MENU

Persoonlijke coaching

Lifecoaching

Soms merk je dat je vastloopt in je werk of dat het allemaal niet zo lekker loopt als je graag zou willen. Misschien herken je jezelf erin dat je je werk moeilijk los kunt laten, dat je je erg verantwoordelijk voelt of dat je perfectionistisch bent. Misschien vind je het lastig om 'nee' te zeggen of doe je erg je best om het anderen steeds maar naar de zin te maken of te 'pleasen'.

Het kan ook zijn dat je je misschien juist onzeker voelt, je mist de waardering voor je werk of hebt het gevoel dat je niet echt 'gezien' wordt. Misschien heb je veel moeite met kritiek, met je leidinggevende of vind je het lastig om met een bepaalde collega samen te werken. 

Kortom, er kunnen allerlei redenen zijn die er voor zorgen dat je niet lekker in je vel zit en die invloed hebben op jouw werkplezier. Het kost je veel energie. Je voelt je onrustig, gespannen of gestresst en merkt dat het ten koste gaat van je gezondheid, je vrije tijd of van je gezin. In het ergste geval ben je uitgevallen en zit je met een burn-out thuis.

Je begint te twijfelen aan jezelf en aan je eigen functioneren, en vraagt je af of je niet beter op zoek kunt gaan naar ander werk. De kans is echter groot dat je dan wéér in zo'n zelfde situatie terecht komt. Vaak spelen bepaalde patronen en overtuigingen die je hebt een rol, waardoor je opnieuw tegen dezelfde dingen zult aanlopen of helemaal vastloopt. Het is dan veel effectiever om met behulp van persoonlijke coaching te leren hoe je anders met jezelf en met zulke situaties om kunt gaan. 

Denk jij wel eens:

 • Hoe kan ik mijn grenzen beter bewaken?
 • Ik ben heel perfectionistisch, hoe kan ik dit veranderen?
 • Hoe stop ik met het 'pleasen' van anderen?
 • Hoe vind ik een betere balans tussen privé en werk?
 • Ik ben soms best onzeker, hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?
 • Hoe ga ik om met kritiek?
 • Hoe kan ik beter voor mezelf opkomen?
 • Hoe ga ik om met mijn lastige collega/leidinggevende?
 • Hoe krijg ik minder stress?
 • Ik heb een burn-out (gehad), hoe kom ik er weer uit (en voorkom ik dat ik opnieuw in een burn-out terecht kom)?

Dan is persoonlijke coaching iets voor jou!

“Als je vandaag niets verandert, zal het morgen net zo zijn als vandaag” 

Door een persoonlijk coachtraject:

 • kun je je eigen grenzen beter bewaken en durf je vaker 'nee' te zeggen
 • leer je de lat minder hoog te leggen zonder je schuldig te voelen
 • heb je weer balans tussen jouw werk en je privé
 • voel je je gewaardeerd en gezien om wie jij bent
 • kun je effectiever communiceren en weet je beter om te gaan met kritiek 
 • leer je jouw belemmerende overtuigingen en oude patronen steeds meer los te laten
 • voel je minder stress of spanning en ervaar je meer vrijheid en ruimte om te zijn wie je echt bent
 • heb je meer zelfvertrouwen en voel je je weer krachtig en vol energie

Door persoonlijke coaching krijg je inzicht in jezelf en kun je met zelfvertrouwen én in balans, werken en leven op een manier die bij jou past. Je hebt weer plezier in wat je doet, voelt rust in je hoofd, staat stevig in je schoenen en zit weer lekker in je vel.  

Verlang jij hier ook naar? Ik help je graag dit te bereiken!  

Ben je benieuwd hoe ik je hierbij kan helpen? Vraag dan een vrijblijvend en gratis kennismakinggesprek* aan of plan direct een afspraak voor een gratis gesprek in mijn agenda op een beschikbare datum en een tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Een persoonlijk coachtraject bestaat gemiddeld uit ongeveer 6 - 8 sessies, verspreid over drie tot zes maanden. Mijn begeleiding is maatwerk en afgestemd op jouw persoonlijke situatie en wensen. Ik vertel ik je graag meer in ons gratis kennismakingsgesprek

*het kennismakingsgesprek duurt ongeveer 45-60 minuten en doen we op mijn kantoor in Zwolle of (kosteloos) online via Skype, Zoom of Teams. Tijdens het gesprek kun je jouw specifieke situatie of vragen inbrengen. Ik denk met je mee, met het doel je direct verder te helpen. Veel mensen zijn daar voldoende mee geholpen, anderen kiezen daarna voor verdere begeleiding.

Heb je eerst nog een vraag over persoonlijke coaching? Aarzel dan niet en neem even contact met me op via het contactformulier of bel me op: 06-23191898. Ik help je graag verder.

“Het mooiste wat je kunt worden is jezelf” 

Ik heb veel meer rust, dit gun ik iedereen!

"Door omstandigheden ben ik in een burn-out terechtgekomen. Dat was geen prettige ervaring, mijn geest en lichaam waren niet in balans. Ik ben op zoek gegaan naar iemand die mij kon helpen. Via een artikel op LinkedIn kwam ik bij Jeanet terecht. Tijdens ons kennismakingsgesprek merkte ik gelijk een goede klik en dit gaf vertrouwen om een persoonlijk coachtraject te starten om weer in balans te komen. Jeanet wist de juiste vragen te stellen waardoor er veel naar boven kwam. Ik legde de lat heel hoog voor mij zelf. Jeanet luisterde goed en hield me een spiegel voor. Hierdoor leerde ik veel over mijzelf. Tijdens de sessies met Jeanet heb ik veel tips en handvaten gekregen om goed om te kunnen gaan met situaties en waardoor ik dan niet terugval in mijn oude patroon. Dit levert mij zoveel op en ik heb nu véél meer rust. Ik krijg ook vaak van mijn omgeving (mijn kinderen, familie, collega’s) terug dat ik ben verandert. Ik reageer veel rustiger en ik zeg nu vaker nee! Ik voel nu ook echt dat ik weer in mijn kracht sta. Onze gesprekken voelden heel intensief en vertrouwd. Na elke sessie ging ik met een goed gevoel naar huis. Ik kan iedereen aanraden om het traject met jou aan te gaan. Het heeft mij zoveel gebracht. Dit gun ik iedereen!" Samira

Ik sta steviger in mijn schoenen, letterlijk en figuurlijk

"De belangrijkste reden voor mij om dit traject te doen was dat ik steviger in mijn schoenen wilde staan. Ik was nogal chaotisch in plannen en kiezen en pakte alles aan. Privé en zakelijk wil ik graag gescheiden houden en ook daarin de goede keuzes en prioriteiten maken. Verder wil ik graag een leuke baan, die mij energie geeft, en niet alleen kost. Met Jeanet heb ik o.a. gekeken wat mijn waarden en normen zijn. Dit was verrassend, maar ook heel herkenbaar en bij mij passend. Ik neem nu beslissingen vanuit die waardes die ik echt belangrijk vind en zeg niet steeds maar 'ja' op hulpvragen die ik krijg. Ik heb ook geleerd hoe ik mijn grenzen daarin kan bewaken. Door dit alles komt er meer balans tussen wat ik zelf wil en wat ik daarnaast nog voor een ander kan doen. Ik heb zelfs mijn agenda veel beter leren beheren en neem nu tijd voor ontspanning. Bedankt Jeanet voor deze waardevolle tijd! Door jouw coaching en advies weet ik weer wie ik echt ben en wil zijn. Ik sta steviger in mijn schoenen, letterlijk en figuurlijk!" Wilma  

Ik wilde leren hoe ik beter om kan gaan met de werkdruk en hoge verwachtingen zowel op mijn werk als van mezelf

"Op mijn werk lag overbelasting op de loer en mijn persoonlijkheid hielp me niet om daar goed mee om te gaan. Ik wilde leren hoe ik beter om kan gaan met de werkdruk en hoge verwachtingen zowel op mijn werk als van mezelf. Na het traject bij Jeanet voel ik me rustiger, doordat ik de lat minder hoog leg voor mezelf: 'goed is goed genoeg'. Het inzicht dat ik kreeg door de verschillende oefeningen heeft me geholpen om de handvatten die Jeanet aandroeg makkelijker in de praktijk te brengen. Ik herken de situaties waarin ik mijn grenzen moet bewaken, en steeds vaker lukt het me om die grenzen ook aan te geven." Yvonne

Ontvang mijn gratis e-book 'Maak werk van je toekomst!'

Dit e-book helpt jou te ontdekken wie je bent, wat je kunt en wat je wilt, zodat je weet welke stappen je kunt zetten om te doen wat echt bij jou past!

Meest recente tips

Jolanda (45): ''Het geeft me zó veel rust, ik heb spijt dat ik dit niet eerder gedaan heb

Jolanda (45): ''Het geeft me zó veel rust, ik heb spijt dat ik dit niet eerder gedaan heb"

 'Jeanet, er is veel gebeurd na de vorige sessie, ik heb je zó veel te vertellen!' Jolanda keek me aan, een glimlach van oor tot oor: 'ik ben in mijn vakantie helemaal tot rust gekomen en heb eens goed nagedacht wat ik nu echt wil. En tóen voelde ik goed dat ik wil stoppen met het werk dat ik nu doe. Ik vind het echt niet meer leuk en het kost me veel te veel energie'. Lees hier wat er gebeurde toen Jolanda dit hardop durfde uit te spreken en wat haar heeft geholpen om een nieuwe stap te durven zetten.

Lees verder >>

Gratis Loopbaangesprek incl. 'Happy Werkscan' tijdens de Week van de Loopbaan: 12 t/m 17 september 2022

Gratis Loopbaangesprek incl. 'Happy Werkscan' tijdens de Week van de Loopbaan: 12 t/m 17 september 2022

Van 12 t/m 17 september 2022 is het de landelijke Week van de Loopbaan waarin je als werkende, werkzoekende of als werkgever gratis en vrijblijvend een afspraak kunt maken voor een Loopbaangesprek of Loopbaanadvies. Let op: vraag je tijdens De Week van de Loopbaan een gratis gesprek aan, dan ontvang je een "Happy Werkscan" kado!

Lees verder >>

10 signalen dat het tijd is om van baan te veranderen

10 signalen dat het tijd is om van baan te veranderen

"Wat heb ik behoefte aan vakantie zeg! Ik sleep mezelf naar het werk en heb het gevoel dat ik aan het overleven ben. Ik ben moe en mijn energie loopt weg bij alles wat ik doe!” Simone keek me vragend aan: “wat denk jij Jeanet? Moet ik op zoek naar ander werk?" Simone's verhaal is één van de situaties die ik veel tegenkom in mijn coaching. In dit artikel vind je 10 andere signalen die erop kunnen wijzen dat het tijd is om van baan te veranderen.

Lees verder >>

Aanbieding: 5 plekken voor een gratis 1-op-1 gesprek

Aanbieding: 5 plekken voor een gratis 1-op-1 gesprek

Het eerste kwartaal van dit jaar zit er al bijna weer op. Wat vliegt de tijd! Ik merk dat zelf vooral als ik lekker in een flow zit, en bezig ben met dingen in mijn werk die ik leuk vind en waar ik energie van krijg. Hoe was dat voor jou de afgelopen periode? Zat je lekker in je vel? Ging je met plezier naar je werk? 

Lees verder >>