Kadootje, voor jouw persoonlijke groei in deze crisistijd!

Wie jarig is trakteert! Visible Younique bestaat 4 jaar. Ondanks de onzekere tijd waarin we nu leven, kijk ik toch vol trots terug op de afgelopen jaren waarin ik al meer dan honderd mensen mocht begeleiden bij hun persoonlijke groei en ontwikkeling, het vinden van een nieuwe richting in hun loopbaan en het krijgen van meer plezier en voldoening in hun werk en leven. Om jou in deze crisistijd te helpen persoonlijk en/of professioneel te blijven groeien, heb ik een leuk kado voor je.

Wat doet deze crisistijd met jou?

De periode waarin we op dit moment zitten, brengt voor veel mensen, en misschien ook voor jou, spanning en onzekerheid met zich mee. Zorgen om de gezondheid van jezelf en je naasten, verplicht thuis werken, ineens geen werk meer hebben of juist veel extra uren moeten maken. Bang om je baan te verliezen of je bedrijf te moeten sluiten, financiële zorgen.

Daarnaast moet je ook 'dealen' met sociale aspecten: kinderen die niet naar school kunnen en die je zelf les moet geven, met z'n allen dicht op elkaar leven, wat zorgt voor de nodige ruzies en spanningen, je sociale leven dat wegvalt en sociale contacten die ineens niet meer mogelijk zijn zoals je gewend was, eenzaamheid etc.

De kans is groot dat je jezelf gaat tegenkomen, en misschien wel kanten van jezelf (of van je naasten) ontdekt die je nog niet kende!

Hoe ga je hier mee om?

Ieder mens heeft zijn of haar eigen manier om met een crisissituatie om te gaan. De één werkt onverstoorbaar door en laat zich niet te veel afleiden, de ander voelt zich heel betrokken met iedereen en biedt hulp aan. De één ziet nieuwe kansen en mogelijkheden, de ander houdt vast aan het oude, vertrouwde.

De één geniet van het samenzijn met het gezin en bedenkt allerlei manieren om de tijd met elkaar goed door te komen, de ander mist 'vrijheid' en voelt juist de spanning en irritatie snel oplopen.

Hoe je reageert en met zo'n situatie omgaat, wordt naast je persoonlijkheid en karakter, in grote mate beïnvloed door je drijfveren. Je drijfveren vormen als het ware je denkkader en is een 'gekleurde' bril waardoor je de wereld om je heen bekijkt.

Drijfveren komen vanuit jezelf en beïnvloeden je gedrag. Het grootste deel van de tijd ben je je niet bewust van je drijfveren, maar ze spelen wel een belangrijke rol in je doen en laten. De uitwerking van je drijfveren is zichtbaar in je gedrag.

Een drijfverenscan helpt je om inzicht te krijgen in jouw persoonlijke drijfveren.

Met een drijfverenscan kom je in korte tijd veel te weten over jezelf, hoe je denkt, wat jou drijft, waar je van nature op gericht bent, waar je energie van krijgt, wat jou inspireert en motiveert en wat voor jou belangrijk is in je werk en leven. Ook ontdek je waarom bepaalde situaties of personen jou sneller irriteren, waar je weerstand vandaan komt, waar je allergie zit en hoe je hier beter mee om kunt gaan. 

Een drijfverenscan kun je daarnaast ook gebruiken voor situaties op je werk en voor je loopbaan. Jouw persoonlijke drijfverenprofiel laat precies zien op welke onderdelen je huidige werk aansluit en waar niet, waarom je vaak discussies hebt bijvoorbeeld met je leidinggevende over bepaalde zaken, wat jouw volgende stap in je loopbaan zou kunnen zijn etc.

Ook wordt duidelijk welk soort functies en werkomgeving goed bij jou passen en waar jij het beste tot je recht komt.

Aantrekkelijke korting op een drijfverenscan incl. persoonlijk coachgesprek

Om, juist nu in deze crisistijd, te kunnen werken aan jouw persoonlijke groei, ontvang je van mij een aantrekkelijke korting op een drijfverenscan inclusief een terugkoppelingsgesprek. Je krijgt na het maken van de scan een uitgebreid individueel profiel, inclusief rapportage en toelichting, én een persoonlijk coachgesprek met mij van 1,5 uur tot 2 uur waarin we het profiel gebruiken om jouw specifieke vragen te beantwoorden en naar jouw situatie te vertalen. Het gesprek doen we online via skype of zoom.

Voor het hele pakket ter waarde van € 397,- betaal je t/m 30 april 2020 slechts € 197,- (incl. BTW voor particulieren, excl. BTW als je werkgever dit betaalt). Daarna gaat de prijs weer omhoog naar de normale prijs.

Vraag hier een drijfverenscan incl. persoonlijk coachgesprek aan
(vul je gegevens in op het contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op).

Waar kun je een drijfverenprofiel voor gebruiken?

Het profiel helpt je bij:

 • Vragen m.b.t. je persoonlijke effectiviteit thuis of op het werk (Hoe kan ik beter mijn doelen bereiken? Hoe voorkom ik dat ik burn-out raak? Waarom irriteer ik mij zo aan die collega/mijn partner en hoe kan ik daar anders mee om gaan? Hoe kan ik beter communiceren? Hoe kan ik effectiever samenwerken? Hoe houd ik balans tussen mijn werk en privé? etc.)
 • Loopbaanvragen (Wat past goed bij mij? Zit ik nog wel op de juiste plek? Hoe haal ik meer energie en voldoening uit mijn werk? Wat kan ik doen om weer met plezier naar mijn werk te gaan? etc.)
 • Het ontwikkelen van persoonlijk ondernemerschap (Wat is mijn kracht? Waar liggen mijn kansen? etc.)
 • Duurzame inzetbaarheid (Hoe blijf ik betrokken? In welke richting kan ik mij het beste ontwikkelen? etc.)

Wat levert het je op?

 • je krijgt veel zelfinzicht: hoe denk je, wat vind je normaal, wat drijft je, wat motiveert je?
 • je krijgt inzicht in je uitdagingen en kwaliteiten, maar ook in je ontwikkelpunten
 • je komt er achter waar je weerstand en irritatie zit, waardoor dit veroorzaakt wordt en hoe je hier beter mee om kunt gaan 
 • je begrijpt waarom de samenwerking en communicatie met collega's of je partner soms niet goed loopt en hoe je dit anders kunt doen
 • je kunt makkelijker keuzes maken omdat je weet wat voor jou belangrijk is
 • je weet welk soort functie, werkomgeving en organisatiecultuur het beste bij je past
 • je haalt meer plezier en voldoening uit je werk en leven

Hoe krijg ik toegang tot de drijfverenscan?

Na je aanvraag ontvang je van mij een inlogcode per mail, waarmee je toegang krijgt tot de drijfverenscan. Deze scan doe je thuis op je pc of laptop. Je ontvangt een uitgebreide rapportage en toelichting, die we in een persoonlijk gesprek via skype of zoom bespreken. Voor dit gesprek plannen we een datum en tijdstip dat jou goed uitkomt. Dit kan eventueel ook 's avonds.  

Ik werk met de drijfverenscan van Intodrives: een door psychologen ontwikkelde scan die zeer goed inzicht geeft in je drijfveren, weerstand en omgevingsvoorkeuren. De Intodrives drijfverenscan is een professioneel instrument en daarom niet vrij verkrijgbaar. Ik ben opgeleid en gecertificeerd voor het inzetten van deze scan en voor het doen van de persoonlijke coachgesprekken.

Een aantal reacties van klanten die de drijfverenscan hebben gedaan:

"Ik heb veel inzichten gekregen en ben daar ontzettend blij mee. Het coachgesprek heeft mij duidelijkheid gebracht en ik weet nu wat ik graag wil".
"De drijfverentest is heel verhelderend geweest, en ik kan er zelfs heel concreet mee aan de slag in mijn sollicitaties".
"Aan de hand van de drijfverenscan kon Jeanet mij haarfijn uitleggen wat voor mij belangrijk is".
"Ik heb er niet eerder zo bij stil gestaan dat dit mijn drijfveren zijn, en dat ik dat dus ook vooral moet meenemen in mijn zoektocht naar een nieuwe werkomgeving".

Hoe kan ik de drijfverenscan inclusief een persoonlijk coachgesprek aanvragen? 

Via onderstaande link kun je je gegevens invullen op het contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ja, ik heb belangstelling voor een drijfverenscan incl. persoonlijk coachgesprek

Heb je eerst nog vragen of wil je weten of dit voor jou ook zinvol is om te doen? Vul dan het contactformulier in of stuur me even een email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

4 april 2020, Jeanet Visscher

jeanet foto

Ik ben loopbaan- & lifecoach voor vrouwen (en mannen), die hun kwaliteiten en talenten optimaal willen benutten, en werk willen doen dat echt bij ze past, zodat ze weer plezier, energie en voldoening halen uit hun werk en leven. Ik begeleid dagelijks mensen die vastlopen in hun werk, mensen met loopbaanvragen, mensen die graag willen weten wat goed bij hen past en welke richting ze op willen in hun werk, wat de mogelijkheden voor hen zijn op de arbeidsmarkt, hoe ze dat kunnen bereiken etc.

PS Ik vind de privacy van mijn klanten belangrijk. Alle namen en personen waar ik over schrijf zijn fictief. Voor de situaties en onderwerpen laat ik me inspireren door voorbeelden uit mijn praktijk. 

 

Deel dit artikel met anderen via:

Ontvang mijn gratis e-book 'Maak werk van je toekomst!'

Dit e-book helpt jou te ontdekken wie je bent, wat je kunt en wat je wilt, zodat je weet welke stappen je kunt zetten om te doen wat echt bij jou past!

Meest recente tips

Drie vrouwen, op een kruispunt in hun loopbaan, durven nu een nieuwe stap te zetten!

Drie vrouwen, op een kruispunt in hun loopbaan, durven nu een nieuwe stap te zetten!

"Je hebt mij op een kruispunt in mijn loopbaan een hele nieuwe route laten vinden, waardoor ik op een geweldige eindbestemming ben uitgekomen" en "Van een stuurloos schip ben ik nu weer de kapitein die aan het roer staat en ga ik een heel mooi, zinvol vervolg geven aan mijn carrière" en "Ik heb een nieuwe baan en kan per 1 januari al beginnen!” Deze 3 vrouwen durven hun hart te volgen. Lees hier hun weg er naar toe.

Lees verder >>

Je zit niet lekker in je vel op je werk, wat nu?

Je zit niet lekker in je vel op je werk, wat nu?

Zie je er tegenop om na het weekend of je vakantie weer aan het werk te moeten? Tel jij de dagen af en kun je niet wáchten tot je weer weekend of vakantie hebt?  Zou je het liefste de deur achter je dicht trekken, en niet meer terug willen komen? In dit artikel vind je 5 vragen die je helpen weer lekker in je 'werkvel' te komen.

Lees verder >>

Gratis Loopbaangesprek ihkv de Week van de Loopbaan 2023

Gratis Loopbaangesprek ihkv de Week van de Loopbaan 2023

Je hebt het gevoel dat je werk niet meer bij je past. Je mist het plezier, de uitdaging en de voldoening in je werk. Diep van binnen voel je dat er meer in je zit. Je wilt graag werk doen waarin je van betekenis kunt zijn, waar je voldoening uit haalt, waar je passie ligt. Maar wat wil je dan? En hoe pak je dat aan? In het kader van de landelijke Week van de Loopbaan, kun je in de maand september met mij een afspraak maken voor een GRATIS Loopbaangesprek. 

Lees verder >>

"Is dit het nou? Wil ik dit blijven doen tot mijn pensioen?"

"Is dit het? Ik ben inmiddels 45, wil ik zo verder tot mijn pensioen?" verzuchtte Monique. Zo'n moment van bezinning is niet vreemd, het 'overkomt' veel vrouwen. Ineens sta je stil bij je leven. Je kijkt terug naar wat achter je ligt, en je denkt na over wat er nog komen gaat. Hoe zal je toekomst er uit zien? Wat wil je nog graag? Welke mogelijkheden zijn er nog voor jou? In dit artikel lees je hoe Monique de antwoorden op haar vragen heeft gevonden.

Lees verder >>