MENU

Herken je dit?

 • je mist het plezier, de motivatie of de voldoening in je werk en zou dat graag weer terug willen  
 • je vraagt je af of je functie nog wel bij je past en of je nog wel op de goede plek zit
 • je hebt het gevoel dat je niet (meer) helemaal past bij het bedrijf of de organisatie waar je nu werkt, maar wat dan wel?
 • je staat op een kruispunt, maar weet niet zo goed welke richting je op moet
 • je hebt het nu nog wel naar je zin op je werk, maar je wilt graag weten welke mogelijkheden er nog meer voor je zijn
 • je wilt/moet/gaat (binnenkort) op zoek naar ander werk, maar je weet niet goed wat bij je past 
 • je wilt graag een volgende stap in je loopbaan maken, maar hoe pak je dat aan? 

Met de loopbaanworkshop ‘Ontdek de nieuwe richting in je loopbaan' maak je werk van jouw toekomst 

In de workshop ontdek je waar je echt blij van wordt, wat je passie is, waar je goed in bent en hoe je dat kunt vertalen naar werk of een baan waar je weer plezier en voldoening uit haalt. 

Je gaat concreet aan de slag om antwoord te krijgen op vragen als ‘waar krijg ik energie van?’, ‘wat vind ik belangrijk in mijn werk?’, ‘wat wil ik precies?’, ‘welke mogelijkheden zijn er voor mij op de arbeidsmarkt?’ en 'hoe kom ik daar?' Door waardevolle opdrachten ontdek je wat je echt leuk vindt, waar je energie van krijgt en waar jij goed in bent. 

Je krijgt een duidelijk beeld van welke rol, functie en werkomgeving het beste bij je passen en welke beroepen en beroepsrichtingen voor jou geschikt zijn. Aan het eind van de workshop weet je welke mogelijkheden er voor jou zijn op de arbeidsmarkt en wat je moet doen om daar ook daadwerkelijk te komen. 

Na deze workshop weet je:

 • wat jouw passie is en waar je energie van krijgt
 • wat jouw kwaliteiten zijn en wat voor jou belangrijk is in je werk
 • wat je zou willen en hoe jouw ideale baan er uit ziet
 • welk soort functies, beroepen en bedrijven goed bij je passen
 • welke mogelijkheden er voor jou zijn op de arbeidsmarkt
 • hoe je je oriënteert op de arbeidsmarkt en hoe je ook die baan vindt die helemaal bij je past

Je weet wie je bent, wat je kunt en wat je wilt, waardoor je een gerichte keuze kunt maken voor je loopbaan.

Ook hebt je een concreet en persoonlijk profiel van hoe jouw volgende functie er uit ziet, en een realistisch plan van aanpak waarmee je de arbeidsmarkt op kunt en doelgericht kunt gaan solliciteren. 

Een aantal ervaringen van klanten:

"Door de juiste vragen te stellen en de juiste opdrachten te doen heb je mij doen inzien wat ik vooral niet wil en welke nieuwe uitdagingen wel degelijk nog bij mij passen. Waar word ik gelukkig van? Welk soort werk past bij mij, waar krijg ik energie van? Inmiddels werk ik al weer een paar weken in een hele leuke nieuwe functie, waar ik mijzelf kan zijn en de dingen kan doen die ik echt leuk vind!"  

"Er zijn voor mij echt zaken helder geworden. Dat geeft zoveel nieuwe energie, maar ook rust. Ik heb veel bereikt door de begeleiding van Jeanet. Ik weet nu wat ik wil. Daarnaast heb ik meer rust én durf ik een carriereswitch aan. Ik ga met volle moed een nieuwe toekomst tegemoet en mij focussen op een nieuwe baan in HR land!"

"Nu ik weet welk type bedrijven, mensen en werkzaamheden het beste bij mijn eigen drijfveren en verlangens passen, heb ik er alle vertrouwen in dat een volgende baan mij ook echt die energie gaat opleveren waar ik naar op zoek ben!"

"Ik heb veel inzichten gekregen en ben daar ontzettend blij mee. Het heeft mij duidelijkheid gebracht en ik weet nu wat ik graag wil".

Aantal deelnemers

In de workshop is plek voor maximaal 4 personen. Er zijn nog plekken vrij.  

Data en locatie

De workshop bestaat uit 3 dagdelen van 3,5 uur: vrijdag 10 september, vrijdag 17 september en vrijdag 1 oktober. 

Je bent van harte welkom in mijn coachpraktijk in Gebouw Place Vendôme, Dokter van Deenweg 162 in Zwolle 

We starten ‘s morgens om 9.30 uur en eindigen om 13.00 uur. Vanaf 9.15 uur staat de koffie en thee voor je klaar. 

Investering

Je investering voor de Loopbaanworkshop bedraagt € 197,- (excl. 21% BTW)

Aanmelden  

Wil jij aan de slag met je loopbaan en antwoord op vragen als: wat kan ik, wat wil ik, wat past bij mij en wat moet ik doen om daar te komen?

Meld je dan nu aan. Dat kan door het invullen van het formulier via deze aanmeldlink. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Heb je vragen of wil je eerst meer informatie?

Neem dan even contact met me op via tel. 06-23191898 of mail naar: jeanet@visible-younique.nl

 

 jeanet foto

Ik ben loopbaan- & lifecoach voor mensen die hun kwaliteiten en talenten optimaal willen benutten, en werk willen doen dat echt bij ze past, zodat ze weer plezier en voldoening halen uit hun werk en leven. 

 

 

 

 

 

 

Ontvang mijn gratis e-book 'Maak werk van je toekomst!'

Dit e-book helpt jou te ontdekken wie je bent, wat je kunt en wat je wilt, zodat je weet welke stappen je kunt zetten om te doen wat echt bij jou past!

Meest recente tips

Ellen (47):

Ellen (47): "Zitten ze nog wel op mij te wachten? Wat heb ik nog te bieden?"

Ineens is ze los, slaat haar vleugels uit, daar gaat ze! Ze doet me denken aan een vlinder verstrikt geraakt in een web van gedachten, vastzittend in een werkomgeving die in haar periode van ziekte zó is veranderd dat er, zo lijkt het, voor haar geen plek meer is. Nieuwe, veel jongere collega’s die haar werk nu doen. Een andere teamleider die haar niet kent, die niet weet wie ze is, en wat ze allemaal deed en kan. 

Lees verder >>

Weer werken met plezier? Meld je aan voor het Zomer Loopbaanadvies!

Weer werken met plezier? Meld je aan voor het Zomer Loopbaanadvies!

De zomer is deze week officieel begonnen en daarom heb ik een leuke aanbieding voor je: het Zomer Loopbaanadvies. Een kort loopbaantraject van 3 waardevolle sessies waarin je deze zomermaanden gebruikt om je te oriënteren op je huidige werk, loopbaan of ontwikkeling, en klaar bent om weer met plezier, passie en voldoening aan het werk te kunnen! 

Lees verder >>

5 tips voor een gelukkig en betekenisvol leven

5 tips voor een gelukkig en betekenisvol leven

‘Ik zou zo graag wat meer willen betekenen voor mensen’ en ‘ik wil het gevoel hebben dat ik echt ergens aan bijdraag’. Als coach hoor dit verlangen regelmatig terugkomen in de sessies met mijn klanten. Vaak sluimert deze wens al wat langer, het lukt alleen nog niet om het goed te verwoorden of er invulling aan te geven en het concreet te maken: 'wat wil ik dan precies en waar vind ik dat dan?’ 

Lees verder >>

Miranda (42): ‘ik doe al jaren werk dat ik niet leuk vind en helemaal niet blij van word’

Miranda (42): ‘ik doe al jaren werk dat ik niet leuk vind en helemaal niet blij van word’

Ik zie haar stil worden, haar blik dwaalt af richting het raam. Langzaam vullen haar ogen zich met tranen. Ik wacht tot ze me aankijkt en vraag wat haar zo raakt. Miranda antwoordt verdrietig: "het besef dat ik al jaren werk aan het doen ben dat ik eigenlijk helemaal niet leuk vind om te doen, en waar ik helemaal niet blij van word". Haar verdriet raakt me, ik weet dat het ook anders kan. Lees hier hoe Miranda haar passie terugvond. 

Lees verder >>