MENU

Voel je dat je werk niet meer bij je past? Mis je de uitdaging en kom je 's avonds uitgeput thuis, je afvragend: “Is dit het nu?”

Herken je jezelf ook hierin?

Diep van binnen weet je dat er meer in je zit. Je wilt een baan waarin je van betekenis kunt zijn, waar je voldoening uit haalt, waar je passie ligt.

Maar verandering is moeilijk. Twijfels en onzekerheden houden je tegen. Je weet niet goed wat je wilt of wat bij je past. Maak je dan wel de goede keuze? Ben je niet te oud? Wie zit er nou op jou te wachten?

Kortom, allerlei redenen die er voor zorgen dat je 'vast' blijft zitten. Je hoofd draait overuren en je wordt er onrustig, moe, sjacherijnig en soms zelfs moedeloos van!

Maar stel je eens voor:

 • je doet werk dat helemaal bij jóu past 
 • je komt thuis vol energie en enthousiasme
 • je piekert of twijfelt niet meer over wat je wilt of moet doen
 • je zit lekker in je vel en geniet weer van het leven
 • je bent weer die leuke partner, moeder en vriendin

Is dit ook jouw verlangen? Dan is dit loopbaanprogramma perfect voor jou!

In dit traject gaan we concreet aan de slag om antwoord te krijgen op vragen als 'wie ben ik?', ‘waar krijg ik energie van?’, ‘wat vind ik belangrijk in mijn werk?’, 'wat kan ik?', ‘wat wil ik precies?’, ‘welke mogelijkheden zijn er voor mij?’, 'welke keuzes heb ik dan te maken?', 'hoe kom ik daar? en 'wat belemmert mij misschien nog?' 

Door waardevolle opdrachten en gesprekken ontdek je wat je echt leuk vindt, waar je goed in bent, wat je passie is en hoe je dat kunt vertalen naar werk of een baan waar je weer plezier en voldoening uit haalt. Mijn ervaring is dat het niet altijd betekent dat je op zoek moet naar ander werk. Vaak zijn er ook andere mogelijkheden die er voor zorgen dat je energie weer gaat stromen! 

Het belangrijkste doel is dat we kijken wat jij nodig hebt om meer plezier en voldoening in je werk te ervaren. Om te werken vanuit jouw passie en talent. Om authentieke keuzes hierin te maken en de juiste stappen hiervoor ook te durven zetten.

"Ik heb veel inzichten gekregen en ben daar ontzettend blij mee. Het heeft mij duidelijkheid gebracht en ik weet nu wat ik graag wil"

Na dit loopbaanprogramma:

 • weet je wat jouw passie is en waar je energie van krijgt
 • heb je een helder beeld waar je goed in bent en waar jouw talenten liggen
 • weet je wat jou drijft en wat voor jou belangrijk is in je leven en werk
 • weet je wat bij jou past en welke mogelijkheden er voor jou zijn
 • weet je wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken.

Bovendien heb je een concreet actieplan om jouw doelen te bereiken. Dus, ben jij klaar om de volgende stap te zetten? Reserveer hier je plek!!  

Wat klanten zeggen: 

"Wat was het leuk en wat gaf het veel energie om weer met mezelf bezig te zijn, en na te denken over wat ik wil en wat ik belangrijk vind, en wat ik nodig heb om succesvol te zijn en plezier te hebben in mijn werk".

"Door de juiste vragen te stellen en de juiste opdrachten te doen heb je mij doen inzien wat ik vooral niet wil en welke nieuwe uitdagingen wel degelijk nog bij mij passen. Waar word ik gelukkig van? Welk soort werk past bij mij, waar krijg ik energie van? Inmiddels werk ik al weer een paar weken in een hele leuke nieuwe functie, waar ik mijzelf kan zijn en de dingen kan doen die ik echt leuk vind!"  

                                           265 x 124 Is dit het nou wat wil ik nog met mijn leven 28 08 2023

Loopbaanprogramma: individueel of met een groep

 • Het loopbaanprogramma wordt aangeboden in een kleine groep van minimaal 2 en maximaal 4 deelnemers.
 • Er is ook een optie om het programma individueel te volgen. 

Data:

 • Het groepsprogramma bestaat uit 2 trainingsdagen en een individueel coachgesprek van één uur. De trainingsdagen zijn op donderdag 12 oktober en donderdag 2 november a.s.. Het individuele coachgesprek vindt plaats in november of december.
 • Het individuele programma bestaat uit 3 sessies van 3 uur en een coachgesprek van één uur. De sessies en het coachgesprek worden in overleg gepland. De totale doorlooptijd van het individuele programma is ongeveer 2 à 3 maanden.

Locatie:

 • De groepsdagen vinden plaats in mijn coachpraktijk in Gebouw Place Vendôme, Dokter van Deenweg 162 in Zwolle. We beginnen om 10.00 uur en eindigen om 16.00 uur. Vanaf 9.45 uur staat de koffie en thee voor je klaar en ik zorg voor een lekkere lunch. 
 • De individuele coachgesprekken (en de 3 sessies voor de individuele training) kunnen zowel in mijn coachpraktijk in Zwolle als online (via Teams of Skype) plaatsvinden.

Investering:

 • De investering voor de groepsvariant van dit loopbaanprogramma bedraagt € 595,- (incl. 21% BTW).
 • De investering voor het individuele programma bedraagt € 1.250,- (incl. 21% BTW).

"Er zijn voor mij echt zaken helder geworden. Dat geeft zoveel nieuwe energie. Ik weet nu wat ik wil. Daarnaast heb ik meer rust én durf ik een carriereswitch aan"

Aanmelden:

 • Wil je meedoen met het groepsprogramma? Meld je dan vóór 1 oktober a.svia deze aanmeldlink
 • Liever individueel het loopbaanprogramma volgen? Geef het dan even aan op het aanmeldformulier.    

Heb je vragen of wil je eerst meer informatie?

Neem dan even contact met me op via tel. 06-23191898 of plan een gratis gesprek via mijn online agenda.

  jeanet foto

Ik ben Loopbaan- & Lifecoach voor mensen die hun kwaliteiten en talenten optimaal willen benutten, en werk willen doen dat echt bij ze past, zodat ze weer plezier en voldoening halen uit hun werk en leven. 

 

 

 

 

 

 

Ontvang mijn gratis e-book 'Maak werk van je toekomst!'

Dit e-book helpt jou te ontdekken wie je bent, wat je kunt en wat je wilt, zodat je weet welke stappen je kunt zetten om te doen wat echt bij jou past!

Meest recente tips

Je zit niet lekker in je vel op je werk, wat nu?

Je zit niet lekker in je vel op je werk, wat nu?

Zie je er tegenop om na het weekend of je vakantie weer aan het werk te moeten? Tel jij de dagen af en kun je niet wáchten tot je weer weekend of vakantie hebt?  Zou je het liefste de deur achter je dicht trekken, en niet meer terug willen komen? In dit artikel vind je 5 vragen die je helpen weer lekker in je 'werkvel' te komen.

Lees verder >>

Gratis Loopbaangesprek ihkv de Week van de Loopbaan 2023

Gratis Loopbaangesprek ihkv de Week van de Loopbaan 2023

Je hebt het gevoel dat je werk niet meer bij je past. Je mist het plezier, de uitdaging en de voldoening in je werk. Diep van binnen voel je dat er meer in je zit. Je wilt graag werk doen waarin je van betekenis kunt zijn, waar je voldoening uit haalt, waar je passie ligt. Maar wat wil je dan? En hoe pak je dat aan? In het kader van de landelijke Week van de Loopbaan, kun je in de maand september met mij een afspraak maken voor een GRATIS Loopbaangesprek. 

Lees verder >>

"Is dit het nou? Wil ik dit blijven doen tot mijn pensioen?"

"Is dit het? Ik ben inmiddels 45, wil ik zo verder tot mijn pensioen?" verzuchtte Monique. Zo'n moment van bezinning is niet vreemd, het 'overkomt' veel vrouwen. Ineens sta je stil bij je leven. Je kijkt terug naar wat achter je ligt, en je denkt na over wat er nog komen gaat. Hoe zal je toekomst er uit zien? Wat wil je nog graag? Welke mogelijkheden zijn er nog voor jou? In dit artikel lees je hoe Monique de antwoorden op haar vragen heeft gevonden.

Lees verder >>

Niet lekker in je werkvel? 7 tips om hier vandaag nog verandering in te brengen

Niet lekker in je werkvel? 7 tips om hier vandaag nog verandering in te brengen

Ben je enthousiast, gemotiveerd en vol energie als je naar je werk gaat? Of voel je je moe, gestrest of verveeld, alsof je in een sleur zit? Als je niet lekker in je werkvel zit, kost dat veel energie. Bovendien is het niet alleen vervelend voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen. Gelukkig kun je er zelf iets aan doen. In dit artikel geef ik 7 tips die je vandaag nog kunt toepassen zodat je weer lekker in je werkvel komt te zitten!

Lees verder >>