MENU

Persoonlijke coaching

Lifecoaching

Persoonlijke coaching/lifecoaching

Soms loop je vast in je werk of merk je dat het allemaal niet zo loopt zoals je graag zou willen. Je hebt moeite met die ene collega of met je leidinggevende. Je wilt je werk goed doen en voelt je vaak verantwoordelijk voor zaken, terwijl het lijkt alsof anderen er zich niet druk over maken. Je zit regelmatig nog tot ’s avonds laat te werken en merkt dat het ten koste gaat van je energie, je eigen vrije tijd of van je gezin.

Herken jij dit?

 • Je vindt het lastig om nee te zeggen en laat regelmatig over je grenzen heengaan
 • Je merkt dat je veel werk op je neemt en hebt daardoor het gevoel dat je werkdruk erg hoog is
 • Je zit vaak tot ’s avonds laat te werken, terwijl je collega’s de deur op tijd achter zich dicht trekken
 • Je vindt het moeilijk om anderen om hulp te vragen en lost je problemen liever zelf op
 • Je hebt het gevoel dat je niet gezien en gewaardeerd wordt in je werk of dat je ondersneeuwt in het team waarin je zit
 • Je vindt het soms lastig om je eigen keuzes te maken, en laat je vaak leiden door wat anderen vinden of zeggen
 • Je hebt het gevoel dat je niet goed uit de verf komt en jezelf niet echt kunt ontwikkelen of het beste uit jezelf haalt

De hele situatie maakt je soms onrustig, Je hebt het gevoel dat je niet altijd goed genoeg voor jezelf opkomt en voelt je soms onzeker. Je legt de lat heel hoog voor jezelf en vindt het lastig om de balans tussen werk en privé goed te bewaren. Dit zorgt er voor dat snel over je grenzen heen gaat en dat je weinig energie hebt als je uit je werk komt.       

Kortom, je doet je werk niet met zoveel plezier dan je graag zou willen. Soms twijfel je of je wel goed genoeg bent. Je vraag je af of het aan jezelf ligt of dat je misschien maar op zoek moet gaan naar ander werk. Je wilt graag dat mensen je meer serieus nemen op je werk en zou graag assertiever willen zijn en beter voor jezelf kunnen opkomen.

“Het mooiste wat je kunt worden is....jezelf" 

Hoe zou het zijn als je: 

 • meer balans krijgt tussen werk en privé?
 • beter voor jezelf kunt zorgen en op tijd je grenzen kunt aangeven?
 • de lat voor jezelf wat minder hoog kunt leggen zonder je schuldig te voelen?
 • rust in je hoofd hebt, minder stress ervaart en weer lekker in je vel zit?
 • stevig in je schoenen staat?
 • vanuit je eigen kracht en zelfvertrouwen kunt leven en werken?
 • het beste uit jezelf haalt?

Persoonlijke coaching/lifecoaching helpt je met kracht en zelfvertrouwen te kunnen leven en werken

Door persoonlijke coaching/lifecoaching ben je in staat om:

 • keuzes te maken vanuit je hart 
 • het beste uit jezelf naar boven te halen zonder anderen tekort te doen
 • meer balans te creëren voor jezelf
 • je eigen grenzen te bewaken
 • de lat minder hoog te leggen
 • om te gaan met conflicten en effectiever te communiceren
 • blokkades en oude patronen los te laten
 • jezelf krachtiger en energieker te voelen
 • weer grip te krijgen op je leven en dat vorm te geven zoals jij dat wilt.

In een 1-op-1 traject gaan we samen aan de slag zodat je weer stevig in je schoenen staat, rust en balans hebt gevonden en weer gelukkig en met plezier en voldoening kunt leven en werken. . 

Persoonlijke coaching/lifecoaching geeft je de rust en het vertrouwen om vanuit je hart keuzes te maken die helemaal bij jou passen.

Wil jij weer lekker in je vel zitten, rust in je hoofd hebben en weer stevig in je schoenen staan? 

Vraag dan een vrijblijvend en gratis kennismakinggesprek* aan via het contactformulier of plan direct een afspraak in mijn agenda

*het kennismakingsgesprek duurt ongeveer 45-60 minuten en doen we op mijn kantoor of (kosteloos) via skype of zoom. Tijdens het gesprek kun je jouw specifieke situatie of vragen inbrengen. Ik denk met je mee, met het doel je direct verder te helpen. Sommigen zijn daar voldoende mee geholpen. Anderen kiezen daarna voor verdere begeleiding.

Mijn begeleiding is maatwerk en afgestemd op jouw persoonlijke situatie en wensen. Dit bepaalt ook het aantal gesprekken, de looptijd en de investering voor de begeleiding. Ik vertel ik je graag meer over de mogelijkheden voor jou in ons gratis kennismakingsgesprek

“Als je vandaag niets verandert, zal het morgen net zo zijn als vandaag” 

Ik sta steviger in mijn schoenen, letterlijk en figuurlijk

"De belangrijkste reden voor mij om dit traject te doen was dat ik steviger in mijn schoenen wilde staan. Ik was nogal chaotisch in plannen en kiezen en pakte alles aan. Privé en zakelijk wil ik graag gescheiden houden en ook daarin de goede keuzes en prioriteiten maken. Verder wil ik graag een leuke baan, die mij energie geeft, en niet alleen kost. Met Jeanet heb ik o.a. gekeken wat mijn waarden en normen zijn. Dit was verrassend, maar ook heel herkenbaar en bij mij passend. Ik neem nu beslissingen vanuit die waardes die ik echt belangrijk vind en zeg niet steeds maar 'ja' op hulpvragen die ik krijg. Ik heb ook geleerd hoe ik mijn grenzen daarin kan bewaken. Door dit alles komt er meer balans tussen wat ik zelf wil en wat ik daarnaast nog voor een ander kan doen. Ik heb zelfs mijn agenda veel beter leren beheren en neem nu tijd voor ontspanning. Bedankt Jeanet voor deze waardevolle tijd! Door jouw coaching en advies weet ik weer wie ik echt ben en wil zijn. Ik sta steviger in mijn schoenen, letterlijk en figuurlijk! Wilma Mulder    

Ik wilde meer inzicht over wat ik wilde met mijn leven

"Onzeker over wel of niet werken en daarnaast voor mijn gezin zorgen. Als ik dan besluit wel te gaan werken, wat wil ik dan gaan doen? Heb ik nog meer talenten die ik kan inzetten in mijn werk? Mijn onzekerheid ben ik kwijt. Welke keuze ik ook maak het is allebei goed. Ik zie ook weer heel duidelijk wat een zegen het is om voor m’n gezin te mogen zorgen zonder dat ik erbij móet werken! Ik heb ook ingezien dat ik mijn gezin eigenlijk mijn keuzes liet bepalen en dat ik daarin wel wat meer voor mezelf mocht opkomen. Ik heb geleerd dat ik niet in moet zitten over wat een ander er van denkt, maar dat ik mezelf er goed bij moet voelen. Dat ik bij mezelf moet blijven: wat vind ik leuk en fijn om te doen en waar word ik blij van. Dat geeft mij rust." Maureen Bastiaan

Ik ben er beter achter gekomen wie ik ben en wat ik kan

"De reden om een coachtraject te doen was dat ik niet op mijn plek zat, zowel qua mensen, qua taken als qua bedrijf. Ik wist niet of dat terecht was. Ik wilde er achter komen wie ik ben en wat ik kan, maar vooral wat ik beter kan doen in mijn huidige werk en hoe ik dat aan moest pakken. In het coachtraject heb ik geleerd voor mezelf op te komen en mezelf uit te spreken over dingen. Ook ben ik er beter achter gekomen wie ik ben en wat ik kan. Vooral de test met de kaartjes over vaardigheden vond ik erg leuk. Inmiddels heb ik een andere baan gevonden die meer aansluit bij wat ik graag wil doen!" T.v.K.

Ontvang mijn gratis e-book 'Maak werk van je toekomst!'

Dit e-book helpt jou te ontdekken wie je bent, wat je kunt en wat je wilt, zodat je weet welke stappen je kunt zetten om te doen wat echt bij jou past!

Meest recente tips

Gratis Loopbaan Ontwikkeladvies met subsidieregeling overheid opnieuw mogelijk per 01-12-2020

Gratis Loopbaan Ontwikkeladvies met subsidieregeling overheid opnieuw mogelijk per 01-12-2020

Vanaf 1 december a.s. kun je weer een gratis Loopbaan Ontwikkeladvies aanvragen met subsidie van de overheid. Wil jij een nieuwe richting op in je loopbaan? Wil je duurzaam inzetbaar blijven binnen je huidige functie en/of voorbereid zijn op de veranderende arbeidsmarkt? Ben je, of raak je, je werk kwijt door de coronacrisis of een reorganisatie? Vraag dan een gratis Loopbaan Ontwikkeladvies aan! Let op: Visible Younique heeft plek voor een beperkt aantal nieuwe Ontwikkeladviezen. 

Lees verder >>

Subsidieregeling overheid voor een Gratis Loopbaan Ontwikkeladvies

Subsidieregeling overheid voor een Gratis Loopbaan Ontwikkeladvies

Wil jij duurzaam inzetbaar blijven binnen je huidige functie en/of voorbereid zijn op de veranderende arbeidsmarkt? Wil je een nieuwe richting op in je loopbaan? Ben je, of raak je, je werk kwijt door de coronacrisis of een reorganisatie? Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn en wat goed bij je past? Vanaf 1 augustus 2020 kon je een gratis Ontwikkeladvies aanvragen met subsidie van de overheid. Update: per 01-12-2020 opnieuw subsidie beschikbaar!

Lees verder >>

"Ik zit niet meer op m'n plek, maar wat wil ik dan en wat past bij mij?"

“Ik ben aan het overleven en ontzettend moe! Mijn energie loopt weg bij alles wat ik doe. Ik heb het gevoel dat ik niet meer op m'n plek zit, maar wat wil ik dan wél en wat past dan wél bij mij?” Een paar maanden geleden ontmoette ik Janneke. In ons kennismakingsgesprek vertrouwde ze me toe dat ze de laatste tijd zo'n ‘verloren’ gevoel had. In dit artikel lees je hoe Janneke hier mee om ging en wat er toen met haar gebeurde.

Lees verder >>

Kadootje, voor jouw persoonlijke groei in deze crisistijd!

Kadootje, voor jouw persoonlijke groei in deze crisistijd!

Wie jarig is trakteert! Visible Younique bestaat 4 jaar. Ondanks de onzekere tijd waarin we nu leven, kijk ik toch vol trots terug op de afgelopen jaren waarin ik al meer dan honderd mensen mocht begeleiden bij hun persoonlijke groei en ontwikkeling, het vinden van een nieuwe richting in hun loopbaan en het krijgen van meer plezier en voldoening in hun werk en leven. Om jou in deze crisistijd te helpen persoonlijk en/of professioneel te blijven groeien, heb ik een leuk kado voor je.

Lees verder >>