MENU
werkplezier
persoonlijke groei

Het eerste kwartaal van dit jaar zit er al bijna weer op. Wat vliegt de tijd! Ik merk dat zelf vooral als ik lekker in een flow zit, en bezig ben met dingen in mijn werk die ik leuk vind en waar ik energie van krijg. Hoe was dat voor jou de afgelopen periode? Zat je lekker in je vel? Ging je met plezier naar je werk? 

Kreeg je energie van de dingen waar je mee bezig was en haalde je voldoening uit het werk dat je deed? Of is het bij jou juist het tegenovergestelde?

  • Kost je werk je juist veel energie en heb je regelmatig last van stress?
  • Zie je er tegenop om naar het werk te gaan? 
  • Heb je het gevoel dat je werk niet meer goed bij je past, of dat je niet meer op de juiste plek zit?
  • Loop je vast in je werk of raak je binnenkort je baan kwijt?
  • Wil je op zoek naar iets anders, maar weet je nog niet precies wat je wilt en wat bij je past?

Herken je je hierin of zit je in een soortgelijke situatie?

En wil je daar verandering in aanbrengen? Ik help je er graag bij. Daarom heb ik een leuke aanbieding voor je!

Aanbieding: 5 plekken voor een GRATIS één-op-één-gesprek

De komende maand heb ik weer 5 plekken vrij voor een gratis één-op-één gesprek voor vrouwen die met meer energie, plezier, passie en voldoening willen werken en leven, maar hierin vastlopen of niet weten wat ze willen en/of hoe ze dat moeten aanpakken.

Is één van deze plekken voor jou?

Loop jij vast in je werk, ervaar je veel (werk)stress of zit je al op het randje van een burn-out? Loop je steeds tegen dezelfde problemen aan in je werk (denk aan grenzen aangeven, hoge werkdruk, werk-privé balans,  perfectionisme, faalangst, onzekerheid, lastige samenwerking, niet genoeg 'zichtbaar' zijn etc.) en wil je hier graag verandering in brengen?

Heb je het gevoel dat je in huidige werk niet helemaal tot je recht komt of niet meer op je plek zit? Vraag je je af of je dit werk nog tot je pensioen wilt blijven doen? Zit je op dit moment zonder werk of dreig je je baan kwijt te raken? Ben je op zoek naar iets wat echt goed bij je past en benieuwd naar de mogelijkheden die er voor je zijn op de arbeidsmarkt?

Kortom: wil je zelf (weer) de regie over je werk en/of loopbaan in handen nemen en weer met plezier, passie, energie en voldoening kunnen werken en leven?

Plan dan nu één van de 5 plekken voor een gratis 1-op-1 gesprek*Via mijn online agenda kun je zelf een (beschikbare) datum en tijdstip kiezen wat jou het beste uitkomt.

* Het gesprek duurt 45 - 60 minuten, is helemaal gratis en vindt online plaats (via Zoom, Teams of Skype) of face-to-face op mijn kantoor in Zwolle.

In het gesprek kun je jouw specifieke situatie of vragen inbrengen. Ik denk met je mee, met het doel je direct verder te helpen. Ook geef ik je minimaal 2 concrete tips waardoor je meer energie, plezier, passie en voldoening in je werk en leven gaat ervaren. Veel mensen zijn daar voldoende mee geholpen, anderen kiezen voor verdere begeleiding.

Ben jij, of ken jij, iemand voor wie dit interessant is?

Ben je gemotiveerd en sta je open voor nieuwe inzichten en ideeën?
Wil je graag zelf de verantwoordelijkheid voor je ontwikkeling nemen, en ben je bereid om tijd, aandacht (en eventueel geld) in jezelf te investeren?

Plan dan nu je afspraak voor een gratis 1-op-1 gesprek.

Spreek ik je binnenkort?

29 maart 2022, Jeanet Visscher

640 x 300 Profielfoto Jeanet 13 09 2019 gekanteld 1

Life- & Loopbaancoach voor vrouwen (en mannen) die met plezier, passie, energie en voldoening willen werken en leven. 

 

Deel dit artikel met anderen via:

Ontvang mijn gratis e-book 'Maak werk van je toekomst!'

Dit e-book helpt jou te ontdekken wie je bent, wat je kunt en wat je wilt, zodat je weet welke stappen je kunt zetten om te doen wat echt bij jou past!

Meest recente tips

Jolanda (45): ''Het geeft me zó veel rust, ik heb spijt dat ik dit niet eerder gedaan heb

Jolanda (45): ''Het geeft me zó veel rust, ik heb spijt dat ik dit niet eerder gedaan heb"

 'Jeanet, er is veel gebeurd na de vorige sessie, ik heb je zó veel te vertellen!' Jolanda keek me aan, een glimlach van oor tot oor: 'ik ben in mijn vakantie helemaal tot rust gekomen en heb eens goed nagedacht wat ik nu echt wil. En tóen voelde ik goed dat ik wil stoppen met het werk dat ik nu doe. Ik vind het echt niet meer leuk en het kost me veel te veel energie'. Lees hier wat er gebeurde toen Jolanda dit hardop durfde uit te spreken en wat haar heeft geholpen om een nieuwe stap te durven zetten.

Lees verder >>

Gratis Loopbaangesprek incl. 'Happy Werkscan' tijdens de Week van de Loopbaan: 12 t/m 17 september 2022

Gratis Loopbaangesprek incl. 'Happy Werkscan' tijdens de Week van de Loopbaan: 12 t/m 17 september 2022

Van 12 t/m 17 september 2022 is het de landelijke Week van de Loopbaan waarin je als werkende, werkzoekende of als werkgever gratis en vrijblijvend een afspraak kunt maken voor een Loopbaangesprek of Loopbaanadvies. Let op: vraag je tijdens De Week van de Loopbaan een gratis gesprek aan, dan ontvang je een "Happy Werkscan" kado!

Lees verder >>

10 signalen dat het tijd is om van baan te veranderen

10 signalen dat het tijd is om van baan te veranderen

"Wat heb ik behoefte aan vakantie zeg! Ik sleep mezelf naar het werk en heb het gevoel dat ik aan het overleven ben. Ik ben moe en mijn energie loopt weg bij alles wat ik doe!” Simone keek me vragend aan: “wat denk jij Jeanet? Moet ik op zoek naar ander werk?" Simone's verhaal is één van de situaties die ik veel tegenkom in mijn coaching. In dit artikel vind je 10 andere signalen die erop kunnen wijzen dat het tijd is om van baan te veranderen.

Lees verder >>

Aanbieding: 5 plekken voor een gratis 1-op-1 gesprek

Aanbieding: 5 plekken voor een gratis 1-op-1 gesprek

Het eerste kwartaal van dit jaar zit er al bijna weer op. Wat vliegt de tijd! Ik merk dat zelf vooral als ik lekker in een flow zit, en bezig ben met dingen in mijn werk die ik leuk vind en waar ik energie van krijg. Hoe was dat voor jou de afgelopen periode? Zat je lekker in je vel? Ging je met plezier naar je werk? 

Lees verder >>