stressklachten burnout
Oproep: 3 vrouwen met stress- of burnoutklachten die gecoacht willen worden. Iets voor jou?

Voor de opleiding 'Dynamisch Coachen bij Stress & Burn-out' die ik momenteel doe, ben ik op zoek naar vrouwen die door stress- of burnoutklachten zijn vastgelopen (of dreigen vast te lopen) in hun werk, die daar graag hulp van een coach bij willen, en die ik de komende maanden in een coachtraject zou mogen begeleiden. Kijk snel of dit ook iets voor jou kan zijn!

In mijn coachpraktijk krijg ik steeds meer signalen van mensen die in hun werk vastlopen, bijvoorbeeld doordat ze op het werk een vervelende en ingrijpende ervaring hebben meegemaakt (denk aan verlies van werk, reorganisatie, ontslag), of veel stress in hun werk ervaren en daar klachten van hebben of zelfs burn-out raken.

Om mensen hierbij nog beter te kunnen begeleiden, volg ik deze opleiding voor stress- & burnoutcoaching, waarmee ik mijn kennis en vaardigheden als coach op dit gebied verder uitbreid en ontwikkel.

Wat zoek ik?

Om hiermee ook in de praktijk ervaring op te doen en het geleerde te kunnen toepassen, ben ik op zoek naar:

- vrouwen rond de 35-50 jaar,

- met een HBO werk- & denkniveau,

- die door stress- of burnoutklachten zijn vastgelopen (of dreigen vast te lopen) in hun werk,

- die daar graag hulp van een coach bij willen,

- en die ik de komende maanden in een coachtraject zou mogen begeleiden. Het coachtraject kan ook een preventief traject zijn om uitval te voorkomen.

Welke vragen/problemen kunnen geschikt zijn voor dit traject?

Voor het coach- & begeleidingstraject ben ik op zoek naar coachees waarbij de stress- of burnout-klachten een duidelijke link hebben met het werk. De oorzaak van de problemen moet dus voor een groot deel in de werksituatie liggen.

Je kunt hierbij denken aan: werkstress, overspannenheid, vermoeidheid, (dreigende) burn-out, faalangst, perfectionisme, disfunctioneren, moeite met delegeren, verlies van werk wat grote impact op je heeft, zingevingsvraagstukken die veel stress geven etc.

Welke vragen/problemen zijn niet geschikt voor dit traject?

Psychische problemen, depressieve stoornissen, angststoornissen, persoonlijkheidsstoornissen en fysieke problemen zijn helaas niet geschikt om in dit coachtraject als casus te gebruiken.

Belangrijke aspecten voor de coachee en dit traject:

- je bent bereid om naar jezelf en je eigen functioneren te kijken en staat open voor coaching & begeleiding
- je bent als coachee bereid en in staat om zinvolle feedback te geven gedurende het begeleidingstraject
- je hebt er geen bezwaar tegen dat (een deel van) de gesprekken wordt opgenomen (uiteraard is deze opname alleen voor eigen gebruik en mijn leerproces, en ga ik daar zorgvuldig mee om)
- je vindt het geen probleem om naar mijn coachpraktijk in Zwolle te komen waar we de gesprekken face-to-face doen
- het traject zal bestaan uit 6 tot 8 sessies. In ons intakegesprek bepalen we het doel van het traject en het aantal sessies wat er nodig is
- in ruil voor jouw feedback krijg je een aantrekkelijke korting op de normale trajectprijs!

Ben je, of ken je, iemand die zichzelf herkent in bovenstaande en spreekt een coach- & begeleidingstraject jou aan?

Reageer* dan z.s.m. via het contactformulier op mijn website of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

*Vermeld daarbij kort je gegevens, leeftijd/geboortedatum, je contactgegevens, je huidige (werk)situatie, je klachten/problemen waar je tegenaan loopt en waar je graag hulp bij wilt hebben. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

PS Ik heb 3 plekken beschikbaar en houd hiervoor de datum van binnenkomst van je reactie aan.

Heb je eerst nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben of wil je weten of jouw situatie of vraag/probleem geschikt is, neem dan even telefonisch contact met me op. Je kunt me op werkdagen bereiken via telefoonnummer 06-23191898.

29 oktober 2021, Jeanet Visscher

640 x 300 Profielfoto Jeanet 13 09 2019 gekanteld 1

Life- & Loopbaancoach voor vrouwen (en mannen) die met plezier, passie, energie en voldoening willen werken en leven. 

  

Deel dit artikel met anderen via:

Meest recente tips

Drie vrouwen, op een kruispunt in hun loopbaan, durven nu een nieuwe stap te zetten!

Drie vrouwen, op een kruispunt in hun loopbaan, durven nu een nieuwe stap te zetten!

"Je hebt mij op een kruispunt in mijn loopbaan een hele nieuwe route laten vinden, waardoor ik op een geweldige eindbestemming ben uitgekomen" en "Van een stuurloos schip ben ik nu weer de kapitein die aan het roer staat en ga ik een heel mooi, zinvol vervolg geven aan mijn carrière" en "Ik heb een nieuwe baan en kan volgende maand al beginnen!” Drie vrouwen die hun hart nu durven te volgen. Lees hier hun weg er naar toe.

Lees verder >>

Je zit niet lekker in je vel op je werk, wat nu?

Je zit niet lekker in je vel op je werk, wat nu?

Zie je er tegenop om na het weekend of je vakantie weer aan het werk te moeten? Tel jij de dagen af en kun je niet wáchten tot je weer weekend of vakantie hebt?  Zou je het liefste de deur achter je dicht trekken, en niet meer terug willen komen? In dit artikel vind je 5 vragen die je helpen weer lekker in je 'werkvel' te komen.

Lees verder >>

Gratis Loopbaangesprek ihkv de Week van de Loopbaan 2023

Gratis Loopbaangesprek ihkv de Week van de Loopbaan 2023

Je hebt het gevoel dat je werk niet meer bij je past. Je mist het plezier, de uitdaging en de voldoening in je werk. Diep van binnen voel je dat er meer in je zit. Je wilt graag werk doen waarin je van betekenis kunt zijn, waar je voldoening uit haalt, waar je passie ligt. Maar wat wil je dan? En hoe pak je dat aan? In het kader van de landelijke Week van de Loopbaan, kun je in de maand september met mij een afspraak maken voor een GRATIS Loopbaangesprek. 

Lees verder >>

"Is dit het nou? Wil ik dit blijven doen tot mijn pensioen?"

"Is dit het? Ik ben inmiddels 45, wil ik zo verder tot mijn pensioen?" verzuchtte Monique. Zo'n moment van bezinning is niet vreemd, het 'overkomt' veel vrouwen. Ineens sta je stil bij je leven. Je kijkt terug naar wat achter je ligt, en je denkt na over wat er nog komen gaat. Hoe zal je toekomst er uit zien? Wat wil je nog graag? Welke mogelijkheden zijn er nog voor jou? In dit artikel lees je hoe Monique de antwoorden op haar vragen heeft gevonden.

Lees verder >>