MENU

Personal Coaching

Life- en loopbaancoaching

Doe jij echt de dingen die bij jou passen en waar je goed in bent?

Werken is tegenwoordig niet meer alleen nuttig of noodzakelijk zoals vroeger, maar het moet ook zinvol, inspirerend en uitdagend zijn. Toch halen mensen vaak veel minder plezier en passie uit hun leven en werk dan ze zouden kunnen en willen doen.

Herken jij dit ook?

  • je haalt niet genoeg voldoening uit je werk of je leven
  • je weet eigenlijk niet goed wat nu echt bij jou past
  • je hebt het gevoel dat je niet het beste uit jezelf haalt
  • je laat kansen voorbij gaan omdat je geen risico wilt lopen of zekerheden wilt loslaten
  • je schuift je dromen en wensen steeds opzij en laat anderen jouw leven bepalen

“Het is nooit te laat voor een nieuw begin in je leven of in je loopbaan!”

Wil jij graag doen wat je écht leuk vindt?

Met 1-op-1 coaching gaan we samen op zoek naar wie jij bent, wat jij kunt en wat jij wilt. Door de dingen te doen waar jij goed in bent en die echt bij jou passen, haal jij het beste uit je zelf.

Wat levert deze individuele coaching jou op?

  • je krijgt duidelijkheid over de richting die je uit wilt met jouw leven en jouw loopbaan
  • je weet welke stappen je hiervoor kunt zetten en hebt het vertrouwen dat je deze stappen ook durft te zetten
  • je durft kansen te pakken en kunt jouw dromen verwezenlijken
  • je durft keuzes te maken vanuit je eigen hart en kunt weer werken en leven met passie
  • je vuurtje gaat weer branden, je krijgt meer zelfvertrouwen en wordt een tevreden en blijer mens!

Wil je direct een goede start? Lees dan snel verder!

Als jij weet welke richting je uit wilt met jouw leven en jouw loopbaan, en op zoek gaat naar een andere baan of opdrachtgever, is het belangrijk om duidelijk te laten zien wie je bent en waar je voor staat. Om jezelf goed zichtbaar te maken of jezelf te kunnen ´verkopen´ aan een potentiele werkgever, is het belangrijk om een goede personal brand te hebben.

In aanvulling op het individuele coachtraject help ik jou jouw personal brand te maken, zodat je kunt laten zien en horen wat jou uniek maakt, wat jouw waarde is en waarin jij je onderscheidt van anderen. Door zichtbaar te maken wie jij bent en waar jij voor staat, kun je je beter profileren in je werk, op netwerkbijeenkomsten of bij sollicitatiegesprekken. Hierdoor vergroot jij de kans op werk dat echt bij jou past!

Wil je ook gelijk het beste van jezelf laten zien én de juiste 1e indruk achter laten?

Kies er dan voor om jouw boodschap ook te ondersteunen met jouw buitenkant en sluit je individuele coachtraject en personal branding traject af met een kleur- en kledingstijladvies.

Je weet wat je wilt, wat je kunt en wat je te bieden hebt. Wanneer je jouw kwaliteiten en persoonlijke kenmerken ook laat zien aan de buitenkant, wordt jouw identiteit en persoonlijke kracht steeds beter zichtbaar. Door het dragen van de juiste kleuren, kleding en accessoires kun je jouw uiterlijk in verbinding brengen met jouw innerlijk en ook aan de buitenkant laten zien wie jij bent en waar je voor staat.

Met een aanvullend kleur- en kledingstijladvies kun je ervoor zorgen dat jouw non-verbale boodschap die je met je kleding afgeeft, overeenkomt met wat je zegt en doet. Hierdoor voel je je prettig en zelfverzekerd en je draagt dat ook uit. Mensen weten wat ze aan je hebben en je kansen op promotie of die leuke baan worden vergroot!

Ben jij toe aan verandering in je leven of in je loopbaan?

Maak dan een afspraak voor een gratis gesprek* en zet daarmee je eerste stap!

*dit gesprek van 20 - 30 minuten doen we via telefoon of Skype

“Als je wacht tot je er klaar voor bent, wacht je de rest van je leven”

Ik wilde duidelijk krijgen wat ik moest doen: blijven of de bank verlaten?

"In juli 2017 werd de zoveelste reorganisatie aangekondigd binnen de bank. Ik was er al langer van overtuigd dat ik niet mijn pensioen zou gaan halen bij deze werkgever. Maar wat wil ik dan wel en welke keuzes ga/moet ik maken? Ik heb toen gegoogled op “is er leven na de bank” en kwam op de site van Visible Younique terecht. In het verhaal van Jeanet zaten zoveel overeenkomsten met mijn eigen verhaal, dat ik een intake gesprek heb aangevraagd. Na dit gesprek was ik ervan overtuigd dat Jeanet de aangewezen persoon was die mij verder kon helpen. Ik wilde voor mijzelf duidelijk krijgen wat ik moest gaan doen: blijven of de bank verlaten? Waar liggen mijn kwaliteiten en wat zou ik dan graag willen in een nieuwe baan? Na 3 sessies had ik een duidelijk beeld van mijzelf en waar mijn kracht ligt. Het fijne bij Jeanet vind ik dat ze inspeelt op de vraagstukken die op dat moment voor mij belangrijk waren. Hierdoor ging ik altijd met een voldaan gevoel naar huis en kon ik de juiste beslissingen nemen. Het werd mij duidelijk dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging. We hebben mijn CV en sollicitatiebrief onder de loep genomen en een sollicitatiegesprek geoefend d.m.v. een rollenspel. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe baan waar ik binnenkort ga starten! Jeanet heel erg bedankt!" Anke Melchers

Het loopbaantraject heeft mij inzicht gegeven in mijn unieke talenten en kwaliteiten die ik van nature heb

"Mijn huidige functie kwam te vervallen en ik werd ‘actief mobiel’ verklaard en daardoor (mogelijk) boventallig. Ik wilde weten waar mijn kwaliteiten liggen en hoe ik die het beste kan inzetten in een volgende functie. Het loopbaantraject heeft mij inzicht gegeven in mijn unieke talenten en kwaliteiten die ik van nature heb. Door ze te benoemen heb ik helder gekregen welke elementen er in een functie voor mij aanwezig moeten zijn, wil ik het beste uit mijzelf halen. Ook weet ik nu welke werkwaarden voor mij belangrijk zijn en in welke omgeving ik het meest gemotiveerd blijf. Met deze concrete uitgangspunten weet ik wat ik zoek in een vervolgstap van mijn loopbaan en kan ik mijzelf beter presenteren. Ik heb naast mijn loopbaantraject ook een kleuradvies bij Jeanet gedaan om er achter te komen welke kleuren mij het beste staan. Zo kan ik een goede eerste indruk maken, zeker bij toekomstige sollicitaties. Voor mij hoort dit bij het hele plaatje. Als je weet welke kleuren je goed staan, dan hoef je je daar geen zorgen om te maken en geeft dit je zelfvertrouwen. De gesprekken met Jeanet verliepen erg prettig en de sfeer was goed. Ze kan zich goed verplaatsen in de ander en in de situatie en komt door het stellen van de juiste vragen snel bij de kern. Ook helpt ze je op weg als je even niet weet hoe je dingen onder woorden moet brengen. Dat heb ik als heel prettig ervaren, want dat gaf mij het gevoel dat ik elke keer een stap in de goede richting maakte." Birgit Goossens

Ik sta steviger in mijn schoenen, letterlijk en figuurlijk

"De belangrijkste reden voor mij om dit traject te doen was dat ik steviger in mijn schoenen wilde staan. Ik was nogal chaotisch in plannen en kiezen en pakte alles aan. Privé en zakelijk wil ik graag gescheiden houden en ook daarin de goede keuzes en prioriteiten maken. Verder wil ik graag een leuke baan, die mij energie geeft, en niet alleen kost. Met Jeanet heb ik o.a. gekeken wat mijn waarden en normen zijn. Dit was verrassend, maar ook heel herkenbaar en bij mij passend. Ik neem nu beslissingen vanuit die waardes die ik echt belangrijk vind en zeg niet steeds maar 'ja' op hulpvragen die ik krijg. Ik heb ook geleerd hoe ik mijn grenzen daarin kan bewaken. Door dit alles komt er meer balans tussen wat ik zelf wil en wat ik daarnaast nog voor een ander kan doen. Ik heb zelfs mijn agenda veel beter leren beheren en neem nu tijd voor ontspanning. Als aanvulling op het coachtraject heb ik ook een kleur- & stijladvies gehad. Mooi om te zien welke kleuren mij van binnenuit mooier maken en om te ontdekken welke stijl bij mij past en wat mijn verlangen hierin is. Dit komt er nu nog niet altijd uit, maar ik heb advies gekregen van Jeanet hoe ik dit meer kan laten zien in de kleding die ik draag. Ik kreeg gisteren van iemand zelfs het compliment 'wat zie je er stralend uit'. Bedankt Jeanet voor deze waardevolle tijd! Door jouw coaching en advies weet ik weer wie ik echt ben en wil zijn. Ik sta steviger in mijn schoenen, letterlijk en figuurlijk! Wilma Mulder    

Mijn onzekerheid ben ik kwijt

"Ik wilde meer inzicht over wat ik wilde met mijn leven. Onzeker over wel of niet werken en daarnaast voor mijn gezin zorgen. Als ik dan besluit wel te gaan werken, wat wil ik dan gaan doen? Heb ik nog meer talenten die ik kan inzetten in mijn werk? Mijn onzekerheid ben ik kwijt. Welke keuze ik ook maak het is allebei goed. Ik zie ook weer heel duidelijk wat een zegen het is om voor m’n gezin te mogen zorgen zonder dat ik erbij móet werken! Ik heb ook ingezien dat ik mijn gezin eigenlijk mijn keuzes liet bepalen en dat ik daarin wel wat meer voor mezelf mocht opkomen. Ik heb geleerd dat ik niet in moet zitten over wat een ander er van denkt, maar dat ik mezelf er goed bij moet voelen. Dat ik bij mezelf moet blijven: wat vind ik leuk en fijn om te doen en waar word ik blij van. Dat geeft mij rust." Maureen Bastiaan

Ik ben er beter achter gekomen wie ik ben en wat ik kan

"De reden om een coachtraject te doen was dat ik niet op mijn plek zat, zowel qua mensen, qua taken als qua bedrijf. Ik wist niet of dat terecht was. Ik wilde er achter komen wie ik ben en wat ik kan, maar vooral wat ik beter kan doen in mijn huidige werk en hoe ik dat aan moest pakken. In het coachtraject heb ik geleerd voor mezelf op te komen en mezelf uit te spreken over dingen. Ook ben ik er beter achter gekomen wie ik ben en wat ik kan. Vooral de test met de kaartjes over vaardigheden vond ik erg leuk. Inmiddels heb ik een andere baan gevonden die meer aansluit bij wat ik graag wil doen!" T.v.K.

Doordat ik een indruk heb gekregen over wie ik ben, kan ik beter omgaan met mijzelf

"Ik had gevraagd om een spiegel en om duidelijkheid over wie ik ben en hoe ik met anderen omga. Jeanet heeft mij dit erg goed duidelijk gemaakt en daar heb ik nog steeds wat aan! Doordat ik een indruk heb gekregen over wie ik ben, kan ik beter omgaan met mijzelf en denk ik eerst beter na voor ik iets er uit flap" Jorenda Pastoor

Dit heeft me een hele leuke baan opgeleverd!

"Jeanet heeft mij via een gratis skypesessie geholpen om zelf te ontdekken wat belangrijke factoren zijn om passend en uitdagend werk te vinden waar je met een grote glimlach naar toe gaat. Dank je wel voor dit fijne en inspirerende gesprek Jeanet! Dit heeft me inmiddels een hele leuke baan opgeleverd!!" Jacqueline van der Spoel

Jij heb mij de goede richting op gestuurd

"Veel nieuwe leuke dingen op mijn pad! Jij heb mij de goede richting op gestuurd. Bedankt!" L.B.

Ontvang mijn gratis e-book 'Maak werk van je toekomst!'

Dit e-book helpt jou te ontdekken wie je bent, wat je kunt en wat je wilt, zodat je weet welke stappen je kunt zetten om te doen wat echt bij jou past!

Meest recente tips

"Er is echt een wereld voor me open gegaan, ik had deze functie nooit zelf kunnen bedenken!"

“Er is echt een wereld voor me open gegaan" vertrouwt Marian me toe met een grote glimlach op haar gezicht. Krachtig en vol energie loopt ze naar buiten na haar coachsessie. Na ruim 15 jaar in het bank- & verzekeringswezen wilde Marian graag weten: "welke mogelijkheden zijn er buiten de bank voor mij op de arbeidsmarkt?"

Lees verder >>

Loopbaanheroriëntatie: welke mogelijkheden zijn er voor jou op de arbeidsmarkt?

Loopbaanheroriëntatie: welke mogelijkheden zijn er voor jou op de arbeidsmarkt?

 “Jeanet, waarom schrijf je vaak over vrouwen die het niet meer naar hun zin hebben op het werk? Ik werk al jaren bij de bank, maar vind mijn werk nog steeds heel erg leuk! Toch heb ik dit traject bij jou gedaan omdat ik graag wilde weten welke mogelijkheden er nog meer voor mij zijn op de arbeidsmarkt. Ik denk dat er meer mensen zijn die hun werk leuk vinden, maar die ook andere mogelijkheden willen onderzoeken." Jolanda heeft helemaal gelijk! Lees hier haar ervaring.

Lees verder >>