach naar toe gaat.
Dank je wel voor dit fijne en inspirerende gesprek Jeanet!
Dit heeft me inmiddels een hele leuke baan opgeleverd!!"

Jacqueline van der Spoel, mei 2017

"Om krachtig en overtuigend over te komen bij sollicitaties, wilde ik graag een kleuradvies van Jeanet. Zodat ik weet dat ik met de juiste kleuren de overtuiging uitstraal die ik wil overbrengen.

Vooral de combinatie van mijn innerlijke en mijn uiterlijke kleuren sprak mij erg aan! Jeanet liet zien dat mijn uiterlijk vraagt om donkere, warme kleuren, maar dat ik van binnen een kleurrijke, vrolijke persoonlijkheid ben. Jeanet heeft mij laten zien hoe ik door een combinatie te maken van mijn persoonlijke kleuren, veel sterker overkom. De echte ik! Een aantal van deze “nieuwe “ kleuren die mij sterker maken, ga ik mij nu eigen maken. Ik ben erg blij met mijn kleurenkaart en die ga ik zeker gebruiken.

Ik was ook erg verrast over het feit wat kleur met je gevoel en je uiterlijk doet. Jeanet weet met professionaliteit en enthousiasme over te brengen hoe je met je eigen unieke kleuren de persoon mag uitstralen die je echt bent!"

Marry Beltman, maart 2017

"Ik liep al langer rond met de vraag: ik wil wat anders maar wat past bij mij? Via een tip van iemand kwam ik bij Visible Younique terecht. Toen ik de website bekeek vond ik deze verfrissend en het sprak mij aan. Ik heb bij Jeanet een coachtraject gevolgd van 6 gesprekken waarin we diverse opdrachten hebben gedaan o.a. mijn kernwaarden besproken, waar word ik blij van....een drijfverentest, waar word ik door gedreven....Het was erg leerzaam om zo mezelf beter te leren kennen, en soms ook bevestigd te worden in dingen.

Jeanet weet door goed te luisteren de juiste vragen te stellen. Uiteindelijk heb je de antwoorden zelf, maar Jeanet haalt ze bij je naar boven. Ik kijk terug op een goed coachtraject en ik ben ook erg blij met de richting die eruit is gekomen!"

Anne, maart 2017

"Het coachingtraject heb ik als zeer positief ervaren. Jeanet is een professionele coach die duidelijk aangeeft hoe te werk te gaan en de zaken aan te pakken. Ze is zeer betrokken en daarom ben je bereid jezelf bloot te geven, wat allemaal ten goede komt aan het coachen. Ik had nooit verwacht dat ik mijn doelen al zo snel zou bereiken! Niets meer dan lof!

Al met al was het voor mij een fijne periode met Jeanet. Ze geeft je vertrouwen en je bouwt een band op! Mocht je twijfelen om een coach te gaan zoeken of je weet er geen? Doe dan een intake met Jeanet en laat je verrassen!"

Bas van de Geest, december 2016

"Ik ben Wilma Mulder, 48 jaar en dat is een lastige leeftijd merk ik: een beetje er tussenin, niet jong en niet oud. Een mooi moment om je leven te overdenken: wat wil ik nu nog? Ik wil een leuke baan, die mij energie geeft en niet alleen kost. Ik wil graag privé en zakelijk gescheiden houden en ook daarin de goede keuzes en prioriteiten maken.

Met Jeanet heb ik gekeken wat mijn waarden en normen zijn. Verrassende en mooie keuzes, die echt herkenbaar zijn en bij mij passen. Ik kreeg steeds meer duidelijkheid in wat ik nou echt wil kiezen en wat misschien anderen mij opleggen, of keuzes waarvan ik denk dat anderen dat van mij verwachten.

Het waren fijne momenten om zo op die manier na te denken, wat wil ik zelf en wat wil ik voor die ander zijn. Ook kan ik nu mijn grenzen daarin bewaren. Door dit alles komt er meer balans, tussen wat ik wil en wat ik daarnaast nog voor een ander kan doen. Ook een beter beheer van de agenda ben ik me gaan aanwennen. En briefjes maken, om een indeling te krijgen, die je dan ook heel fijn kan afvinken. Tijd nemen voor ontspanning, begin maar met een half uurtje per dag, dat jij mag kiezen wat je wil doen, en geniet dan ook echt van die tijd, raadde Jeanet me aan. Dat gevoel geeft op zich al rust, heerlijk!

En toen nog het kleur- en stijladvies, heel herkenbaar en mooi om te zien welke kleur je van binnenuit aan de buitenkant mooier maakt. Ook welke stijl past bij mij en welke stijl is mijn verlangen, maar komt er niet zo vaak uit.

Bedankt Jeanet voor deze waardevolle tijd, door jouw coaching en advies weet ik weer beter wie ik echt ben en wil zijn!"

Wilma Mulder, november 2016

"Ik heb een kleuradvies gevraagd vanwege grijzend haar en omdat ik een hernieuwde blik wilde krijgen op de kleuren die mij staan. Nog niet eerder heb ik me op een dergelijke manier laten adviseren, als bij Jeanet Visscher van Visible Younique.

Ze informeerde allereerst naar mijn kleurkeuze in mijn kleding, dus welke ik tot nu toe zelf wel en niet graag gebruik. Daarna mocht ik voor een spiegel gaan zitten en analyseerde Jeanet de kleur van mijn huid, ogen en haar. Ik blijk een warme huidkleur en koele ogen en haarkleur te hebben. Een combi dus.

Met 10 kleurenstalen werd een hoofdindeling gemaakt voor het type kleuren die waarschijnlijk voor mij toepasbaar zijn: licht of donker, warm of koel, helder of gedempd. Ik blijk vooral kenmerken van een zomer en een wintertype te hebben en uit de meer dan 170 gekleurde doeken kwamen ongeveer 30 kleuren die mijn uiterlijk goed zullen doen uitkomen.
Mijn bedoeling was om tijdens de beoordeling zelf ook te zien of ik verschil zag in wat kleuren met je kunnen doen. Dit lukte meestal wel, maar soms ook niet.

Jeanet liet meewegen wat zij ontdekte aan mijn persoonlijkheid en kwam tot rake conclusies. Het gaat dus niet alleen om wat je ziet, maar ook om hoe je bent en wat je zelf van bepaalde kleuren vindt. Met een waaier-mapje met 27 kleuren ging ik na een leerzame ochtend weer naar huis en ik ben heel benieuwd hoe het advies van Jeanet, waarvoor ze uitgebreid de tijd heeft genomen, mij gaat helpen."

Lida van Dijk, juni 2016

"Ik heb de gesprekken met Jeanet, als zeer waardevol ervaren. Het waren mooie, positieve en opbouwende gesprekken. Ik heb veel geleerd over mijn missie, namelijk dat ieder mens waardevol en uniek is. Ik heb het als zeer prettig ervaren dat Jeanet per keer bekeek welke vragen ik op dat moment had. Zij hield mij een spiegel voor, die mij goed heeft geholpen om kritisch en eerlijk naar mezelf te kijken. Zij maakte vaak gebruik van metaforen en omdat ik een beelddenker ben, heeft mij dit heel erg geholpen in hoe ik in de toekomst om kan gaan met bepaalde situaties.

Bijzonder ook om tijdens het kleuradvies van Jeanet te mogen ervaren wat kleuren met je doen. Ik voelde het gewoon echt als een kleur niet bij me paste: ik kreeg een brok in mijn keel of een knoop in mijn maag. Jeanet zag dit en speelde daar op in, door mij te vragen wat ik op dat moment voelde. Ze nam er alle tijd voor en vooraf hadden we een gesprekje over waar ik precies het kleuradvies voor ging gebruiken. Dit vond ik erg prettig.

Jeanet weet heel goed hoe ze je moet coachen en is absoluut niet sturend in haar advies. Ze geeft je echt het gevoel dat je zelf ontdekt, ook welke kleuren goed bij je passen. Dit is voor iedereen weer anders, want ieder mens is tenslotte uniek!

Jeanet, heel erg bedankt voor de waardevolle en unieke gesprekken. Je bent echt een top coach en ik wens je alle goeds in het mooie werk dat je doet!"

Johanneke Plaggenmarsch, schrijfster voor www.waardevolenuniek.nl, oktober 2015

"Ongeveer een half jaar geleden heb ik een stijl advies gehad van Jeanet. Hier ben ik veel wijzer van geworden. Om het plaatje compleet te maken heb ik een paar dagen geleden een kleuranalyse laten doen en kleuradvies gehad van Jeanet.

Ik was eerst altijd een beetje sceptisch over zoiets. Ik dacht dat het een mening zou zijn van iemand die je een stijl- of kleuradvies geeft. Nu ik het toch gedaan heb, weet ik dat het absoluut niet zo is! Ik heb tijdens de analyse ervaren wat kleuren met je gezicht doen. Ik heb geleerd waar je op moet letten om te zien of een kleur wel of niet bij je past. Ook weet ik nu dat het niet alleen oppervlakkig is, maar dat het ook dieper gaat. Waarom je een bepaalde kleur draagt of wat je ermee wilt uitstralen. Of hoe je ervoor kunt zorgen om iets uit te stralen met de kleuren die wel bij je persoonlijkheid passen.

Het is echt super leerzaam, wat ik er niet van verwacht had. Jeanet legt veel uit, neemt alle tijd, is heel serieus met haar werk bezig. Ze geeft niet alleen advies over de kleur van je kleding, maar ook over sieraden, of goud of zilver beter bij je past en welke accessoires je wel of juist niet moet gebruiken en waarom wel of juist niet. Zelfs je haarkleur, en de kleur en vorm van je bril komen aan de orde. Een echte aanrader voor als je je lekker in je vel en kleding wilt voelen!"

Sonja van Gelder, november 2015

"Wil je er net als ik achter komen wat je wilt met je leven en wat je talenten zijn? Ga dan naar Jeanet! Jeanet neemt de tijd om naar je verhaal te luisteren. De gesprekken verlopen heel natuurlijk zodat je niet in de gaten hebt dat je eigenlijk heel hard aan het werk bent met jezelf. Ze prikkelt je op het juiste moment en zorgt ervoor dat je verder komt!

De gesprekken zijn niet alleen saai op de bank maar worden afgewisseld met oefeningen of opdrachten om thuis voor te bereiden.

Ik kijk terug op serieuze maar ook grappige momenten in alle gesprekken die we gehad hebben. En het belangrijkste van alles is dat ik nu de weg weet die ik moet en wil gaan. Wil je meer inzicht in jezelf en je leven, laat Jeanet je dan helpen om het jezelf te geven!"

Maureen Bastiaan, juli 2015

"Bepakt en bezakt met mijn tops en flops ging ik vanuit Enschede op weg naar Zwolle voor een stijladvies bij Jeanet (Visible Younique). Ik werd warm onthaald met een lekkere kop thee, waarna we vervolgens flink aan de slag zijn gegaan. Wat voor lichaamstype heb ik?? Ik had werkelijk geen idee. En wat zijn dan de do’s en de dont’s... Heel fijn om dat nu te weten!!

Ik heb een heel mooi stijladvies op maat gekregen, waar ik me heel goed en ook vooral mezelf bij voel. En ik heb het vertrouwen gekregen dat ik mag laten zien aan de buitenkant wie ik van binnen ben.

‘Laat zien wie je bent’ past ook helemaal bij mijn proces en vind ik erg doeltreffend voor de slogan die je gebruikt bij je bedrijfsnaam. Jeanet heel erg bedankt!"

K.R., maart 2017

"Ik heb vorige week een kleuranalyse gedaan bij Jeanet. Dit heeft voor mij allemaal nieuwe inzichten opgeleverd. Ik ben er nu achter waarom ik zo graag mijn veilige blauw draag en ook dat dit niet noodzakelijkerwijs voor mij de beste kleur is. Ik heb het gevoel dat het advies ook helemaal passend is bij mij. Er zijn verschillende kleuren uit het advies gekomen waar ik weinig tot niets mee deed tot nu toe, maar ik ben zeker van plan om dit in de toekomst te gaan veranderen!! Ik neem vanaf nu de kleurenkaart met mijn persoonlijke kleuren mee tijdens het winkelen, zodat ik in de aankomende periode mijn garderobe aan kan passen op het kleuradvies.

Jeanet is vol enthousiasme, ze geeft haar eigen mening maar biedt ook ruimte voor mijn mening en neemt dat serieus. Al met al heb ik het als zeer prettig ervaren, met een advies waar ik echt wat aan heb!!!"

M.D., december 2015

"Een coach die effectief is en je op een leuke manier op compleet andere gedachten brengt. We zouden allemaal 1x per jaar een coaching moeten volgen zoals deze. Gewoon motiverend! Ga zo door!!"

Ronald Visscher, juli 2015

"Ik heb een kleuradvies gedaan om te kijken welke kleuren bij mij passen. Ik heb ooit een kleurenanalyse gedaan en was benieuwd of het ook was veranderd nu ik ouder ben geworden.

Het was een gezellige middag en ik kreeg veel aandacht en adviezen. Jeanet is rustig, geduldig en prettig in de omgang. Ze is heel duidelijk in het uitleggen van de kleuren bijvoorbeeld waarom de ene kleur wel en de andere kleur niet bij mij past.

Ik raad iedereen zeker aan om een kleurenanalyse te doen, vooral als je nog nooit zoiets hebt gedaan. Ik ging met een goed gevoel naar huis!"

Jennie Bouwmeester, november 2016

"Ik ben Jeanet geweest voor een kleuradvies omdat ik me graag bewust wilde worden wat de invloed van kleur kan zijn en in hoeverre kleur in mijn uitstraling kan bijdragen. Welke kleuren doen iets, om mij te laten stralen? Welke kleuren doen juist ‘af’ aan mijn uitstraling.

Bij Jeanet voelde ik me welkom, direct op mijn gemak en er werd uitgebreid tijd gemaakt voor een persoonlijk advies. Het leverde mij een inspirerend en verrassend inzicht op welke kleuren bij me staan en welke kleuren totaal geen toevoeging geven. Verrassend omdat ik dacht dat een bepaalde kleur bij me paste, maar door alle kleuren te bekijken en te analyseren bleek dit totaal niet te kloppen. Ook kwam er een kleur uit, die ik normaal nooit zou ‘uitkiezen’ in de winkel.

Ik heb een hele fijne, prettige middag gehad en ben nog steeds erg enthousiast. Ik raad het mensen zeker aan! Ik heb ook mijn kleurenkaart door Jeanet laten maken en die zit standaard in mijn tas!

Het was een eye-opener en een bewustmaking voor mezelf, verrassend en waardevol!

Jeanet ontzettend bedankt!"

Lotte Wesselink, februari 2016

"Ik kwam bij Jeanet om mijn kwaliteiten beter in beeld te krijgen, zodat ik mijzelf beter kan profileren tijdens de sollicitatiegesprekken. Ik kwam erachter dat ik veel meer kwaliteiten in mij heb, dan ik zelf dacht. Ook heb ik ontdekt wat mij echt drijft om mijn werk uit te voeren. Nu weet ik veel beter welke richting ik op wil. Daarom heb ik mij opgeven voor een nieuwe opleiding om mij om te laten scholen naar een functie wat mij echt drijft!

Jeanet neemt alle tijd voor je met duidelijke doelen, en haar werkwijze en methodes past ze goed aan op de persoon die ze coacht. Inmiddels komen er veel leuke nieuwe dingen op mijn pad!

Jeanet, jij hebt mij de goede richting op gestuurd. Bedankt!"

L.B., november 2015

Ontvang mijn gratis e-book 'Maak werk van je toekomst!'

Dit e-book helpt jou te ontdekken wie je bent, wat je kunt en wat je wilt, zodat je weet welke stappen je kunt zetten om te doen wat echt bij jou past!

Meest recente tips

Hoeveel is geluk en werkplezier jou waard?

Hoeveel is geluk en werkplezier jou waard?

‘Hoeveel is je geluk en werkplezier je waard?’ vraag ik Marjolein. We bespreken haar collage die ze ter voorbereiding op haar 2e coachsessie heeft gemaakt. Eén van de onderdelen uit deze collage is de vraag: ‘wat is je verlangen?’ Ik vraag haar: ‘als je nu eens mocht doen wat je het liefste zou willen doen, wat zou dat dan zijn?’ Marjolein hoeft er niet lang over na te denken....

Lees verder >>

Kiezen: met je hoofd of met je hart?

Kiezen: met je hoofd of met je hart?

"Help! Ik heb een sollicitatiebrief geschreven voor een vacature bij de bank, maar ik twijfel héél erg of ik hem wel moet versturen!" Angelique staat voor een belangrijke beslissing in haar leven: wil ik de financiële dienstverlening verlaten of niet? Wat moet ik kiezen? Luister ik naar mijn verstand of volg ik mijn gevoel? Lees hier hoe Angelique haar keuze maakte en wat er toen gebeurde:

Lees verder >>