MENU
stressklachten
burnout

Voor de opleiding 'Dynamisch Coachen bij Stress & Burn-out' die ik momenteel doe, ben ik op zoek naar vrouwen die door stress- of burnoutklachten zijn vastgelopen (of dreigen vast te lopen) in hun werk, die daar graag hulp van een coach bij willen, en die ik de komende maanden in een coachtraject zou mogen begeleiden. Kijk snel of dit ook iets voor jou kan zijn!

In mijn coachpraktijk krijg ik steeds meer signalen van mensen die in hun werk vastlopen, bijvoorbeeld doordat ze op het werk een vervelende en ingrijpende ervaring hebben meegemaakt (denk aan verlies van werk, reorganisatie, ontslag), of veel stress in hun werk ervaren en daar klachten van hebben of zelfs burn-out raken.

Om mensen hierbij nog beter te kunnen begeleiden, volg ik deze opleiding voor stress- & burnoutcoaching, waarmee ik mijn kennis en vaardigheden als coach op dit gebied verder uitbreid en ontwikkel.

Wat zoek ik?

Om hiermee ook in de praktijk ervaring op te doen en het geleerde te kunnen toepassen, ben ik op zoek naar:

- vrouwen rond de 35-50 jaar,

- met een HBO werk- & denkniveau,

- die door stress- of burnoutklachten zijn vastgelopen (of dreigen vast te lopen) in hun werk,

- die daar graag hulp van een coach bij willen,

- en die ik de komende maanden in een coachtraject zou mogen begeleiden. Het coachtraject kan ook een preventief traject zijn om uitval te voorkomen.

Welke vragen/problemen kunnen geschikt zijn voor dit traject?

Voor het coach- & begeleidingstraject ben ik op zoek naar coachees waarbij de stress- of burnout-klachten een duidelijke link hebben met het werk. De oorzaak van de problemen moet dus voor een groot deel in de werksituatie liggen.

Je kunt hierbij denken aan: werkstress, overspannenheid, vermoeidheid, (dreigende) burn-out, faalangst, perfectionisme, disfunctioneren, moeite met delegeren, verlies van werk wat grote impact op je heeft, zingevingsvraagstukken die veel stress geven etc.

Welke vragen/problemen zijn niet geschikt voor dit traject?

Psychische problemen, depressieve stoornissen, angststoornissen, persoonlijkheidsstoornissen en fysieke problemen zijn helaas niet geschikt om in dit coachtraject als casus te gebruiken.

Belangrijke aspecten voor de coachee en dit traject:

- je bent bereid om naar jezelf en je eigen functioneren te kijken en staat open voor coaching & begeleiding
- je bent als coachee bereid en in staat om zinvolle feedback te geven gedurende het begeleidingstraject
- je hebt er geen bezwaar tegen dat (een deel van) de gesprekken wordt opgenomen (uiteraard is deze opname alleen voor eigen gebruik en mijn leerproces, en ga ik daar zorgvuldig mee om)
- je vindt het geen probleem om naar mijn coachpraktijk in Zwolle te komen waar we de gesprekken face-to-face doen
- het traject zal bestaan uit 6 tot 8 sessies. In ons intakegesprek bepalen we het doel van het traject en het aantal sessies wat er nodig is
- in ruil voor jouw feedback krijg je een aantrekkelijke korting op de normale trajectprijs!

Ben je, of ken je, iemand die zichzelf herkent in bovenstaande en spreekt een coach- & begeleidingstraject jou aan?

Reageer* dan z.s.m. via het contactformulier op mijn website of stuur een mail naar jeanet@visible-younique.nl.

*Vermeld daarbij kort je gegevens, leeftijd/geboortedatum, je contactgegevens, je huidige (werk)situatie, je klachten/problemen waar je tegenaan loopt en waar je graag hulp bij wilt hebben. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

PS Ik heb 3 plekken beschikbaar en houd hiervoor de datum van binnenkomst van je reactie aan.

Heb je eerst nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben of wil je weten of jouw situatie of vraag/probleem geschikt is, neem dan even telefonisch contact met me op. Je kunt me op werkdagen bereiken via telefoonnummer 06-23191898.

29 oktober 2021, Jeanet Visscher

640 x 300 Profielfoto Jeanet 13 09 2019 gekanteld 1

Life- & Loopbaancoach voor vrouwen (en mannen) die met plezier, passie, energie en voldoening willen werken en leven. 

  

Deel dit artikel met anderen via:

Ontvang mijn gratis e-book 'Maak werk van je toekomst!'

Dit e-book helpt jou te ontdekken wie je bent, wat je kunt en wat je wilt, zodat je weet welke stappen je kunt zetten om te doen wat echt bij jou past!

Meest recente tips

Jolanda (45): ''Het geeft me zó veel rust, ik heb spijt dat ik dit niet eerder gedaan heb

Jolanda (45): ''Het geeft me zó veel rust, ik heb spijt dat ik dit niet eerder gedaan heb"

 'Jeanet, er is veel gebeurd na de vorige sessie, ik heb je zó veel te vertellen!' Jolanda keek me aan, een glimlach van oor tot oor: 'ik ben in mijn vakantie helemaal tot rust gekomen en heb eens goed nagedacht wat ik nu echt wil. En tóen voelde ik goed dat ik wil stoppen met het werk dat ik nu doe. Ik vind het echt niet meer leuk en het kost me veel te veel energie'. Lees hier wat er gebeurde toen Jolanda dit hardop durfde uit te spreken en wat haar heeft geholpen om een nieuwe stap te durven zetten.

Lees verder >>

Gratis Loopbaangesprek incl. 'Happy Werkscan' tijdens de Week van de Loopbaan: 12 t/m 17 september 2022

Gratis Loopbaangesprek incl. 'Happy Werkscan' tijdens de Week van de Loopbaan: 12 t/m 17 september 2022

Van 12 t/m 17 september 2022 is het de landelijke Week van de Loopbaan waarin je als werkende, werkzoekende of als werkgever gratis en vrijblijvend een afspraak kunt maken voor een Loopbaangesprek of Loopbaanadvies. Let op: vraag je tijdens De Week van de Loopbaan een gratis gesprek aan, dan ontvang je een "Happy Werkscan" kado!

Lees verder >>

10 signalen dat het tijd is om van baan te veranderen

10 signalen dat het tijd is om van baan te veranderen

"Wat heb ik behoefte aan vakantie zeg! Ik sleep mezelf naar het werk en heb het gevoel dat ik aan het overleven ben. Ik ben moe en mijn energie loopt weg bij alles wat ik doe!” Simone keek me vragend aan: “wat denk jij Jeanet? Moet ik op zoek naar ander werk?" Simone's verhaal is één van de situaties die ik veel tegenkom in mijn coaching. In dit artikel vind je 10 andere signalen die erop kunnen wijzen dat het tijd is om van baan te veranderen.

Lees verder >>

Aanbieding: 5 plekken voor een gratis 1-op-1 gesprek

Aanbieding: 5 plekken voor een gratis 1-op-1 gesprek

Het eerste kwartaal van dit jaar zit er al bijna weer op. Wat vliegt de tijd! Ik merk dat zelf vooral als ik lekker in een flow zit, en bezig ben met dingen in mijn werk die ik leuk vind en waar ik energie van krijg. Hoe was dat voor jou de afgelopen periode? Zat je lekker in je vel? Ging je met plezier naar je werk? 

Lees verder >>