MENU

Mensen die ik heb begeleid in loopbaantrajecten, outplacementtrajecten en persoonlijke coachingstrajecten werk(t)en o.a. bij: 

Rabobank - ABN AMRO Bank - SNS Bank - Delta Lloyd - ABN AMRO Verzekeringen - Achmea - Aegon - ASR - Nationale Nederlanden - Univé - VIVAT - Qredits - Belastingdienst - Kroese Wevers Accountants - Countus - CROP Accountants - Flynth adviseurs en accountants - Chr. Hogeschool Windesheim - Carmel College Salland - Edu'Actief - Concent - Frion - Gemeente Kampen - Gemeente Staphorst - Gemeente Aa en Hunze, Koninklijke Kentalis - MEE IJsseloevers - Woon - & Zorgcentrum Humanitas - Zorggroep Noordwest Veluwe - Zorgeloosch Groep.

Daarnaast heb ik ook veel particuliere trajecten gedaan en hen begeleid bij loopbaankeuzes, het sollicitatieproces en in hun persoonlijke groei & ontwikkeling. Ook heb ik workshops gegeven bij o.a. De Broekriem, ArboPositief en Werkcafé Deventer.

Ben je benieuwd naar hun ervaringen? Lees hier een aantal referenties van mijn klanten.

"In mijn werk en privé liep ik tegen een aantal dingen aan, waarna ik vanuit mijn werk aangeboden kreeg om een coachingstraject te gaan doen. Ik had de vrijheid om zelf een coach te zoeken. De coaching gericht op het werk via Visible Younique sprak mij erg aan en dat bleek een goede match!

Het coachtraject heeft mij opgeleverd dat ik een betere balans tussen werk en privé heb, de samenwerking op zoek met collega’s, en beter met feedback om kan gaan.

Jeanet is een begripvolle, nuchtere coach die de tijd voor je neemt. Ze heeft veel kennis van onderliggende problematiek, maar neemt haar grenzen als coach goed in acht, en maakt daarbij onderscheid met therapie. 

Voor iedereen die op zoek is naar een coach met een breed instrumentarium, veel ervaring en een hoge kwaliteit beveel ik Jeanet van harte aan".

Deirdre, augustus 2023

"Ik haalde minder voldoening uit mijn huidige functie en had behoefte aan inzicht: welke branches / beroepen passen nog meer bij mij en wat kan ik zoal doen om daar te komen?

De werkwijze van Jeanet sprak mij aan vanaf het eerste moment. Ze is een heel toegankelijke vrouw en ik voelde mij vrij om alles te kunnen zeggen en vragen. Haar manier van vragen stellen vond ik inspirerend en zet aan tot actie. Ze kan heel goed luisteren en stemt het traject echt goed af op de behoefte.

Ik heb het inzicht en handvaten gekregen waar ik naar op zoek was. Gedurende het loopbaantraject is mijn huidige functie door een aantal veranderingen weer interessanter geworden, ik haal weer voldoening en meer plezier uit mijn werk. Een carrière switch op korte termijn verwacht ik niet, maar ik ben mij nu bewust van de andere mogelijkheden en die zijn er volop!

Ik heb inzicht, overzicht en rust in mijn hoofd gekregen, daar ben ik Jeanet heel dankbaar voor!"

Patricia, april 2023

"Aan het einde van mijn zomervakantie merkte ik dat ik in de periode ervoor veel energie in mijn werk had gestopt, maar de balans van energie geven en energie opleveren niet in evenwicht was. Daarbij de klassieker: ik werk al lang op deze plek en in dezelfde functie, loop richting de 50. Wat wil ik gaan doen de komende jaren?

Ik heb contact gelegd met Jeanet voor een loopbaanoriëntatie/coaching. Niet vanuit mijn werkgever maar vanuit mijzelf. Mijn doel: over 4 maanden wil ik weten wat ik “later ga worden” en over 6 maanden wil ik een andere baan binnen of buiten de organisatie.

Jeanet en ik hebben in totaal 6 gesprekken gehad. Het was een intensief maar waardevol traject, waarbij het niet alleen over mij als werknemer ging, maar vooral over mij als persoon.

Ook de profielschets die we hebben gemaakt om passende richtingen te bepalen, heb ik er later regelmatig weer bijgepakt als ik vacatures aan het bekijken was, als ik een brief aan het schrijven was of voor een sollicitatiegesprek (om mijzelf te empoweren waarom ik het moest gaan worden).

Als je mij bij onze 1e sessie een glazen bol had gegeven, had ik niet gedacht dat ik op deze nieuwe functie uit zou komen (precies binnen de 6 maanden die ik voor ogen had): mijn toekomst ligt bij mijn huidige organisatie, maar nu als hoofd van de afdeling waar ik al geruime tijd werk.

Jeanet bedankt voor je ondersteuning en begeleiding."

Anke, januari 2023

"Ik was al een tijd niet meer happy in mijn rol. Het slurpte al mijn energie op. Ik wilde wel bewegen, maar had eigenlijk geen idee welke kant op. Dat was voor mij de aanleiding om hulp in te roepen en loopbaangesprekken met Jeanet op te starten. Ik volgde Jeanet op Linkedin en voelde me aangesproken door haar stijl van coachen.

Wat was het leuk en wat gaf het veel energie om weer met mezelf bezig te zijn, en na te denken over wat ik wil en wat ik belangrijk vind, en wat ik nodig heb om succesvol te zijn en plezier te hebben in mijn werk.

Onze gesprekken hebben er voor gezorgd dat ik heel helder kreeg wat ik wilde en nodig had in mijn volgende baan. En dat heeft er toe geleid dat ik in het nieuwe jaar start in mijn nieuwe rol bij mijn huidige werkgever!

Dank je wel Jeanet voor onze mooie gesprekken en de spiegel die je me hebt voorgehouden. Ik heb het stuur van mijn loopbaan weer stevig in handen en dat voelt heerlijk!"

Irma, december 2022

"Omdat ik (weer) overspannen was en daarvan duurzaam wilde herstellen én handvaten wilde hebben voor de toekomst, ben ik gecoacht door Jeanet. Ik wilde graag leren om beter mijn grenzen aan te geven en ruimte voor mezelf te kunnen pakken. Ook wilde ik graag kunnen herkennen wat mijn valkuilen zijn en leren hoe ik daar anders mee om kan gaan.

Op aanraden van een collega ben ik bij Jeanet terecht gekomen, en ik kan zeggen dat ook ik haar een heel deskundige en prettige coach vind. Bovendien is ze een lief en leuk mens waarbij ik me meteen op mijn gemak voelde.

Ik vond het een enorm pluspunt dat Jeanet me echt ‘in het moment’ coachte en elke sessie met mij afstemde wat er op dat moment leefde, en altijd peilde waar ik zelf behoefte aan had/wat er nodig was. Mijn inziens kan zij dat zo goed omdat ze inhoudelijk echt heel sterk is en over een bak kennis en ervaring beschikt.

Ook de afwisseling tijdens de sessies (de ene keer een doe-opdracht met rollenspellen, de andere keer alleen maar ‘zitten en praten’) vond ik heel fijn. Zo was elke sessie voor mij verfrissend, dat hield me bij de les en daardoor was het ook elke keer nuttig.

Inmiddels ben ik volledig hersteld en heel dankbaar voor Jeanet haar ondersteuning daarbij. Ik heb weer energie, durf mijn grenzen aan te geven en bewaak mijn agenda beter. Zonder Jeanet was het niet zo goed gelukt en ik ben ervan overtuigd dat ik de door haar geleerde lessen met me meeneem, zodat het niet weer zo ver komt dat het (zo erg) mis gaat.

Wellicht heb ik daar in de toekomst nog eens een ‘opfris-sessie’ voor nodig, maar dan bel ik je zeker Jeanet!"

Anneloes, juli 2022

"Ik had al eerder loopbaantrajecten doorlopen die me weinig hadden opgeleverd. Toen ik de focus miste in mijn zoektocht naar ander werk, ben ik (met enige reserve want: 'zou het dan nu wél wat opleveren?') een kennismakingsgesprek aangegaan met Jeanet. Ik voelde direct 'zij snapt waar ik tegenaan loop'. 

Ik heb de gesprekken met Jeanet als heel open en accepterend ervaren. Door te onderzoeken wat me nu tegen hield en belemmerde, en de ontdekking hoe ik hiermee om kan gaan, heb ik als heel helend ervaren. Toen was er nog slechts 1 gesprek nodig om mijn focus weer helder te krijgen.

Het anders gaan doen, gaat de ene keer beter dan de andere keer. Jeanet heeft me geholpen met meer begrip en compassie naar mezelf te kijken. Dit traject heeft me veel rust opgeleverd en veel energie om het laatste deel van mijn loopbaan zelf vorm te kunnen geven".

Mieke, mei 2022

"Ik merk dat ik snel enthousiast over iets ben en moeite had om keuzes te maken in mijn werk. Ik wilde graag stilstaan bij wie ik ben, wat ik wil en wat mij drijft, zodat ik me niet steeds laat leiden door het moment of de dag, maar keuzes kan maken voor mijzelf en meer leer handelen uit mijn gevoel dan altijd vanuit mijn verstand.  

Jeanet heeft mij op een fantastische manier begeleid in mijn ontdekkingstocht naar mijzelf. Ze voelde haarfijn aan waar kansen en uitdagingen zaten en wist deze naar boven te brengen in mijn zoektocht. Ze heeft mij geholpen om stil te staan en naar mijzelf te kijken, mij laten inzien wat mijn drijfveren zijn en vandaaruit te handelen.

Door gesprekken met Jeanet heb ik stukjes van mijzelf ‘her’ontdekt die ik kwijt was en waar ik nu met veel plezier mee aan de slag kan. Ik heb mijn gesprekken met Jeanet als een cadeautje ervaren!"

Jantina, maart 2022

"Ik ben na 6 jaar gestopt met mijn werk bij een detacheringsbureau. Mijn laatste opdracht paste niet bij mij en ik zat niet meer op mijn plek. Ik kreeg de mogelijkheid om eruit te gaan en een vergoeding mee te krijgen. Hiervoor heb ik gekozen. Wel wilde ik graag verder kijken naar wat er nog meer bij mij past na het bankwezen. Ik heb toen besloten om in gesprek te gaan met een loopbaancoach. Via een vriend kwam ik bij Jeanet terecht.

Ik heb in totaal 8 sessies gedaan. We hebben het niet alleen gehad over mijn werk maar ook over mij als persoon. Dit heeft mij veel inzicht gegeven in mijzelf!

Uit de eerste gesprekken is een persoonlijk profiel gekomen, waaruit weer een aantal verschillende beroepen zijn gekomen die goed bij mij passen. Op een beroep dat mij echt heel erg aansprak, ben ik me verder gaan oriënteren en inmiddels heb ik al een aantal stappen gezet om daar ook te kunnen werken. 

De laatste 2 sessies hebben we gebruikt voor persoonlijke coaching en aandacht besteed aan de verschillende ‘ikken’ in mezelf. Dit heeft mij een goed beeld gegeven waarom ik soms op een bepaalde manier reageer en hoe ik dat anders kan doen.   

De coachsessies met Jeanet heb ik als zeer prettig en fijn ervaren. Jeanet heel erg bedankt voor de fijne gesprekken!"

Nadie, december 2021

"Na 14 jaar in mijn huidige baan, ging ik twijfelen of ik nog wel op de juiste plek zat: doe ik nog wel wat ik écht leuk vind en wat past er nog meer bij mij? Ik kwam bij Jeanet terecht, omdat haar verhaal en website mij erg aan spraken. Ik heb een loopbaancoachingstraject bij Jeanet gevolgd, en wat heb ik daar veel aan gehad! Bij Jeanet voelde ik me gelijk veilig en vertrouwd, voor mij belangrijke ingrediënten die nodig zijn om vrijuit te kunnen praten.

We hebben in totaal 8 sessies gehad. De eerste 5 sessies hebben we vooral bekeken waar mijn interesses, passie en kracht liggen. Ook hebben we een profiel van mijzelf samengesteld. Deze gesprekken heb ik als zeer waardevol ervaren. Er kwam veel herkenning en bevestiging naar boven. Ik heb ontdekt dat veel werkzaamheden die ik in mijn huidige baan uitvoer, overeenkomen met waar mijn interesses liggen. Dit geeft mij meer zelfvertrouwen, plezier en zekerheid. 

Met het profiel weet ik nu ook welke kant ik nog op wil in de (zeer nabije) toekomst. Ik voel mezelf sterker om echt stappen te gaan zetten omdat ik weet: 'ik kan het!'.

De laatste 3 sessies gingen over hoe ik mijzelf kan presenteren bij eventuele sollicitaties. We hebben daarbij niet alleen gekeken naar mijn CV en LinkedIn profiel, maar ook heb ik van Jeanet zeer nuttige tips gehad om LinkedIn te gebruiken. 

Toen ik vorige maand een vacature onder ogen kreeg, was voor mij de twijfel weg om te solliciteren omdat ik wist dat deze vacature precies aansloot bij mijn profiel die wij hebben gemaakt gedurende de sessies. Ook hebben we aandacht besteed aan ‘hoe schrijf ik nou een brief’. Dit heeft natuurlijk super geholpen bij het solliciteren. Ik kreeg zelfs complimenten over mijn ‘leuke’ brief 😉.

Met Jeanet heb ik fijne gesprekken gehad. Ze stelt de juiste (kritische) vragen, waarbij je vooral ook zelf aan het werk mag gaan.

Kort gezegd; een fijne coach en zeer aan te bevelen! Heel erg bedankt Jeanet!"

Christel, november 2021

"Na het fijne intake gesprek heeft Jeanet mij geholpen met loopbaan- en persoonlijke coaching. Mijn hoofd zat zo vol gedachten, die ik maar bleef analyseren. Ik twijfelde aan mezelf en aan wat ik wilde. Ook vroeg ik me af of mijn nieuwe functie wel bij me paste.

Jeanet heeft mij enorm geholpen door gesprekken en begeleiding bij concrete situaties (werk en persoonlijk) waarin ik vast liep. Jeanet vroeg door en hield mij daarbij regelmatig een spiegel voor. Het was fijn dat de gesprekken niet volgens een vast schema liepen, maar dat de coachgesprekken afhankelijk waren van wat er op dat moment speelde.

Door de coaching heb ik meer zelfvertrouwen, vertrouwen en rust gekregen. Ik weet beter wat ik wel en wat ik niet wil en wat echt belangrijk voor mij is. Jeanet is vriendelijk, eerlijk, integer en een professionele coach!"

Evelyn, juli 2021

"Een waardevol coachingstraject! Een collega heeft Jeanet bij mij aanbevolen en haar website sprak mij meteen aan: de situaties waren heel herkenbaar voor mij en ze stelt belangrijke (levens)vragen centraal.

Bij de eerste kennismaking voelde ik meteen een goede en vertrouwde vibe. Jeanet is een leuke, spontane vrouw. Ze werkt niet met een vast programma maar laat jou als coachee zelf aan de knoppen draaien. Ik kwam bij haar voor loopbaancoaching, maar we hebben ook persoonlijke coaching meegenomen, immers je neemt altijd jezelf mee naar het werk.

Jeanet is doortastend met haar scherpe vragen en rake opmerkingen/observaties, en is in staat om snel tot de kern te komen. Zo haalde ze na slechts 1 sessie de angel uit mijn onzekerheid. Ze heeft mij geleerd om goed naar mijn gevoel te luisteren en me niet te laten belemmeren door wat er in mijn hoofd afspeelt.

Met leuke opdrachten heeft ze mij uitgedaagd om te achterhalen waar ik ECHT blij van word. Ik ben veel zekerder geworden van mijn eigen kwaliteiten, en weet nu eindelijk welke beroepen bij mij passen. Dit heeft voor mij geleid tot een gefundeerde keuze voor een nieuwe richting in mijn loopbaan.

Jeanet luistert goed, vraagt goed door, is positief kritisch, denkt goed met je mee en geeft goede tips en mooie adviezen. Dankzij haar besef ik dat het oké is om kleine stapjes te nemen richting een verandering in je leven. 

Jeanet heeft mij niet alleen gesterkt als persoon, maar ook in mijn keuze om van carrière te switchen naar een compleet andere branche.

Kun jij ook wel wat coaching gebruiken? Dan beveel ik Jeanet (Visible Younique) van harte aan. Haar coaching was beslist een goede investering in mezelf!"

Jaime, juli 2021

"Toen ik bij Jeanet kwam was ik erg ontevreden over mijn baan. Het gaf me geen energie en ik twijfelde of ik op de juiste plek zat. Tijdens mijn HBO opleiding vond ik het zo interessant, maar in de jaren dat ik nu werk is mijn interesse en enthousiasme weggesijpeld. Ik voelde me ongelukkig in mijn functie en had er slapeloze nachten van. Eigenlijk had ik voor mezelf al besloten dat dit werk niet bij mij paste. Ik had zelfs al naar vacatures gezocht en een balletje opgegooid voor een andere functie.

Tijdens ons eerste gesprek heeft Jeanet me direct met beide voeten op de grond gezet. Ik had een droomberoep waarvan ik zelf altijd dacht dat ik dat had moeten gaan doen. Iets waar iedereen mij altijd in had gezien. Het beroep dat ik als zaligmakend had voorgesteld, bleek echter bij nadere beschouwing een kinderdroom te zijn. Ik kwam erachter dat het een wens uit het verleden was. Ik ben veranderd in de tussentijd, echt volwassen geworden, maar mijn dromen waren hetzelfde gebleven. Door deze sessie zag ik duidelijk dat het droomberoep waarin ik dacht gelukkig te worden, niet meer bij me paste. 

In de verdere gesprekken met Jeanet leerde ik beter mijn 'volwassen ik' kennen. Er kwamen eigenschappen en wensen naar voren, die ik ook heel erg belangrijk vind in een baan, en die passen bij de volwassen ik. Toen we mijn huidige werk nader bekeken, snapte ik ineens weer waarom ik de keuze had gemaakt voor dit beroep. Ik zag duidelijk dat er naast plezier halen uit je werk, nog zoveel andere redenen zijn om te kiezen voor een bepaalde richting. Nadat ik me dit had gerealiseerd, merkte ik dat mijn eigen werk zo slecht nog niet was.

Het resultaat van Jeanet's begeleiding is dat ik meer plezier in mijn werk heb gekregen. Het zware gevoel van 'ik moet mijn leven omgooien' is verdwenen. Ik ga met meer energie aan het werk. Ook kan ik me weer goed herinneren waarom ik dit beroep heb gekozen. Ik weet dat mijn huidige werk de 1e stap is op mijn weg naar de juiste bestemming. Het geeft me een stip aan de horizon en ik heb zin om aan mijn toekomst te werken.

Wat mij enorm aansprak is dat je echt de rol van gids op je nam en mij begeleidde door mij op mijn eigen benen te laten staan. Je gaf soms iets terug of spiegelde wat misschien niet altijd zo leuk was, maar vooral die momenten hielpen me enorm om te groeien.

Super bedankt Jeanet!

Je was een super gids voor mij. Je hebt mij begeleid naar een andere ik.

Tim, april 2021

"Ik deed mijn werk routinematig en ik miste de energie die ik ervan kreeg. Daarom ben ik een coaching traject gestart bij Jeanet. Het intakegesprek was al een prettig gesprek. Jeanet gaf aan niet volgens een vast, 'standaard' programma te werken, maar aan te sluiten bij waar mijn behoefte ligt.

Ik voelde mij gelijk op mijn gemak, en voelde de veiligheid om mijn verhaal te delen. Dit heeft mij doen besluiten om bij Jeanet het traject te volgen en ik ben blij dat ik dit gedaan heb.

In totaal heb ik 8 sessies gehad, waarbij we samen o.a. hebben gekeken naar wat mijn drijfveren zijn. Ook hebben we, d.m.v. interviews die Jeanet met mij deed, mijn persoonlijkheidsprofiel opgesteld. Dit bestaat uit mijn kernwoorden, wat is voor mij belangrijk bijv., maar ook waar liggen mijn interessegebieden. Naar aanleiding hiervan heb ik een aantal beroepen onderzocht die hierbij aansluiten.

Ik heb ontdekt dat ik toch op een goede werkplek zit, maar heb nu ook inzicht gekregen wat ik dan nog mis om mijn werk leuk te blijven vinden en mijn energie weer terug te krijgen. Dit hebben we verder onderzocht en ik weet nu hoe ik dit kan oppakken.

Jeanet is een fijne coach. Met haar positieve instelling en enthousiasme vliegt de tijd voorbij. Jeanet luistert goed naar wat er gezegd wordt en hoort ook het verhaal achter het verhaal en kan dit weer goed vertalen naar het hier en nu. 

Jeanet helpt om inzicht te krijgen in je eigen handelen en d.m.v. de verschillende oefeningen/voorbereidingsopdrachten word je uitgedaagd om aan het werk te gaan. 

Jeanet bedankt!"

Rianne, mei 2021

"Bij Jeanet heb ik een traject doorlopen waarbij de nadruk lag op persoonlijke coaching. Op mijn werk lag overbelasting op de loer en mijn persoonlijkheid hielp me niet om daar goed mee om te gaan. Ik wilde leren hoe ik beter om kan gaan met de werkdruk en hoge verwachtingen zowel op mijn werk als van mezelf.

Jeanet luistert goed, 'voelt' met je mee en weet op de juiste momenten door te vragen. Hierdoor konden we snel de ‘pijnpunten’ naar boven halen en daarmee zijn we aan de slag gegaan. 

Na het traject bij Jeanet voel ik me rustiger, doordat ik de lat minder hoog leg voor mezelf: 'goed is goed genoeg'. Het inzicht dat ik kreeg door de verschillende oefeningen heeft me geholpen om de handvatten die Jeanet aandroeg makkelijker in de praktijk te brengen. Ik herken de situaties waarin ik mijn grenzen moet bewaken, en steeds vaker lukt het me om die grenzen ook aan te geven.

Gedrag veranderen dat al zo lang bij je hoort is lastig, het blijft oefenen en heeft tijd nodig. Maar dankzij dit coachtraject kan ik zaken beter relativeren en dat geeft rust."

Yvonne, april 2021

"Ik heb een Ontwikkeladviestraject gedaan bij Jeanet. Al lange tijd merkte ik dat ik veel energie lek in het werkveld waar ik nu werk, en dat ik zelf niet goed wist welke richting ik op zou willen. Tijdens het traject hebben we o.a. een kernwoordenprofiel opgesteld en in kaart gebracht welke werkzaamheden en activiteiten ik leuk vind, waar mijn interesses liggen, wat mijn drijfveren zijn en wat ik belangrijk vind in mijn werk en werkomgeving.

Het kernwoordenprofiel is enorm waardevol voor me; ik kan het gebruiken als een meetlat als ik een vacature zie en als reminder voor mezelf: wat vind ik belangrijk, wat wil ik? Ik pak het profiel er regelmatig even bij. 

Door het traject met Jeanet weet ik wat mijn rode draad is als het gaat om werken, en welke richting ik op kan gaan denken voor ander werk. Ik heb zicht gekregen op wat er nog meer bij me past en het heeft me weer in mijn passie gezet. Elke keer na een gesprek had ik weer goede moed om verder te gaan. Ik ben weer meer gaan geloven in mijn eigen kwaliteiten!

Ik heb Jeanet ervaren als een positieve en enthousiaste coach die echt ‘to the point’ coacht. Haar enorme gedrevenheid om samen met mij op zoek te gaan naar de antwoorden op mijn vragen sprak mij heel erg aan. Jeanet heeft me echt gezien en ik kon volledig mezelf zijn. Dat maakte dat we tijdens het relatief korte traject ook echt behoorlijk de diepte in konden gaan."

Esther van Weringh, maart 2021 

"Jeanet heeft me geholpen in mijn zoektocht ‘wat wil ik eigenlijk? Wat vind ik leuk en wat past er mij bij? Moet ik een andere kant op, en zo ja, hoe kom ik daar?’ Heel veel vragen waar ik mee zat. 

Jeanets persoonlijke benadering, haar manier van luisteren, het terug vertalen van mijn behoeften, maakt haar als coach, maar vooral als mens heel bijzonder. Warm, aardig, maar ook kritisch. De coach die af en toe op de rem trapt en even de spiegel voor mijn neus zet….”Louella het kan ook anders, je kan het anders bekijken, concreter maken, filteren”.

Ik ben Jeanet ook erg dankbaar voor de momenten waarbij ik mezelf even in de weg zat en niet lekker in mijn vel zat. Hoe Jeanet mij weer op de rails wist te krijgen. Door een luisterend oor te bieden, door tips en adviezen te geven en zelfs een keer een boek als tip geven, waar ik veel aan gehad heb. Het ging niet alleen over mijn loopbaan, maar ook over mijn persoonlijke ontwikkeling, rouwverwerking etc. Het was fijn om even een zijweg te nemen richting persoonlijke coaching wat invloed heeft op mijn 'self being'.

Beide manieren van coaching doet Jeanet heel goed! Aanrader! Daarom heb ik er een vervolg aan gekoppeld. De loopbaancoaching is afgesloten maar er valt nog veel te leren. En het is fijn om een coach te hebben om af en toe mee te sparren".

Louella Schotborg, februari 2021

"Ik volgde Jeanet al een tijd via LinkedIn, maar vanwege de afstand was het voor mij niet haalbaar om een coachgesprek in te plannen. De coronacrisis heeft er voor mij voor gezorgd dit te realiseren door online afspraken. Ik liep al veel langer met de vraag: is dit nu echt nog wat ik leuk vind, en wat heb ik voor plan B als er bij een reorganisatie geen plaats meer is voor mij?

Met deze vragen zijn we aan de slag gegaan. Ik vond de werkwijze van Jeanet zeer helder, prettig en duidelijk. Met name het onderdeel waarin we naar aanleiding van interviews 40 kernwoorden moesten halen die voor mij erg belangrijk waren. Dit was ontzettend leerzaam om te doen.  

Door het traject heb ik een duidelijker beeld gekregen van waar mijn krachten liggen en waar ik echt blij van word. Door een interne switch zit ik nu binnen de organisatie weer op mijn plek. Ook heb ik meer handvatten voor mijn plan B. Vanuit deze positie kan ik verder op zoek naar wat ik echt graag zou willen. Dit geeft me rust in mijn hoofd en ik zie de toekomst positief tegemoet."

Carianne de Keizer, januari 2021

"Na vele jaren op dezelfde werkplek was ik toe aan een volgende stap in mijn loopbaan. Of toch niet? En wat voor een stap zou dat zijn dan? Het was belangrijk voor mij om antwoorden te vinden op dit soort vragen omdat ik langzamerhand steeds meer het gevoel had dat ik niet meer helemaal op mijn plek zat.

Ik twijfelde steeds vaker over mijn motivatie. Daarbij kon ik de hulp van een coach dus goed gebruiken en na een korte zoektocht kwam ik in contact met Jeanet. Al bij de eerste kennismaking bleek dat dit een hele goede match was! Ze was toegankelijk en we hebben duidelijk mijn verwachtingen besproken waarbij ik direct het gevoel kreeg dat Jeanet mij kon helpen bij het vinden van antwoorden.

Het was voor mij een coachtraject met eye-openers en inzichten. Jeanet leerde mij om verschillende zaken van een andere kant te bekijken, en gaf me tools en tips om een deel van mijn werkzaamheden anders te verdelen en om de werkenergiebalans terug te vinden.

Al mijn vragen zijn tijdens de verschillende coachsessies beantwoord en ik voel me weer zeer gemotiveerd om nog vele jaren met plezier mijn werk te doen. Ik kan Jeanet van harte aanbevelen voor een goed coachtraject op maat."

Charles Rossingh, december 2020

"Ik ben dankbaar dat ik een loopbaantraject bij jou heb mogen volgen. Door onze gesprekken ben ik stapje voor stapje bij de kern van mijn loopbaanvraagstuk terecht gekomen. Ik heb antwoorden gevonden waardoor ik ben gaan inzien dat ik in mijn huidige baan gewoon op mijn plek ben. Blijkbaar was ik continue naar iets op zoek dat er al die tijd al was. Ik heb berusting gevonden en weer plezier in mijn werk. 

Je hebt jouw aanpak steeds aangepast naar de behoefte die ik op dat moment had. Hierdoor heb ik het gehele traject als zeer prettig en persoonlijk ervaren! Dank je wel voor je geduld!"

Astrid van Bruggen, december 2020

"Inmiddels ben ik 36 en zit ik al jaren in het HR vak. Ik vroeg me echter af of dit het op lange termijn nog helemaal voor mij is. Daarom ben ik een Ontwikkeladviestraject bij Jeanet begonnen. Het heeft me veel inzicht gegeven en duidelijk gemaakt waar mijn passie ligt en wat ik echt wil. Dankzij Jeanet heb ik nu voor mezelf richting gekregen die ik op kan gaan".

D.V., november 2020

"Dit traject heeft mij geholpen bij het herontdekken van mijzelf. Ik wilde graag inzicht krijgen in waar mijn drijfveren liggen, wat bij mij past en waar ik energie van krijg. Ik was benieuwd naar mijn sterke kanten en wilde graag ontdekken wat er nog meer mogelijk is voor mij. Het heeft me gesterkt en geholpen in mijn zoektocht naar het invullen van de rest van mijn werkzame leven".

WdW, oktober 2020

"Ik vond het een enorm leerzaam traject. Het brengt je terug bij jezelf en waar je écht gelukkig van wordt. Waar liggen je talenten en hoe stem je je werk beter af op wat je wilt en kunt. Er zijn zoveel meer mogelijkheden die je gaat zien aan het eind van het traject. Echt super!"

Daniëlle Koolhof-Tuin, augustus 2020

"Na 10 jaar bij dezelfde werkgever gewerkt te hebben, besloot ik om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik dacht dat ik deze gevonden had, maar dit was niet het geval. Ook de twee daarop volgende banen gaven mij niet de voldoening waar ik wel op hoopte. Dit had te maken met verschillende omstandigheden, maar soms moet je eerst iets ervaren om er achter komen dat het niet voor je werkt.

De twijfel sloeg toe en dat was voor mij een reden om Jeanet in te schakelen en samen de zoektocht te maken naar wat mij gelukkig maakt en waar mijn passie en interesses liggen.

De (online) gesprekken die ik met Jeanet had waren vertrouwd en open. Ik heb daar ontdekt wat voor mij echt belangrijk is en waar mijn passie ligt. Dit is een zinvolle zoektocht geweest, waar voor mij een mooi persoonlijk profiel uit is uitgekomen. 

Tijdens ons laatste gesprek kon ik Jeanet vertellen dat ik een nieuwe job heb gevonden wat helemaal bij mij aansluit. Dit was niet zozeer het doel van het traject, maar voor mij een hele mooie afsluiter!"

Daniëlle, juli 2020

"Na 6 jaar op dezelfde werkplek was ik toe aan de volgende stap in mijn loopbaan. Omdat ik niet in het ‘wilde weg’ wilde gaan solliciteren was het voor mij belangrijk om er achter te komen in welke werkomgeving en functie mijn kwaliteiten het best tot zijn recht komen. Daarbij kon ik de hulp van een coach goed gebruiken.

Belangrijk bij een coach vind ik:

  • Opbouwend kritische vragen kunnen stellen
  • Goed luisteren, doorvragen, wat bedoelt iemand écht te zeggen
  • Persoonlijke aanpak
  • Niet (alleen maar) lullen, maar poetsen 😊
  • En last but not least; ondersteuning in het concreet maken van de stappen naar (in mijn geval) een nieuwe job.

Bovenstaande punten kwamen samen toen ik de website van Jeanet las. Van tevoren hebben we duidelijk elkaars verwachtingen naar elkaar uit gesproken. Jeanet bood mij een veilige omgeving waarin ik me altijd op mijn gemak heb gevoeld. Daarnaast stelde Jeanet mij kritische vragen, leerde ze mij ook zaken van een andere kant bekijken én gaf mij vertrouwen in de stappen die ik zette.

Ik kan Jeanet dan ook van harte aanbevelen, dus twijfel je aan je huidige baan of werkomgeving, neem dan eens contact op met Jeanet en laat haar met je meedenken".

Wendy van Schooten, juli 2020

"Al jaren voel ik me eigenlijk niet meer thuis binnen de bank. Bij de laatste reorganisatie (3 jaar geleden) was ik zelfs teleurgesteld dat ik moest blijven. Maar ja wat dan? Hoe ik ook nadacht, een plan B was er gewoon niet. Ik had een hele rij leuk hobby's, maar geen 'verborgen' passie waar ik mijn beroep van zou kunnen maken. 

Ik voelde dat de volgende reorganisatie naderde en het mooie van bij een grote bank werken is dat je ieder jaar weer een budget ontvangt voor je duurzame inzetbaarheid. Ik besloot om mijn plan B nu echt wat concreter te maken.

Via LinkedIn kwam ik in contact met Jeanet. Ik volgde haar al een tijdje op LinkedIn en zag mooie positieve ervaringen voorbij komen. Gelukkig was mijn manager ook enthousiast en stemde in met het traject.

Met Jeanet heb ik o.a. gekeken naar mogelijke beroepen en beroepsrichtingen, maar ik kwam al snel tot de conclusie dat ik niet het spreekwoordelijke roer om wilde gooien, maar mijn ervaring en kwaliteiten in een andere organisatie wil inzetten.

Toen ik nog tijdens het traject kon kiezen voor een vertrek bij de bank met een mooie financiële regeling, heb ik die kans direct genomen. Samen met Jeanet heb ik gekeken naar mijn CV en sollicitatiebrief. Ook hebben we mijn LinkedIn profiel onder de loep genomen.

Omdat de afstand van mijn woonplaats naar Zwolle best groot is heb ik Jeanet 1 x persoonlijk ontmoet en hebben we de rest van de 8 sessies via Skype gedaan. Hoewel ik hierover vooraf nog wat twijfels had, verliepen de gesprekken heel gemakkelijk. We hebben zelfs een sollicitatie gesprek geoefend via Skype. Jeanet is heel toegankelijk en ze levert echt maatwerk. Haar feedback was zeer waardevol!

Ik heb een mooie eerste stap gemaakt om een leuke baan te vinden in een andere leuke organisatie. Over een paar maanden is mijn laatste werkdag bij de bank en ik ben klaar om de arbeidsmarkt weer op te gaan 😊. 

Tegen iedereen die nog twijfelt of een coachtraject wel waardevol is zeg ik: doen!"

Jacqueline, juni 2020

"In mijn huidige werk als officemanager had ik geen uitdaging meer en er was ook geen andere functie binnen het bedrijf waarin ik wel de uitdaging kon vinden. Dan ben je 52 jaar en je wilt wat anders, maar ja….wat dan? Wat kan ik, wat wil ik, welke beroepen zijn er tegenwoordig waarvan ik het bestaan misschien amper weet.

Ik kreeg een tip om bij Jeanet een loopbaantraject te volgen. Na een prettige kennismaking ben ik dit traject gestart. Leuk detail is dat Jeanet net als ik jaren werkzaam is geweest in het bankwezen.

Na 4 sessies wist ik wat ik wil gaan doen: mijn huidige office kwaliteiten combineren met mensen begeleiden, helpen en een langduriger relatie met mensen hebben. Ik denk nu aan beroep als pleegzorg bemiddeling of casemanager dementie. Daarin kan ik zoals Jeanet dat noemt: een laag dieper. Ik heb me nu ingeschreven voor hbo studie social work: spannend, maar ook een hele leuke uitdaging.

De laatste sessie hebben we ingevuld met c.v. profieltekst en sollicitatie/motivatiebrief. Nuttige tips gekregen van Jeanet!

Hoe mooi is het als je thuis komt na je laatste sessie en dan de volgende tekst leest: 'iedere dag kies je wie je bent en wat je over jezelf gelooft. Iedere dag is een kans om opnieuw te beginnen'."

Christa, juni 2020

"Ik heb de sessies met Jeanet als zeer prettig ervaren. Via LinkedIn kwam ik op haar site terecht. Dit sprak me direct aan. Ik zag veel overeenkomsten en herkenning. Dit was voor mij de reden om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Tijdens het kennismakingsgesprek voelde ik direct een klik en ik ben het traject met haar aangegaan.

Mijn doel was om te onderzoeken: wat wil ik en wat kan ik? Door de verschillende oefeningen en opdrachten werd het voor mij steeds duidelijker dat ik de werkzaamheden die ik nu doe eigenlijk heel leuk vind, maar dat het bedrijf waar ik nu werk niet meer bij mij past.

Er was tijdens dit traject heel veel ruimte voor mijn persoonlijke situatie, dat vond ik erg fijn. Jeanet is een open persoon en ik voelde mij vrij om alles te kunnen zeggen. Ze kijkt heel goed waar ik behoefte aan heb en dit vond ik erg plezierig. Ik heb nu veel helderder voor mijzelf wat ik belangrijk vind. Ik kan Jeanet echt bij iedereen aanbevelen!"

Jeanette, februari 2020

"Ik liep al een tijdje met de gedachte: 'past mijn huidige functie nog wel bij mij? Pas ik nog wel bij mijn huidige werkgever? En als ik dan nu van baan verander, wat zijn de mogelijkheden na bijna 12,5 jaar bij dezelfde werkgever?'

Na een beetje gezocht te hebben naar een loopbaancoach, kwam ik uit op de site van Jeanet (www.visible-younique.nl). Haar website beviel mij meteen en een skype kennismakingsgesprek was snel gemaakt.

Na ons kennismakingsgesprek was ik erg enthousiast en voelde weer die energie die ik al een hele lange tijd niet meer had gevoeld. Dit was voor mij een teken dat ik op het juiste pad zat.

Helaas kon ik niet direct beginnen met het traject, want ik kwam door een depressie thuis te zitten. Na een periode van voornamelijk duisternis was er ook weer licht. Zodra ik het weer kon heb ik opnieuw contact opgenomen met Jeanet en hebben we vrij snel een loopbaantraject gestart. Dit traject voelt voor mij als een goede afsluiting van een moeilijke periode.

Ik heb nieuwe energie, ik weet wat ik wil en wat ik zoek in een nieuwe uitdaging. Dit dankzij Jeanet. Een nieuwe uitdaging moet nog komen, maar ik weet zeker dat deze niet lang op zich laat wachten en dan grijp ik het met beide handen aan 😊."

Kathleen van Mook, februari 2020

"Het is september 2018 en mijn werkgever besluit de werkzaamheden over te plaatsen naar het hoofdkantoor. Ik maak de overweging om mee te gaan, maar in mijn achterhoofd weet ik dat 2,5 uur reizen eigenlijk geen optie is. En ja, die leuke collega`s waarmee je zo fijn werkt, en ook wel voor bent gebleven, moeten ook de zelfde beslissing nemen en blijven ook niet allemaal.

Na ruim 25 jaar in de financiële wereld gewerkt te hebben, moest ik een afweging maken: zoek ik een nieuwe uitdaging bij een soortgelijke werkgever of volg ik mijn gevoel en ga ik compleet iets anders doen? Ik bleef overwegingen maken en kwam niet tot een goed besluit. Als dan je omgeving aangeeft dat je eigenlijk al een hele tijd zegt dat je het niet meer naar je zin hebt, valt het kwartje.

Maar hoe pak je dat allemaal aan? Op een dag komt Jeanet op LinkedIn voorbij en ik lees het verhaal over haar werkwijze. Een afspraak was snel gemaakt en een oriënterend gesprek volgde. De klik is er direct en gezamenlijk gaan we het traject in: het grote veranderen is begonnen.

Weloverwogen juiste keuzes maken onder begeleiding van Jeanet. Een proces... niet over één nacht ijs, maar alle ruimte om mezelf daar in te ontwikkelen.

In de zoektocht naar een nieuwe uitdaging heeft Jeanet me het afgelopen half jaar uitstekend geholpen. Vanuit de financiële wereld ben ik nu werkzaam in het sociale domein, omgeschoold en wel: wie had dat van tevoren gedacht!

Jeanet dank je wel voor alle fijne adviezen. Ik heb mijn drive (weer) gevonden!"

Hans Peter, december 2019

"Mijn huidige werk kostte me energie. Ik wilde graag weg uit de verzekeringen, maar wist alleen niet wat ik dan zou kunnen gaan doen en hoe ik dat moest aanpakken. Door mijn loopbaantraject bij Jeanet heb ik nu de stap durven nemen om op zoek te gaan naar een andere baan en heb deze ook gevonden.

In de gesprekken met Jeanet ben ik gaan inzien wat voor mij belangrijk is en waar ik wel en geen energie van krijg. Ik heb geleerd dat ik ook energie krijg van andere zaken zoals hobby’s en vrijwilligerswerk. Daarom heb ik nu gekozen voor een baan met minder reistijd en betere werktijden, zodat ik daar meer tijd voor heb.

Ook ben ik inmiddels met een opleiding gestart voor de richting die ik graag op wil, en die ik in de toekomst kan gebruiken bij mijn nieuwe werkgever of wanneer ik iets voor mezelf start naast de baan in loondienst.

Het pad waarop ik niet meer verder kon is nu een andere weg ingeslagen, waardoor ik voor mezelf weer nieuwe mogelijkheden heb gecreëerd en daarmee in de toekomst verder ga. Ik gun iedereen deze ervaring. Jeanet is een prettig persoon om mee te praten. Ze denkt goed met je mee, maar laat je wel zelf nadenken over zaken. Hierdoor heb ik zelf andere keuzes gemaakt waar ik heel blij mee ben!"

Miranda Veltkamp, december 2019

"In oktober 2018 werkte ik iets meer dan 3 jaar bij mijn huidige werkgever. In die 3 jaar best heel veel veranderingen meegemaakt en uiteindelijk gedetacheerd naar een tijdelijke functie. Toen leek dat de detachering op een eind zou lopen, kwam er een punt waarin ik niet terug kon, het gevoel had niet vooruit te komen en andere kanten op vond ik ook lastig. 

Het voelde alsof ik op een soort kruispunt stond: de plek waar ik zat beviel niet meer aangezien ik er niet meer veel kon leren, maar een nieuwe stap zetten voelde toch ook spannend. En naast dit spannende was ik bang om niet de juiste keuze te maken als ik die nieuwe stap ging zetten.

Ik had heel sterk het gevoel dat ik dit zelf op moest lossen, ik werkte per slot van rekening pas 3 jaar en was 26 jaar oud. Het was onmogelijk dat ik dit niet zelf kon regelen. Ik ben wat gaan zoeken via google naar beroepstesten om zelf te zoeken of ik nou wel aan de juiste beroepen dacht.

Ondertussen op LinkedIn wel eens berichten van Jeanet voorbij zien komen, maar ook weer verder gescrold. Ik merkte dat ik er niet echt zelf uit kwam en ook enorm in een tunnel belandde. Toch weer Jeanet Visscher opgezocht op LinkedIn en haar daar gaan volgen. Ik was toch nieuwsgierig of zij mij misschien kon helpen. Tot op de dag van vandaag zo enorm blij dat ik dat gedaan heb. Ze heeft contact met me opgenomen en begin 2019 hebben we ons eerste contactmoment gehad. 

Ik heb door de sessies met Jeanet rust in mijn hoofd omdat alles een plekje heeft gekregen. Ik heb een beter beeld gekregen van wat ik echt belangrijk vind in mijn werk en mijn collega’s, en wat ik bij kan dragen aan een team. Ook heeft het traject me inzicht gegeven in waar mijn interesses liggen en waar ik blij van word. En daar ben ik nog iedere dag blij mee!

Jeanet is een enorm fijne gesprekpartner, ze stelt je heel erg op je gemak en weet de juiste vragen te stellen om je aan het denken te zetten. We hebben de sessies via skype gedaan vanwege de afstand. Ik had van tevoren mijn vraagtekens, maar achteraf vond ik deze manier heel erg fijn. 

Ik gun iedereen die op een kruispunt staat een traject met Jeanet!"

Luca van Veen, november 2019

"Ik ben met Jeanet in contact gekomen door mijn collega. Zij was heel enthousiast over de aanpak en gesprekken met Jeanet. Ik besloot daarom ook een traject te gaan doen bij Jeanet. Ik wilde ontdekken waar mijn kracht ligt, welke werkzaamheden bij mij passen en waarom ik soms vast liep zowel op mijn werk als privé. Ook was ik benieuwd naar andere mogelijkheiden naast mijn huidige baan.

Door de gesprekken met Jeanet tijdens het traject, en door de spiegel die ze me heeft voorgehouden, kreeg ik een duidelijk beeld van mijzelf en mijn werk. Ik weet nu dat een dienstverlenende rol goed bij mij past, en dat ik binnen mijn huidige functie veel van mijn dienstbaarheid kwijt kan.

Ik heb daardoor niet alleen waardering gekregen voor mijn huidige job, maar zie nu ook welke mogelijkheden er zijn buiten mijn baan waar ik energie van krijg. Ook heb ik geleerd om zowel privé als zakelijk duidelijk mijn grenzen aan te geven. Dit geeft heel veel rust en zelfvertrouwen!

Ik raad iedereen aan om bij Jeanet een loopbaan- of coachtraject te volgen. Het heeft mij heel veel gebracht." 

Janny, november 2019

Vorige week heb ik met veel succes mijn loopbaantraject bij Jeanet afgerond. In de afgelopen periode heb ik veel geleerd en bereikt. Voor mij is het nu heel helder wat ik wel en niet wil. Ook heb ik mij ontwikkeld in mijn persoonlijke situatie en ben ik hierdoor veel sterker geworden. In een aantal sollicitatiegesprekken die ik inmiddels heb gehad voor een nieuwe functie, kreeg ik als feedback dat ik sterk en vol vertrouwen over kwam. 

De belangrijkste reden voor mij om dit traject bij Jeanet te starten was dat ik in mijn huidige baan niet de juiste match had qua werkzaamheden. Ik ben op zoek gegaan naar een loopbaancoach.Tijdens het eerste gesprek met Jeanet voelde ik mij al gelijk op mijn gemak en hadden we direct een klik.

Haar manier van coachen is zeer prettig. Ze straalt een bepaalde rust en vertrouwen uit. Door haar achtergrond in het bankwezen heeft ze zich ook goed kunnen verplaatsen en inleven in mijn situatie. Ze begreep waar ik het over had (werkdruk, commerciële druk etc) en dat is fijn. Daarnaast heeft Jeanet zelf ook een carrièreswitch gedaan en dat ga ik nu ook doen.

Jeanet heeft mij niet alleen gecoacht voor mijn loopbaan, maar ook in mijn persoonlijke on situatie zijn dingen positief veranderd. Jeanet kijkt verder dan alleen je loopbaan, ze voelt zaken heel goed aan, is oprecht geïnteresseerd en stelt de juiste vragen.

Er zijn voor mij echt zaken helder geworden. Dat geeft zoveel nieuwe energie, maar ook rust. Ik heb veel bereikt door de begeleiding van Jeanet. Ik weet nu wat ik wil. Daarnaast heb ik meer rust én durf ik een carriereswitch aan. Ik ga met volle moed een nieuwe toekomst tegemoet en mij focussen op mijn nieuwe baan in HR land!

Super bedankt Jeanet!

C. v.d. Broek, november 2019

"Ik wilde ontdekken waar ik in mijn kracht zit en welke werkzaamheden bij mij passen. De begeleiding van Jeanet tijdens het traject heb ik als prettig ervaren. Jeanet voelt aan wat nodig is en gaat daarmee naar de kern.

De uitkomsten waren niet zozeer verrassend, maar wel verhelderend voor mij. Ik weet nu dat een dienstbare rol heel erg bij mij past, maar dat ik daarnaast zelf regie mag bepalen. Als mens en ook als collega. Ik heb ontdekt dat ik binnen mijn huidige functie en bij mijn huidige werkgever kansen kan creëren om me verder te ontplooien en te floreren.

Ik raad iedereen aan om bij Jeanet zo'n loopbaancoachingtraject te volgen".

Djamila Heuvel, november 2019

"Ik liep al een hele tijd rond met het gevoel dat ik niet meer op mijn plek zat in mijn functie. Ik wilde iets anders maar ik had geen idee wat dat dan moest zijn. Het enige wat ik wist, was dat ik weg wilde uit het bankwezen. Op LinkedIn zag ik een artikel van Jeanet wat mij heel erg aansprak. Toen er weer een reorganisatie werd aangekondigd, heb ik contact met haar opgenomen.

Ik voelde me direct op mijn gemak bij Jeanet. Ze is oprecht geïnteresseerd, stelt goede vragen en geeft je de ruimte om zelf te ontdekken wat voor jou belangrijk is. Het meest waardevol vind ik dat ik nu een duidelijk beeld heb van mijn kwaliteiten en drijfveren. Ik heb veel aan het traject gehad en vond het fijn dat we onze sessies afwisselend in Zwolle en online via skype konden doen. 

Nu, een half jaar later, weet ik niet alleen wat ik leuk en belangrijk vind in een baan, maar ook wat bij mij past. Vooral de sessie met de kernwoorden en de passende beroepen en beroepsrichtingen maakte het voor mij concreet. Van die sessie kreeg ik ook echt energie en het gaf mij het gevoel dat er ook voor mij een functie is buiten de bank en dat ik die nu ook zelf kan vinden.

Door dit traject met Jeanet te doen weet ik in welke richting ik wil zoeken, zodat ik eindelijk de stap durf te zetten om de bank achter me te laten. Dit gaat mij helpen een baan te vinden die bij mij past en waar ik gelukkig van word".

Kim, oktober 2019

"Vorige week heb ik mijn coachingstraject afgerond bij Jeanet. Ik ben bij haar terecht gekomen omdat ik een beetje vastliep, en steeds sterker het idee had niet meer op de juiste plek te zitten in m’n functie en bij mijn werkgever. Ik wist alleen niet zo goed wat een vervolgstap zou kunnen zijn. 

Jeanet heeft het afgelopen half jaar een proces in gang gezet en dat logisch opgebouwd. Zoekend naar de rode draad in mijn (werkende) leven. Jeanet was daarin als een spiegel; niet veroordelend, maar luisterend en met beide benen op de grond. Op de één of andere manier gaf ze me vaak een enorme energie. En die energie was ik een beetje kwijt geraakt….

Het resultaat is dat ik voor mezelf ga beginnen. Dit idee sluimerde al wat in mijn gedachten, maar werd steeds meer bevestigd. Halverwege het traject sprak ik deze stap nog aarzelend uit, maar inmiddels doe ik dat vol overtuiging. Hoewel ik het nog steeds eng en spannend vind om als zelfstandige verder te gaan, heeft Jeanet mij doen inzien dat ik het kan!"

Milou Booms, oktober 2019 

"Na jaren zoeken van wat ik nu echt wil en waar ik blij van word, werd ik getrokken door een bericht van Jeanet op LinkedIn met haar slogan: 'wil je leven en werken met plezier, passie en voldoening?'

Toen dacht ik: nu moet ik de stap zetten om daadwerkelijk een traject in te gaan, aangezien mijn leven toch wel werd beheerst door mijn werk. Dat wilde ik niet meer, ik wil graag positieve energie uit mijn werk halen en het moet mij geen energie kosten!

Het loopbaantraject heb ik met veel plezier doorlopen bij Jeanet. Ik ga nu eerst solliciteren naar een functie met hetzelfde soort werk als wat ik nu heb. Met de tips en adviezen van Jeanet heb ik een mooie sollicitatiebrief waar ik mee verder kan.  

Daarna ga ik mij verder richten en ontwikkelen in iets waar ik echt blij van word en dat is toch het “roer om”. Dit had ik niet gedaan als ik niet bij Jeanet was geweest. Ze heeft mij handvatten gegeven hoe ik dat het beste kan aanpakken. Nogmaals erg bedankt daarvoor."

D.v.W, oktober 2019

"Na bijna 25 jaar gewerkt te hebben bij een bank/verzekeraar moest ik door een re-organistatie op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik ging me afvragen of ik opnieuw weer jaren in de financiële dienstverlening zou willen werken. 

Jeanet kwam uit een vergelijkbare situatie. Dit sprak me gelijk aan! Iemand die zelf ook heeft ervaren wat het verliezen van een baan door een reorganisatie met je doet.

Door het volgen van een loopbaan-coachingstraject heeft ze me geholpen te ontdekken waar ik echt blij van word. Ik heb deze sessies als zeer leerzaam en waardevol ervaren. Maar vasthouden aan het oude veilige vertrouwde werk, of de keuze te maken echt te gaan voor wat ik het liefste wil doen, was nog wel een dingetje.

Jeanet pelde alle lagen af tot we bij de kern kwamen. Ze heeft me door haar manier van coachen geholpen er voor te gaan en ook het laatste restje twijfel bij me weggenomen. Ik volg mijn gevoel en kies voor een nieuwe uitdaging buiten de verzekeringsbranche. Ik weet nu wat ik wil en kies heel bewust voor een studie, en hoop een baan te vinden als casemanager verzuim. Dit was me zonder Jeanet niet gelukt.

Bedankt Jeanet!! Voor je betrokkenheid, energie en waardevolle coachsessies."

Annemieke, september 2019

"Doordat mijn man een baan had gekregen aan de andere kant van het land, zat er voor mij ook een verhuizing aan te komen. Dat zou dus ook een andere baan betekenen. Omdat het op mijn werk al een tijdje niet meer lekker ging, wilde ik gaan uitvinden wat die nieuwe baan dan wel zou moeten worden. Waar wilde ik, als ik dan toch helemaal opnieuw moest beginnen, het laatste deel van mijn werkzame leven gaan doorbrengen?

Via de sociale media had ik al een aantal "stukken" van Jeanet gezien. Ook had ik al haar gratis verkrijgbare “boeken” opgevraagd. De schrijfstijl stond me aan, dus heb ik de knoop maar doorgehakt. Ik heb contact gezocht met Jeanet om te zien of ze iets voor me kon betekenen.

Het gratis kennismakingsgesprek verliep fijn. Jeanet was begripvol en straalde vertrouwen uit. Zoveel, dat ik direct besloot een traject met haar aan te gaan.

Mijn traject begon rommelig, maar dat lag aan mij: ik was al aan het solliciteren, voordat we goed en wel met elkaar gesproken hadden. Omdat ik werd uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, hebben we gelijk een sessie besteed aan gesprekstechnieken e.d. Voor mij gaf dat aan hoe flexibel Jeanet was in de invulling van het traject en hoe ze dit op mij en mijn situatie afstemde. Haar vraag was steeds: 'waar ligt jouw behoefte?' 'Waar wil jij aan werken?'. Daardoor zijn alle onderdelen aan de orde gekomen, die voor mij belangrijk waren.

Ook de persoonlijke kant ging ze niet uit de weg. 'Welke zaken belemmeren je om de stap te zetten?' 'Waarom wil je weg?' 'Waarom wil je juist niet weg?' Doordat Jeanet de juiste vragen stelde, kwamen de antwoorden los en ging mijn ontdekkingsreis steeds verder.

De verhuizing ging uiteindelijk niet door, maar ik ben ook tot de conclusie gekomen dat ik voorlopig helemaal niet weg ga bij mijn huidige werkgever. 

Hoewel ik dus geen nieuwe baan heb, en die op dit moment zelfs niet ambieer, ben ik heel blij dat ik dit traject bij Jeanet gedaan heb. Het heeft me een duidelijk beeld gegeven van wat ik wil en belangrijk vind in mijn werk, én ik ben er achter gekomen dat de functie die ik nu heb, eigenlijk gewoon ook mijn ideale functie is! En dat is erg fijn om te weten!"

Edith van de Velde, september 2019

"Door omstandigheden ben ik in een burn-out terechtgekomen. Dat was geen prettige ervaring, mijn geest en lichaam waren niet in balans.

Ik ben op zoek gegaan naar iemand die mij kon helpen. Via een artikel op LinkedIn kwam ik bij Jeanet terecht. Tijdens ons telefonisch kennismakingsgesprek merkte ik gelijk een goede klik en dit gaf vertrouwen om een persoonlijk ontwikkeltraject te starten om weer in balans te komen.

Jeanet wist de juiste vragen te stellen waardoor er veel naar boven kwam. Ik legde de lat heel hoog voor mij zelf. Jeanet luisterde goed en hield me een spiegel voor. Hierdoor leerde ik veel over mijzelf.

Tijdens de sessies met Jeanet heb ik veel tips en handvaten gekregen om goed om te kunnen gaan met situaties en waardoor ik dan niet terugval in mijn oude patroon. Dit levert mij zoveel op en ik heb nu véél meer rust. Ik krijg ook vaak van mijn omgeving (mijn kinderen, familie, collega’s) terug dat ik ben verandert. Ik reageer veel rustiger en ik zeg nu vaker nee! Ik voel nu ook echt dat ik weer in mijn kracht sta.

Na mijn persoonlijk ontwikkeltraject hebben we ook een paar sessies aandacht besteed aan mijn loopbaan, zodat ik weet wat goed bij mij past als ik na de bank wat anders zou willen.  

Onze gesprekken voelden heel intensief en vertrouwd. Na elke sessie ging ik met een goed gevoel naar huis. Ik kan iedereen aanraden om het traject met jou aan te gaan. Het heeft mij zoveel gebracht. Dit gun ik iedereen!

Jeanet bedankt voor alles!"

Samira, augustus 2019

"Weer een reorganisatie… En deze keer zat ik erbij…. Ik had jaren met veel plezier gewerkt bij mijn werkgever en altijd goede beoordelingen gehad. Helaas was er geen plekje meer voor mij, maar ik had veel vertrouwen in de toekomst.  Ik wou ook wel eens wat meer van de wereld zien dan alleen de financiële dienstverlening, dus ik ging vol goede moed op weg.

Ik had al snel een nieuwe uitdaging gevonden. Een baan waarvan ik dacht dat deze goed bij mij paste. Ik begon met goede moed aan mijn nieuwe job en was erg gemotiveerd om er een succes van te maken. Helaas liep alles door allerlei omstandigheden anders. Ik zat bij dat bedrijf totaal niet op mijn plek. Ik was erg blij toen mijn tijdelijke contract afgelopen was.

Daarna was ik echt even de weg kwijt: Wat wil ik… Wat kan ik...Ik wist het niet meer. Ik voelde mij daardoor best onzeker en had hier echt hulp bij nodig van een expert. 

Ik volgde Jeanet al wat langer op Linkedin en heb een intakegesprek met haar gepland. Ze nam hier de tijd voor en ik voelde een klik. Dat gaf mij het vertrouwen om samen met haar een ontdekkingsreis te starten op zoek naar mijn ideale baan. Ik ben gestart met een loopbaantraject met als doel om mij richting te geven voor de toekomst. Met de opdrachten en de gesprekken keken we niet alleen naar werk wat écht bij mij past, maar ook naar de cultuur, grootte van het bedrijf etc.

Jeanet stelt goede vragen en komt daardoor tot de kern. Ze draait niet een standaard programma, maar past de inhoud van de gesprekken aan op mijn behoeftes en gaat moeilijke onderwerpen niet uit de weg. Ze pakt ze juist met beide handen aan als ze je daarmee kan helpen je doel te bereiken. Jeanet is goed voorbereid voor de gesprekken en oprecht geïnteresseerd in de persoon die ze begeleidt.

Ik heb tijdens het traject veel over mijzelf geleerd en heb weer vertrouwen in mijzelf en in mijn toekomst. Vol goede moed ga ik op weg naar een nieuwe job."

E.D.S. augustus 2019

"Jeanet heeft mij gecoacht bij het vinden van een nieuwe baan. In mijn huidige werk was ik niet gelukkig, samen met Jeanet heb ik onderzocht waarom mijn werk mij niet gelukkig maakte en welke nieuwe functies goed bij mij zouden passen. Aan de hand van praktische werkvormen heb ik meer inzicht gekregen in mijn kernwaarden en drijfveren.

Jeanet verstaat de kunst om goed door te vragen, waardoor ik mij beter bewust werd van mijn gedachten, gedrag, valkuilen en patronen. De coaching heeft mij een beter zelfinzicht gegeven en ik heb de keus gemaakt voor een baan die echt bij mij past"

Windesheim docent, augustus 2019

"Ik liep zelf een beetje vast qua werk. Ik voelde me elke week meer ontevreden over mijn huidige functie, maar het lukte mij niet alleen om hier ook daadwerkelijk iets concreets mee te gaan doen. Ik wist/weet heel goed, wat ik niet wilde, maar niet zo goed wat ik wel wilde… Dit zorgde er voor dat ik vooral in mijn hoofd ongelukkig zat te wezen i.p.v. over te gaan tot concrete actie.

Jeanet zette mij stap voor stap weer aan tot actie. Samen maakten we o.a. inzichtelijk wat ik wel en niet wilde. Zo kon ik doelgericht aan mijn zoektocht beginnen. Na 3 sessies heb ik al een andere baan gevonden. Of het mijn droombaan wordt kan ik nu nog niet zeggen, maar het sluit sowieso veel beter aan bij mijn wensen en behoeftes op dit moment.

Ik weet dat alleen ik verantwoordelijk ben voor mijn eigen geluk – die verantwoordelijkheid heb ik door het aangaan van dit traject genomen!!

Jeanet bedankt!!"

Linda, juli 2019

"Na 4 jaar op Bonaire gewoond te hebben, moest ik op zoek naar een baan, maar eigenlijk wist ik niet hoe ik het aan moest pakken. Mijn leeftijd (52) kon een factor zijn dat het vinden van een baan zou bemoeilijken, maar ik wist ook niet wat ik precies zocht.

Doordat een van mijn contacten reageerde op een bericht van Jeanet op LinkedIn, heb ik haar website bekeken. En dat sprak me zo aan, dat ik een informatief gesprek met haar gepland heb. In dat gesprek bleek dat Jeanet mij zou kunnen helpen met duidelijk krijgen welke richting ik op zou kunnen gaan.

In 5 sessies heb ik alsnog veel geleerd over mijzelf, welke richting ik op zou kunnen en wat ik daarvoor nodig heb.

Door de persoonlijke benadering, en met verstand van zaken, heeft Jeanet mij echt geholpen mijn zoektocht “hoe nu verder?” te concretiseren. Inmiddels heb ik een baan gevonden, want door bezig te zijn met jobcoaching kreeg ik ook de spirit om te gaan solliciteren!"

Marjan Wolters, juli 2019

"Ik zat al jaren in dezelfde functie en merkte dat er weinig uitdaging meer in mijn werk zat. Eigenlijk deed ik het allemaal op de automatische piloot en ik vroeg me af of ik dit werk nog 20 jaar fysiek zou volhouden. Ik wist dat ik meer kan en wilde graag een andere richting op met mijn loopbaan. Maar wat dan?

Jaren geleden heb ik een loopbaantraject gehad, maar daar is toen helaas niets concreets uitgekomen. Bij Jeanet heb ik nu een Ontwikkeladviestraject gedaan, waarbij we hebben gekeken naar mijn toekomstmogelijkheden op basis van mijn kwaliteiten, kennis en interessegebieden. Hier zijn voor mij een aantal passende en concrete beroepen en richtingen uitgekomen.

Ik ga me nu verder oriënteren op deze beroepen/beroepsrichtingen en wil onderzoeken welke richting mij het meest aanspreekt en wat er nodig is om me in deze richting verder te ontwikkelen. Het mooie is dat ik in mijn zoektocht al een hele leuke vacature vond, waar ik al op heb gesolliciteerd. Jeanet heeft me ook goede feedback gegeven op mijn CV en motivatiebrief die ik gelijk kon gebruiken.

Ik raad iedereen die wil ontdekken wat voor beroepen en richtingen nog meer bij je passen aan om een traject met Jeanet te doen. Ik vond het bijzonder hoe ze bij mij heel goed naar boven kon halen waar ik echt blij van kan worden. Ze liet mij zien dat dit uit heel veel aspecten van mijn leven is af te leiden.  

Ondanks dat Jeanet zelf in een hele andere sector heeft gewerkt, kon ze me goed begeleiden tijdens het loopbaantraject. Ook kan ik nu met het solliciteren terugvallen op veel handige tools die ik van haar geleerd heb". 

Johan, juli 2019

"Op een gegeven moment besefte ik dat ik ‘vast’ zat. Ik wilde wel heel graag verder, lekker aan het werk, maar het ging niet. Ik kon de weg niet vinden. Via LinkedIn kreeg ik contact met Jeanet. Het kennismakingsgesprek gaf me direct een goed gevoel. Ook tijdens het traject voelde Jeanet perfect aan wat ik nodig had.

Ik heb de sessies als erg fijn ervaren. Jeanet gaf mij het vertrouwen me open te stellen en mezelf te zijn. Het was echt maatwerk, afgestemd op mij. Op het moment dat Jeanet merkte dat er een zijstap nodig was om vooruit te kunnen, deed ze dat. Dat was voor mij heel erg waardevol.

Jeanet communiceert op een hele fijne, open, positieve en opbouwende manier. Ze is méér dan alleen loopbaancoach, en gaat ook echt de diepte in als dat nodig is om je verder te brengen. Het traject heeft mij weer dichter bij mezelf gebracht. In mijn kracht, met mijn energie en enthousiasme, klaar voor de volgende stap. Dat gun ik iedereen! Jeanet kan je daar absoluut bij helpen!"

Erika Koning, juni 2019

"Ik zat op slot, was stuurloos en futloos, boos en verdrietig. Voelde me waardeloos en afgedankt na de boventalligheid en zat langere tijd passief op de bank.

Ik heb toen bewust gekozen voor coaching door Jeanet. We hebben een vergelijkbare achtergrond, dat maakte dat ze aan een half woord al genoeg had. Echt heel prettig.

Jeanet gaf mij ruimte om mezelf te zijn. Ik voelde mij 100% veilig en vertrouwd bij Jeanet en door de coaching kwam mijn energie en vechtlust terug! Ik durfde, wilde en ging weer vooruit kijken en vooruit denken. Mijn zelfvertrouwen bloeide weer op en de zon ging weer schijnen na een lange periode van vermoeidheid, boosheid en verdriet.

Jeanet hield mij een spiegel voor en gunde mij de confrontatie (en daardoor groei) om “oud zeer bij de kladden te gaan plakken”, omdat dat mijn potentie in de weg zat. Ik durfde het aan een totaal ander vakgebied te gaan ontdekken. Niets en niemand houdt mij meer tegen om nu eindelijk te durven gaan voor waar mijn hart ligt!

Dank je wel Jeanet voor jouw geduld en vakkennis, je eerlijkheid en vertrouwen! Ik hoop dat je nog heel veel mensen mag helpen door jouw coaching, zodat ook voor hen de zon weer gaat schijnen!"

Monique, april 2019

"Door een reorganisatie raakte ik mijn leuke baan als accountmanager in de financiële branche kwijt. En nu? Ik was al niet meer piepjong en een ding stond vast: de baan die ik had kwam niet meer terug. Ik moest dus wat anders gaan doen, maar wat?

Nog voordat mijn dienstverband formeel was gestopt had ik al een gesprek met Jeanet. Doel was om wat richting te krijgen in de keuzemogelijkheden. Jeanet is in staat om vrij snel tot de kernwaarden te komen, waardoor je weet wat je drijfveren zijn. In dit gesprek hebben we besproken dat ik in ieder geval als zelfstandige verder wilde. Ik ging weg na dit gesprek met een idee in mijn hoofd, waar ik meer over zou gaan nadenken. Ook zou ik al wat onderzoek doen.

Jeanet gaf me mee om vooral de tijd te nemen om goed na te denken en te voelen. Geen overhaaste beslissing vanuit enige druk. Dit is de belangrijkste tip die ze me gaf!

In de maanden daarna heb ik met veel mensen gesproken. Uit ieder gesprek kwam wel iets waardevols. Uiteindelijk wist ik het zeker! Ik zou verder gaan als financieel planner. Mijn hele leven heb ik al mensen geholpen op financieel gebied, dus waarom niet mijn werk er van maken? Maar waar begin ik? Er kwam toen zoveel op me af dat ik geen overzicht had. Onrust in mijn hoofd! Jeanet …help!

Jeanet heeft me in een aantal gesprekken geholpen in het hele proces om als zzp-er aan de slag te gaan. Ze brengt structuur aan, creëert bewustwording en een overzichtelijk tijdspad. Stap voor stap heb ik zo verder gewerkt aan mijn bedrijf FIHEZE Financiële Planning en inmiddels staat het en heb ik mijn eerste klanten mogen helpen.

Ik kan Jeanet van harte aanbevelen als coach, met (niet onbelangrijk!) humor. Ze is uitstekend in staat om je in je kracht te zetten en je zelfvertrouwen een boost te geven. Mocht je net als ik behoefte hebben aan iemand die je echt verder helpt in je loopbaan of je persoonlijke ontwikkeling, neem dan vooral contact op met Jeanet!"

Henriëtte Zengerink, juni 2019

"Ik was in de gelukkige omstandigheid dat ik een budget van mijn werkgever kreeg om te besteden aan studie of een loopbaantraject. Na op Facebook kennis te hebben gekregen van Visible Younique, heb ik mij in jouw werkwijze verdiept. Het sprak mij aan dat je met veel vrouwen werkt en zelf ook in de financiële wereld hebt gewerkt.

Na een kennismakingsgesprek heb ik besloten met jou in zee te gaan. Dit heeft me geen windeieren gelegd. Ik heb veel over mijzelf geleerd en veel handvaten van je gekregen om mee de toekomst tegemoet te kunnen. Je bent een toegankelijk persoon wat het prettig maakt om te communiceren. 

Ik kan iedereen aanraden om het traject met jou aan te gaan. Je bent heel deskundig en zeker een mensen-mens."

Alma Naaijer, februari 2019

"In 2018 heb ik besloten om een loopbaantraject bij Jeanet te starten aangezien ik al een bepaalde periode het plezier in mijn werk kwijt was en wilde uitvinden of de werkzaamheden die ik deed nog wel bij mij pasten. Door Jeanet's professionaliteit, eerlijkheid en oprechtheid heb ik mij gelijk op mijn gemak gevoeld en daardoor mijn verhaal kunnen doen.

Jeanet, door jouw deskundigheid en persoonlijkheid wist je mij mee te nemen in het proces en mijzelf het hoe, wat, waar en waarom te laten ontdekken. Je hebt ook de kunst om makkelijk te kunnen schakelen bij de dingen die op mijn pad kwamen tijdens het traject, waardoor ik mooie stappen heb kunnen maken bij mijn huidige werkgever.

Ik weet nu weer wat belangrijk voor mij is om het werk wat ik doe interessant en leuk te houden.

Bedankt voor de prettige samenwerking!"

W.W., februari 2019

"Ik ben een loopbaantraject begonnen omdat ik na 28 jaar iets anders wilde gaan doen en wilde onderzoeken wat naast de financiele dienstverlening nog meer bij mij zou kunnen passen. Jeanet heeft mij daarbij heel goed geholpen. Ik kreeg steeds meer bevestiging dat ik een goede keuze heb gemaakt om wat anders te gaan zoeken.

Verder heb ik inzicht gekregen in mijn talenten en Jeanet heeft me geleerd hoe ik alles kan vertalen naar mijn CV, sollicitatiebrieven, LinkedInprofiel en sollicitatiegesprekken. In het traject was ook ruimte om aan te geven waar ik moeite mee had of wat ik nog wilde onderzoeken of leren.

Daarnaast is Jeanet heel toegankelijk, open, prettig in de omgang en ze weet waar ze het over heeft. Ik kan er met een goed gevoel op terug kijken".

Willie Douma, januari 2019

"Daar sta je dan. Na 20 jaar in de verzekeringen te hebben gewerkt, sta je op straat. En dan ga je bij jezelf de vraag stellen: 'wat wil ik nu?' Ik heb nu de leeftijd nog om keuzes te kunnen maken. Maar dan het liefst wel de goede. 

Gelukkig was daar Jeanet die mij geweldig heeft begeleid hierin. Door de juiste vragen te stellen en de juiste opdrachten te laten doen heeft ze mij doen inzien wat ik vooral niet wil en welke nieuwe uitdagingen wel degelijk nog bij mij passen. Waar word ik gelukkig van? Welk soort werk past bij mij, waar krijg ik energie van en wat maakt me niet kapot?

Jeanet had hier echt prachtige opdrachten voor mij bij zoals 'teken eens een levensboom met daarin de belangrijkste kernwoorden die bij jouw leven passen' en de vraag 'waar sta je nu en waar wil je heen? Maak hier eens een collage van'.

Door de opdrachten en gesprekken leerde ik mezelf nog beter kennen. Jeanet luisterde goed en pikte precies die dingen eruit waardoor ik weer verder kon. Ze hield me een spiegel voor als het nodig was en liet me soms met een hele andere blik naar iets kijken. Ook probeerde Jeanet me vooral met mijn hart te laten beslissen, en niet alleen te denken met mijn hoofd.

Waar ik ook veel aan heb gehad was dat Jeanet gewoon zei hoe het ervoor stond: dit is geweest, je wilt nu ergens naar toe, hoe ga je dit aanpakken? Dat duwtje had ik af en toe precies even nodig.

Inmiddels werk ik al weer een paar weken in een hele leuke nieuwe functie, waar ik mijzelf kan zijn en de dingen kan doen die ik echt leuk vind!" 

Angelika Schakelaar, november 2018

"Ik had een veertigersdilemma en wilde er achter komen of ik mijn werk in deze functie nog jaren wilde blijven doen. Er was de laatste jaren zó veel veranderd op mijn huidige werkplek en omdat er een aantal taken zijn weggevallen, werd mijn werk voor mijn gevoel veel saaier en eentoniger, en nam de werkdruk alleen maar toe.

Ik kreeg de tip om eens loopbaancoaching te gaan doen, en zo ben ik bij Jeanet terecht gekomen. Ik heb eerst een kennismakingsgesprek gehad met Jeanet via Skype. Ik had daar een heel goed gevoel bij, we hadden gelijk een klik met elkaar. Dus zonder twijfel ben ik begonnen aan 6 sessies loopbaancoaching.

Door de gesprekken met Jeanet ben ik erachter gekomen wat ik diep van binnen wil. Ik heb veel over mijzelf geleerd, en kon hierdoor een goede keuze maken voor mijn toekomst.

Ik vind het heel bijzonder wat loopbaancoaching je kan opleveren! Ik had met de 5e sessie al een nieuwe baan. Dit had ik totaal niet verwacht. Je moet er natuurlijk zelf wel wat voor doen, maar ik raad iedereen die ook met zo’n veertigersdilemma zit, aan om loopbaancoaching bij Jeanet te doen! Het kan je zo veel opleveren. Jeanet is een super coach, ze werkt vanuit haar passie met veel enthousiasme.

Jeanet bedankt!"

Ingrid, september 2018

"Door een organisatiewijziging werd ik boventallig verklaard en moest ik solliciteren op een nieuwe functie binnen het bedrijf. Ook werd mijn standplaats gewijzigd, waardoor ik 1,5 uur moest gaan reizen naar mijn werk. Dit maakte me erg onrustig en ik merkte dat ik dat helemaal niet wilde. Ik heb toen verschillende sollicitaties gedaan, maar wist eigenlijk helemaal niet wat ik precies wilde gaan doen.

Ik werd getriggerd door jouw verhalen op LinkedIn, en zag dat je ook in het bank- & verzekeringswezen hebt gewerkt. Na een gratis kennismakingsgesprek besloot ik om een loopbaantraject bij jou te doen. Ik heb het als erg fijn ervaren dat jij dezelfde achtergrond heb. Het praat makkelijker voor mijn gevoel en ik hoefde sommige dingen niet eens uit te leggen. De gesprekken voelden voor mij heel vertrouwd en veilig. 

Je hebt me een spiegel voorgehouden en geprikkeld om mezelf te leren kennen: wie ben ik, wat kan ik en hoe kan ik mezelf weer op de kaart zetten. In één van de sessies hebben we mijn kwaliteiten en talenten besproken. Wat voor mij inmiddels zó gewoon was geworden, kon ik nu met hulp van jouw methode weer goed benoemen. Dit heb ik ook heel goed kunnen gebruiken in mijn sollicitatiegesprek, die we samen hebben voorbereid. Ik heb daar echt veel aan gehad.

Inmiddels werk ik 2 dagen bij mijn nieuwe werkgever en tot nu toe bevalt het mij prima! Super bedankt Jeanet!"

M.J., augustus 2018

"Ik ben al geruime tijd op zoek naar een nieuwe baan, die goed bij mijn capaciteiten past. Ik heb een brede interesse en solliciteerde enthousiast op veel vacatures, maar tot nu toe zonder resultaat. Om moedeloos van te worden!

Ik wilde een loopbaantraject doen bij Jeanet om zo meer beeld te krijgen bij mijn eigen competenties en eigenschappen, om zelfverzekerder te worden door te weten waar ik sta, en meer te kaderen in mijn zoektocht naar een carriereswitch.

Jeanet heeft mij in slechts een paar gesprekken laten zien hoe ik echt in elkaar steek, en welke soort baan daarom het beste bij mij past. Ze stelt gerichte vragen en heeft een heel praktische aanpak. Jeanet heeft mij geleerd om te kaderen, uit te gaan van eigen kracht door goede keuzes te maken en doelgericht te werk te gaan. Ik ben me bewuster van mijn kwaliteiten en daardoor zelfverzekerder geworden. Dat zal mij zeker helpen bij het vinden van die leuke baan, die goed bij mij past!

Mijn traject was helemaal op maat gesneden. Jeanet werkt niet met een standaardprogramma, maar bepaalt samen met jou het coachingstraject dat bij jóu past. Wat is jouw doel, en wat heb je daarbij nodig?

Als je jezelf echt goed wilt leren kennen en goed wilt presenteren naar de buitenwereld, dan moet je echt eens met Jeanet gaan praten!"

Alida van der Kamp, augustus 2018

"Omdat ik merkte dat ik van mijn huidige functie geen energie meer krijg, en ook niet meer heel enthousiast word van soortgelijke functies bij andere bedrijven, wilde ik er voor mezelf achter komen, waar ik die energie dan wel van kan krijgen.

Jeanet heeft me op een enorm positieve manier hierbij geholpen, door precies de juiste vragen te stellen, en uit mijn lange verhalen steeds de overeenkomsten te vinden van de zaken waar ik enthousiast van word. Ze heeft me ook laten inzien dat ik zoveel meer sterkte punten heb die in kan inzetten bij mijn zoektocht dan waar ik me zelf van bewust was.

Nu ik door de sessies met Jeanet zoveel beter weet wat de type bedrijven, mensen en werkzaamheden zijn die het beste bij mijn eigen drijfveren en verlangens passen, heb ik er alle vertrouwen in dat een volgende baan mij ook echt die energie gaat opleveren waar ik naar op zoek ben!"

Daniëlle, juli 2018

"Veranderen van baan, dat doe je toch niet? Jawel... kan ik nu zeggen! Met veel plezier ben ik inmiddels 2 maanden aan het werk in een voor mij nieuwe omgeving. Ik werk nu bij een zorginstelling en dan ook nog in een functie die ik het liefste uitoefen.

Al enkele jaren worstelde ik met de vraag: wil ik blijven werken bij een bank/verzekeraar waar ik de afgelopen 20 jaar heb gewerkt? Of laat ik deze vertrouwde omgeving eindelijk los, en ga ik doen wat echt bij mij past?

Tijdens een zoveelste reorganisatie ben ik gestart met een loopbaantraject bij Jeanet, en al snel werd tijdens de gesprekken duidelijk dat ik nu toch echt de knoop wilde doorhakken.

In de sessies nam Jeanet mij mee naar mijn diepste ik, en werd het mij steeds duidelijker: wie ben ik en wat wil ik echt. Kijkend in mijn spiegel begon ik me te realiseren dat ik zelf in beweging moest komen en dat een ander dat niet voor mij kon doen. De kans om te switchen naar een andere werkomgeving kon ik nu niet langer naast me neerleggen.

Door de opdrachten die Jeanet me gaf, heb ik ervaren dat er buiten de wereld van bank/verzekeraar een hele interessante arbeidsmarkt is. Dat er veel leuke bedrijven en banen zijn, en dat er wel degelijk kansen zijn in de arbeidsmarkt die je zelf kunt creëren!

Ik heb de sprong gewaagd en ben bewust gaan solliciteren naar functies bij bedrijven die mij aanspraken. Deze bewuste stap is goed geweest voor mij als persoon: mijn energie is toegenomen en mijn zelfvertrouwen is gegroeid. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Jeanet, de begeleiding en coaching van jou hebben er o.a. voor gezorgd dat ik heb kunnen uitspreken wie ik werkelijk ben en wat ik zelf wil. Ik heb hierdoor mijn knoop kunnen doorhakken, en een stap op mijn weg kunnen maken.

Bedankt voor je begeleiding en het vertrouwen!"

Peter van der Velde, mei 2018

"Doordat ik geen plezier meer had in mijn werk, en door een reorganisatie binnen de bank, kreeg ik de mogelijkheid voor loopbaancoaching. Door een tip van iemand kwam ik bij Jeanet terecht. Het oriënterend gesprek met Jeanet was voor mij een prettige ervaring en gaf mij het vertrouwen om de loopbaancoaching bij Visible Younique te doen.

Ik heb Jeanet leren kennen als een betrouwbaar, enthousiast en open persoon, die met je meedenkt en zich goed kan inleven. Door de sessies die we hebben gehad, weet ik nu welke richting ik op wil, welke acties ik wil doen en welke weg ik kan bewandelen naar een nieuwe werkomgeving."

T.H., april 2018

"Jeanet heeft me, na een gesprek van een uur via Skype, verder geholpen met mijn loopbaan. Ik had zoveel twijfels en Jeanet heeft me een spiegel voorgehouden waardoor ik eindelijk wist wat te doen. Ik had iemand nodig die onpartijdig advies kon geven en Jeanet heeft me dat geboden. Dank je wel voor je hulp!"

Bernadette Lugies, februari 2018

"In juli 2017 werd de zoveelste reorganisatie aangekondigd binnen de bank. Ik was er al langer van overtuigd dat ik niet mijn pensioen zou gaan halen bij deze werkgever. Maar wat wil ik dan wel en welke keuzes ga/moet ik maken? 

Ik heb toen gegoogled op “is er leven na de bank” en kwam op de site van Visible Younique terecht. In het verhaal van Jeanet zaten zoveel overeenkomsten met mijn eigen verhaal, dat ik een intake gesprek heb aangevraagd. Na dit gesprek was ik ervan overtuigd dat Jeanet de aangewezen persoon was die mij verder kon helpen.

Ik wilde voor mijzelf duidelijk krijgen wat ik moest gaan doen: blijven of de bank verlaten? Waar liggen mijn kwaliteiten en wat zou ik dan graag willen in een nieuwe baan?

Na 3 sessies had ik een duidelijk beeld van mijzelf en waar mijn kracht ligt. Het fijne bij Jeanet vind ik dat ze inspeelt op de vraagstukken die op dat moment voor mij belangrijk waren. Hierdoor ging ik altijd met een voldaan gevoel naar huis en kon ik de juiste beslissingen nemen.

Het werd mij duidelijk dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging. We hebben mijn CV en sollicitatiebrief onder de loep genomen en een sollicitatiegesprek geoefend d.m.v. een rollenspel. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe baan waar ik binnenkort ga starten!

Jeanet heel erg bedankt!"

Anke Melchers, januari 2018

"Via social media kwam ik in contact met Jeanet, en vanaf het begin af aan was er een klik. Door de afstand hebben we de coachsessies via skype gedaan. Dat was heel bijzonder, maar net zo effectief als een f2f gesprek.

De vriendelijke benadering en zachte uitstraling van Jeanet zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt en dat je alles bespreekbaar kan maken. Ik heb alle coachsessies als goed en waardevol ervaren!

Ik heb nu een betere en positievere kijk op bepaalde zaken, omdat ik ze op een andere manier benader. Jeanet kon zich goed inleven in mijn situatie, en we hebben samen gezocht en gesproken over oplossingen en een andere aanpak die bij mij en mijn gezinssituatie past. Ik blijf doorgaan zoals ik het nu doe, met hopelijk een nieuwe baan als resultaat. Ik ben heel blij dat ik met Jeanet in contact gekomen ben!"

M.G., november 2017

"Door een reorganisatie kwam ik in een functie terecht waarbij mijn energie volledig werd weggezogen. Het was duidelijk dat ik niet meer gelukkig was in mijn werk. Ik had echter geen idee wat er dan wel bij mij zou passen. Ook had ik het gevoel dat ik opgesloten zat in een gouden kooitje. Afscheid nemen van een goede werkgever, waar ik jaren met veel plezier heb gewerkt, gaf mij een groot gevoel van onrust: wat geef ik op? Durf ik uit te vliegen?

Het loopbaantraject wat ik bij Jeanet gedaan heb, heeft mij inzicht gegeven in de dingen die ik nodig heb om gelukkig te zijn in mijn werk. Ik weet nu waar mijn kwaliteiten liggen en ik heb een mooi beeld gekregen waar ik mijn inspiratie uit haal en waar ik blij van word. Op persoonlijk vlak heb ik geleerd dat ik niet altijd hoef te voldoen aan de verwachtingen van anderen. Ook hoef ik mij hierover niet schuldig te voelen, de ander kan ook zijn verwachtingen bijstellen.

Ik heb de sessies met Jeanet als erg prettig en open ervaren en de coaching was voor mij zeer waardevol. Jeanet kan heel goed spiegelen in de positieve zin en is in staat om de kracht uit jezelf naar boven te halen, zodat je je eigen kwaliteiten gaat inzien.

Jeanet heeft mij geholpen om mijn zelfvertrouwen aan te scherpen en mij het laatste zetje gegeven om er op te vertrouwen dat ik mijn vleugels kan uitslaan en het nest durf te verlaten. Inmiddels heb ik een andere baan en zal ik starten in een nieuwe omgeving die mij hopelijk weer nieuwe energie zal opleveren". 

Bianca Rozendaal, oktober 2017

"Ik heb een loopbaantraject gedaan omdat ik niet goed wist welke stappen ik moest ondernemen om te kijken wat ik leuk vind en wat ik in de toekomst wil gaan doen. Ik wilde graag handvatten hoe ik het moest aanpakken. Hoe word ik weer blij van mijn werk, zodat ik privé ook weer kan genieten en relaxed kan zijn.

De coachsessies waren heel effectief en hebben mij veel energie gegeven. Ik kijk positief de toekomst tegemoet en weet waar mijn 'stip op de horizon' ligt. Ook heb ik een duidelijk beeld gekregen van mijn mogelijkheden en dat geeft mij rust.

Jeanet is een goede gesprekspartner, die heel open en eerlijk is, en waar je je direct thuis bij voelt. Voor mij is het meest waardevolle van dit coachtraject dat ik nu weet 'ik doe het voor mijzelf' en ik mag het op mijn manier doen! Bedankt Jeanet."

Erica Beukers, augustus 2017

"Ik had al héél lang geen sollicitatiegesprek meer gevoerd en wilde mij graag zekerder voelen. In een coachsessie met Jeanet, hebben we het gesprek geoefend, waardoor ik veel meer zelfvertrouwen heb gekregen. Voor mij verdient deze sessie een 10: het voldeed niet alleen volledig aan mijn wensen, maar het heeft me ook gebracht dat ik meer inzicht heb gekregen in wie ik ben en wat ik kan en dat ik er mag wezen!"

A.P., juli 2017

"Door het ontstaan van boventalligheid had ik de behoefte om mezelf en mijn wensen, drijfveren en doelen eens goed onder de loep te nemen. Ik heb de afgelopen 8,5 jaar met veel plezier gewerkt in de financiële dienstverlening, maar wist niet zo goed welke stap ik nu moest gaan zetten. Veilig in de vertrouwde omgeving blijven of het heel ergens anders gaan zoeken? Voor mijn gevoel stond ik op een kruispunt, maar welke kant wilde ik op? Ik wilde hier graag bij begeleid worden om zo meer richting te krijgen. Via een oud collega kreeg ik de tip om eens contact te hebben met Jeanet. Een hele goede tip, zo bleek!

In een eerste telefoongesprek werd al snel duidelijk dat ik mij bij haar op mijn gemak voelde. Wat voor mij een plus was, is dat Jeanet zelf ook vanuit de financiële dienstverlening boventallig is geworden. Jeanet begreep mij, kon mij in mijn situatie inleven, en ik hoefde niet zoveel uit te leggen over wat er op dat moment allemaal op me af kwam.

De coachsessies met Jeanet hebben mij nieuwe inzichten gegeven en waren in sommige opzichten ook een bevestiging. Door haar rust, luisterend vermogen en de spiegel die ze mij heeft voorgehouden, heeft ze mij geholpen in welke richting ik mijn nieuwe werkomgeving moest zoeken. Met name de drijfveren test is heel verhelderend geweest, en kon ik heel concreet mee aan de slag in mijn sollicitaties.

Jeanet heeft mij tijdens het hele traject en mijn zoektocht naar een nieuwe werkomgeving enorm veel vertrouwen gegeven. De gesprekken en huiswerkopdrachten heb ik altijd als zeer positief en inspirerend ervaren. Na een afspraak reed ik altijd met een positief gevoel naar huis! En het is heel mooi dat ik al tijdens het traject een nieuwe werkomgeving heb gevonden waar ik mij thuis voel, en waar ik met veel enthousiasme aan de slag ben gegaan.

Als aanvulling op mijn coachtraject heb ik ook een kleuradvies gedaan bij Jeanet. Erg mooi om dit te kunnen doen met iemand die mij inmiddels toch redelijk goed heeft leren kennen. Hierdoor kan ik beter laten zien wie ik ben, wat bij me past en waar ik voor sta!

Ik ben blij dat ik de stap heb gezet en deze periode met Jeanet heb mogen meemaken. Het is een mooie en intensieve tijd geweest en heeft me veel energie en een completer zelfbeeld gegeven. Een super mooie investering in mijzelf! Dankjewel!"

Pauline van Beek, mei 2017

"Jeanet heeft mij via een gratis skypesessie geholpen om zelf te ontdekken wat belangrijke factoren zijn om passend en uitdagend werk te vinden waar je met een grote glimlach naar toe gaat.
Dank je wel voor dit fijne en inspirerende gesprek Jeanet!
Dit heeft me inmiddels een hele leuke baan opgeleverd!!"

Jacqueline van der Spoel, mei 2017

"Ik liep al langer rond met de vraag: ik wil wat anders maar wat past bij mij? Via een tip van iemand kwam ik bij Visible Younique terecht. Toen ik de website bekeek vond ik deze verfrissend en het sprak mij aan. Ik heb bij Jeanet een coachtraject gevolgd van 6 gesprekken waarin we diverse opdrachten hebben gedaan o.a. mijn kernwaarden besproken, waar word ik blij van....een drijfverentest, waar word ik door gedreven....Het was erg leerzaam om zo mezelf beter te leren kennen, en soms ook bevestigd te worden in dingen.

Jeanet weet door goed te luisteren de juiste vragen te stellen. Uiteindelijk heb je de antwoorden zelf, maar Jeanet haalt ze bij je naar boven. Ik kijk terug op een goed coachtraject en ik ben ook erg blij met de richting die eruit is gekomen!"

Anne, maart 2017

"Het coachingtraject heb ik als zeer positief ervaren. Jeanet is een professionele coach die duidelijk aangeeft hoe te werk te gaan en de zaken aan te pakken. Ze is zeer betrokken en daarom ben je bereid jezelf bloot te geven, wat allemaal ten goede komt aan het coachen. Ik had nooit verwacht dat ik mijn doelen al zo snel zou bereiken! Niets meer dan lof!

Al met al was het voor mij een fijne periode met Jeanet. Ze geeft je vertrouwen en je bouwt een band op! Mocht je twijfelen om een coach te gaan zoeken of je weet er geen? Doe dan een intake met Jeanet en laat je verrassen!"

Bas van de Geest, december 2016

"Ik ben Wilma Mulder, 48 jaar en dat is een lastige leeftijd merk ik: een beetje er tussenin, niet jong en niet oud. Een mooi moment om je leven te overdenken: wat wil ik nu nog? Ik wil een leuke baan, die mij energie geeft en niet alleen kost. Ik wil graag privé en zakelijk gescheiden houden en ook daarin de goede keuzes en prioriteiten maken.

Met Jeanet heb ik gekeken wat mijn waarden en normen zijn. Verrassende en mooie keuzes, die echt herkenbaar zijn en bij mij passen. Ik kreeg steeds meer duidelijkheid in wat ik nou echt wil kiezen en wat misschien anderen mij opleggen, of keuzes waarvan ik denk dat anderen dat van mij verwachten.

Het waren fijne momenten om zo op die manier na te denken, wat wil ik zelf en wat wil ik voor die ander zijn. Ook kan ik nu mijn grenzen daarin bewaren. Door dit alles komt er meer balans, tussen wat ik wil en wat ik daarnaast nog voor een ander kan doen. Ook een beter beheer van de agenda ben ik me gaan aanwennen. En briefjes maken, om een indeling te krijgen, die je dan ook heel fijn kan afvinken. Tijd nemen voor ontspanning, begin maar met een half uurtje per dag, dat jij mag kiezen wat je wil doen, en geniet dan ook echt van die tijd, raadde Jeanet me aan. Dat gevoel geeft op zich al rust, heerlijk!

En toen nog het kleur- en stijladvies, heel herkenbaar en mooi om te zien welke kleur je van binnenuit aan de buitenkant mooier maakt. Ook welke stijl past bij mij en welke stijl is mijn verlangen, maar komt er niet zo vaak uit.

Bedankt Jeanet voor deze waardevolle tijd, door jouw coaching en advies weet ik weer beter wie ik echt ben en wil zijn!"

Wilma Mulder, november 2016

"Mijn huidige functie kwam te vervallen en ik werd ‘actief mobiel’ verklaard en daardoor (mogelijk) boventallig. Ik wilde weten waar mijn kwaliteiten liggen en hoe ik die het beste kan inzetten in een volgende functie.

Het loopbaantraject heeft mij inzicht gegeven in mijn unieke talenten en kwaliteiten die ik van nature heb. Door ze te benoemen heb ik helder gekregen welke elementen er in een functie voor mij aanwezig moeten zijn, wil ik het beste uit mijzelf halen. Ook weet ik nu welke werkwaarden voor mij belangrijk zijn en in welke omgeving ik het meest gemotiveerd blijf. Met deze concrete uitgangspunten weet ik wat ik zoek in een vervolgstap van mijn loopbaan en kan ik mijzelf beter presenteren.

Ik heb naast mijn loopbaantraject ook een kleuradvies bij Jeanet gedaan om er achter te komen welke kleuren mij het beste staan. Zo kan ik een goede eerste indruk maken, zeker bij toekomstige sollicitaties. Voor mij hoort dit bij het hele plaatje. Als je weet welke kleuren je goed staan, dan hoef je je daar geen zorgen om te maken en geeft dit je zelfvertrouwen.

De gesprekken met Jeanet verliepen erg prettig en de sfeer was goed. Ze kan zich goed verplaatsen in de ander en in de situatie en komt door het stellen van de juiste vragen snel bij de kern. Ook helpt ze je op weg als je even niet weet hoe je dingen onder woorden moet brengen. Dat heb ik als heel prettig ervaren, want dat gaf mij het gevoel dat ik elke keer een stap in de goede richting maakte."

Birgit Goossens, augustus 2016

"Ik kwam bij Jeanet om mijn kwaliteiten beter in beeld te krijgen, zodat ik mijzelf beter kan profileren tijdens de sollicitatiegesprekken. Ik kwam erachter dat ik veel meer kwaliteiten in mij heb, dan ik zelf dacht. Ook heb ik ontdekt wat mij echt drijft om mijn werk uit te voeren. Nu weet ik veel beter welke richting ik op wil. Daarom heb ik mij opgeven voor een nieuwe opleiding om mij om te laten scholen naar een functie wat mij echt drijft!

Jeanet neemt alle tijd voor je met duidelijke doelen, en haar werkwijze en methodes past ze goed aan op de persoon die ze coacht. Inmiddels komen er veel leuke nieuwe dingen op mijn pad!

Jeanet, jij hebt mij de goede richting op gestuurd. Bedankt!"

L.B., november 2015

"Ik heb erg veel gehad aan dit coachtraject en heb mijn doelen kunnen bereiken. Ik ben aan de slag gegaan met het ontdekken van mijn talenten, maar vooral met het ontdekken van mijn missie: ieder mens is waardevol en uniek! Dit wil ik meegeven aan de mensen om mij heen, maar ook in mijn werk mee bezig zijn. De oefening met het maken van de poster en de tijdsplanning vond ik heel waardevol. Ik heb er tijd ingestoken, maar het heeft mij ook heel veel winst opgeleverd. Ik weet nu echt heel goed wat mijn missie is waar ik mee aan de slag wil gaan. Ook hebben we gewerkt aan mijn belemmerende factoren waardoor ik nu nog niet mijn talenten voldoende inzet in mijn werk. Hier zou ik nog meer in kunnen groeien."

Johanneke Plaggenmarsch, oktober 2015

"Een coach die effectief is en je op een leuke manier op compleet andere gedachten brengt. We zouden allemaal 1x per jaar een coaching moeten volgen zoals deze. Gewoon motiverend! Ga zo door!!"

Ronald Visscher, juli 2015

"Wil je er net als ik achter komen wat je wilt met je leven en wat je talenten zijn? Ga dan naar Jeanet! Jeanet neemt de tijd om naar je verhaal te luisteren. De gesprekken verlopen heel natuurlijk zodat je niet in de gaten hebt dat je eigenlijk heel hard aan het werk bent met jezelf. Ze prikkelt je op het juiste moment en zorgt ervoor dat je verder komt! 

De gesprekken zijn niet alleen saai op de bank maar worden afgewisseld met oefeningen of opdrachten om thuis voor te bereiden. Ik kijk terug op serieuze maar ook grappige momenten in alle gesprekken die we gehad hebben. 

De onrust die ik had en deels schaamte omdat ik niet “werk” is weg. Ik had heel sterk het gevoel dat ik stil stond, m’n leven stond op pauze. Dat is er niet meer. Door het coachtraject met Jeanet heb ik gezien dat ik me wel degelijk ontplooid heb in de afgelopen jaren als partner en moeder, maar ook in wie ik ben als mens. En het belangrijkste van alles is dat ik nu de weg weet die ik moet en wil gaan.

Wil je meer inzicht in jezelf en je leven, laat Jeanet je dan helpen om het jezelf te geven!"

Maureen Bastiaan, juli 2015

"Ik kwam er door de gesprekken met Jeanet al snel achter dat mijn werkgever/baan niet bij mij paste en ik heb nog tijdens het coachtraject mijn baan opgezegd. Het coachtraject heeft er voor gezorgd dat ik deze stap kon zetten omdat ik nu weet wat meer bij mij past op werkgebied. Ik heb alleen maar winst gehad! Ik werk nu in een super leuke organisatie met alleen maar mannen!"

Jorenda Pastoor, januari 2014

Ontvang mijn gratis e-book 'Maak werk van je toekomst!'

Dit e-book helpt jou te ontdekken wie je bent, wat je kunt en wat je wilt, zodat je weet welke stappen je kunt zetten om te doen wat echt bij jou past!

Meest recente tips

Je zit niet lekker in je vel op je werk, wat nu?

Je zit niet lekker in je vel op je werk, wat nu?

Zie je er tegenop om na het weekend of je vakantie weer aan het werk te moeten? Tel jij de dagen af en kun je niet wáchten tot je weer weekend of vakantie hebt?  Zou je het liefste de deur achter je dicht trekken, en niet meer terug willen komen? In dit artikel vind je 5 vragen die je helpen weer lekker in je 'werkvel' te komen.

Lees verder >>

Gratis Loopbaangesprek ihkv de Week van de Loopbaan 2023

Gratis Loopbaangesprek ihkv de Week van de Loopbaan 2023

Je hebt het gevoel dat je werk niet meer bij je past. Je mist het plezier, de uitdaging en de voldoening in je werk. Diep van binnen voel je dat er meer in je zit. Je wilt graag werk doen waarin je van betekenis kunt zijn, waar je voldoening uit haalt, waar je passie ligt. Maar wat wil je dan? En hoe pak je dat aan? In het kader van de landelijke Week van de Loopbaan, kun je in de maand september met mij een afspraak maken voor een GRATIS Loopbaangesprek. 

Lees verder >>

"Is dit het nou? Wil ik dit blijven doen tot mijn pensioen?"

"Is dit het? Ik ben inmiddels 45, wil ik zo verder tot mijn pensioen?" verzuchtte Monique. Zo'n moment van bezinning is niet vreemd, het 'overkomt' veel vrouwen. Ineens sta je stil bij je leven. Je kijkt terug naar wat achter je ligt, en je denkt na over wat er nog komen gaat. Hoe zal je toekomst er uit zien? Wat wil je nog graag? Welke mogelijkheden zijn er nog voor jou? In dit artikel lees je hoe Monique de antwoorden op haar vragen heeft gevonden.

Lees verder >>

Niet lekker in je werkvel? 7 tips om hier vandaag nog verandering in te brengen

Niet lekker in je werkvel? 7 tips om hier vandaag nog verandering in te brengen

Ben je enthousiast, gemotiveerd en vol energie als je naar je werk gaat? Of voel je je moe, gestrest of verveeld, alsof je in een sleur zit? Als je niet lekker in je werkvel zit, kost dat veel energie. Bovendien is het niet alleen vervelend voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen. Gelukkig kun je er zelf iets aan doen. In dit artikel geef ik 7 tips die je vandaag nog kunt toepassen zodat je weer lekker in je werkvel komt te zitten!

Lees verder >>