Pas jij nog wel binnen de bankwereld of de financiële dienstverlening?

Staat het werk en/of de omgeving waarin je werkt, je steeds meer tegen? Heb je twijfels of er in de toekomst nog wel plek voor je is? Vraag je je af wat dan wél bij je past?

Hoe lang wil je hier nog mee rond blijven lopen?

Ik weet uit eigen ervaring hoeveel energie dit kost en hoe onrustig je hier van wordt. Toen ik, na meer dan 25 jaar bij een bank en verzekeraars te hebben gewerkt, in 2012 boventallig werd door een reorganisatie, was dat voor mij hét moment om in een loopbaantraject te onderzoeken of ik nog wel op mijn plek zat en wat echt bij mij past. 

Wordt het misschien tijd om bij te sturen of het roer om te gooien?

Ik heb daardoor ontdekt wat ik het liefste doe en waar ik goed in ben, en heb toen zelfs de sprong gewaagd: ik besloot het roer om te gooien, me om te scholen tot loopbaancoach, voor mezelf te beginnen en de financiële dienstverlening te verlaten. Best spannend, maar wat ben ik blij dat ik deze stap gemaakt heb! 

Ik begeleid nu veel vrouwen uit de financiële dienstverlening, die het gevoel hebben dat ze niet meer op hun plek zitten, maar die hun kwaliteiten en talenten graag willen inzetten in werk dat wel bij ze past. 

'Ik heb inzicht gekregen dat ik niet meer pas in de bankwereld'

Eén van mijn klanten vertelde me laatst in ons evaluatiegesprek: 'het loopbaantraject heeft mij niet alleen inzicht gegeven in wie ik ben, wat mijn talenten zijn en waar ik goed in ben, maar vooral ook inzicht dat ik niet meer pas in de bankwereld. Ik ben heel blij dat ik nu weet wat wél bij mij past, zodat ik daar nu heel gericht naar kan zoeken!' 

Ook jij verdient die leuke baan!

Omdat ik jou dit gevoel en die leuke baan ook heel erg gun, begeleid ik je graag in je zoektocht naar werk dat echt bij jóu past, waar je weer energie en voldoening uit haalt, en waar je weer fluitend en met plezier naar toe gaat. 

Ben je geïnteresseerd in wat ik voor je kan betekenen? 

Kijk eens op mijn website www.visible-younique.nl en/of maak een afspraak voor een GRATIS oriënterend gesprek (mailen mag ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Heb je geen behoefte aan begeleiding en wil je het liever zelf eerst uitzoeken?

Mijn gratis e-book 'Maak werk van je toekomst' helpt je om te ontdekken wie je bent, wat je kunt en wat je wilt, zodat je stappen kunt zetten om te doen wat bij je past. Je kunt het e-book hier aanvragen.

12 juli 2017, Jeanet Visscher

Ik ben loopbaancoach voor vrouwen uit de financiële dienstverlening, die hun kwaliteiten en talenten optimaal willen benutten, en werk willen doen dat echt bij ze past, zodat ze weer plezier en voldoening halen uit hun werk en leven.

Deel dit artikel met anderen via:

Meest recente tips

Drie vrouwen, op een kruispunt in hun loopbaan, durven nu een nieuwe stap te zetten!

Drie vrouwen, op een kruispunt in hun loopbaan, durven nu een nieuwe stap te zetten!

"Je hebt mij op een kruispunt in mijn loopbaan een hele nieuwe route laten vinden, waardoor ik op een geweldige eindbestemming ben uitgekomen" en "Van een stuurloos schip ben ik nu weer de kapitein die aan het roer staat en ga ik een heel mooi, zinvol vervolg geven aan mijn carrière" en "Ik heb een nieuwe baan en kan volgende maand al beginnen!” Drie vrouwen die hun hart nu durven te volgen. Lees hier hun weg er naar toe.

Lees verder >>

Je zit niet lekker in je vel op je werk, wat nu?

Je zit niet lekker in je vel op je werk, wat nu?

Zie je er tegenop om na het weekend of je vakantie weer aan het werk te moeten? Tel jij de dagen af en kun je niet wáchten tot je weer weekend of vakantie hebt?  Zou je het liefste de deur achter je dicht trekken, en niet meer terug willen komen? In dit artikel vind je 5 vragen die je helpen weer lekker in je 'werkvel' te komen.

Lees verder >>

Gratis Loopbaangesprek ihkv de Week van de Loopbaan 2023

Gratis Loopbaangesprek ihkv de Week van de Loopbaan 2023

Je hebt het gevoel dat je werk niet meer bij je past. Je mist het plezier, de uitdaging en de voldoening in je werk. Diep van binnen voel je dat er meer in je zit. Je wilt graag werk doen waarin je van betekenis kunt zijn, waar je voldoening uit haalt, waar je passie ligt. Maar wat wil je dan? En hoe pak je dat aan? In het kader van de landelijke Week van de Loopbaan, kun je in de maand september met mij een afspraak maken voor een GRATIS Loopbaangesprek. 

Lees verder >>

"Is dit het nou? Wil ik dit blijven doen tot mijn pensioen?"

"Is dit het? Ik ben inmiddels 45, wil ik zo verder tot mijn pensioen?" verzuchtte Monique. Zo'n moment van bezinning is niet vreemd, het 'overkomt' veel vrouwen. Ineens sta je stil bij je leven. Je kijkt terug naar wat achter je ligt, en je denkt na over wat er nog komen gaat. Hoe zal je toekomst er uit zien? Wat wil je nog graag? Welke mogelijkheden zijn er nog voor jou? In dit artikel lees je hoe Monique de antwoorden op haar vragen heeft gevonden.

Lees verder >>