MENU

Jouw privacy vind ik belangrijk. Daarom zal ik er alles aan doen om jouw persoonlijke gegevens die je aan mij verstrekt, zorgvuldig, vertrouwelijk en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) te behandelen.

Deze privacyverklaring geldt zowel voor het bezoeken van mijn website https://www.visible-younique.nl als voor alle programma’s, workshops, trainingen, coachtrajecten, adviesgesprekken die je volgt of hebt gevolgd bij Visible Younique.

In deze privacyverklaring leg ik uit hoe ik omga met de persoonsgegevens van websitebezoekers en van mijn klanten. Ik geef aan welke gegevens ik verzamel en voor welk doel ik ze gebruik. Lees deze privacyverklaring goed door. Dan weet je wat er met je gegevens gebeurt.

Voor de leesbaarheid van dit document heb ik gebruik gemaakt van de ‘ik-vorm’. Waar ‘ik’ of ‘mijn’ staat wordt de eenmanszaak Visible Younique bedoeld.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met me op door een mail te sturen naar: info@visible-younique.nl

Contactgegevens

Visible Younique                                                   
Dokter van Deenweg 108                                   
8025 BK  Zwolle                                                    
KvK nummer: 65669665

Telefoon: +31623191898                                                 
Email: info@visible-younique.nl                                 
Website: www.visible-younique.nl 

Over welke persoonsgegevens gaat het precies?

Visible Younique verwerkt je persoonsgegevens doordat je mijn website bezoekt, een contactformulier invult, een gratis document of product aanvraagt, gebruik maakt van mijn diensten of omdat je deze gegevens zelf aan mij verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die ik verwerk:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Skypenaam
  • Bankrekeningnummer (na facturering van afgenomen diensten)
  • IP-adres, internetbrowser en apparaat type
  • Gegevens over je activiteiten op mijn website
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt zoals gegevens m.b.t. je dienstverband, arbeidsverleden, opleidingen en CV.

Met welk doel en op basis van welke grondslag worden deze gegevens verwerkt?

 Visible Younique verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Je naam, e-mailadres (en eventueel je telefoonnummer), die je invult op een contactformulier worden gebruikt om te antwoorden op de contactaanvraag en om contact met je op te kunnen nemen voor een gratis eerste gesprek of kennismaking. Wanneer je akkoord gaat om dit gesprek via skype doen, maak je zelf een account aan via skype (meer informatie over het privacybeleid van Microsoft vind je hier).
  • Je voornaam, achternaam en e-mailadres, die je invult bij het aanmelden of aanvragen van een gratis product, document, challenge of online-training, gebruik ik om je toegang te geven tot de gratis challenge/online-training of om het gratis product of document naar je toe te sturen.
  • Ik sla deze gegevens op in het emailserviceprogramma Active Campaign, en stuur je hiervoor éénmalig een e-mail om toestemming te vragen om jouw gegevens op mijn e-maillijst te zetten. Je ontvangt dan maximaal 1 x per week een aanvullende mail van mij m.b.t. persoonlijke ontwikkeling, werk, loopbaan, producten, acties en aanbiedingen van Visible Younique.
  • Als je hier geen toestemming voor geeft, ontvang je geen mails of documenten en worden je gegevens binnen 3 maanden na je aanvraag verwijderd.

  • Als je toestemming hebt gegeven gebruik ik je voornaam en e-mailadres voor het verzenden van e-mail en retargeting voor Facebook advertenties.

  • Jouw persoonlijke gegevens die je via het contactformulier, e-mail, skype of telefonisch aan mij doorgeeft, worden niet opgeslagen in Active Campaign.

  • De gegevens die je mij schriftelijk verstrekt op een intakeformulier, of mondeling/telefonisch bij een gratis sessie, kennismaking of tijdens een coachsessie, gebruik ik om mijn dienstverlening aan jou te kunnen uitvoeren.

  • Je naam, adresgegevens en emailadres gebruik ik voor het opmaken en verzenden van een factuur (bij betaalde producten).

  • Bij een bezoek aan mijn website wordt je IP-adres opgeslagen om bezoekersgedrag te analyseren ter verbetering van mijn website, en om het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren. Ook deel ik deze gegevens met Facebook, om zo advertentiedoelgroepen te maken.

  • Visible Younique verwerkt ook persoonsgegevens die wettelijk verplicht zijn, zoals gegevens die nodig zijn voor de belastingaangifte.

Wat gebeurt er met jouw gegevens die opgeslagen zijn in het emailserviceprogramma Active Campaign?

Je persoonsgegevens die opgenomen zijn in mijn emailserviceprogramma, worden opgeslagen op de servers van Active Campaign. De servers van Active Campaign zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Het doorgeven van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Klik hier voor meer informatie over het privacybeleid van Active Campaign.  

Wanneer je in de toekomst geen e-mail meer van mij wilt ontvangen, kun je je te allen tijde weer uitschrijven door middel van de link onderaan elke e-mail of door contact met mij op te nemen. Je ontvangt geen mails meer en je naam en e-mailadres worden uiterlijk binnen 3 maanden uit mijn emailserviceprogramma verwijderd en zullen niet worden bewaard.

Hoe worden jouw persoonsgegevens beveiligd?  

Ik neem de bescherming van jouw gegevens serieus en heb passende maatregelen genomen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Mijn website www.visible-younique.nl is versleuteld door middel van een SSL-certificaat. Dit betekent dat jouw gegevens verzonden worden via een beveiligde internetverbinding. Dit kun je zien aan de adresbalk 'https' en het hangslotje in de adresbalk.

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact met me op via info@visible-younique.nl.

Delen van jouw persoonsgegevens met derden

Visible Younique verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken als dit nodig is voor de uitvoering van mijn overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in opdracht van mij, sluit ik een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor een zelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Visible Younique blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het bezoek aan mijn website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. De informatie, die in de cookie is opgeslagen, kan naar mijn website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt.

Visible Younique gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Cookies met een puur technische functionaliteit zorgen ervoor dat mijn website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.Daarnaast worden er analytische en tracking cookies geplaatst die je surfgedrag bijhouden, zodat ik je op maat gemaakte content en advertenties kan aanbieden.

Cookies accepteren

Bij jouw eerste bezoek aan mijn website, wordt je geïnformeerd over deze cookies en vraag ik je om toestemming voor het plaatsen ervan. 

Op mijn website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of sociale media-bedrijven. Hieronder geef ik een overzicht:

Facebook advertentiecookies

Met jouw toestemming gebruik ik cookies van Facebook (Facebook Custom Audience, Facebook Impressions en Facebook Pixel). Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevante advertenties worden weergegeven. ​Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier.

Active Campaign trackingcookies

Ik gebruik, met jouw toestemming, sitetracking van ActiveCampaign. Sitetracking plaatst een cookie die bijhoudt welke pagina’s je op mijn website bekijkt. Hierdoor kan ik mijn marketing, diensten en advertenties beter aanpassen aan jouw interesses. Meer informatie over sitetracking vind je hier.

Google Analytics

Ook door het statistiekenpakket, Google Analytics, worden cookies geplaatst. Ik wil graag weten hoe mijn bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks mijn website bezoeken, zodat ik het gebruik van de website kan optimaliseren. Ik wil natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter ik wil jou goed van dienst kunnen zijn en daarvoor heb ik goede statistieken nodig.

Het verzamelen van de gegevens gebeurt op een privacy-vriendelijke manier: het unieke klantgedeelte van het IP-adres heb ik geanonimiseerd. Ik kan je daarom niet persoonlijk herleiden. Ook de optie 'gegevens delen’ is uitgezet, en er wordt geen gebruik gemaakt van een combinatie van andere Google-diensten met Google Analytics.

Gegevens uit contactformulieren worden nooit in Google Analytics verwerkt of opgeslagen.

Voor het analyseren van de websitestatistieken heb ik toegang gegeven tot mijn Google Analytics account aan mijn website beheerder Inxpact uit Zwolle. Met hen heb ik een verwerkersovereenkomst gesloten.

Meer informatie over het privacybeleid van Google Analytics vind je hier.

Hoe kun je cookies uitschakelen en verwijderen?

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen of bekijk hier hoe je cookies uitschakelt in Internet Explorer, Firefox, Safari en Google Chrome.

Links naar externe websites

Op mijn website zul je enkele links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken, ga je naar een website buiten www.visible-younique.nl om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijs ik hiervoor naar de cookie- en/of privacyverklaring van de betreffende website.

Hoe lang worden je persoonlijke gegevens bewaard?

Ik bewaar je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. 

  • Wanneer jij je uitschrijft voor mijn e-mails, ontvang je geen mails meer. Je naam en e-mailadres worden uiterlijk binnen 3 maanden uit mijn emailserviceprogramma verwijderd.
  • De gegevens die je aan mij hebt verstrekt tijdens een gratis kennismakingsgesprek, strategiesessie of gratis sessie, bewaar ik maximaal 1 jaar. Wanneer je na 1 jaar geen betaalde producten, diensten of trajecten hebt afgenomen, worden deze gegevens vernietigd.
  • Je skype-gegevens worden binnen 3 maanden na ons skype-contact verwijderd uit skype. Als we voor de uitvoering van mijn overeenkomst met jou gebruik maken van skype, worden je skype-gegevens verwijderd binnen 3 maanden na afronding van het traject.   
  • Digitale en fysieke klantdossiers bewaar ik maximaal 7 jaar. Hierna worden deze gegevens vernietigd.
  • De gegevens in mijn boekhoud- en administratiesysteem bewaar ik tenminste 7 jaar, onder andere om aan al mijn wettelijke verplichting te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door mij verwijderd.

De bovenstaande termijn gelden, tenzij er voor mij verdere wettelijke verplichtingen bestaan om de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

Hoe kun je je persoonlijke gegevens inzien, aanpassen of verwijderen?

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken, of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door mij.

Ook heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij mij een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die ik van je heb, in een bestand naar jou of een andere door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens schriftelijk of per e-mail naar mij toesturen. Je schiftelijke verzoek kun je sturen naar onderstaand adres of e-mailen naar info@visible-younique.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage, overdracht etc. door jou is gedaan, vraag ik je een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak hierbij je pasfoto, de MR zone (= machine readable zone: de strook met nummers onderaan het paspoort), het paspoortnummer en je burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy.

Ik zal je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen.

Heb je een klacht?

Als je een klacht hebt over de verwerking van je persoonsgegevens door Visible Younique, laat me dit dan vooral weten.

Mochten we er samen niet uitkomen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen van het privacybeleid

Visible Younique kan te allen tijde deze privacyverklaring aanpassen. Nieuwe versies worden altijd op de website gepubliceerd. Ik raad je aan om deze verklaring geregeld te raadplegen zodat je op de hoogte blijft van wijzigingen.

Deze verklaring is voor het laatst gewijzigd op 23 mei 2018.

Heb je vragen over het privacybeleid?

Neem dan contact met me op. Hieronder vind je mijn gegevens.

Contactgegevens

Visible Younique                                                   
Dokter van Deenweg 108                                   
8025 BK  Zwolle                                                    
KvK nummer: 65669665

Telefoon: +31623191898                                                  
Email: info@visible-younique.nl                                 
Website: www.visible-younique.nl 

Ontvang mijn gratis e-book 'Maak werk van je toekomst!'

Dit e-book helpt jou te ontdekken wie je bent, wat je kunt en wat je wilt, zodat je weet welke stappen je kunt zetten om te doen wat echt bij jou past!

Meest recente tips

Hoeveel is geluk en werkplezier jou waard?

Hoeveel is geluk en werkplezier jou waard?

‘Hoeveel is je geluk en werkplezier je waard?’ vraag ik Marjolein. We bespreken haar collage die ze ter voorbereiding op haar 2e coachsessie heeft gemaakt. Eén van de onderdelen uit deze collage is de vraag: ‘wat is je verlangen?’ Ik vraag haar: ‘als je nu eens mocht doen wat je het liefste zou willen doen, wat zou dat dan zijn?’ Marjolein hoeft er niet lang over na te denken....

Lees verder >>

Kiezen: met je hoofd of met je hart?

Kiezen: met je hoofd of met je hart?

"Help! Ik heb een sollicitatiebrief geschreven voor een vacature bij de bank, maar ik twijfel héél erg of ik hem wel moet versturen!" Angelique staat voor een belangrijke beslissing in haar leven: wil ik de financiële dienstverlening verlaten of niet? Wat moet ik kiezen? Luister ik naar mijn verstand of volg ik mijn gevoel? Lees hier hoe Angelique haar keuze maakte en wat er toen gebeurde:

Lees verder >>