Leef je droom nu, bewaar hem niet voor later!

Wat had ik pas een mooi coachgesprek met iemand naar aanleiding van mijn e-book 'Maak werk van je toekomst'! Eén van de oefeningen uit dit boek gaat over je toekomstdroom: wat wil je hebben gedaan of bereikt over 10 jaar? Waar sta je dan? Hoe wil jij op jezelf terugkijken? Mijn coachee merkte dat deze oefening erg moeilijk voor hem was om te doen.

Hij is namelijk NU al bezig om zijn dromen waar te maken.

Wow, wat was het mooi om te horen hoe hij bewust kiest om dingen te doen die hem echt blij maken, en die hij het liefste wil doen! En wat gaaf om te zien hoe hij helemaal begon te stralen toen hij er over vertelde!

Leef jij jouw droom?

Hoe zit dat bij jou? Leef jij nu ook al je droom? Straal jij ook als je vertelt over wat je doet? Of bewaar jij jouw dromen liever voor later?
Later....als je (te) oud bent....als je genoeg geld hebt....als je meer tijd hebt....als je kinderen uit huis zijn...als je......(ga zo maar door en vul je reden maar in).

Wil jij je droom ook nu al leven en werk maken van jouw toekomst?
Mijn (gratis) e-book kan jou daarbij helpen. Je kunt hem hier aanvragen en zet daarmee de eerste stap op weg naar jouw toekomstdroom.

Heb je het e-book al gedownload en heb je er vragen over? Loop je tegen bepaalde zaken aan die je lastig vindt, of zou je graag willen doorpraten over de mogelijkheden die er voor jou zijn? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. In een gratis sessie beantwoord ik graag je vragen en geef ik je nog 2 extra gouden tips waarmee jij werk kunt maken van jouw toekomst!

Wil je echt graag verandering?

Vraag het gratis e-book of de gratis sessie dan NU aan en wacht er niet mee tot 'later'.

05-07-2016 Jeanet Visscher

 

Anderen lazen ook:

http://www.visible-younique.nl/tips/54-het-is-nooit-te-laat-om-te-worden-wat-je-had-kunnen-zijn-22-juni-2016

http://www.visible-younique.nl/tips/6-jij-hebt-echt-lef

Deel dit artikel met anderen via:

Ontvang mijn gratis e-book 'Maak werk van je toekomst!'

Dit e-book helpt jou te ontdekken wie je bent, wat je kunt en wat je wilt, zodat je weet welke stappen je kunt zetten om te doen wat echt bij jou past!

Meest recente tips

Drie vrouwen, op een kruispunt in hun loopbaan, durven nu een nieuwe stap te zetten!

Drie vrouwen, op een kruispunt in hun loopbaan, durven nu een nieuwe stap te zetten!

"Je hebt mij op een kruispunt in mijn loopbaan een hele nieuwe route laten vinden, waardoor ik op een geweldige eindbestemming ben uitgekomen" en "Van een stuurloos schip ben ik nu weer de kapitein die aan het roer staat en ga ik een heel mooi, zinvol vervolg geven aan mijn carrière" en "Ik heb een nieuwe baan en kan per 1 januari al beginnen!” Deze 3 vrouwen durven hun hart te volgen. Lees hier hun weg er naar toe.

Lees verder >>

Je zit niet lekker in je vel op je werk, wat nu?

Je zit niet lekker in je vel op je werk, wat nu?

Zie je er tegenop om na het weekend of je vakantie weer aan het werk te moeten? Tel jij de dagen af en kun je niet wáchten tot je weer weekend of vakantie hebt?  Zou je het liefste de deur achter je dicht trekken, en niet meer terug willen komen? In dit artikel vind je 5 vragen die je helpen weer lekker in je 'werkvel' te komen.

Lees verder >>

Gratis Loopbaangesprek ihkv de Week van de Loopbaan 2023

Gratis Loopbaangesprek ihkv de Week van de Loopbaan 2023

Je hebt het gevoel dat je werk niet meer bij je past. Je mist het plezier, de uitdaging en de voldoening in je werk. Diep van binnen voel je dat er meer in je zit. Je wilt graag werk doen waarin je van betekenis kunt zijn, waar je voldoening uit haalt, waar je passie ligt. Maar wat wil je dan? En hoe pak je dat aan? In het kader van de landelijke Week van de Loopbaan, kun je in de maand september met mij een afspraak maken voor een GRATIS Loopbaangesprek. 

Lees verder >>

"Is dit het nou? Wil ik dit blijven doen tot mijn pensioen?"

"Is dit het? Ik ben inmiddels 45, wil ik zo verder tot mijn pensioen?" verzuchtte Monique. Zo'n moment van bezinning is niet vreemd, het 'overkomt' veel vrouwen. Ineens sta je stil bij je leven. Je kijkt terug naar wat achter je ligt, en je denkt na over wat er nog komen gaat. Hoe zal je toekomst er uit zien? Wat wil je nog graag? Welke mogelijkheden zijn er nog voor jou? In dit artikel lees je hoe Monique de antwoorden op haar vragen heeft gevonden.

Lees verder >>