Mooi van binnen en van buiten!

Onlangs mocht ik weer een traject 'Mooi van binnen en van buiten' afronden met een klant. Wat is het geweldig om te zien hoe ons innerlijk en ons uiterlijk met elkaar in verbinding staan en hoe die elkaar beïnvloeden!

In het traject 'Mooi van binnen en van buiten' kijken we eerst in een aantal gesprekken naar je 'binnenkant': wie ben je? Welke talenten en kwaliteiten heb je gekregen? Wat is voor jou heel belangrijk in je leven en wat zijn je verlangens of wensen?

Daarna kijken we ook naar je 'buitenkant' en laat ik je zien hoe deze aspecten terugkomen in de kleurkenmerken van je ogen, je haar en je huid, en hoe dit zelfs in de vormen, lijnen en kenmerken van je lichaam en gezicht al is opgenomen.

Ook geef ik je met een kleuradvies en een stijladvies tips en advies met welke kleuren, kleding en stijl je deze unieke en mooie eigenschappen kunt versterken, en nog beter zichtbaar kunt maken!

Ik word altijd weer blij als ik zie en hoor hoe krachtig, sterk en vol zelfvertrouwen de deelnemers zich door dit traject gaan voelen. Ze stralen weer, worden steeds meer zichzelf en durven dat ook te laten zien aan anderen. Dit gun ik echt iedereen!

Spreekt jou dit ook aan en wil je hier graag meer over weten? Neem gerust contact met me op via 06-23191898 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt ook het contactformulier invullen, dan neem ik contact met je op.

Visible Younique - Laat zien wie jij bent!

28-09-2016, Jeanet Visscher

Deel dit artikel met anderen via:

Ontvang mijn gratis e-book 'Maak werk van je toekomst!'

Dit e-book helpt jou te ontdekken wie je bent, wat je kunt en wat je wilt, zodat je weet welke stappen je kunt zetten om te doen wat echt bij jou past!

Meest recente tips

Drie vrouwen, op een kruispunt in hun loopbaan, durven nu een nieuwe stap te zetten!

Drie vrouwen, op een kruispunt in hun loopbaan, durven nu een nieuwe stap te zetten!

"Je hebt mij op een kruispunt in mijn loopbaan een hele nieuwe route laten vinden, waardoor ik op een geweldige eindbestemming ben uitgekomen" en "Van een stuurloos schip ben ik nu weer de kapitein die aan het roer staat en ga ik een heel mooi, zinvol vervolg geven aan mijn carrière" en "Ik heb een nieuwe baan en kan per 1 januari al beginnen!” Deze 3 vrouwen durven hun hart te volgen. Lees hier hun weg er naar toe.

Lees verder >>

Je zit niet lekker in je vel op je werk, wat nu?

Je zit niet lekker in je vel op je werk, wat nu?

Zie je er tegenop om na het weekend of je vakantie weer aan het werk te moeten? Tel jij de dagen af en kun je niet wáchten tot je weer weekend of vakantie hebt?  Zou je het liefste de deur achter je dicht trekken, en niet meer terug willen komen? In dit artikel vind je 5 vragen die je helpen weer lekker in je 'werkvel' te komen.

Lees verder >>

Gratis Loopbaangesprek ihkv de Week van de Loopbaan 2023

Gratis Loopbaangesprek ihkv de Week van de Loopbaan 2023

Je hebt het gevoel dat je werk niet meer bij je past. Je mist het plezier, de uitdaging en de voldoening in je werk. Diep van binnen voel je dat er meer in je zit. Je wilt graag werk doen waarin je van betekenis kunt zijn, waar je voldoening uit haalt, waar je passie ligt. Maar wat wil je dan? En hoe pak je dat aan? In het kader van de landelijke Week van de Loopbaan, kun je in de maand september met mij een afspraak maken voor een GRATIS Loopbaangesprek. 

Lees verder >>

"Is dit het nou? Wil ik dit blijven doen tot mijn pensioen?"

"Is dit het? Ik ben inmiddels 45, wil ik zo verder tot mijn pensioen?" verzuchtte Monique. Zo'n moment van bezinning is niet vreemd, het 'overkomt' veel vrouwen. Ineens sta je stil bij je leven. Je kijkt terug naar wat achter je ligt, en je denkt na over wat er nog komen gaat. Hoe zal je toekomst er uit zien? Wat wil je nog graag? Welke mogelijkheden zijn er nog voor jou? In dit artikel lees je hoe Monique de antwoorden op haar vragen heeft gevonden.

Lees verder >>