Persoonlijke coaching

Lifecoaching

Soms merk je dat je vastloopt in je werk of dat het allemaal niet zo lekker loopt als je graag zou willen. Misschien herken je jezelf erin dat je je werk moeilijk los kunt laten, dat je je erg verantwoordelijk voelt of dat je perfectionistisch bent. Misschien vind je het lastig om 'nee' te zeggen of doe je erg je best om het anderen steeds maar naar de zin te maken of te 'pleasen'.

Het kan ook zijn dat je je misschien juist onzeker voelt, je mist de waardering voor je werk of hebt het gevoel dat je niet echt 'gezien' wordt. Misschien heb je veel moeite met kritiek, met je leidinggevende of vind je het lastig om met een bepaalde collega samen te werken. 

Kortom, er kunnen allerlei redenen zijn die er voor zorgen dat je niet lekker in je vel zit en die invloed hebben op jouw werkplezier. Het kost je veel energie. Je voelt je onrustig, gespannen of gestresst en merkt dat het ten koste gaat van je gezondheid, je vrije tijd of van je gezin. In het ergste geval ben je uitgevallen en zit je met een burn-out thuis.

Je begint te twijfelen aan jezelf en aan je eigen functioneren, en vraagt je af of je niet beter op zoek kunt gaan naar ander werk. De kans is echter groot dat je dan wéér in zo'n zelfde situatie terecht komt. Vaak spelen bepaalde patronen en overtuigingen die je hebt een rol, waardoor je opnieuw tegen dezelfde dingen zult aanlopen of helemaal vastloopt. Het is dan veel effectiever om met behulp van persoonlijke coaching te leren hoe je anders met jezelf en met zulke situaties om kunt gaan. 

Denk jij wel eens:

 • Hoe kan ik mijn grenzen beter bewaken?
 • Ik ben heel perfectionistisch, hoe kan ik dit veranderen?
 • Hoe stop ik met het 'pleasen' van anderen?
 • Hoe vind ik een betere balans tussen privé en werk?
 • Ik ben soms best onzeker, hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?
 • Hoe ga ik om met kritiek?
 • Hoe kan ik beter voor mezelf opkomen?
 • Hoe ga ik om met mijn lastige collega/leidinggevende?
 • Hoe krijg ik minder stress?
 • Ik heb een burn-out (gehad), hoe kom ik er weer uit (en voorkom ik dat ik opnieuw in een burn-out terecht kom)?

Dan is persoonlijke coaching iets voor jou!

“Als je vandaag niets verandert, zal het morgen net zo zijn als vandaag” 

Door een persoonlijk coachtraject:

 • kun je je eigen grenzen beter bewaken en durf je vaker 'nee' te zeggen
 • leer je de lat minder hoog te leggen zonder je schuldig te voelen
 • heb je weer balans tussen jouw werk en je privé
 • voel je je gewaardeerd en gezien om wie jij bent
 • kun je effectiever communiceren en weet je beter om te gaan met kritiek 
 • leer je jouw belemmerende overtuigingen en oude patronen steeds meer los te laten
 • voel je minder stress of spanning en ervaar je meer vrijheid en ruimte om te zijn wie je echt bent
 • heb je meer zelfvertrouwen en voel je je weer krachtig en vol energie

Door persoonlijke coaching krijg je inzicht in jezelf en kun je met zelfvertrouwen én in balans, werken en leven op een manier die bij jou past. Je hebt weer plezier in wat je doet, voelt rust in je hoofd, staat stevig in je schoenen en zit weer lekker in je vel.  

Verlang jij hier ook naar? Ik help je graag dit te bereiken!  

Ben je benieuwd hoe ik je hierbij kan helpen? Vraag dan een vrijblijvend en gratis kennismakinggesprek* aan of plan direct een afspraak voor een gratis gesprek in mijn agenda op een beschikbare datum en een tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Een persoonlijk coachtraject bestaat gemiddeld uit ongeveer 6 - 8 sessies, verspreid over drie tot zes maanden. Mijn begeleiding is maatwerk en afgestemd op jouw persoonlijke situatie en wensen. Ik vertel ik je graag meer in ons gratis kennismakingsgesprek

*het kennismakingsgesprek duurt ongeveer 45-60 minuten en doen we op mijn kantoor in Zwolle of (kosteloos) online via Skype, Zoom of Teams. Tijdens het gesprek kun je jouw specifieke situatie of vragen inbrengen. Ik denk met je mee, met het doel je direct verder te helpen. Veel mensen zijn daar voldoende mee geholpen, anderen kiezen daarna voor verdere begeleiding.

Heb je eerst nog een vraag over persoonlijke coaching? Aarzel dan niet en neem even contact met me op via het contactformulier of bel me op: 06-23191898. Ik help je graag verder.

“Het mooiste wat je kunt worden is jezelf” 

Ik heb veel meer rust, dit gun ik iedereen!

"Door omstandigheden ben ik in een burn-out terechtgekomen. Dat was geen prettige ervaring, mijn geest en lichaam waren niet in balans. Ik ben op zoek gegaan naar iemand die mij kon helpen. Via een artikel op LinkedIn kwam ik bij Jeanet terecht. Tijdens ons kennismakingsgesprek merkte ik gelijk een goede klik en dit gaf vertrouwen om een persoonlijk coachtraject te starten om weer in balans te komen. Jeanet wist de juiste vragen te stellen waardoor er veel naar boven kwam. Ik legde de lat heel hoog voor mij zelf. Jeanet luisterde goed en hield me een spiegel voor. Hierdoor leerde ik veel over mijzelf. Tijdens de sessies met Jeanet heb ik veel tips en handvaten gekregen om goed om te kunnen gaan met situaties en waardoor ik dan niet terugval in mijn oude patroon. Dit levert mij zoveel op en ik heb nu véél meer rust. Ik krijg ook vaak van mijn omgeving (mijn kinderen, familie, collega’s) terug dat ik ben verandert. Ik reageer veel rustiger en ik zeg nu vaker nee! Ik voel nu ook echt dat ik weer in mijn kracht sta. Onze gesprekken voelden heel intensief en vertrouwd. Na elke sessie ging ik met een goed gevoel naar huis. Ik kan iedereen aanraden om het traject met jou aan te gaan. Het heeft mij zoveel gebracht. Dit gun ik iedereen!" Samira

Ik sta steviger in mijn schoenen, letterlijk en figuurlijk

"De belangrijkste reden voor mij om dit traject te doen was dat ik steviger in mijn schoenen wilde staan. Ik was nogal chaotisch in plannen en kiezen en pakte alles aan. Privé en zakelijk wil ik graag gescheiden houden en ook daarin de goede keuzes en prioriteiten maken. Verder wil ik graag een leuke baan, die mij energie geeft, en niet alleen kost. Met Jeanet heb ik o.a. gekeken wat mijn waarden en normen zijn. Dit was verrassend, maar ook heel herkenbaar en bij mij passend. Ik neem nu beslissingen vanuit die waardes die ik echt belangrijk vind en zeg niet steeds maar 'ja' op hulpvragen die ik krijg. Ik heb ook geleerd hoe ik mijn grenzen daarin kan bewaken. Door dit alles komt er meer balans tussen wat ik zelf wil en wat ik daarnaast nog voor een ander kan doen. Ik heb zelfs mijn agenda veel beter leren beheren en neem nu tijd voor ontspanning. Bedankt Jeanet voor deze waardevolle tijd! Door jouw coaching en advies weet ik weer wie ik echt ben en wil zijn. Ik sta steviger in mijn schoenen, letterlijk en figuurlijk!" Wilma  

Ik wilde leren hoe ik beter om kan gaan met de werkdruk en hoge verwachtingen zowel op mijn werk als van mezelf

"Op mijn werk lag overbelasting op de loer en mijn persoonlijkheid hielp me niet om daar goed mee om te gaan. Ik wilde leren hoe ik beter om kan gaan met de werkdruk en hoge verwachtingen zowel op mijn werk als van mezelf. Na het traject bij Jeanet voel ik me rustiger, doordat ik de lat minder hoog leg voor mezelf: 'goed is goed genoeg'. Het inzicht dat ik kreeg door de verschillende oefeningen heeft me geholpen om de handvatten die Jeanet aandroeg makkelijker in de praktijk te brengen. Ik herken de situaties waarin ik mijn grenzen moet bewaken, en steeds vaker lukt het me om die grenzen ook aan te geven." Yvonne

Ontvang mijn gratis e-book 'Maak werk van je toekomst!'

Dit e-book helpt jou te ontdekken wie je bent, wat je kunt en wat je wilt, zodat je weet welke stappen je kunt zetten om te doen wat echt bij jou past!

Meest recente tips

Drie vrouwen, op een kruispunt in hun loopbaan, durven nu een nieuwe stap te zetten!

Drie vrouwen, op een kruispunt in hun loopbaan, durven nu een nieuwe stap te zetten!

"Je hebt mij op een kruispunt in mijn loopbaan een hele nieuwe route laten vinden, waardoor ik op een geweldige eindbestemming ben uitgekomen" en "Van een stuurloos schip ben ik nu weer de kapitein die aan het roer staat en ga ik een heel mooi, zinvol vervolg geven aan mijn carrière" en "Ik heb een nieuwe baan en kan per 1 januari al beginnen!” Deze 3 vrouwen durven hun hart te volgen. Lees hier hun weg er naar toe.

Lees verder >>

Je zit niet lekker in je vel op je werk, wat nu?

Je zit niet lekker in je vel op je werk, wat nu?

Zie je er tegenop om na het weekend of je vakantie weer aan het werk te moeten? Tel jij de dagen af en kun je niet wáchten tot je weer weekend of vakantie hebt?  Zou je het liefste de deur achter je dicht trekken, en niet meer terug willen komen? In dit artikel vind je 5 vragen die je helpen weer lekker in je 'werkvel' te komen.

Lees verder >>

Gratis Loopbaangesprek ihkv de Week van de Loopbaan 2023

Gratis Loopbaangesprek ihkv de Week van de Loopbaan 2023

Je hebt het gevoel dat je werk niet meer bij je past. Je mist het plezier, de uitdaging en de voldoening in je werk. Diep van binnen voel je dat er meer in je zit. Je wilt graag werk doen waarin je van betekenis kunt zijn, waar je voldoening uit haalt, waar je passie ligt. Maar wat wil je dan? En hoe pak je dat aan? In het kader van de landelijke Week van de Loopbaan, kun je in de maand september met mij een afspraak maken voor een GRATIS Loopbaangesprek. 

Lees verder >>

"Is dit het nou? Wil ik dit blijven doen tot mijn pensioen?"

"Is dit het? Ik ben inmiddels 45, wil ik zo verder tot mijn pensioen?" verzuchtte Monique. Zo'n moment van bezinning is niet vreemd, het 'overkomt' veel vrouwen. Ineens sta je stil bij je leven. Je kijkt terug naar wat achter je ligt, en je denkt na over wat er nog komen gaat. Hoe zal je toekomst er uit zien? Wat wil je nog graag? Welke mogelijkheden zijn er nog voor jou? In dit artikel lees je hoe Monique de antwoorden op haar vragen heeft gevonden.

Lees verder >>