MENU

Herken je dit?

 • je mist het plezier, de motivatie of de voldoening in je werk en zou dat graag weer terug willen  
 • je vraagt je af of je functie nog wel bij je past en of je nog wel op de goede plek zit
 • je hebt het gevoel dat je niet (meer) helemaal past bij het bedrijf of de organisatie waar je nu werkt, maar wat dan wel?
 • je staat op een kruispunt, maar weet niet zo goed welke richting je op moet
 • je hebt het nu nog wel naar je zin op je werk, maar je wilt graag weten welke mogelijkheden er nog meer voor je zijn
 • je wilt/moet/gaat (binnenkort) op zoek naar ander werk, maar je weet niet goed wat bij je past 
 • je wilt graag een volgende stap in je loopbaan maken, maar hoe pak je dat aan? 

Met de loopbaanworkshop ‘Ontdek de nieuwe richting in je loopbaan' maak je werk van jouw toekomst 

In de workshop ontdek je waar je echt blij van wordt, wat je passie is, waar je goed in bent en hoe je dat kunt vertalen naar werk of een baan waar je weer plezier en voldoening uit haalt. 

Je gaat concreet aan de slag om antwoord te krijgen op vragen als ‘waar krijg ik energie van?’, ‘wat vind ik belangrijk in mijn werk?’, ‘wat wil ik precies?’, ‘welke mogelijkheden zijn er voor mij op de arbeidsmarkt?’ en 'hoe kom ik daar?' Door waardevolle opdrachten ontdek je wat je echt leuk vindt, waar je energie van krijgt en waar jij goed in bent. 

Je krijgt een duidelijk beeld van welke rol, functie en werkomgeving het beste bij je passen en welke beroepen en beroepsrichtingen voor jou geschikt zijn. Aan het eind van de workshop weet je welke mogelijkheden er voor jou zijn op de arbeidsmarkt en wat je moet doen om daar ook daadwerkelijk te komen. 

Na deze workshop weet je:

 • wat jouw passie is en waar je energie van krijgt
 • wat jouw kwaliteiten zijn en wat voor jou belangrijk is in je werk
 • wat je zou willen en hoe jouw ideale baan er uit ziet
 • welk soort functies, beroepen en bedrijven goed bij je passen
 • welke mogelijkheden er voor jou zijn op de arbeidsmarkt
 • hoe je je oriënteert op de arbeidsmarkt en hoe je ook die baan vindt die helemaal bij je past

Je weet wie je bent, wat je kunt en wat je wilt, waardoor je een gerichte keuze kunt maken voor je loopbaan.

Ook hebt je een concreet en persoonlijk profiel van hoe jouw volgende functie er uit ziet, en een realistisch plan van aanpak waarmee je de arbeidsmarkt op kunt en doelgericht kunt gaan solliciteren. 

Een aantal ervaringen van klanten:

"Door de juiste vragen te stellen en de juiste opdrachten te doen heb je mij doen inzien wat ik vooral niet wil en welke nieuwe uitdagingen wel degelijk nog bij mij passen. Waar word ik gelukkig van? Welk soort werk past bij mij, waar krijg ik energie van? Inmiddels werk ik al weer een paar weken in een hele leuke nieuwe functie, waar ik mijzelf kan zijn en de dingen kan doen die ik echt leuk vind!"  

"Er zijn voor mij echt zaken helder geworden. Dat geeft zoveel nieuwe energie, maar ook rust. Ik heb veel bereikt door de begeleiding van Jeanet. Ik weet nu wat ik wil. Daarnaast heb ik meer rust én durf ik een carriereswitch aan. Ik ga met volle moed een nieuwe toekomst tegemoet en mij focussen op een nieuwe baan in HR land!"

"Nu ik weet welk type bedrijven, mensen en werkzaamheden het beste bij mijn eigen drijfveren en verlangens passen, heb ik er alle vertrouwen in dat een volgende baan mij ook echt die energie gaat opleveren waar ik naar op zoek ben!"

"Ik heb veel inzichten gekregen en ben daar ontzettend blij mee. Het heeft mij duidelijkheid gebracht en ik weet nu wat ik graag wil".

Aantal deelnemers

In de workshop is plek voor maximaal 4 personen. Er zijn nog plekken vrij.  

Data en locatie

De workshop bestaat uit 3 dagdelen van 3,5 uur: vrijdag 4 november, vrijdag 11 november en vrijdag 25 november a.s. 

Je bent van harte welkom in mijn coachpraktijk in Gebouw Place Vendôme, Dokter van Deenweg 162 in Zwolle 

We starten ‘s morgens om 9.30 uur en eindigen om 13.00 uur. Vanaf 9.15 uur staat de koffie en thee voor je klaar. 

Investering

Je investering voor de Loopbaanworkshop bedraagt € 197,- (excl. 21% BTW)

Aanmelden  

Wil jij aan de slag met je loopbaan en antwoord op vragen als: wat kan ik, wat wil ik, wat past bij mij en wat moet ik doen om daar te komen?

Meld je dan nu aan. Dat kan door het invullen van het formulier via deze aanmeldlink. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Heb je vragen of wil je eerst meer informatie?

Neem dan even contact met me op via tel. 06-23191898 of mail naar: jeanet@visible-younique.nl

 

 jeanet foto

Ik ben loopbaan- & lifecoach voor mensen die hun kwaliteiten en talenten optimaal willen benutten, en werk willen doen dat echt bij ze past, zodat ze weer plezier en voldoening halen uit hun werk en leven. 

 

 

 

 

 

 

Ontvang mijn gratis e-book 'Maak werk van je toekomst!'

Dit e-book helpt jou te ontdekken wie je bent, wat je kunt en wat je wilt, zodat je weet welke stappen je kunt zetten om te doen wat echt bij jou past!

Meest recente tips

Niet lekker in je werkvel? 7 tips om hier vandaag nog verandering in te brengen

Niet lekker in je werkvel? 7 tips om hier vandaag nog verandering in te brengen

Ben je enthousiast, gemotiveerd en vol energie als je naar je werk gaat? Of voel je je moe, gestrest of verveeld, alsof je in een sleur zit? Als je niet lekker in je werkvel zit, kost dat veel energie. Bovendien is het niet alleen vervelend voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen. Gelukkig kun je er zelf iets aan doen. In dit artikel geef ik 7 tips die je vandaag nog kunt toepassen zodat je weer lekker in je werkvel komt te zitten!

Lees verder >>

Gratis Groeisessie voor meer werkplezier!

Gratis Groeisessie voor meer werkplezier!

Wie jarig is trakteert! Deze maand is het precies 7 jaar geleden dat ik mijn coachpraktijk Visible Younique startte, joehoe! Om deze feestelijke mijlpaal te vieren heb ik een superleuk aanbod voor je, namelijk een gratis Groeisessie voor meer werkplezier. 

Lees verder >>

Jolanda (45): ''Het geeft me zó veel rust, ik heb spijt dat ik dit niet eerder gedaan heb

Jolanda (45): ''Het geeft me zó veel rust, ik heb spijt dat ik dit niet eerder gedaan heb"

 'Jeanet, er is veel gebeurd na de vorige sessie, ik heb je zó veel te vertellen!' Jolanda keek me aan, een glimlach van oor tot oor: 'ik ben in mijn vakantie helemaal tot rust gekomen en heb eens goed nagedacht wat ik nu echt wil. En tóen voelde ik goed dat ik wil stoppen met het werk dat ik nu doe. Ik vind het echt niet meer leuk en het kost me veel te veel energie'. Lees hier wat er gebeurde toen Jolanda dit hardop durfde uit te spreken en wat haar heeft geholpen om een nieuwe stap te durven zetten.

Lees verder >>

Gratis Loopbaangesprek incl. 'Happy Werkscan' tijdens de Week van de Loopbaan: 12 t/m 17 september 2022

Gratis Loopbaangesprek incl. 'Happy Werkscan' tijdens de Week van de Loopbaan: 12 t/m 17 september 2022

Van 12 t/m 17 september 2022 is het de landelijke Week van de Loopbaan waarin je als werkende, werkzoekende of als werkgever gratis en vrijblijvend een afspraak kunt maken voor een Loopbaangesprek of Loopbaanadvies. Let op: vraag je tijdens De Week van de Loopbaan een gratis gesprek aan, dan ontvang je een "Happy Werkscan" kado!

Lees verder >>