MENU

Samen met collega-coach Annemieke ter Avest van Power & Boozzt - Life & Business coaching organiseer ik het gratis Coachcafé. In ons Coachcafé kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met meer dan 10 verschillende coaches en antwoord krijgen op jouw (levens- & loopbaan) vragen.

Loop jij bijvoorbeeld al langer rond met vragen over je werk, je relatie, je gezin, je gezondheid of de opvoeding van je kinderen? Twijfel je hoe je je toekomst vorm moet geven of moet je een keuze maken die je heel lastig vindt? Kun je wel wat meer zelfvertrouwen gebruiken? Wil je op zoek naar een baan die bij je past of weten hoe je jouw unieke talenten nog beter inzet?

Kom langs in ons gratis Coachcafé

Kom dan naar ons Coachcafé en kies zelf de coaches die jou aanspreken en met wie jij wilt kennismaken. Er is o.a. een loopbaancoach, lifecoach, businesscoach, gezondheidscoach, ADHD coach, kindercoach, HSP coach, en NLP Coach. Ontdek en ervaar welke coach goed bij jou past.

Interessante workshops

Ook kun je gratis meedoen met 3 verschillende workshops, om zo te ervaren op welke manier een coach wat voor je kan betekenen.

Je bent van harte welkom en de koffie of thee staat voor je klaar. 
Zien we jou daar?

Meer informatie?

Meer informatie vind je op onze Facebookpagina: Coachcafé Noord- en Oost Nederland onder het evenement: https://www.facebook.com/events/190663325081550

Wil je ons helpen?

We willen graag zoveel mogelijk mensen laten ervaren wat een coach kan betekenen in iemands werk en leven. 

Zou je daarom onze Facebookpagina van het Coachcafé Noord- en Oost Nederland willen liken en de link van het evenement (https://www.facebook.com/events/190663325081550) willen aanklikken en dan willen delen met jouw Facebook- & social media vrienden, zodat het ook bij andere mensen onder de aandacht komt?

Je kunt natuurlijk ook dit artikel delen met de social media buttons hieronder.

Super bedankt alvast!

18 mei 2018, Jeanet Visscher

jeanet foto

Ik ben loopbaancoach voor mensen die hun kwaliteiten en talenten optimaal willen benutten, en werk willen doen dat echt bij ze past, zodat ze weer plezier en voldoening halen uit hun werk en leven.

 

Wil je GRATIS mijn nieuwe tips en inspiratie ontvangen?

Meld je dan hieronder aan en je ontvangt iedere maand mijn nieuwe tips en inspiratie automatisch in je mailbox.

Deel dit met anderen via:

Ontvang mijn gratis e-book 'Maak werk van je toekomst!'

Dit e-book helpt jou te ontdekken wie je bent, wat je kunt en wat je wilt, zodat je weet welke stappen je kunt zetten om te doen wat echt bij jou past!

Meest recente tips

Is er leven na de bank?

Is er leven na de bank?

De zoveelste reorganisatie....ben ik er dit keer bij? Is er nog wel plek voor mij binnen de bank? Of komt mijn functie nu toch te vervallen? En wat moet ik dan? Wil ik eigenlijk nog wel in deze branche blijven werken? Maar is er dan wel werk voor mij buiten de financiële sector? Vragen die veel mensen bezig houden in een tijd van reorganisaties en bezuinigingen. Het gevolg: veel onrust en onzekerheid bij de werknemers.

Lees verder >>

Jezelf saboteren? Weg met die excuses!

Jezelf saboteren? Weg met die excuses!

Je wilt een andere richting op met je loopbaan of op zoek naar een nieuwe baan. Misschien wil je iets veranderen in je leven, iets nieuws uitproberen of een belangrijke knoop doorhakken. Je weet dat het niet vanzelf gaat en dat je daar iets voor moet doen. Toch heb je steeds een excuus waardoor het er maar niet van komt. De tijd tikt weg. Je bent jezelf aan het saboteren en kostbare tijd aan het verspillen. Hoe kom je nu in actie?

Lees verder >>

“Hoe weet ik of ik dit kan? Ik heb dit nog nooit gedaan!” - laat jij je leiden door angst of door verlangen?

“Hoe weet ik of ik dit kan? Ik heb dit nog nooit gedaan!” - laat jij je leiden door angst of door verlangen?

“Hoe weet ik nou of ik dit kan? Ik heb dit nog nooit eerder gedaan!” Angstig kijkt Mirjam mij aan. Al langere tijd heeft ze een wens om voor zichzelf te beginnen. Toch durfde ze tot nu toe de stap nog nooit te zetten. Aan alles merkt ze echter dat haar vuurtje bij haar huidige werkgever is gedoofd. Ze wil weg, wat anders. Maar hoe zet Mirjam haar twijfels om in verlangen? 

Lees verder >>

5 tips die je helpen weer lekker in je 'werkvel' te zitten

5 tips die je helpen weer lekker in je 'werkvel' te zitten

Tel jij de dagen af en kun je niet wáchten tot je weer weekend of vakantie hebt? Zie je er tegenop om na het weekend of je vakantie weer aan het werk te moeten? Zou je het liefste de deur achter je dicht trekken, en niet meer terug willen komen? Ik geef je 5 tips om je te helpen weer lekker in je 'werkvel' te komen.

Lees verder >>