MENU

Personal Branding

Zelfpromotie

Vind jij het moeilijk om jezelf goed te promoten?

Werkgevers willen de juiste persoon op de juiste plek. Daarom is het belangrijk om niet alleen te weten wie je bent, maar ook wat je als werknemer of zelfstandig professional in huis hebt aan kennis, talenten en vaardigheden en dat je weet wat jou daarin uniek maakt. Om jezelf zichtbaar te maken of te kunnen ´verkopen´ aan een potentiele werkgever, aan klanten of op netwerkbijeenkomsten, is het belangrijk om een goede ´personal brand´ te hebben.

Herken jij dit?

  • je vraagt je af wat jij te bieden hebt
  • je voelt je vaak onzichtbaar of in de schaduw staan van anderen
  • je twijfelt of je wel goed genoeg bent
  • je wordt steeds afgewezen na een sollicitatiegesprek
  • je vindt het lastig om aan te geven waarin jij je onderscheidt van anderen

“Als jij je eigen waarde niet ziet, verwacht dan niet van anderen dat zij het wel zien”

Wil jij leren jezelf beter te profileren en zichtbaar te maken?

In een personal branding traject leer ik jou jezelf beter te profileren in je huidige werk of voor potentiele werkgevers, opdrachtgevers of klanten. Wanneer jij weet wie jij bent en waar jij voor staat, waar je goed in bent en wat jouw unieke waarde is, kun je je beter profileren in je werk, op netwerkbijeenkomsten of bij sollicitatiegesprekken. Hierdoor vergroot je de kans op werk dat echt bij jou past!

Wat levert een personal branding traject jou op?

  • je kunt jezelf beter profileren in je werk, op sollicitatiegesprekken of bij netwerkbijeenkomsten
  • je voelt je zelfverzekerder en krachtiger
  • je weet waar je voor staat, wat je te bieden hebt en in welke omgeving je dit wilt doen
  • je weet wat jou uniek maakt, wat jouw meerwaarde is en waarin je je onderscheidt van anderen
  • jouw kansen op promotie of een baan die echt bij je past worden vergroot

Wil je ook gelijk het beste van jezelf laten zien én de juiste 1e indruk achter laten?

Kies er dan voor om jouw boodschap ook te ondersteunen met jouw buitenkant en sluit je personal branding traject af met een kleur- en kledingstijladvies.

Je weet wat je wilt, wat je kunt en wat je te bieden hebt. Wanneer je jouw kwaliteiten en persoonlijke kenmerken ook laat zien aan de buitenkant, wordt jouw identiteit en persoonlijke kracht steeds beter zichtbaar. Door het dragen van de juiste kleuren, kleding en accessoires kun je jouw uiterlijk in verbinding brengen met jouw innerlijk en ook aan de buitenkant laten zien wie jij bent en waar je voor staat.

Met een aanvullend kleur- en kledingstijladvies kun je ervoor zorgen dat jouw non-verbale boodschap die je met je kleding afgeeft, overeenkomt met wat je zegt en doet. Hierdoor voel je je prettig en zelfverzekerd en je draagt dat ook uit. Mensen weten wat ze aan je hebben en je kansen op promotie of die leuke baan worden vergroot!

Wil jij je graag beter kunnen profileren en zichtbaar maken?

Kies dan voor een personal brandingtraject en maak een afspraak voor een gratis gesprek*.

*dit gesprek van 20 - 30 minuten doen we via telefoon of Skype

“Ga staan voor wat je de wereld te bieden hebt!”

Ik heb inzicht gekregen in wie ik ben en wat ik kan en dat ik er mag wezen!

"Ik had al héél lang geen sollicitatiegesprek meer gevoerd en wilde mij graag zekerder voelen. In een coachsessie met Jeanet, hebben we het gesprek geoefend, waardoor ik veel meer zelfvertrouwen heb gekregen. Voor mij verdient deze sessie een 10: het voldeed niet alleen volledig aan mijn wensen, maar het heeft me ook gebracht dat ik meer inzicht heb gekregen in wie ik ben en wat ik kan en dat ik er mag wezen!" A.P.

Ik heb al een aantal sollicitatiegesprekken gehad waarin ik mijzelf goed kon neerzetten

"Ik wilde mijzelf beter kunnen profileren bij het zoeken naar een baan. Dit is zeker gelukt! Jeanet gaf mij ook praktische tips hoe ik mijn CV en sollicitatiebrief kon verbeteren en hoe ik me kan voorbereiden op een sollicitatiegesprek, zodat ik niet voor verrassingen sta. Ik heb al een aantal sollicitatiegesprekken gehad en telefoontjes gedaan waarin ik mijzelf goed kon neerzetten. Ik heb ook bevestiging gekregen van mijn talenten en kwaliteiten. Ik wist niet dat ik zoveel talenten had, het is wel heel leuk om dat zo op een rijtje te zien liggen!" L.B.

Ik heb alleen maar winst gehad!

"Ik kwam er door de gesprekken met Jeanet al snel achter dat mijn werkgever/baan niet bij mij paste en ik heb nog tijdens het coachtraject mijn baan opgezegd. Het coachtraject heeft er voor gezorgd dat ik deze stap kon zetten omdat ik nu weet wat meer bij mij past op werkgebied. Ik heb alleen maar winst gehad! Ik werk nu in een super leuke organisatie met alleen maar mannen!" Jorenda Pastoor

Ik heb gezien dat ik me wel degelijk ontplooid heb in de afgelopen jaren

"De onrust die ik had en deels schaamte omdat ik niet “werk” is weg. Ik had heel sterk het gevoel dat ik stil stond, m’n leven stond op pauze. Dat is er niet meer. Door het coachtraject met Jeanet heb ik gezien dat ik me wel degelijk ontplooid heb in de afgelopen jaren als partner en moeder, maar ook in wie ik ben als mens." Maureen Bastiaan

Ontvang mijn gratis e-book 'Maak werk van je toekomst!'

Dit e-book helpt jou te ontdekken wie je bent, wat je kunt en wat je wilt, zodat je weet welke stappen je kunt zetten om te doen wat echt bij jou past!

Meest recente tips

“Hoe weet ik of ik dit kan? Ik heb dit nog nooit gedaan!” - laat jij je leiden door angst of door verlangen?

“Hoe weet ik of ik dit kan? Ik heb dit nog nooit gedaan!” - laat jij je leiden door angst of door verlangen?

“Hoe weet ik nou of ik dit kan? Ik heb dit nog nooit eerder gedaan!” Angstig kijkt Mirjam mij aan. Al langere tijd heeft ze een wens om voor zichzelf te beginnen. Toch durfde ze tot nu toe de stap nog nooit te zetten. Aan alles merkt ze echter dat haar vuurtje bij haar huidige werkgever is gedoofd. Ze wil weg, wat anders. Maar hoe zet Mirjam haar twijfels om in verlangen? 

Lees verder >>

5 tips die je helpen weer lekker in je 'werkvel' te zitten

5 tips die je helpen weer lekker in je 'werkvel' te zitten

Tel jij de dagen af en kun je niet wáchten tot je weer weekend of vakantie hebt? Zie je er tegenop om na het weekend of je vakantie weer aan het werk te moeten? Zou je het liefste de deur achter je dicht trekken, en niet meer terug willen komen? Ik geef je 5 tips om je te helpen weer lekker in je 'werkvel' te komen.

Lees verder >>