Wil je werk doen wat bij je past, waar je je talenten kunt inzetten, waaruit je plezier en voldoening haalt en waarmee je echt verschil kunt maken? Dan is het belangrijk om helder te hebben wie je bent, wat je wilt en wat jou uniek maakt. 

In deze workshop ontdek je aan de hand van jouw Persoonlijke Profiel waar jij energie van krijgt, wat jij leuk vind om te doen, waar je interesses liggen, waar je goed in bent en wat voor jou belangrijk is in je werk en werkomgeving. Je persoonlijke profiel is ook een krachtig hulpmiddel om weer met plezier te kunnen werken, om inzicht, richting en focus te krijgen voor je leven & loopbaan, en om de eerste stap te zetten naar werk dat bij jou past. 

Misschien herken je dit? 

 • Je mist het plezier en voldoening in je werk. Je vraagt je af: 'is dit het nou?' en zou het liefst meer willen betekenen voor anderen of voor de maatschappij.
 • Je vraagt je af of je nog wel op de juiste plek zit. Je functie is de laatste jaren veranderd en/of je hebt jezelf steeds verder ontwikkeld en bent persoonlijk gegroeid. Past het werk nog wel bij jou? 
 • Je hebt nooit goed geweten wat je graag wilde. Je stapte van de ene baan in de andere, zonder je echt af te vragen wat je het liefste wilde of wat bij jou past.
 • Je wilt wel eens wat anders, maar weet niet goed wat je wilt. Je denkt veel na over verschillende opties, maar wat is dan het beste? Je loopt er in vast en komt er zelf niet uit.
 • Je kijkt af en toe naar vacatures maar twijfelt of het dat dan wel is. Ook al spreekt een vacature je aan, je vraagt je af of het wel echt goed bij je past en reageert daarom maar niet. Je weet nu wat je hebt, en je weet niet wat je er dan straks voor terug krijgt.

Herkenbaar? Dan is de kans groot dat jij jouw Persoonljke Profiel nog niet helder hebt en daardoor niet goed weet wat je wilt en wat bij jou past.

Wat ga je doen in deze workshop? 

In deze workshop ga je bezig met jouw unieke Persoonlijke Profiel. Geen testjes of een vragenlijst die je moet invullen, maar een interactieve workshop waarin je met leuke en inspirerende opdrachten, interviews en oefeningen ontdekt: 

 • waar je energie van krijgt,
 • waar je blij van wordt,
 • waar je goed in bent,
 • wat jouw interesses, verlangens en drijfveren zijn,
 • wat jou uniek maakt,
 • wat belangrijk voor je is in je werk en leven.

 Wat levert deze workshop je op?  

 Met het kennen van jouw unieke Persoonlijke Profiel wat je in deze workshop maakt: 

 • krijg je snel duidelijk waarom je huidige werk wel of niet (meer) bij je past en wat je kunt doen om dat te veranderen.
 • door je Persoonlijke Profiel naast je huidige werk te leggen, wordt helder waar je energie van krijgt en waar jouw energie wegloopt. In een gesprek met je leidinggevende of collega’s kun je bespreken of er mogelijkheden zijn je eigen werk leuker te maken (jobcraften)
 • heb je zicht op wat voor werk en welke beroepen & beroepsrichtingen goed bij jouw profiel zouden passen. Je Persoonlijke Profiel sluit aan bij wie jij bent, waar je goed in bent en waar jouw interesse naar uit gaat. Dus heb je jouw zoekrichting in je loopbaan nog niet helder, dan is het kennen van je Persoonljke Profiel een mooie eerste stap. 
 • kun je gerichter zoeken naar vacatures of (interne) projecten die aansluiten bij wat je wilt en wat voor jou belangrijk is in je werk en werkomgeving. Door jouw Persoonlijke Profiel naast de vacature te leggen, weet je precies of deze vacature aansluit bij wat bij jou past. 
 • kun je je jouw motivatie beter onderbouwen in je sollicitatiebrief en gesprek. Je kunt goed uitleggen waarom je enthousiast bent over de functie en wat jou een goede kandidaat maakt voor de betreffende vacature.

Jouw Persoonlijke Profiel laat zien wie jij bent en geeft je houvast bij het maken van keuzes, zowel in je loopbaan als in je leven en bij het vinden van werk dat bij jou past.

"Er zijn voor mij echt zaken helder geworden. Dat geeft zoveel nieuwe energie. Ik weet nu wat ik wil. Daarnaast heb ik meer rust én durf ik een carriereswitch aan"

Voor wie is deze workshop geschikt?

Deze workshop is geschikt voor professionals (MBO/HBO) die:

 • meer plezier en voldoening willen halen uit hun werk,
 • zichzelf (nog) beter willen leren kennen,
 • zich afvragen of ze nog op de juiste plek zitten,
 • zich verder willen ontwikkelen en (door)groeien in hun werk of loopbaan (intern of extern),
 • nadenken over een volgende stap in hun loopbaan,
 • werk willen doen wat bij hen past.

Goed om te weten: 

 • Heb je al eerder een aantal loopbaangesprekken gehad of een loopbaantraject gedaan, maar weet je nog steeds niet goed wat bij je past of wat je wilt? Dan is deze workshop een mooi vervolg voor de verdere richting en invulling van jouw loopbaan. 
 • Ook als een volledig loopbaantraject voor jou op dit moment nog een drempel of te grote investering is, is deze workshop een mooie eerste stap. 
 • Je hoeft na de workshop niet persé op zoek te gaan naar ander werk. Mijn ervaring is dat het vaak ook mogelijk is om binnen je functie of afdeling andere taken of werkzaamheden er bij te doen of juist af te stoten, waardoor jouw werk weer leuk wordt en beter bij jou past. 

Wat andere klanten zeggen over hun Persoonlijke Profiel: 

"Ik vond het mooi hoe Jeanet luisterde, scherpe vragen stelde, en door middel van doordachte opdrachten mij hielp om mijn drijfveren, kwaliteiten en verlangens concreet te maken in mijn zoektocht naar ander werk. Het persoonlijke profiel dat zo ontstond, gaf woorden om mezelf beter te (er)kennen, en om te onderbouwen waarom sommige beroepen voor mij een grote aantrekkingskracht hebben en sommige juist niet”.

“Het kernwoordenprofiel is enorm waardevol voor me; ik kan het gebruiken als een meetlat als ik een vacature zie en als reminder voor mezelf: wat vind ik belangrijk, wat wil ik? Ik pak het profiel er regelmatig even bij”. 

“Met het profiel weet ik nu ook welke kant ik nog op wil in de (zeer nabije) toekomst. Ik voel mezelf sterker om echt stappen te gaan zetten omdat ik weet: 'ik kan het!'”.

“We hebben d.m.v. interviews die Jeanet met mij deed, mijn persoonlijkheidsprofiel opgesteld. Dit bestaat uit mijn kernwoorden, wat is voor mij belangrijk bijv., maar ook waar liggen mijn interessegebieden. Naar aanleiding hiervan heb ik een aantal beroepen onderzocht die hierbij aansluiten” 

Praktische informatie over de workshop

De workshop wordt gegeven op de volgende datum:

Vrijdag 9 februari 2024

Tijd: 10:00 - 13:00 uur 

Locatie: mijn coachpraktijk aan de Dokter van Deenweg 162 in Zwolle.

Maximaal 4 deelnemers

Er kunnen maximaal 4 deelnemers aan de workshop meedoen. Bij 2 aanmeldingen gaat de workshop al door. 

Veel mensen vinden het best lastig om hun Persoonlijke Profiel te maken. Door de groep klein te houden, kan ik met iedereen individueel meedenken als dat nodig is. 

Investering

De investering voor de workshop bedraagt € 147,- (incl. 21% BTW).

Betalen en aanmelden

Via het contactformulier kun je je aanmelden voor de workshop. Vermeld hierbij ook even je naam (voor- & achternaam), geboortedatum, adres, postcode en woonplaats.

Zodra er voldoende deelnemers zijn en de workshop doorgaat, ontvang je van mij via mail: een bevestiging, de factuur, de aanvullende informatie mbt locatie/parkeren etc. en een voorbereidende opdracht.

Veelgestelde vragen

Ik kan niet op bovenstaande datum. Wanneer is er weer een workshop?

Zodra er weer een nieuwe workshop gegeven wordt, en er een nieuwe datum bekend is, zet ik die op mijn website.

Heb je wel belangstelling, maar kun je niet op bovenstaande dautm, vul dan toch even het contactformulier in. Ik houd je op de hoogte en je hoort het dan als eerste als er weer een nieuwe workshop gepland wordt.

Ik wil deze workshop samen met een collega/vriendin/kennis etc. volgen. Kunnen we met jou een datum prikken?

Dat kan. De workshop gaat al door bij 2 deelnemers. Dus ken je iemand die deze workshop ook wil volgen, dan kunnen we samen een datum prikken. Neem daarvoor gewoon even contact met mij op.

Kan ik deze workshop ook online volgen?

Omdat ik de workshop in deze vorm voor het eerst geef, bied ik hem deze keer alleen live in Zwolle aan. Wellicht komt daarna ook de mogelijk om de workshop online te volgen. 

Woon je dus niet in Nederland, is Zwolle voor jou lastig te bereiken, of volg je de workshop liever online, neem dan even contact met me op.

Even overleggen?

Heb je een andere vraag of wil je overleggen of deze workshop geschikt voor je is? Neem dan even contact met mij op.

Foto aan bureau Jeanet 18 10 2023 versie 3

Mijn naam is Jeanet Visscher. Ik ben Loopbaan- & Lifecoach voor vrouwelijke professionals die hun kwaliteiten en talenten optimaal willen benutten, en werk willen doen dat echt bij ze past, zodat ze weer plezier en voldoening halen uit hun werk en leven. 

 

 

Ontvang mijn gratis e-book 'Maak werk van je toekomst!'

Dit e-book helpt jou te ontdekken wie je bent, wat je kunt en wat je wilt, zodat je weet welke stappen je kunt zetten om te doen wat echt bij jou past!

Meest recente tips

Drie vrouwen, op een kruispunt in hun loopbaan, durven nu een nieuwe stap te zetten!

Drie vrouwen, op een kruispunt in hun loopbaan, durven nu een nieuwe stap te zetten!

"Je hebt mij op een kruispunt in mijn loopbaan een hele nieuwe route laten vinden, waardoor ik op een geweldige eindbestemming ben uitgekomen" en "Van een stuurloos schip ben ik nu weer de kapitein die aan het roer staat en ga ik een heel mooi, zinvol vervolg geven aan mijn carrière" en "Ik heb een nieuwe baan en kan per 1 januari al beginnen!” Deze 3 vrouwen durven hun hart te volgen. Lees hier hun weg er naar toe.

Lees verder >>

Je zit niet lekker in je vel op je werk, wat nu?

Je zit niet lekker in je vel op je werk, wat nu?

Zie je er tegenop om na het weekend of je vakantie weer aan het werk te moeten? Tel jij de dagen af en kun je niet wáchten tot je weer weekend of vakantie hebt?  Zou je het liefste de deur achter je dicht trekken, en niet meer terug willen komen? In dit artikel vind je 5 vragen die je helpen weer lekker in je 'werkvel' te komen.

Lees verder >>

Gratis Loopbaangesprek ihkv de Week van de Loopbaan 2023

Gratis Loopbaangesprek ihkv de Week van de Loopbaan 2023

Je hebt het gevoel dat je werk niet meer bij je past. Je mist het plezier, de uitdaging en de voldoening in je werk. Diep van binnen voel je dat er meer in je zit. Je wilt graag werk doen waarin je van betekenis kunt zijn, waar je voldoening uit haalt, waar je passie ligt. Maar wat wil je dan? En hoe pak je dat aan? In het kader van de landelijke Week van de Loopbaan, kun je in de maand september met mij een afspraak maken voor een GRATIS Loopbaangesprek. 

Lees verder >>

"Is dit het nou? Wil ik dit blijven doen tot mijn pensioen?"

"Is dit het? Ik ben inmiddels 45, wil ik zo verder tot mijn pensioen?" verzuchtte Monique. Zo'n moment van bezinning is niet vreemd, het 'overkomt' veel vrouwen. Ineens sta je stil bij je leven. Je kijkt terug naar wat achter je ligt, en je denkt na over wat er nog komen gaat. Hoe zal je toekomst er uit zien? Wat wil je nog graag? Welke mogelijkheden zijn er nog voor jou? In dit artikel lees je hoe Monique de antwoorden op haar vragen heeft gevonden.

Lees verder >>