MENU
loopbaan

 “Ik heb de baan gekregen!”, “Ik krijg het voorstel nog op papier, maar het lijkt er op dat ik in januari een nieuwe baan heb!” en “Ik heb gisteren mijn baan opgezegd omdat ik per 1 februari ander werk heb”. Deze 3 vrouwen durven een nieuwe stap te maken in hun loopbaan. Lees hier hun weg er naar toe:

Een mooie stap voor deze vrouwen!

Bovenstaande enthousiaste berichtjes kreeg ik deze week van 3 verschillende vrouwen die ik de afgelopen periode mocht begeleiden en coachen.

Mariët vond al tijdens haar loopbaantraject de baan die heel goed bij haar past. In de laatste sessie hebben we haar motivatiebrief en cv opgesteld, zodat deze een goed beeld gaven van wat ze kan betekenen voor haar potentiële werkgever, en die perfect aansloten op de vacature.

Ook hebben we het sollicitatiegesprek geoefend, zodat ze goed voorbereid was als ze werd uitgenodigd voor een gesprek. Deze week appte Mariët me het blijde nieuws dat ze op gesprek mocht komen en de baan heeft gekregen!

Karin mailde me dat ze na haar loopbaantraject veel leuke gesprekken heeft gevoerd. Ze heeft zelfs een paar keer meegelopen in een bedrijf waar ze erg graag wil werken. Dat is van beide kanten goed bevallen, want binnenkort volgt het gesprek over de arbeidsvoorwaarden en de kans is groot dat Karin het nieuwe jaar met een baan kan beginnen!

Het 3e bericht hoorde ik vanmiddag in de afrondende sessie van een traject, waarin Susan me blij verraste. Ze vertelde dat ze deze week haar baan heeft opgezegd omdat ze per 1 februari a.s. een nieuwe job heeft!

Bij haar huidige werkgever kan ze niet verder doorgroeien en door het traject heeft ze ontdekt waar écht haar hart ligt. Toen er een vacature langs kwam op dat gebied, twijfelde Susan geen moment meer en was de stap snel gezet. 

Wauw, deze berichten maken me blij en dankbaar!

Door het loopbaantraject hebben ze alle 3 ontdekt waar ze goed in zijn, waar hun passie zit en wat ze echt graag willen doen. Bovendien is helder geworden wat goed bij ze past en hoe ze die leuke baan ook kunnen vinden.

Daarnaast hebben ze geleerd hoe ze in sollicitatiegesprekken zichzelf goed kunnen presenteren en ik ben superblij en trots op hen, dat ze een leuke, nieuwe baan hebben gevonden en weer met plezier aan het werk kunnen!

Dat gun ik jou ook!

Want misschien ben jij ook wel op zoek naar een nieuwe baan, maar vind je het lastig om jezelf goed te profileren of te presenteren in sollicitatiegesprekken.

Misschien loop je al een tijdje rond met de gedachte dat je graag wat anders zou willen, maar weet je niet goed wat bij je past of welke mogelijkheden er voor je zijn.

Misschien heb je al langer geen plezier meer in je werk en kost het je meer energie dan het je oplevert.

Misschien heb je het gevoel dat je vastloopt in je werk of eigenlijk niet goed uit de verf komt, maar heb je geen idee meer wat je moet doen of hoe je het moet aanpakken.

Laat me je erbij helpen.

Natuurlijk kun je doorploeteren, blijven aanmodderen of het allemaal zelf uitzoeken. Maar waarom zou je geen hulp vragen?

Als loopbaan- & lifecoach begeleid ik dagelijks vrouwen (en mannen) met vragen over hun werk en loopbaan. 

Ik help hen te ontdekken wie ze zijn, wat ze goed kunnen en wat ze graag willen. Het wordt duidelijk wat hen energie geeft, waar hun passie zit en welke richting ze op willen in hun werk. Hierdoor kunnen ze veel makkelijker keuzes maken voor een volgende stap. Bovendien weten ze ook hoe ze dit kunnen bereiken en wat ze daarvoor moeten doen. Om zichzelf goed te kunnen profileren en te presenteren, begeleid ik hen in hun sollicitatieproces als dat nodig of gewenst is.

Wil jij, net als deze 3 vrouwen, een stap maken en weer met plezier werken en leven?

Maak dan eens een afspraak voor een gratis gesprek. Tijdens het gesprek kun je jouw specifieke situatie of vragen inbrengen. Ik denk met je mee, met het doel je direct verder te helpen. Sommigen zijn daar voldoende mee geholpen. Anderen kiezen daarna voor verdere begeleiding. Samen kijken we in dat geval wat jij nodig hebt om je doel te bereiken en op welke manier ik je daarbij kan helpen.

Ik heb tijd en ruimte in mijn agenda gereserveerd voor een gratis* gesprek met jou, als jij ook graag aan de slag wilt met je loopbaan (of je persoonlijke ontwikkeling), zodat je weer met plezier, energie en voldoening kunt werken en leven.

Je kunt een gratis* gesprek aanvragen via het contactformulier op mijn website of rechtstreeks jouw plek reserveren in mijn agenda via deze link.

* Een gratis gesprek duurt ongeveer 45-60 minuten en doen we op mijn kantoor of (kosteloos) via skype of zoom. 

Benieuwd wat loopbaancoaching je oplevert?  

De afgelopen jaren heb ik meer dan 100 vrouwen (en mannen) begeleid bij hun loopbaanvragen en persoonlijke ontwikkeling. Ben je benieuwd waarom ze kozen voor begeleiding? Hoe ze dit hebben ervaren? En, nog belangrijker, wat het hen heeft opgeleverd? Op mijn website kun je hun eigen verhaal en ervaring lezen.

Wil je liever eerst zelf aan de slag? Dit is wat ik nog meer voor je heb:

Mijn gratis E-book 'Maak werk van je toekomst'. Het boek helpt je te onderzoeken wie jij bent, wat jij kunt en wat jij wilt, zodat jij stappen kunt zetten om te gaan doen wat echt bij jou past! Je kunt het e-book hier aanvragen. 

Gratis check 'Past mijn werk nog wel bij mij?' Ik heb een speciale checklist voor je gemaakt, die je helpt om antwoord te krijgen op vragen als 'zit ik nog wel op de juiste plek?' 'past mijn functie nog wel bij mij?' Je ontdekt of het werk wat je nu doet nog past bij wie je bent, wat je wilt en wat je belangrijk vindt in je werk. De gratis checklist kun je hier aanvragen

29 november 2019, Jeanet Visscher

jeanet foto

Ik ben Loopbaan- & Lifecoach voor vrouwen (en mannen) die met plezier, passie en voldoening willen werken en leven. 

PS Ik vind de privacy van mijn klanten belangrijk. Alle namen en personen waar ik over schrijf zijn fictief. Voor de situaties en onderwerpen laat ik me inspireren door voorbeelden uit mijn praktijk. 

Anderen lazen ook:

'Hoe weet ik of ik dit kan? Ik heb dit nog nooit gedaan!' - laat jij je leiden door angst of verlangen?

'Loopbaanheroriëntatie: welke mogelijkheden zijn er voor jou op de arbeidsmarkt?'

 

Wil je GRATIS mijn nieuwe tips en inspiratie ontvangen?

Meld je dan hieronder aan en je ontvangt iedere maand mijn nieuwe tips en inspiratie automatisch in je mailbox.

 
Deel dit artikel met anderen via:

Ontvang mijn gratis e-book 'Maak werk van je toekomst!'

Dit e-book helpt jou te ontdekken wie je bent, wat je kunt en wat je wilt, zodat je weet welke stappen je kunt zetten om te doen wat echt bij jou past!

Meest recente tips

Jolanda (45): ''Het geeft me zó veel rust, ik heb spijt dat ik dit niet eerder gedaan heb

Jolanda (45): ''Het geeft me zó veel rust, ik heb spijt dat ik dit niet eerder gedaan heb"

 'Jeanet, er is veel gebeurd na de vorige sessie, ik heb je zó veel te vertellen!' Jolanda keek me aan, een glimlach van oor tot oor: 'ik ben in mijn vakantie helemaal tot rust gekomen en heb eens goed nagedacht wat ik nu echt wil. En tóen voelde ik goed dat ik wil stoppen met het werk dat ik nu doe. Ik vind het echt niet meer leuk en het kost me veel te veel energie'. Lees hier wat er gebeurde toen Jolanda dit hardop durfde uit te spreken en wat haar heeft geholpen om een nieuwe stap te durven zetten.

Lees verder >>

Gratis Loopbaangesprek incl. 'Happy Werkscan' tijdens de Week van de Loopbaan: 12 t/m 17 september 2022

Gratis Loopbaangesprek incl. 'Happy Werkscan' tijdens de Week van de Loopbaan: 12 t/m 17 september 2022

Van 12 t/m 17 september 2022 is het de landelijke Week van de Loopbaan waarin je als werkende, werkzoekende of als werkgever gratis en vrijblijvend een afspraak kunt maken voor een Loopbaangesprek of Loopbaanadvies. Let op: vraag je tijdens De Week van de Loopbaan een gratis gesprek aan, dan ontvang je een "Happy Werkscan" kado!

Lees verder >>

10 signalen dat het tijd is om van baan te veranderen

10 signalen dat het tijd is om van baan te veranderen

"Wat heb ik behoefte aan vakantie zeg! Ik sleep mezelf naar het werk en heb het gevoel dat ik aan het overleven ben. Ik ben moe en mijn energie loopt weg bij alles wat ik doe!” Simone keek me vragend aan: “wat denk jij Jeanet? Moet ik op zoek naar ander werk?" Simone's verhaal is één van de situaties die ik veel tegenkom in mijn coaching. In dit artikel vind je 10 andere signalen die erop kunnen wijzen dat het tijd is om van baan te veranderen.

Lees verder >>

Aanbieding: 5 plekken voor een gratis 1-op-1 gesprek

Aanbieding: 5 plekken voor een gratis 1-op-1 gesprek

Het eerste kwartaal van dit jaar zit er al bijna weer op. Wat vliegt de tijd! Ik merk dat zelf vooral als ik lekker in een flow zit, en bezig ben met dingen in mijn werk die ik leuk vind en waar ik energie van krijg. Hoe was dat voor jou de afgelopen periode? Zat je lekker in je vel? Ging je met plezier naar je werk? 

Lees verder >>