loopbaan
3 vrouwen die een nieuwe stap in hun loopbaan durven te zetten

 “Ik heb de baan gekregen!”, “Ik krijg het voorstel nog op papier, maar het lijkt er op dat ik in binnenkort een nieuwe baan heb!” en “Ik heb gisteren mijn baan opgezegd omdat ik ander werk heb gevonden”. Deze 3 vrouwen durven een nieuwe stap te maken in hun loopbaan. Lees hier hun weg er naar toe:

Een mooie stap voor deze vrouwen!

Bovenstaande enthousiaste berichtjes kreeg ik van 3 verschillende vrouwen die ik mocht begeleiden en coachen in een loopbaantraject.

Mariët vond al tijdens haar traject de baan die heel goed bij haar past. In de laatste sessie hebben we haar motivatiebrief en cv opgesteld, zodat deze een goed beeld gaven van wat ze kan betekenen voor haar potentiële werkgever, en die perfect aansloten op de vacature.

Ook hebben we het sollicitatiegesprek geoefend, zodat ze goed voorbereid was als ze werd uitgenodigd voor een gesprek. Na 2 weken appte Mariët me het blijde nieuws dat ze op gesprek mocht komen en de baan heeft gekregen!

Karin mailde me dat ze na haar loopbaantraject veel leuke gesprekken heeft gevoerd. Ze heeft zelfs een paar keer meegelopen in een bedrijf waar ze erg graag wil werken. Dat is van beide kanten goed bevallen, want over een week volgt het gesprek over de arbeidsvoorwaarden en de kans is groot dat Karin binnenkort met een baan kan beginnen!

Het 3e bericht hoorde ik vanmiddag in de afrondende sessie van een traject, waarin Susan me blij verraste. Ze vertelde dat ze deze week haar baan heeft opgezegd omdat ze een nieuwe job heeft en over 1,5 maand kan beginnen!

Bij haar huidige werkgever kan ze niet verder doorgroeien en door het traject heeft ze ontdekt waar écht haar hart ligt. Toen er een vacature langs kwam op dat gebied, twijfelde Susan geen moment meer en was de stap snel gezet. 

Wauw, deze berichten maken me blij en dankbaar!

Door het loopbaantraject hebben ze alle 3 ontdekt waar ze goed in zijn, waar hun passie zit en wat ze echt graag willen doen. Bovendien is helder geworden wat goed bij ze past en hoe ze die leuke baan ook kunnen vinden.

Daarnaast hebben ze geleerd hoe ze in sollicitatiegesprekken zichzelf goed kunnen presenteren en ik ben superblij en trots op hen, dat ze een leuke, nieuwe baan hebben gevonden en weer met plezier aan het werk kunnen!

Dat gun ik jou ook!

Want misschien ben jij ook wel op zoek naar een nieuwe baan, maar vind je het lastig om jezelf goed te profileren of te presenteren in sollicitatiegesprekken.

Misschien loop je al een tijdje rond met de gedachte dat je graag wat anders zou willen, maar weet je niet goed wat bij je past of welke mogelijkheden er voor je zijn.

Misschien heb je al langer geen plezier meer in je werk en kost het je meer energie dan het je oplevert.

Misschien heb je het gevoel dat je vastloopt in je werk of niet goed uit de verf komt, maar heb je geen idee hoe je het moet oplossen of zou moeten aanpakken.

Laat me je erbij helpen.

Natuurlijk kun je doorploeteren, blijven aanmodderen of het allemaal zelf uitzoeken. Maar waarom zou je geen hulp vragen?

Als loopbaan- & lifecoach begeleid ik dagelijks vrouwen met vragen over hun werk en hun loopbaan. 

Ik help hen te ontdekken wie ze zijn, wat ze goed kunnen en wat ze graag willen. Het wordt duidelijk wat hen energie geeft, waar hun passie zit en welke richting ze op willen in hun werk. Hierdoor kunnen ze veel makkelijker keuzes maken voor een volgende stap. Bovendien weten ze ook hoe ze dit kunnen bereiken en wat ze daarvoor moeten doen. Om zichzelf goed te kunnen profileren en te presenteren, begeleid ik hen in hun sollicitatieproces als dat nodig of gewenst is.

Wil jij, net als deze 3 vrouwen, ook weer met plezier en voldoening werken en leven?

Maak dan eens een afspraak voor een gratis gesprek. Tijdens het gesprek kun je jouw specifieke situatie of vragen inbrengen. Ik denk met je mee, met het doel je direct verder te helpen. Veel mensen zijn daar voldoende mee geholpen, anderen kiezen daarna voor verdere begeleiding. Samen kijken we in dat geval wat jij nodig hebt om je doel te bereiken en op welke manier ik je daarbij kan helpen.

Ik heb tijd en ruimte in mijn agenda gereserveerd voor een gratis* gesprek met jou, als je er zelf even niet meer uitkomt en graag aan de slag wilt (met je loopbaan of je persoonlijke ontwikkeling), zodat je weer met plezier, energie en voldoening kunt werken en leven.

Je kunt een gratis* gesprek aanvragen via het contactformulier op mijn website of rechtstreeks jouw plek reserveren in mijn agenda via deze link.

* Een gratis gesprek duurt ongeveer 45-60 minuten en doen we op mijn kantoor of (kosteloos) via skype of zoom. 

Benieuwd wat (loopbaan)coaching je oplevert?  

De afgelopen jaren heb ik meer dan honderd vrouwen (en mannen) begeleid bij hun loopbaanvragen en persoonlijke ontwikkeling. Ben je benieuwd waarom ze kozen voor begeleiding? Hoe ze dit hebben ervaren? En, nog belangrijker, wat het hen heeft opgeleverd? Op mijn website kun je hun eigen verhaal en ervaring lezen.

Wil je liever eerst zelf aan de slag? Dit is wat ik nog meer voor je heb:

Mijn gratis E-book 'Maak werk van je toekomst'. Het boek helpt je te onderzoeken wie jij bent, wat jij kunt en wat jij wilt, zodat jij stappen kunt zetten om te gaan doen wat echt bij jou past! Je kunt het e-book hier aanvragen. 

Gratis check 'Past mijn werk nog wel bij mij?' Ik heb een speciale checklist voor je gemaakt, die je helpt om antwoord te krijgen op vragen als 'zit ik nog wel op de juiste plek?' 'past mijn functie nog wel bij mij?' Je ontdekt of het werk wat je nu doet nog past bij wie je bent, wat je wilt en wat je belangrijk vindt in je werk. De gratis checklist kun je hier aanvragen

29 november 2019, Jeanet Visscher

jeanet foto

Ik ben Loopbaan- & Lifecoach voor vrouwelijke professionals die met plezier, passie, energie en voldoening willen werken en leven. 

PS Ik vind de privacy van mijn klanten belangrijk. Alle namen en personen waar ik over schrijf zijn fictief. Voor de situaties en onderwerpen laat ik me inspireren door voorbeelden uit mijn praktijk. 

Anderen lazen ook:

'Hoe weet ik of ik dit kan? Ik heb dit nog nooit gedaan!' - laat jij je leiden door angst of verlangen?

'Loopbaanheroriëntatie: welke mogelijkheden zijn er voor jou op de arbeidsmarkt?'

 

Wil je GRATIS mijn nieuwe tips en inspiratie ontvangen?

Meld je dan hieronder aan en je ontvangt iedere maand mijn nieuwe tips en inspiratie automatisch in je mailbox.

 
Deel dit artikel met anderen via:

Ontvang mijn gratis e-book 'Maak werk van je toekomst!'

Dit e-book helpt jou te ontdekken wie je bent, wat je kunt en wat je wilt, zodat je weet welke stappen je kunt zetten om te doen wat echt bij jou past!

Meest recente tips

Drie vrouwen, op een kruispunt in hun loopbaan, durven nu een nieuwe stap te zetten!

Drie vrouwen, op een kruispunt in hun loopbaan, durven nu een nieuwe stap te zetten!

"Je hebt mij op een kruispunt in mijn loopbaan een hele nieuwe route laten vinden, waardoor ik op een geweldige eindbestemming ben uitgekomen" en "Van een stuurloos schip ben ik nu weer de kapitein die aan het roer staat en ga ik een heel mooi, zinvol vervolg geven aan mijn carrière" en "Ik heb een nieuwe baan en kan per 1 januari al beginnen!” Deze 3 vrouwen durven hun hart te volgen. Lees hier hun weg er naar toe.

Lees verder >>

Je zit niet lekker in je vel op je werk, wat nu?

Je zit niet lekker in je vel op je werk, wat nu?

Zie je er tegenop om na het weekend of je vakantie weer aan het werk te moeten? Tel jij de dagen af en kun je niet wáchten tot je weer weekend of vakantie hebt?  Zou je het liefste de deur achter je dicht trekken, en niet meer terug willen komen? In dit artikel vind je 5 vragen die je helpen weer lekker in je 'werkvel' te komen.

Lees verder >>

Gratis Loopbaangesprek ihkv de Week van de Loopbaan 2023

Gratis Loopbaangesprek ihkv de Week van de Loopbaan 2023

Je hebt het gevoel dat je werk niet meer bij je past. Je mist het plezier, de uitdaging en de voldoening in je werk. Diep van binnen voel je dat er meer in je zit. Je wilt graag werk doen waarin je van betekenis kunt zijn, waar je voldoening uit haalt, waar je passie ligt. Maar wat wil je dan? En hoe pak je dat aan? In het kader van de landelijke Week van de Loopbaan, kun je in de maand september met mij een afspraak maken voor een GRATIS Loopbaangesprek. 

Lees verder >>

"Is dit het nou? Wil ik dit blijven doen tot mijn pensioen?"

"Is dit het? Ik ben inmiddels 45, wil ik zo verder tot mijn pensioen?" verzuchtte Monique. Zo'n moment van bezinning is niet vreemd, het 'overkomt' veel vrouwen. Ineens sta je stil bij je leven. Je kijkt terug naar wat achter je ligt, en je denkt na over wat er nog komen gaat. Hoe zal je toekomst er uit zien? Wat wil je nog graag? Welke mogelijkheden zijn er nog voor jou? In dit artikel lees je hoe Monique de antwoorden op haar vragen heeft gevonden.

Lees verder >>