Wil jij graag meer plezier, geluk en voldoening in je werk?

Ben jij op zoek naar meer plezier, geluk en voldoening in je werk? Zoek je een baan die helemaal bij je past? Dan ben ik op zoek naar jou! 

Ik wil je namelijk graag om hulp vragen en leg je uit waarom:

Als loopbaancoach begeleid ik vrouwen naar werk dat past bij wie ze zijn, wat ze kunnen en wat ze willen, zodat ze weer energie krijgen van wat ze doen en weer lekker in hun (werk)vel zitten.

Veel van mijn klanten komen uit de financiële dienstverlening, waar ik zelf ook ruim 25 jaar in heb gewerkt. 5 jaar geleden verloor ik door een reorganisatie mijn baan, en heb ik besloten het roer om te gooien. Inmiddels heb ik mijn eigen loopbaancoachpraktijk, Visible Younique, waar ik met veel plezier werk.

Ik vind het belangrijk dat mijn loopbaanprogramma's, workshops en trainingen goed aansluiten bij de wensen en behoeften van mijn klanten. Waar lopen ze bijvoorbeeld tegenaan in hun werk? Wat is hun grootste frustratie? Wat moet er veranderen, zodat ze weer met plezier en voldoening aan het werk zijn? Welke mogelijkheden zijn er nog meer buiten de financiële dienstverlening?.

Zou jij me hierbij willen helpen? 

Om een goed beeld te krijgen, ben ik op dit moment bezig met een klein onderzoek. Hiervoor heb ik een korte vragenlijst gemaakt. Zou jij me willen helpen en deze vragen willen beantwoorden voor jouw eigen werksituatie?

Je gegevens zijn veilig bij mij. Ik gebruik de input alleen om mijn diensten nog beter te laten aansluiten bij wat er nodig is om weer met plezier te kunnen werken.

Als je klikt op deze link, kom je automatisch bij de vragenlijst: https://goo.gl/forms/d2euoBqpAmtOV7pr1.

Het invullen van de vragen kost je nog geen 5 minuten van je tijd.

Alvast super bedankt voor je reactie!

PS Zit je ook op Facebook? Like dan gelijk even mijn Facebookpagina, dan blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen en ontvang je regelmatig tips en inspiratie om meer plezier, energie en voldoening te halen uit werk dat echt bij je past. 

 

11-09-2017, Jeanet Visscher

 

Deel dit artikel met anderen via:

Meest recente tips

Drie vrouwen, op een kruispunt in hun loopbaan, durven nu een nieuwe stap te zetten!

Drie vrouwen, op een kruispunt in hun loopbaan, durven nu een nieuwe stap te zetten!

"Je hebt mij op een kruispunt in mijn loopbaan een hele nieuwe route laten vinden, waardoor ik op een geweldige eindbestemming ben uitgekomen" en "Van een stuurloos schip ben ik nu weer de kapitein die aan het roer staat en ga ik een heel mooi, zinvol vervolg geven aan mijn carrière" en "Ik heb een nieuwe baan en kan volgende maand al beginnen!” Drie vrouwen die hun hart nu durven te volgen. Lees hier hun weg er naar toe.

Lees verder >>

Je zit niet lekker in je vel op je werk, wat nu?

Je zit niet lekker in je vel op je werk, wat nu?

Zie je er tegenop om na het weekend of je vakantie weer aan het werk te moeten? Tel jij de dagen af en kun je niet wáchten tot je weer weekend of vakantie hebt?  Zou je het liefste de deur achter je dicht trekken, en niet meer terug willen komen? In dit artikel vind je 5 vragen die je helpen weer lekker in je 'werkvel' te komen.

Lees verder >>

Gratis Loopbaangesprek ihkv de Week van de Loopbaan 2023

Gratis Loopbaangesprek ihkv de Week van de Loopbaan 2023

Je hebt het gevoel dat je werk niet meer bij je past. Je mist het plezier, de uitdaging en de voldoening in je werk. Diep van binnen voel je dat er meer in je zit. Je wilt graag werk doen waarin je van betekenis kunt zijn, waar je voldoening uit haalt, waar je passie ligt. Maar wat wil je dan? En hoe pak je dat aan? In het kader van de landelijke Week van de Loopbaan, kun je in de maand september met mij een afspraak maken voor een GRATIS Loopbaangesprek. 

Lees verder >>

"Is dit het nou? Wil ik dit blijven doen tot mijn pensioen?"

"Is dit het? Ik ben inmiddels 45, wil ik zo verder tot mijn pensioen?" verzuchtte Monique. Zo'n moment van bezinning is niet vreemd, het 'overkomt' veel vrouwen. Ineens sta je stil bij je leven. Je kijkt terug naar wat achter je ligt, en je denkt na over wat er nog komen gaat. Hoe zal je toekomst er uit zien? Wat wil je nog graag? Welke mogelijkheden zijn er nog voor jou? In dit artikel lees je hoe Monique de antwoorden op haar vragen heeft gevonden.

Lees verder >>