MENU

Samen met collega-coach Annemieke ter Avest van Power & Boozzt - Life & Business coaching organiseer ik het gratis Coachcafé. In ons Coachcafé kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met meer dan 10 verschillende coaches en antwoord krijgen op jouw (levens- & loopbaan) vragen.

Loop jij bijvoorbeeld al langer rond met vragen over je werk, je relatie, je gezin, je gezondheid of de opvoeding van je kinderen? Twijfel je hoe je je toekomst vorm moet geven of moet je een keuze maken die je heel lastig vindt? Kun je wel wat meer zelfvertrouwen gebruiken? Wil je op zoek naar een baan die bij je past of weten hoe je jouw unieke talenten nog beter inzet?

Kom langs in ons gratis Coachcafé

Kom dan naar ons Coachcafé en kies zelf de coaches die jou aanspreken en met wie jij wilt kennismaken. Er is o.a. een loopbaancoach, lifecoach, businesscoach, gezondheidscoach, ADHD coach, kindercoach, HSP coach, en NLP Coach. Ontdek en ervaar welke coach goed bij jou past.

Interessante workshops

Ook kun je gratis meedoen met 3 verschillende workshops, om zo te ervaren op welke manier een coach wat voor je kan betekenen.

Je bent van harte welkom en de koffie of thee staat voor je klaar. 
Zien we jou daar?

Meer informatie?

Meer informatie vind je op onze Facebookpagina: Coachcafé Noord- en Oost Nederland onder het evenement: https://www.facebook.com/events/190663325081550

Wil je ons helpen?

We willen graag zoveel mogelijk mensen laten ervaren wat een coach kan betekenen in iemands werk en leven. 

Zou je daarom onze Facebookpagina van het Coachcafé Noord- en Oost Nederland willen liken en de link van het evenement (https://www.facebook.com/events/190663325081550) willen aanklikken en dan willen delen met jouw Facebook- & social media vrienden, zodat het ook bij andere mensen onder de aandacht komt?

Je kunt natuurlijk ook dit artikel delen met de social media buttons hieronder.

Super bedankt alvast!

18 mei 2018, Jeanet Visscher

jeanet foto

Ik ben loopbaancoach voor mensen die hun kwaliteiten en talenten optimaal willen benutten, en werk willen doen dat echt bij ze past, zodat ze weer plezier en voldoening halen uit hun werk en leven.

 

Wil je GRATIS mijn nieuwe tips en inspiratie ontvangen?

Meld je dan hieronder aan en je ontvangt iedere maand mijn nieuwe tips en inspiratie automatisch in je mailbox.

Deel dit artikel met anderen via:

Ontvang mijn gratis e-book 'Maak werk van je toekomst!'

Dit e-book helpt jou te ontdekken wie je bent, wat je kunt en wat je wilt, zodat je weet welke stappen je kunt zetten om te doen wat echt bij jou past!

Meest recente tips

Kadootje, voor jouw persoonlijke groei in deze crisistijd!

Kadootje, voor jouw persoonlijke groei in deze crisistijd!

Wie jarig is trakteert! Visible Younique bestaat 4 jaar. Ondanks de onzekere tijd waarin we nu leven, kijk ik toch vol trots terug op de afgelopen jaren waarin ik al meer dan honderd mensen mocht begeleiden bij hun persoonlijke groei en ontwikkeling, het vinden van een nieuwe richting in hun loopbaan en het krijgen van meer plezier en voldoening in hun werk en leven. Om jou in deze crisistijd te helpen persoonlijk en/of professioneel te blijven groeien, heb ik een leuk kado voor je.

Lees verder >>

15 tips om thuiswerken zo productief en prettig mogelijk te maken

15 tips om thuiswerken zo productief en prettig mogelijk te maken

Normaal gesproken is een dag thuiswerken voor veel mensen fijn. Maar als het een soort van ‘verplicht’ is, voelt dat toch anders. Je mist je collega’s voor extra gezelligheid of motivatie.  En je concentratie wordt door alles flink op de proef gesteld. Toch wil je ook graag dat je zo productief mogelijk bent. Hoe pak je dat thuiswerken nu het beste aan? in dit artikel geef ik je 15 tips om thuiswerken zo productief en prettig mogelijk te maken.

Lees verder >>

Op zoek naar ander werk? 15 manieren om je nieuwe baan te vinden

Op zoek naar ander werk? 15 manieren om je nieuwe baan te vinden

Je wilt op zoek naar een nieuwe baan. Je weet al precies wat je wilt en kunt, en bent klaar om de arbeidsmarkt op te gaan. Maar hoe pak je het aan, en waar vind je nou die leuke baan? In dit artikel geef ik je 15 mogelijkheden die naar jouw nieuwe baan kunnen leiden. 

Lees verder >>

40-ers dilemma: 'is dit het nou? Is dit het leven waarvan ik heb gedroomd?'

40-ers dilemma: 'is dit het nou? Is dit het leven waarvan ik heb gedroomd?'

"Is dit het nou? Is dit het leven waarvan ik heb gedroomd?" Susan zuchtte diep. "Ik heb het gevoel dat ik iets mis, maar wat? Ligt het aan mijn werk? Moet ik iets anders gaan zoeken?" Wanhopig keek ze me aan. Susan is niet de enige, het 'overkomt' veel vrouwen: ineens word je je bewust van je situatie en heb je zo'n moment van bezinning. Je kijkt terug naar wat achter je ligt, en je denkt na over de toekomst: wat wil ik eigenlijk met de rest van mijn leven? Wat is er nog mogelijk voor mij? Dit heeft Susan geholpen antwoord te krijgen op haar vragen:

Lees verder >>