🔥 Wil jij je gemotiveerd, zelfverzekerd en energiek voelen en jouw werkgeluk vergroten? Ben jij klaar om jouw kracht en kwaliteitente versterken en in te zetten om positieve veranderingen en succes te realiseren? 

Dan is deze inspirerende en interactieve workshop iets voor jou! 

Je krijgt op een laagdrempelige en speelse manier inzichten en antwoorden op jouw (coach)vraag en ontdekt hoe je jouw persoonlijke kracht en kwaliteiten kunt versterken door meer impact te maken met jouw presentatie & uitstraling.

Wat kun je verwachten?  

🌱 Nieuwe inzichten & advies: Samen met de andere deelnemers en onder mijn begeleiding ontdek je de kracht die in jou schuilt, en krijg je nieuwe inzichten & adviezen aangereikt die je helpen om jouw persoonlijke groei te bevorderen

🚀 Versterken kwaliteiten: We gaan op ontdekkingsreis naar jouw kwaliteiten en hoe je deze kunt versterken en inzetten voor positieve veranderingen en succes

💡 Effectievere Communicatie: Je ontdekt je persoonlijke communicatiestijl en krijgt tips hoe je jouw interacties en gesprekken kunt versterken en effectiever kunt maken

🌟 Zelfverzekerd & Gemotiveerd: Jouw zelfvertrouwen en zichtbaarheid worden vergroot, waardoor je met nieuwe energie en motivatie een volgende stap in je werk of leven kunt zetten en meer werkgeluk gaat ervaren

🎭 Presentatie & Uitstraling: Je ontdekt hoe bijzonder en uniek je bent door de ogen van anderen en leert hoe je jouw kracht en kwaliteiten zichtbaar kunt maken, waardoor jouw presentatie en uitstraling versterkt wordt

Voor wie?

Deze workshop is o.a. voor jou als je:

  • jezelf (nog) beter wilt leren kennen,
  • wilt ontdekken waar jouw kwaliteiten liggen en op welke manier je die kunt inzetten voor een positieve verandering,
  • je innerlijke kracht wilt benutten om je persoonlijk te ontwikkelen en (door) te groeien in je werk of loopbaan,
  • jezelf met meer zelfvertrouwen wilt presenteren en/of meer 'zichtbaar' wilt zijn,
  • jouw communicatie wilt versterken en meer impact wilt maken door jouw presentatie & uitstraling
  • geïnspireerd en gemotiveerd wilt worden om aan de slag te gaan met een door jouw gewenste verandering in je werk en/of leven. 

Praktische informatie over de workshop: 

Datum: vrijdag 31 mei 2024

Tijd: 13.30 - 16.00 uur

Locatie: Dokter van Deenweg 162 in Zwolle

Kosten: € 47,- 

Er is plek voor max. 6 deelnemers.  

Aanmelden

Aanmelden voor de workshop kan via deze link (medio mei ontvang je dan van mij via mail de factuur en de aanvullende informatie mbt locatie/parkeren etc.)

🔥 Vergroot de kracht & de kwaliteiten die jij in je hebt en laat zien wie jij bent! 🔥

Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen!

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan even contact met me op: tel. 06-23191898 of stel je vraag via het contactformulier.

Foto aan bureau Jeanet 18 10 2023 versie 3

Mijn naam is Jeanet Visscher. Ik ben Loopbaan- & Lifecoach voor vrouwelijke professionals die hun kwaliteiten en talenten optimaal willen benutten, en werk willen doen dat echt bij ze past, zodat ze weer plezier, energie en voldoening halen uit hun werk & leven. 

Meest recente tips

Drie vrouwen, op een kruispunt in hun loopbaan, durven nu een nieuwe stap te zetten!

Drie vrouwen, op een kruispunt in hun loopbaan, durven nu een nieuwe stap te zetten!

"Je hebt mij op een kruispunt in mijn loopbaan een hele nieuwe route laten vinden, waardoor ik op een geweldige eindbestemming ben uitgekomen" en "Van een stuurloos schip ben ik nu weer de kapitein die aan het roer staat en ga ik een heel mooi, zinvol vervolg geven aan mijn carrière" en "Ik heb een nieuwe baan en kan volgende maand al beginnen!” Drie vrouwen die hun hart nu durven te volgen. Lees hier hun weg er naar toe.

Lees verder >>

Je zit niet lekker in je vel op je werk, wat nu?

Je zit niet lekker in je vel op je werk, wat nu?

Zie je er tegenop om na het weekend of je vakantie weer aan het werk te moeten? Tel jij de dagen af en kun je niet wáchten tot je weer weekend of vakantie hebt?  Zou je het liefste de deur achter je dicht trekken, en niet meer terug willen komen? In dit artikel vind je 5 vragen die je helpen weer lekker in je 'werkvel' te komen.

Lees verder >>

Gratis Loopbaangesprek ihkv de Week van de Loopbaan 2023

Gratis Loopbaangesprek ihkv de Week van de Loopbaan 2023

Je hebt het gevoel dat je werk niet meer bij je past. Je mist het plezier, de uitdaging en de voldoening in je werk. Diep van binnen voel je dat er meer in je zit. Je wilt graag werk doen waarin je van betekenis kunt zijn, waar je voldoening uit haalt, waar je passie ligt. Maar wat wil je dan? En hoe pak je dat aan? In het kader van de landelijke Week van de Loopbaan, kun je in de maand september met mij een afspraak maken voor een GRATIS Loopbaangesprek. 

Lees verder >>

"Is dit het nou? Wil ik dit blijven doen tot mijn pensioen?"

"Is dit het? Ik ben inmiddels 45, wil ik zo verder tot mijn pensioen?" verzuchtte Monique. Zo'n moment van bezinning is niet vreemd, het 'overkomt' veel vrouwen. Ineens sta je stil bij je leven. Je kijkt terug naar wat achter je ligt, en je denkt na over wat er nog komen gaat. Hoe zal je toekomst er uit zien? Wat wil je nog graag? Welke mogelijkheden zijn er nog voor jou? In dit artikel lees je hoe Monique de antwoorden op haar vragen heeft gevonden.

Lees verder >>