werkplezier
Gratis Groeisessie voor meer werkplezier!

Wie jarig is trakteert! Deze maand is het precies 7 jaar geleden dat ik mijn coachpraktijk Visible Younique startte, joehoe! Om deze feestelijke mijlpaal te vieren heb ik een superleuk aanbod voor je, namelijk een gratis Groeisessie voor meer werkplezier. 

Even kort terugkijken: 7 jaar werken met plezier, passie, energie en voldoening!

Vol trots kijk ik terug op de afgelopen 7 jaren waarin ik als Life- & Loopbaancoach honderden mensen mocht coachen en begeleiden die op één of andere manier vastliepen in hun werk of hulp wilden bij hun loopbaanvragen.

Veel mensen vroegen mijn hulp bij loopbaan-gerelateerde vragen als: wil je me helpen bij het onderzoeken wat goed bij mij past, bij het ontdekken van mijn passie, drijfveren en talenten, bij het vinden van een passende functie of een nieuwe richting in mijn loopbaan, bij het opzetten van een eigen bedrijf etc.

Daarnaast kreeg ik ook steeds meer vragen voor persoonlijke coaching bij werk-gerelateerde situaties o.a. op het gebied van het herstellen van de werk-privé balans, het leren aangeven van grenzen, het vergroten van zelfvertrouwen, minder perfectionistisch kunnen zijn, het beter zichtbaar worden op het werk en begeleiding bij stress- & burnoutklachten.

'Werk doen wat je leuk vindt, maar ook zorgen dat je daar gezond bij blijft!'

Eigenlijk is dit wel de rode draad geweest van de afgelopen jaren. Wat ontzettend gaaf is het dan om te zien dat zó veel van de mensen die ik mocht coachen en begeleiden inmiddels weer plezier, energie en voldoening halen uit hun werk.

De één omdat ze geleerd heeft anders met werkdruk om te gaan, beter haar grenzen kan aangeven en 'nee' durft te zeggen. De ander omdat ze geleerd heeft beter te communiceren en samen te werken.

Weer anderen omdat ze intern een nieuwe, beter passende, functie hebben gekregen, een andere baan hebben gevonden, het roer helemaal om durfden te gooien, een opleiding zijn gaan volgen of een eigen bedrijf zijn gestart.

Jubileumaanbod: Gratis 1-op-1 'Groeisessie voor meer werkplezier!'

Uiteraard gun ik iedereen dat je werk doet wat je leuk vindt, dat helemaal bij je past en dat je energie en voldoening geeft. Ook jou! En ik help je daar graag bij.

Om mijn 7-jarig jubileum te vieren geef ik daarom in de maand april 7 gratis 'Groeisessies voor meer werkplezier' weg: een gratis één-op-één gesprek, speciaal voor professionals die met meer energie, plezier, passie en voldoening willen werken, maar hierin vastlopen of niet weten hoe ze dat het beste kunnen aanpakken.

Waar kun je een Groeisessie voor gebruiken?

Een Groeisessie voor meer werkplezier kun je aanvragen als je al een tijdje rondloopt met vragen als:

·     Wil ik dit werk nog blijven doen en zo niet, wat wil ik dan wel?

·     Waar word ik blij van en waar zit mijn passie?

·     Ik overweeg een carrièreswitch, wat past er goed bij mij?

·     Welke mogelijkheden zijn er voor mij op de arbeidsmarkt?

·     Hoe vind ik een betere balans tussen werk en privé?

·     Hoe stop ik met het 'pleasen' van anderen?

·     Hoe kan ik mijn grenzen beter bewaken?

·     Ik heb een burn-out (gehad), hoe kom ik er weer uit (en voorkom ik dat ik opnieuw in een burn-out terecht kom)?

·     Ik raak mijn baan kwijt, hoe nu verder en wat wil ik dan?

·     etc.

Hoe werkt het?

Als je jezelf hierin herkent en wel wat hulp erbij kunt gebruiken, meld je dan aan voor één van deze 7 gratis 'Groeisessies voor meer werkplezier'. Via mijn online agenda kun je voor dit gratis gesprek zelf een (beschikbare) datum en tijdstip kiezen wat jou het beste uitkomt.

* De sessie duurt 45 - 60 minuten, is helemaal gratis en vindt online plaats (via Teams of Skype) of face-to-face op mijn kantoor in Zwolle.

Ter voorbereiding op onze sessie ontvang je van mij een aantal vragen die je mag beantwoorden, zodat ik wat meer van jou, je (werk)situatie, je knelpunten en je wensen kan horen. Op deze manier kunnen we de sessie vorm geven en perfect laten aansluiten op wat jij nodig hebt!

Ben jij, of ken jij, iemand voor wie deze 'Groeisessie voor meer werkplezier' interessant is?

Ben je gemotiveerd en sta je open voor nieuwe inzichten en ideeën?
Wil je graag zelf de verantwoordelijkheid voor je ontwikkeling nemen, en ben je bereid om tijd en aandacht in jezelf te investeren?

Claim hier dan één van de 7 plekken voor een gratis 'Groeisessie'.

PS Er zijn slechts 7 plekken beschikbaar en vol = vol, dus wacht niet te lang!

Spreek ik je binnenkort?

4 april 2023, Jeanet Visscher

Life- & Loopbaancoach voor (vrouwelijke) professionals die met plezier, passie, energie en voldoening willen werken & leven. 

Deel dit artikel met anderen via:

Ontvang mijn gratis e-book 'Maak werk van je toekomst!'

Dit e-book helpt jou te ontdekken wie je bent, wat je kunt en wat je wilt, zodat je weet welke stappen je kunt zetten om te doen wat echt bij jou past!

Meest recente tips

Drie vrouwen, op een kruispunt in hun loopbaan, durven nu een nieuwe stap te zetten!

Drie vrouwen, op een kruispunt in hun loopbaan, durven nu een nieuwe stap te zetten!

"Je hebt mij op een kruispunt in mijn loopbaan een hele nieuwe route laten vinden, waardoor ik op een geweldige eindbestemming ben uitgekomen" en "Van een stuurloos schip ben ik nu weer de kapitein die aan het roer staat en ga ik een heel mooi, zinvol vervolg geven aan mijn carrière" en "Ik heb een nieuwe baan en kan volgende maand al beginnen!” Drie vrouwen die hun hart nu durven te volgen. Lees hier hun weg er naar toe.

Lees verder >>

Je zit niet lekker in je vel op je werk, wat nu?

Je zit niet lekker in je vel op je werk, wat nu?

Zie je er tegenop om na het weekend of je vakantie weer aan het werk te moeten? Tel jij de dagen af en kun je niet wáchten tot je weer weekend of vakantie hebt?  Zou je het liefste de deur achter je dicht trekken, en niet meer terug willen komen? In dit artikel vind je 5 vragen die je helpen weer lekker in je 'werkvel' te komen.

Lees verder >>

Gratis Loopbaangesprek ihkv de Week van de Loopbaan 2023

Gratis Loopbaangesprek ihkv de Week van de Loopbaan 2023

Je hebt het gevoel dat je werk niet meer bij je past. Je mist het plezier, de uitdaging en de voldoening in je werk. Diep van binnen voel je dat er meer in je zit. Je wilt graag werk doen waarin je van betekenis kunt zijn, waar je voldoening uit haalt, waar je passie ligt. Maar wat wil je dan? En hoe pak je dat aan? In het kader van de landelijke Week van de Loopbaan, kun je in de maand september met mij een afspraak maken voor een GRATIS Loopbaangesprek. 

Lees verder >>

"Is dit het nou? Wil ik dit blijven doen tot mijn pensioen?"

"Is dit het? Ik ben inmiddels 45, wil ik zo verder tot mijn pensioen?" verzuchtte Monique. Zo'n moment van bezinning is niet vreemd, het 'overkomt' veel vrouwen. Ineens sta je stil bij je leven. Je kijkt terug naar wat achter je ligt, en je denkt na over wat er nog komen gaat. Hoe zal je toekomst er uit zien? Wat wil je nog graag? Welke mogelijkheden zijn er nog voor jou? In dit artikel lees je hoe Monique de antwoorden op haar vragen heeft gevonden.

Lees verder >>