MENU

Herken je dit?

 • je mist het plezier, de motivatie of de voldoening in je werk en zou dat graag weer terug willen  
 • je vraagt je af of je functie nog wel bij je past en of je nog wel op de goede plek zit
 • je hebt het gevoel dat je niet (meer) helemaal past bij het bedrijf of de organisatie waar je nu werkt, maar wat dan wel?
 • je staat op een kruispunt, maar weet niet zo goed welke richting je op moet
 • je hebt het nu nog wel naar je zin op je werk, maar je wilt graag weten welke mogelijkheden er nog meer voor je zijn
 • je wilt/moet/gaat (binnenkort) op zoek naar ander werk, maar je weet niet goed wat bij je past 
 • je wilt graag een volgende stap in je loopbaan maken, maar hoe pak je dat aan? 

Met de loopbaantraining ‘Ontdek de nieuwe richting in je loopbaan' maak je werk van jouw toekomst 

In de training ontdek je waar je echt blij van wordt, wat je passie is, waar je goed in bent en hoe je dat kunt vertalen naar werk of een baan waar je weer plezier en voldoening uit haalt. 

Je gaat concreet aan de slag om antwoord te krijgen op vragen als ‘waar krijg ik energie van?’, ‘wat vind ik belangrijk in mijn werk?’, ‘wat wil ik precies?’, ‘welke mogelijkheden zijn er voor mij op de arbeidsmarkt?’ en 'hoe kom ik daar?' Door waardevolle opdrachten ontdek je wat je echt leuk vindt, waar je energie van krijgt en waar jij goed in bent. 

Je krijgt een duidelijk beeld van welke rol, functie en werkomgeving het beste bij je passen en welke beroepen en beroepsrichtingen voor jou geschikt zijn. Aan het eind van de training weet je welke mogelijkheden er voor jou zijn op de arbeidsmarkt en wat je moet doen om daar ook daadwerkelijk te komen. 

Na deze training weet je:

 • wat jouw passie is en waar je energie van krijgt
 • wat jouw kwaliteiten zijn en wat voor jou belangrijk is in je werk
 • wat je zou willen en hoe jouw ideale baan er uit ziet
 • welk soort functies, beroepen en bedrijven goed bij je passen
 • welke mogelijkheden er voor jou zijn op de arbeidsmarkt
 • hoe je je oriënteert op de arbeidsmarkt en hoe je ook die baan vindt die helemaal bij je past

Je weet wie je bent, wat je kunt en wat je wilt, waardoor je een gerichte keuze kunt maken voor je loopbaan.

Ook hebt je een concreet en persoonlijk profiel van hoe jouw volgende functie er uit ziet, en een realistisch plan van aanpak waarmee je de arbeidsmarkt op kunt en doelgericht kunt gaan solliciteren. 

Een aantal ervaringen van klanten:

"Door de juiste vragen te stellen en de juiste opdrachten te doen heb je mij doen inzien wat ik vooral niet wil en welke nieuwe uitdagingen wel degelijk nog bij mij passen. Waar word ik gelukkig van? Welk soort werk past bij mij, waar krijg ik energie van? Inmiddels werk ik al weer een paar weken in een hele leuke nieuwe functie, waar ik mijzelf kan zijn en de dingen kan doen die ik echt leuk vind!"  

"Er zijn voor mij echt zaken helder geworden. Dat geeft zoveel nieuwe energie, maar ook rust. Ik heb veel bereikt door de begeleiding van Jeanet. Ik weet nu wat ik wil. Daarnaast heb ik meer rust én durf ik een carriereswitch aan. Ik ga met volle moed een nieuwe toekomst tegemoet en mij focussen op een nieuwe baan in HR land!"

"Nu ik weet welk type bedrijven, mensen en werkzaamheden het beste bij mijn eigen drijfveren en verlangens passen, heb ik er alle vertrouwen in dat een volgende baan mij ook echt die energie gaat opleveren waar ik naar op zoek ben!"

"Ik heb veel inzichten gekregen en ben daar ontzettend blij mee. Het heeft mij duidelijkheid gebracht en ik weet nu wat ik graag wil".

Aantal deelnemers

In de training is plek voor maximaal 4 personen. Er zijn nog plekken vrij.  

Data en locatie

De training bestaat uit 3 dagdelen van 3,5 uur en vindt plaats op:

donderdag 1 oktober 2020

donderdag 8 oktober 2020

donderdag 22 oktober 2020

Je bent van harte welkom in mijn coachpraktijk in Gebouw Place Vendôme, Dokter van Deenweg 162 in Zwolle 

We starten ‘s morgens om 9.30 uur en eindigen om 13.00 uur. Vanaf 9.15 uur staat de koffie en thee voor je klaar. 

Investering

Je investering voor de Loopbaantraining bedraagt € 297,- (excl. 21% BTW). 

Aanmelden  

Wil jij aan de slag met je loopbaan en antwoord op vragen als: wat kan ik, wat wil ik, wat past bij mij en wat moet ik doen om daar te komen?

Meld je dan vóór 15 september a.s. aan door het invullen van het formulier via deze aanmeldlink

Heb je vragen of wil je eerst meer informatie?

Neem dan even contact met me op via tel. 06-23191898 of mail naar: jeanet@visible-younique.nl

PS Ben je geïnteresseerd maar komen één of meer data je niet goed uit? Laat het me weten, wellicht kan ik nog schuiven met tijden of data.

 

 jeanet foto

Ik ben loopbaan- & lifecoach voor mensen die hun kwaliteiten en talenten optimaal willen benutten, en werk willen doen dat echt bij ze past, zodat ze weer plezier en voldoening halen uit hun werk en leven. 

 

 

 

 

 

 

Ontvang mijn gratis e-book 'Maak werk van je toekomst!'

Dit e-book helpt jou te ontdekken wie je bent, wat je kunt en wat je wilt, zodat je weet welke stappen je kunt zetten om te doen wat echt bij jou past!

Meest recente tips

Gratis Loopbaan Ontwikkeladvies met subsidieregeling overheid (VOL!)

Gratis Loopbaan Ontwikkeladvies met subsidieregeling overheid (VOL!)

Vanaf 1 augustus 2020 kun je een gratis Loopbaan Ontwikkeladvies aanvragen met subsidie van de overheid. Wil jij duurzaam inzetbaar blijven binnen je huidige functie en/of voorbereid zijn op de veranderende arbeidsmarkt? Wil je een nieuwe richting op in je loopbaan? Ben je, of raak je, je werk kwijt door de coronacrisis of een reorganisatie? Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn en wat goed bij je past? Vraag dan nu een gratis Loopbaan Ontwikkeladvies aan!

Lees verder >>

"Ik zit niet meer op m'n plek, maar wat wil ik dan en wat past bij mij?"

“Ik ben aan het overleven en ontzettend moe! Mijn energie loopt weg bij alles wat ik doe. Ik heb het gevoel dat ik niet meer op m'n plek zit, maar wat wil ik dan wél en wat past dan wél bij mij?” Een paar maanden geleden ontmoette ik Janneke. In ons kennismakingsgesprek vertrouwde ze me toe dat ze de laatste tijd zo'n ‘verloren’ gevoel had. In dit artikel lees je hoe Janneke hier mee om ging en wat er toen met haar gebeurde.

Lees verder >>

Kadootje, voor jouw persoonlijke groei in deze crisistijd!

Kadootje, voor jouw persoonlijke groei in deze crisistijd!

Wie jarig is trakteert! Visible Younique bestaat 4 jaar. Ondanks de onzekere tijd waarin we nu leven, kijk ik toch vol trots terug op de afgelopen jaren waarin ik al meer dan honderd mensen mocht begeleiden bij hun persoonlijke groei en ontwikkeling, het vinden van een nieuwe richting in hun loopbaan en het krijgen van meer plezier en voldoening in hun werk en leven. Om jou in deze crisistijd te helpen persoonlijk en/of professioneel te blijven groeien, heb ik een leuk kado voor je.

Lees verder >>

15 tips om thuiswerken zo productief en prettig mogelijk te maken

15 tips om thuiswerken zo productief en prettig mogelijk te maken

Normaal gesproken is een dag thuiswerken voor veel mensen fijn. Maar als het een soort van ‘verplicht’ is, voelt dat toch anders. Je mist je collega’s voor extra gezelligheid of motivatie.  En je concentratie wordt door alles flink op de proef gesteld. Toch wil je ook graag dat je zo productief mogelijk bent. Hoe pak je dat thuiswerken nu het beste aan? in dit artikel geef ik je 15 tips om thuiswerken zo productief en prettig mogelijk te maken.

Lees verder >>