MENU

Persoonlijke coaching

Lifecoaching

Soms merk je dat je vastloopt in je werk of dat het allemaal niet zo lekker loopt als je graag zou willen. Misschien herken je jezelf erin dat je je werk moeilijk los kunt laten, dat je je erg verantwoordelijk voelt of dat je perfectionistisch bent. Misschien vind je het lastig om 'nee' te zeggen of doe je erg je best om het anderen steeds maar naar de zin te maken of te 'pleasen'.

Het kan ook zijn dat je je misschien juist onzeker voelt, je mist de waardering voor je werk of hebt het gevoel dat je niet echt 'gezien' wordt. Misschien heb je veel moeite met kritiek, met je leidinggevende of vind je het lastig om met een bepaalde collega samen te werken. 

Kortom, er kunnen allerlei redenen zijn die er voor zorgen dat je niet lekker in je vel zit en die invloed hebben op jouw werkplezier. Het kost je veel energie. Je voelt je onrustig, gespannen of gestresst en merkt dat het ten koste gaat van je gezondheid, je vrije tijd of van je gezin.

Misschien ga je zelfs twijfelen aan jezelf of aan je eigen functioneren, en vraag je je af of je niet beter op zoek kunt gaan naar ander werk. De kans is echter groot dat je dan wéér in zo'n zelfde situatie terecht komt. Vaak spelen bepaalde patronen en overtuigingen die je hebt een rol, waardoor je opnieuw tegen dezelfde dingen zult aanlopen of helemaal vastloopt. Het is dan veel effectiever om met behulp van persoonlijke coaching te leren hoe je anders met jezelf en met zulke situaties om kunt gaan. 

Denk jij wel eens:

 • Hoe kan ik mijn grenzen beter bewaken?
 • Ik ben heel perfectionistisch, hoe kan ik dit veranderen?
 • Hoe stop ik met het 'pleasen' van anderen?
 • Hoe vind ik een betere balans tussen privé en werk?
 • Ik ben soms best onzeker, hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?
 • Hoe ga ik om met kritiek?
 • Hoe kan ik beter voor mezelf opkomen?
 • Hoe ga ik om met mijn lastige collega/leidinggevende?
 • Hoe krijg ik minder stress?
 • Ik heb een burn-out gehad, hoe voorkom ik dat ik weer in een burn-out terecht kom?

Dan is persoonlijke coaching iets voor jou!

“Als je vandaag niets verandert, zal het morgen net zo zijn als vandaag” 

Door een persoonlijk coachtraject:

 • kun je je eigen grenzen beter bewaken en durf je vaker 'nee' te zeggen
 • leer je de lat minder hoog te leggen zonder je schuldig te voelen
 • heb je weer balans tussen jouw werk en je privé
 • voel je je gewaardeerd en gezien om wie jij bent
 • kun je effectiever communiceren en weet je beter om te gaan met kritiek 
 • leer je jouw belemmerende overtuigingen en oude patronen steeds meer los te laten
 • voel je minder stress of spanning en ervaar je meer vrijheid en ruimte om te zijn wie je echt bent
 • heb je meer zelfvertrouwen en voel je je weer krachtig en vol energie

Door persoonlijke coaching krijg je inzicht in jezelf en kun je met zelfvertrouwen én in balans, werken en leven op een manier die bij jou past. Je hebt weer plezier in wat je doet, voelt rust in je hoofd, staat stevig in je schoenen en zit weer lekker in je vel.  

Verlang jij hier ook naar? Ik help je graag dit te bereiken!  

Ben je benieuwd hoe ik je hierbij kan helpen? Vraag dan een vrijblijvend en gratis kennismakinggesprek* aan of plan direct een afspraak voor een gratis gesprek in mijn agenda op een beschikbare datum en een tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Een persoonlijk coachtraject bestaat gemiddeld uit ongeveer 6 - 8 sessies, verspreid over drie tot zes maanden. Mijn begeleiding is maatwerk en afgestemd op jouw persoonlijke situatie en wensen. Ik vertel ik je graag meer in ons gratis kennismakingsgesprek

*het kennismakingsgesprek duurt ongeveer 45-60 minuten en doen we op mijn kantoor in Zwolle of (kosteloos) online via Skype, Zoom of Teams. Tijdens het gesprek kun je jouw specifieke situatie of vragen inbrengen. Ik denk met je mee, met het doel je direct verder te helpen. Veel mensen zijn daar voldoende mee geholpen, anderen kiezen daarna voor verdere begeleiding.

Heb je eerst nog een vraag over persoonlijke coaching? Aarzel dan niet en neem even contact met me op via het contactformulier of bel me op: 06-23191898. Ik help je graag verder.

“Het mooiste wat je kunt worden is jezelf” 

Ik heb veel meer rust, dit gun ik iedereen!

"Door omstandigheden ben ik in een burn-out terechtgekomen. Dat was geen prettige ervaring, mijn geest en lichaam waren niet in balans. Ik ben op zoek gegaan naar iemand die mij kon helpen. Via een artikel op LinkedIn kwam ik bij Jeanet terecht. Tijdens ons kennismakingsgesprek merkte ik gelijk een goede klik en dit gaf vertrouwen om een persoonlijk coachtraject te starten om weer in balans te komen. Jeanet wist de juiste vragen te stellen waardoor er veel naar boven kwam. Ik legde de lat heel hoog voor mij zelf. Jeanet luisterde goed en hield me een spiegel voor. Hierdoor leerde ik veel over mijzelf. Tijdens de sessies met Jeanet heb ik veel tips en handvaten gekregen om goed om te kunnen gaan met situaties en waardoor ik dan niet terugval in mijn oude patroon. Dit levert mij zoveel op en ik heb nu véél meer rust. Ik krijg ook vaak van mijn omgeving (mijn kinderen, familie, collega’s) terug dat ik ben verandert. Ik reageer veel rustiger en ik zeg nu vaker nee! Ik voel nu ook echt dat ik weer in mijn kracht sta. Onze gesprekken voelden heel intensief en vertrouwd. Na elke sessie ging ik met een goed gevoel naar huis. Ik kan iedereen aanraden om het traject met jou aan te gaan. Het heeft mij zoveel gebracht. Dit gun ik iedereen!" Samira

Ik sta steviger in mijn schoenen, letterlijk en figuurlijk

"De belangrijkste reden voor mij om dit traject te doen was dat ik steviger in mijn schoenen wilde staan. Ik was nogal chaotisch in plannen en kiezen en pakte alles aan. Privé en zakelijk wil ik graag gescheiden houden en ook daarin de goede keuzes en prioriteiten maken. Verder wil ik graag een leuke baan, die mij energie geeft, en niet alleen kost. Met Jeanet heb ik o.a. gekeken wat mijn waarden en normen zijn. Dit was verrassend, maar ook heel herkenbaar en bij mij passend. Ik neem nu beslissingen vanuit die waardes die ik echt belangrijk vind en zeg niet steeds maar 'ja' op hulpvragen die ik krijg. Ik heb ook geleerd hoe ik mijn grenzen daarin kan bewaken. Door dit alles komt er meer balans tussen wat ik zelf wil en wat ik daarnaast nog voor een ander kan doen. Ik heb zelfs mijn agenda veel beter leren beheren en neem nu tijd voor ontspanning. Bedankt Jeanet voor deze waardevolle tijd! Door jouw coaching en advies weet ik weer wie ik echt ben en wil zijn. Ik sta steviger in mijn schoenen, letterlijk en figuurlijk!" Wilma  

Ik wilde leren hoe ik beter om kan gaan met de werkdruk en hoge verwachtingen zowel op mijn werk als van mezelf

"Op mijn werk lag overbelasting op de loer en mijn persoonlijkheid hielp me niet om daar goed mee om te gaan. Ik wilde leren hoe ik beter om kan gaan met de werkdruk en hoge verwachtingen zowel op mijn werk als van mezelf. Na het traject bij Jeanet voel ik me rustiger, doordat ik de lat minder hoog leg voor mezelf: 'goed is goed genoeg'. Het inzicht dat ik kreeg door de verschillende oefeningen heeft me geholpen om de handvatten die Jeanet aandroeg makkelijker in de praktijk te brengen. Ik herken de situaties waarin ik mijn grenzen moet bewaken, en steeds vaker lukt het me om die grenzen ook aan te geven." Yvonne

Ontvang mijn gratis e-book 'Maak werk van je toekomst!'

Dit e-book helpt jou te ontdekken wie je bent, wat je kunt en wat je wilt, zodat je weet welke stappen je kunt zetten om te doen wat echt bij jou past!

Meest recente tips

Ellen (47):

Ellen (47): "Zitten ze nog wel op mij te wachten? Wat heb ik nog te bieden?"

Ineens is ze los, slaat haar vleugels uit, daar gaat ze! Ze doet me denken aan een vlinder verstrikt geraakt in een web van gedachten, vastzittend in een werkomgeving die in haar periode van ziekte zó is veranderd dat er, zo lijkt het, voor haar geen plek meer is. Nieuwe, veel jongere collega’s die haar werk nu doen. Een andere teamleider die haar niet kent, die niet weet wie ze is, en wat ze allemaal deed en kan. 

Lees verder >>

Weer werken met plezier? Meld je aan voor het Zomer Loopbaanadvies!

Weer werken met plezier? Meld je aan voor het Zomer Loopbaanadvies!

De zomer is deze week officieel begonnen en daarom heb ik een leuke aanbieding voor je: het Zomer Loopbaanadvies. Een kort loopbaantraject van 3 waardevolle sessies waarin je deze zomermaanden gebruikt om je te oriënteren op je huidige werk, loopbaan of ontwikkeling, en klaar bent om weer met plezier, passie en voldoening aan het werk te kunnen! 

Lees verder >>

5 tips voor een gelukkig en betekenisvol leven

5 tips voor een gelukkig en betekenisvol leven

‘Ik zou zo graag wat meer willen betekenen voor mensen’ en ‘ik wil het gevoel hebben dat ik echt ergens aan bijdraag’. Als coach hoor dit verlangen regelmatig terugkomen in de sessies met mijn klanten. Vaak sluimert deze wens al wat langer, het lukt alleen nog niet om het goed te verwoorden of er invulling aan te geven en het concreet te maken: 'wat wil ik dan precies en waar vind ik dat dan?’ 

Lees verder >>

Miranda (42): ‘ik doe al jaren werk dat ik niet leuk vind en helemaal niet blij van word’

Miranda (42): ‘ik doe al jaren werk dat ik niet leuk vind en helemaal niet blij van word’

Ik zie haar stil worden, haar blik dwaalt af richting het raam. Langzaam vullen haar ogen zich met tranen. Ik wacht tot ze me aankijkt en vraag wat haar zo raakt. Miranda antwoordt verdrietig: "het besef dat ik al jaren werk aan het doen ben dat ik eigenlijk helemaal niet leuk vind om te doen, en waar ik helemaal niet blij van word". Haar verdriet raakt me, ik weet dat het ook anders kan. Lees hier hoe Miranda haar passie terugvond. 

Lees verder >>