MENU
werkplezier
loopbaanheroriëntatie

De zomer is deze week officieel begonnen en daarom heb ik een leuke aanbieding voor je: het Zomer Loopbaanadvies. Een kort loopbaantraject van 3 waardevolle sessies waarin je deze zomermaanden gebruikt om je te oriënteren op je huidige werk, loopbaan of ontwikkeling, en klaar bent om weer met plezier, passie en voldoening aan het werk te kunnen! 

Waarom een Zomer Loopbaanadvies?

Ik hoor van veel mensen dat ze de afgelopen periode op de overlevingsstand hebben gestaan. Lockdowns en thuiswerken hebben veel van ons gevraagd.De zomer is vaak een periode waarin het wat rustiger wordt. Er is tijd om terug te blikken op de afgelopen periode, te reflecteren op jezelf en voor het opmaken van de balans. Hoe gaat het nu met mij? Zit ik nog lekker in mijn vel? Besteed ik mijn tijd aan dingen die er echt toe doen?

Ook over het werk wordt nagedacht: heb ik nog wel plezier in wat ik doe? Zit ik nog wel op m'n plek? Past mijn werk nog wel bij mij en wil ik dit nog blijven doen tot mijn pensioen? Welke mogelijkheden zouden er nog meer voor mij zijn? Is het wel verstandig om in deze tijd de arbeidsmarkt op te gaan op zoek naar ander werk?

Het Zomer Loopbaanadvies geeft je de gelegenheid om antwoord te krijgen op deze vragen, te ontdekken welke richting je op wilt in je werk of met je loopbaan, en je te (her)oriënteren op jouw mogelijkheden en groei.

Wanneer is een Zomer Loopbaanadvies zinvol?

Een Zomer Loopbaanadvies of (uitgebreider) loopbaantraject is zinvol voor jou als je je in één of meerdere vragen herkent:

 • Wil ik dit werk nog blijven doen en zo niet, wat wil ik dan wel?
 • Waar krijg ik energie van in m'n werk?
 • Hoe kan ik mijn huidige werk zo invullen dat het me meer energie geeft?
 • Wat zijn mijn kwaliteiten en wat kan ik nog meer?
 • Wat zijn functies die bij mij passen?
 • Hoe wil ik mijzelf verder ontwikkelen?
 • Hoe maak ik een goede CV en motivatiebrief?
 • Hoe kan ik mijzelf goed presenteren en verkopen in sollicitatie- en netwerkgesprekken?

Kortom: wil je (of moet je misschien wel noodgedwongen) een stap zetten in je loopbaan? Wil je je talenten, wensen en ambities ontdekken en je kansen en mogelijkheden voor de toekomst verkennen? Wil je graag zelf de regie over je loopbaan houden?

Meld je dan nu aan voor een Zomer Loopbaanadvies door een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen via het contactformulier of direct een afspraak voor een gratis gesprek in te plannen via mijn online agenda. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe ziet een Zomer Loopbaanadvies er uit?

Het Zomer Loopbaanadvies bestaat uit een interesse- & competentietest en 3 individuele gesprekken van ongeveer 1 à 1,5 uur. De gesprekken doen we online of face-to-face op mijn kantoor in Zwolle.

Voorafgaand aan het Zomer Loopbaanadvies plannen we een gratis kennismakingsgesprek zodat ik wat meer van jou, je (werk)situatie en je wensen kan horen. Op deze manier kunnen we het Zomer Loopbaanadvies perfect laten aansluiten op wat jij nodig hebt!

Samen brengen we jouw mogelijkheden in kaart!

In de individuele gesprekken kijken we o.a. naar wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. We brengen jouw interesses en competenties in kaart en kijken welke kansen en mogelijkheden er voor je zijn en bij je passen.

Aan het eind van het traject heb je een persoonsprofiel en een plan waarmee je direct aan de slag kunt om weer met plezier, passie en voldoening te kunnen werken.

Vaak ontdek je dat er meer mogelijk is dan je denkt! Niet alleen goed om te weten als er een verandering zit aan te komen in je werk, maar ook als je tevreden bent met je huidige baan kun je veel baat hebben bij een Zomer Loopbaanadvies.

Wat is je investering voor het Zomer Loopbaanadvies?

De investering voor dit loopbaanadvies bedraagt normaal gesproken € 697,-. Omdat ik zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid wil geven deel te kunnen nemen, bied ik het Zomer Loopbaanadvies aan voor € 497,- (voor particulieren incl. BTW). De interesse- & competentietest ter waarde van € 125,- is hierbij inbegrepen.

Let op: dit aanbod voor het Zomer Loopbaanadvies geldt alleen als je je aanmeldt in juni of juli (dus inschrijving vóór 1 augustus 2021). Je kunt starten met het Zomer Loopbaanadvies in de periode juni t/m september 2021. De doorlooptijd is maximaal 3 maanden.

Wil je echt werk maken van je toekomst en ook daadwerkelijk de stappen zetten richting een nieuwe baan, ander werk of je eigen ontwikkeling?

Breid het Zomer Loopbaanadvies dan uit met een Loopbaantraject. In een aantal aanvullende sessies coach en begeleid ik je bij het zetten van deze vervolgstappen, waardoor jij ook daadwerkelijk jouw doelen gaat bereiken.

Afhankelijk van je wensen en doelen kun je het Zomer Loopbaanadvies uitbreiden met:

 • een Loopbaanbegeleidingstraject* van 3 aanvullende sessies - meerprijs € 575,- (voor particulieren incl. BTW): aan het eind van dit traject weet je precies wat je wilt en hoe jouw zoekprofiel voor een nieuwe baan eruit ziet. Je weet wat je wilt en hoe je de baan vindt die helemaal bij je past. Belemmeringen die je (misschien) nog tegenhielden om aan de slag te gaan of om acties ook daadwerkelijk te doen zijn verdwenen (sterker nog: mijn ervaring is dat je al tijdens het traject deze stappen gaat zetten).
 • een Loopbaan- & Sollicitatiebegeleidingstraject* met 5 aanvullende sessies - meerprijs € 950,- (voor particulieren incl. BTW) waarna je precies weet wat je wilt en de stappen hebt gezet om daar te komen. Ook ben je helemaal klaar om de arbeidsmarkt op te gaan en staat je profiel, je CV en je motivatiebrief als een huis. Je voelt je zelfverzekerd op sollicitatie- en netwerkgesprekken en weet hoe je de baan 'verovert' die echt bij jou past!

 * Een loopbaan- of begeleidingstraject is altijd maatwerk, we bekijken en overleggen samen wat er nodig is om jouw doel te bereiken!

Hoe vraag je een Zomer Loopbaanadvies aan?  

 • In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en kijken we welke optie het beste bij jouw vraag en doelen past.
 • We maken een afspraak voor onze eerste individuele sessie
 • Na betaling van de factuur nodig ik je uit voor het maken van de interesse- & competentietest. Deze maak je ter voorbereiding op ons eerste gesprek.

Meld je aan voor een Zomer Loopbaanadvies

Heb jij al langer de wens om met je ontwikkeling of loopbaan aan de slag te gaan? Wil je jouw competenties en interesses in kaart brengen en ontdekken welke mogelijkheden er voor je zijn en wat goed bij je past? Wil je weer met plezier, passie en voldoening kunnen werken en leven?

Meld je dan aan voor het Zomer Loopbaanadvies door een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te vragen via het contactformulier of rechtstreeks een gratis gesprek in te plannen via mijn online agenda. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

24 juni 2021, Jeanet Visscher

640 x 300 Profielfoto Jeanet 13 09 2019 gekanteld 1

Ik ben Life- & Loopbaancoach voor vrouwen (en mannen) die met plezier, passie en voldoening willen werken en leven. 

PS Ik vind de privacy van mijn klanten belangrijk. Alle namen en personen waar ik over schrijf zijn fictief. Voor de situaties en onderwerpen laat ik me inspireren door voorbeelden uit mijn praktijk. 

Deel dit artikel met anderen via:

Ontvang mijn gratis e-book 'Maak werk van je toekomst!'

Dit e-book helpt jou te ontdekken wie je bent, wat je kunt en wat je wilt, zodat je weet welke stappen je kunt zetten om te doen wat echt bij jou past!

Meest recente tips

Jolanda (45): ''Het geeft me zó veel rust, ik heb spijt dat ik dit niet eerder gedaan heb

Jolanda (45): ''Het geeft me zó veel rust, ik heb spijt dat ik dit niet eerder gedaan heb"

 'Jeanet, er is veel gebeurd na de vorige sessie, ik heb je zó veel te vertellen!' Jolanda keek me aan, een glimlach van oor tot oor: 'ik ben in mijn vakantie helemaal tot rust gekomen en heb eens goed nagedacht wat ik nu echt wil. En tóen voelde ik goed dat ik wil stoppen met het werk dat ik nu doe. Ik vind het echt niet meer leuk en het kost me veel te veel energie'. Lees hier wat er gebeurde toen Jolanda dit hardop durfde uit te spreken en wat haar heeft geholpen om een nieuwe stap te durven zetten.

Lees verder >>

Gratis Loopbaangesprek incl. 'Happy Werkscan' tijdens de Week van de Loopbaan: 12 t/m 17 september 2022

Gratis Loopbaangesprek incl. 'Happy Werkscan' tijdens de Week van de Loopbaan: 12 t/m 17 september 2022

Van 12 t/m 17 september 2022 is het de landelijke Week van de Loopbaan waarin je als werkende, werkzoekende of als werkgever gratis en vrijblijvend een afspraak kunt maken voor een Loopbaangesprek of Loopbaanadvies. Let op: vraag je tijdens De Week van de Loopbaan een gratis gesprek aan, dan ontvang je een "Happy Werkscan" kado!

Lees verder >>

10 signalen dat het tijd is om van baan te veranderen

10 signalen dat het tijd is om van baan te veranderen

"Wat heb ik behoefte aan vakantie zeg! Ik sleep mezelf naar het werk en heb het gevoel dat ik aan het overleven ben. Ik ben moe en mijn energie loopt weg bij alles wat ik doe!” Simone keek me vragend aan: “wat denk jij Jeanet? Moet ik op zoek naar ander werk?" Simone's verhaal is één van de situaties die ik veel tegenkom in mijn coaching. In dit artikel vind je 10 andere signalen die erop kunnen wijzen dat het tijd is om van baan te veranderen.

Lees verder >>

Aanbieding: 5 plekken voor een gratis 1-op-1 gesprek

Aanbieding: 5 plekken voor een gratis 1-op-1 gesprek

Het eerste kwartaal van dit jaar zit er al bijna weer op. Wat vliegt de tijd! Ik merk dat zelf vooral als ik lekker in een flow zit, en bezig ben met dingen in mijn werk die ik leuk vind en waar ik energie van krijg. Hoe was dat voor jou de afgelopen periode? Zat je lekker in je vel? Ging je met plezier naar je werk? 

Lees verder >>